DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Následující text je dopis, který zveřejňuji se svolením jeho pisatelky.  Pisatelka nechce zveřejnit svoji poštovní adresu, pokud jí chcete napsat, napište mně a jako subjekt dopisu použijte prosím bez uvozovek následující text: "#F ARIEL"  Text je jinak autentický, pouze jsem si dovolila změnit formátování a nedovolila jsem si neupravit éčko ve slově  Eleferno.
(Gábina)
Gábi, ahoj a pusu na čílko, smím-li. Jmenuju se jinak, ale budu si říkat Ariel, pokud Ti to nevadí. Je příšerná škoda, že jsem o Elefernu nevěděla tak o půlrok dřív, když jsem řešila úplně stejný problém. Musím ale začít od začátku, je mi dvaadvacet let, žiju v ... to není podstatný ... a asi rok jsem vdaná, mám úplně perfektního a krásnýho muže, toho nejlepšího, jakýho si umíš představit. Jedinej problém byl v tom, že jsem mu pořád z nějakýho blbýho a teď pro mne nepochopitelnýho důvodu nebyla schopná říct, že by se mi líbilo, kdyby na mne byl občas ostřejší. Měla jsem ho furt jako pozornýho, dvornýho a něžnýho chlápka, co mi na rande nosil karafiáty a když jsem v posteli trochu víc zakňučela, ustaraně se ptal, jestli mi neubližuje :) No, nejhůř známe lidi, se kterejma žijeme doma. Jednou jsem mu na to řekla, že se mi to líbí a že může i přitlačit. A představ si, co jsem se nedozvěděla - můj milej a něžnej mužskej :)  se po večerech klepe strachy, abych mu nepřišla na to, jak brouzdá po webu po bdsm stránkách a představuje si, jaký by to bylo pěkný, mít doma poslušnou subinku, který by se líbilo i něco jinýho, než ten furt stejnej vanilkovej sexík. 
Za ten půlrok, co jsme si to vyříkali je to doma úplně o něčem jiným, je vidět, že jsme oba z toho skrývání měli nějaký problém. Asi je opravdu potřeba tyhle temný stránky vyventilovat, teď se osměluju na to, vyjet někam na sraz, Láďa mne pořád popichuje, že když už teda jsem subinka, tak se mne ani ptát nebude. Vyhrožuje, že se s někým poradí, zabalí mne do prostěradla, strčí do kufru v oktávce a vybalí až ve Zdibech ve sklepě. Možná by se mi to i líbilo, ale tu odvahu furt nabrat nemůžu. Jaký s tím máš zkušenosti ? Ne že bych nebyla exhibicionistka, na gymplu jsem byla dost éro, ale něco jinýho jsou těsně postpubertální spolužáci a něco jinýho Pánové, který toho už zažili hodně a maj o moc víc zkušeností, než i ten můj mladej a nezkušenej :) No jo, provokuju a dostanu za to na holou :), teda pokud to uznáš za uveřejnitelný, doufám, že jo.
                                       Ari.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 667 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 667

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara