DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Následující text je dopis, který zveřejňuji se svolením jeho pisatelky, která si moc přála zůstat v anonymitě, a to z důvodů, které moc dobře dokážu pochopit a vy po přečtení pochopíte taky. Proto taky jsou některé údaje přehvězdičkované. Pisatelka nechce zveřejnit svoji poštovní adresu (a já ji chápu), pokud jí chcete napsat, napište mně a jako subjekt dopisu použijte prosím bez uvozovek následující text: "#F KARMELA"  Text je jinak autentický, pouze jsem si dovolila změnit formátování a nedovolila jsem si neupravit éčka ve slovech Eleferno, zatím se mi pořád špatně sedí po zaslouženém připomenutí mých povinností :)
(Gábina)
Gábino...je těžké psát člověku, kterého neznám...neznám?...po přečtení Tvého příspěvku v Subinci "Jak to říct manželovi" Tě možná trošku znám...můj příběh je tak moc podobný tomu Tvému...jen s tím rozdílem, že jsem o pár...no dobře...o * let starší než Ty. Jmenuji se Karmela, jsem vdaná skoro * let, mám dvě děti (syn bude mít *cet, dcera *áct), manžela introvertního Kozoroha, psa...mám práci, která mne baví, spoustu známých...a jsem subinka. Subinka, která musí žít dvojím životem, protože v okamžiku, kdy by se to provalilo, bych měla asi ze života peklo...víš, nechci Ti tu psát jakousi zpověď...ale myslím si, že mne snad pochopíš...

Své submisivní sklony jsem v sobě hodně dlouho potlačovala...ostatně, byla i jiná doba, všechno bylo tabu...a žila jsem podobným životem jako Ty...děti, práce, jednou týdně na aerobik, na neděli velký nákup...jednou za čas milování se zhasnutou lampičkou a pod peřinou...a pak příchod netu a surfování na něm...objev stránek s bdsm tématikou...co Ti mám psát dál...asi to všechno znáš. První seznámení tu bylo...zkusila jsem navštívit xchat s jeho mučírnou...nejdřív jsem to zkusila virtuálně, pak přišel první reál...nadšení...ale i zklamání, poznání fantastických lidí ze Slovenska, kteří mne prvně vytáhli na Starou poštu...je to na strašně dlouhé popisování...prostě věci se v současné době mají tak, že si svou submisivitu plně uvědomuji, před stejně založenými lidmi se s ní netajím a v rámci mých omezených možností si toto vše krásně užívám...jen občas musím doma chodit více oblečená, aby mne neprozradily modřiny na zadku.

Včera jsem přijala pozvání P* na zítřejší testování subinek na SP...skoro nikoho tam neznám osobně, samozřejmě až na P*...proto jsem dnes brouzdala na stránkách Eleferna a tam jsem objevila Tvou povídku..a proto vlastně píšu. Četla jsem to dost narychlo a chaoticky...možná jsem to špatně pochopila...ale pokud nejsem úplně blbá, tak Ty děláš registraci na Elefernu...takže konečně jsem se dostala k jádru pudla :-)...myslíš, že Tě mohu poprosit o registraci?
Budu se těšit na Tvou odpověď...a snad budu odvážná a přečtu si ji.
Přeji Ti hezký den.

Karmela

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 241 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 241

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin