DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Byl večer. Alena a Petr leželi na roztaženém gauči a koukali na film. Duna. Petr ten příběh dávno znal, nedával pozor a v mysli se mu objevoval plán. Odešel na chvíli z místnosti a vrátil se s několika šátky, nesl je tak, aby je Alena neviděla. Jak bylo jejich zvykem, byli už oba v pyžamu. Petr si lehl vedle ní a začal ji škádlivě hladit po bříšku. Sedl si ke zdi a nechal ji, aby si sedla před něj a opřela se o něho. Jeho ruce pomalu vyjely výš a jen bříšky prstů jí přejížděl po zádech a bocích. Občas se mu ruce zatoulaly i na kraje jejích prsou. Alena se dávno nekoukala na film, měla zavřené oči a vychutnávala si Petrovu něhu. To on ale neviděl, protože byla k němu zády. Petrovy ruce se pomalu centimetr po centimetru propracovávaly blíž k bradavkám.

Alena zhluboka dýchala a představovala si, co se bude dít za chvíli. To, co se stalo, ale nečekala. Petr vzal horní díl jejího pyžama a sundal jí ho. Přitom jí přejel rukama po těle a když jí vyprošťoval z rukávů zápěstí, podržel je a druhou rukou si rychle podal šátek. Než si to Alena stačila uvědomit, měla ruce nad hlavou svázané.

Co to?…nedokončila otázku Alena, neboť byla umlčena Petrovými polibky. Ale protože se Petr k ní choval nádherně něžně, nechala ho s tím, že se uvidí, co bude dál. Další šátek přišel hned na to na její oči. „Petře, proč…?“

Byla umlčena prstem položeným na rty „Pššt, už ani slovo, nebo ti dám roubík“ řekl Petr s humorem, ale hlasem plným lásky.

Alena ucítila, jak jí sundává kalhoty od pyžama. Pak slyšela, jak vypíná video, a zas chvíli nic. Petr se rychle svlékl, vzal Alenu něžně do náručí a vynášel ji do patra, kde měl ložnici. Položil ji na postel. Pak vzal její ruce a dal jí je za hlavu a jemně je přimáčkl, aby tam zůstaly.

Alena ležela, pochopila, že se nemá snažit dostat se z šátků ven, i když kdyby chtěla, byla by volná hned, protože šátky, kterými měla svázané ruce, nebyly skoro vůbec utažené. Potom ucítila Petrovy ruce, jak ji hladí od prstů přes celou paži a po straně těla až ke špičkám prstů na nohou a zas zpátky na druhé straně.

Dotýkal se jí na krku, na lýtkách, na pažích a Alena se propadala hlouběji do krásného slastného pocitu. Nohy, které měla ze začátku semknuté studem k sobě, si nechala jemně roztáhnout, aby ji mohl Petr hladit i po vnitřní straně stehen. Aleně se vydral z úst tichý vzdech. Petr se nad ní naklonil a začal ji líbat, něžně i vášnivě. Jeho rty sklouzly přes její krk až na bříško, tam se zastavil a neustále laskaje její sametově hebkou kůži začal se věnovat jejím ňadrům. Rukama stále hladil celé její tělo, ale čím dál víc se jeho ruce věnovaly jejímu klínu. Pak najednou Alena slyšela, že se Petr zvedl a něco kutil u jejích nohou, a než se nadála, měla je přivázané a dost roztažené. Bylo jí nepříjemné být vystavena jeho pohledu bez možnosti se nějak bránit, ale jeho doteky jí brzo vyhnaly tyto myšlenky z hlavy. Jeho rty se od jedné bradavky pomalu sunuly níž. Líbal ji na stehnech a pomalu se přibližoval k její svatyňce. Aleně připadalo, že to je nekonečně dlouho, než se jí poprvé dotkl jazykem na tom nejcitlivějším místě.

Hladil ji po těle a jazykem si pohrával s její třešničkou. Netrvalo dlouho a Alena dosáhla mohutného vyvrcholení. Petr ji nechal chvilku jen ležet a užívat si doznívající orgasmus, pak jí jemně rozvázal ruce a nechal, aby si sundala šátek z očí. Alena si překvapeně všimla, že nohy měla připoutané jen k rohům peřiny a že byla tedy prakticky volná. Ještě s vlhkýma očima od silného orgasmu se usmála a políbila Petra nejkrásněji, jak jen to uměla. Položila ho na postel a začala mu oplácet jeho něžnou péči. Dlouho mu jezdila rukama po celé těle. Pak se sklonila a počala ho líbat, brzo opustila jeho rty a pomalu pokračovala dolů. Vzala jeho klacek, už pořádně tvrdý, do ruky a chvíli ho jemně hladila. Brzy si i její rty našly cestu k jeho nalitému žaludu a začaly ho laskat. Petr byl už pořádně vzrušený a zanedlouho vystříkal celou svojí dávku do Alenčiny pusy. Ta všechno spolkla a ještě ho pěkně olízala. Pak si lehla vedle něj, objali se a usnuli spánkem spravedlivých.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 510 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 510

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara