DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Vážení a milé,

Předpokládám, že nové Eleferno už nevyvolává tak bouřlivé emoce (a to ani v redakčním týmu), jako na začátku měsíce a že rychlost jeho plnění obsahem shledáváte jako uspokojující. Darknessinou zásluhou jsme přešli na velmi užitečný systém ToDo/CVS pro rozdělování práce, bohužel čas neposkytuje prostor a snaha udělat chodivý engine je leckdy v rozporu e snahou lokalizovat moduly. Dost velký kus Eleferna tedy stále mluví čenglicky.

Nový web má hodně nových funkcionalit, kterých bychom uvítali vaši spolupráci. Zcela jiné jsou uživatelské profily, umožňující sdělit okolí, co jste vlastně zač, zda někoho hledáte a s kým byste se chtěli poznat blíž. Modul Connection Builderu je hodně úzce propojený i s diskusním fórem a umožňuje vcelku luxusní věci - nahlédněte, vyzkoušejte a mohu-li poprosit, nastavte si nějaký obrázek, defaultní jsou natolik ohavné, že jsem dnes neodolal a alespoň ženám jsem přestavěl avatara na něco méně odporného :-) Chlapi nechť si pooradí sami, je jich tu dost.

Další dobrou zprávou je zprovoznění funkčního chatu - zbývá doufat, že bude navštěvován.

Poradně bude věnován samostatný text, zde jen summa dotazů - ta věc slouží k zadávání otázek vedoucím jednotlivých částí poradny. Funguje to tak, že moderátor si přečte položenou otázku a dle svého uvážení ji předá vedoucímu poradny, který ji, opět dle svého uvážení zodpoví nebo zahodí :-) Otázka se na veřejné části webu objeví až po zodpovězení. Zatím jsou všechny existující poradny nastavené tak, že každý vedoucí si ji zároveň i moderuje. Pokud by se mezi čtenáři našel někdo, kdo by podobnou poradnu chtěl provozovat, obracejte se na Seržu.

Tolik místo přípondělníku - jednak už je úterý, jednak v návalu práce uběhl Mezinárodní den spankerů bez obvyklého eleferní džouku, za což se - alespoň dodatečně - omlouvám.

Torm

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 267 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 267

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin