DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Titulek lakonicky vystihuje zřejmě poslední předprázdninový elektroseminář na Staré poště, poznamenaný začínajícími dovolenými, jistým organizačním spěchem, daným objektivními důvody na straně šéftesterky Lotty a zácpou v myší díře pod barrandovským mostem. Vše probereme víceméně chronologicky.

Pro oslovení zájemců byl poprvé použit nový elebotí mailer a s ohledem na rozpačité zkušenosti s předimenzovanou účastí při testování byl osloven pouze vytipovaný vzorek zájemců a kompletní akční skupina. Je třeba ocenit, že naprostá většina z oslovených odpověděla, ať již pozitivně, negativně nebo alespoň s příslibem různého stupně závaznosti. Vzhledem k týdennímu předstihu avíza mám pro tento druh odpovědi plné pochopení, akce skutečně proběhla v hodině dvanáctá a její termín se definitivně ustálil těsně před koncem týdne. Další pozitivum vidím v novém botím systému avízování akcí, významně redukujícím možnost zavlečení chyb, běžných při ručním zpracování. Realizace byla zahájena s tím, že účast bude někde mezi jednou a třemi desítkami zúčastněných, což skýtalo perspektivu všech možných scénářů rozvoje.
Již během pondělí a následně úterka bylo jasné, že účast bude spíš nižší díky rodičovským sdružením, divadlům, menstruacím, práci, časovému presu a dalším důvodům, hodným zřetele. Je zřejmé, že okurková sezóna nastává i na bdsm scéně, přesto bylo rozhodnuto seminář provést coby poslední předprodukční test projektu R2. Zahájení bylo stanoveno na osmnáctou hodinu, přesto se ani tuto dobu nepodařilo dodržet.. Viníkem je hromadná doprava a zvrhlý projektant Jižní spojky jako celku a barrandovského mostu speciálně. Tato osoba (tyto osoby) by měla být na kůlu vystavena na smíchovském konci mostu pro výstrahu případným následovníkům - jediný kamión, uvíznuvší v myší díře pod mostem způsobil vytvoření zácpy, sahající až kamsi ke křížení s Průmyslovou, bratru pět kilometrů dlouhé. Dalším úchylným šílencem koordinovaná nečinnost dopravní policie přidávala zácpě globální charakter, postupně se šířící až do oblasti Velké Chuchle, kudy jsem nakonec zácpu obkličkoval. Návrat z Barrandova už byl plynulejší a naložení Froda se Silver Blue již proběhlo víceméně rutinně, odhlédneme-li od faktu, že se mi podařilo neplánovaně objet polovinu Krče. Na SP jsme dorazili někdy ve čtvrt na sedm, abychom zde nalezli osamělého Aldyho u půllitru sodovky s ledem a ospale dýmajícího doutníku. Lotta uvázla v hromadné dopravě, Serža vzdal dění kvůli přetrženému klínovému řemeni a s nespokojeně mručící Sylvií otočil stodvacítku v Obědovicích (dle dnešních informací ve stresu vyplenili tamní udírnu) a brněnský tým skrečoval dění kvůli časovému presu. Dali jsme si kafe. Lotta s Laynem dorazila kolem půl sedmé a čekání na další bytosti již nemělo smysl.
Zahřívací pauzu vyplnil tradičně Aldy, tentokrát dvěma předměty, z nichž jeden bude předmětem dalšího kvízu "Co je to" a druhým, zobrazený
zde. Účel, se kterým je prodáván neuhodnete - není to ani spankové plácadlo, ani tenisová raketa pro Marťany, je to, podržte se, "vysokonapěťová plácačka na komáry a jiný létající hmyz". Vhodnost pro tento účel ověřována nebyla, nicméně coby elektrifikovaná varianta spankovadla se tool ukázal býti použitelným co po stránce mechanické i po stránce elektrické. Vratnou destrukcí a reengeneeringem Frodo zjistil, že celé zařízení je zmutovaným bleskem, tedy vn měničem, krmícím baterii kondenzátorů, místo výbojky je síť jiskřiště. Úchylnost některých konstruktérů nezná mezí. Po zralé úvaze jsme výrobek neozkoušeli, na rozdíl od dvojice elektrobičíků nové generace (jeden je na obrázku spolu s Rejnokem 2.), jimž bude věnován samostatný článek. Poslední zábavným předmětem (který jsme bohužel zapoměli zdokumentovat) byl Aldym o subinku vlastnoručně přeražený bičík, budící jistý podiv zasvěcenců opletením a podivným materiálem duše. Layn se obdivu Aldyho hraček příliš neúčastnil, zálibně instaloval půlpletr a kompletoval si fixaci.

Je mi vytýkáno, že odbývám společenskou stránku reportáží, což tímto napravuji. Lotta se dostavila ve slušivém světlemodrém kostýmku velmi decentního střihu a značkovém prádle nezjištěné značky. Pro kůži tentokrát zvolila módní červený odstín čerstvého spálení, nabytý zjevně ne na plovárně České biskupské koncerence a YMCA, tedy pardon, YWCA. Heather ST_OR.GIF (843 bytes) dala přednost kombinaci perleťové blůzky s tmavomodrým svetříkem a Silver Blue ST_VIO.GIF (843 bytes) zvolila praktický a módní úbor s odhaleným pupíkem. Pánové se tradičně dostavili v odění, které jim přišlo pod ruku. Jediný nekonvenčním módním doplňkem byly letos dosud nevídané apartní náplasti, rozmístěné na různých místech Froda a způsobené dle jedněch šíleným chirurgem, dle druhých rozvášněnou Silver Blue a dle třetích z pod kontroly se vymknuvším modelem Cyberejnoka 4. Konec společenské odbočky pro paní a dívky.

Lottina fixace ani tentokrát neproběhla bez problémů, coby nízkotlaký jedinec urputně odmítala jakoukoliv polohu s hlavou pod úrovní nejniže osazené elektrody, problém nakonec vyřešil čtyřpack jednorázových ručníků, umístěných pod hlavu. Absence gynekologického křesla nebo alespoň třmenů byla opět vykompenzována fixací kotníků do půlpletru přes rozporku, později, jak bude zmíněno dále, doplněnou pánevním popruhem. Dalším chybějícím kusem inventáře byl shledán stolek na instrumentárium, jako nosič části potřebného materiálu opět posloužila kláda. Pokud již mají být zmíněny nedostatky pracoviště, nelze nejmenovat rozpálený reflektor, k jehož instalaci na strop se pořád nemohu dostat.
Testování bylo zahájeno rekapitulací posledních naměřených hodnot, jako akční člen byla nasazena bipolární vaginálka (Ax2) v příčné poloze. Rekapitulace potvrdila poslední naměřené výsledky, Lottiny sarkastické poznámky o potenci koncového stupně byly Frodem se stoickým klidem odmítány. Ostatně, po zvýšení proudové hustoty povytažením véčka poznámky ustaly přirozenou cestou. Jeden úspěšný a několik neúspěšných pokusů o vystřelení véčka byly vykompenzovány přivázáním véčka novou eleferní akvizicí, oranžovým provázkem na tahání kačenky (nekecám, tak se to opravdu jmenuje), zakoupeným v OBI. Nově nabytý předmět se stal předmětem obdivu celého týmu.
Během pauzy na prokrvení kotníků přišly ke slovu nové střední přísavky z Krafttovy dílny. Proti stávajícímu provedení nejsou opatřeny dotěsňovacím O-kroužkem, ale mají evolventní rozvinutí okraje, zajišťující jednak perfektní samozatěsnění, jednak umožňující techniku zatažení objemu tkáně do recipientu. Při hledání Savce mi nezbylo, než smutně konstatovat, že všichni přítomní až na mne mají Savce vlastní. Z druhé strany - mám lehčí kufr. Přísavky byly osazeny, Frodo pobízen Lottou, ať ještě přidá. Zatažení tkáně ověřeno v praxi, evolventní rozvinutí funguje i při přepraci tkáně modrým sonogelem.
V další fázi byla ověřena funkčnost R2 na delších drahách, jako druhou elektrodu zvolil Frodo atypickou radiální bipolárku s vodivou hlavou (R1s/H) z vývojové řady, zapojenou jednopólově a využívanou jako vysokointenzitní. Zde si již měření vyžádalo přídavnou fixaci pánve popruhem, neboť i při nižších intenzitách proudu přešel Lottu smích a opakovaně si zkoušela most. Rozporka tentokrát vydržela, stejně jako řetízky půlpletru a popruh kolem pánve učinil podobnému chuligánství ráznou přítrž. S úspěchen se nesetkala ani snaha odsunout se pryč s celou lavicí.
Rejnok ve své nové podobě s kniplem a modrobíle
podsvíceným displejem působí již jako definitivní zařízení, odhlédneme-li od způsobu zapuštění displeje, prozatímních tlačítek a single stojícího akumulátoru. Návrhy zúčastněných na nahrazení modelářského kniplu joystickovým byly Frodem odmítány, způsobem, ukazujícím na pramalou míru pochopení pro podobné vystřelky. Obsluha je intuitivní, přírůstek regulované hodnoty je proporcionální výchylce kniplu, chybí snad jenom S-korekce a popruh kolem krku. S možností krokování frekvence po destinách Hz tak světlo světa spatřilo zařízení, které nemá (v rámci nám známých úchylných aktivit) obdobu.
Akční dění jsme protentokrát odpískali již krátce po deváté hodině a nahrnuli jsme se do poměrně zaplněné restaurace spáchat v rámci dobrých vztahů s personálem nějakou útratu. O závěrečnou tématickou tečku se postaral Aldy, když před odjezdem vytáhnul z kufru auta obří žlutou potápěčskou ploutev, prezentovanou coby ideální spankové plácadlo. Špunt na jižní spojce již povolil, závěrečný rozvoz i návrat domů proběhl bez událostí, zaslouživších zmínku.r105-0588_img

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 225 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 225

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara