DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

U Belzebuba, ale jak ve vatičce :-) aneb kterak příjemně strávit čas, když je ošklivo Přítel Belzebub je taková záchrana na poslední chvíli a do špatného počasí. Vzhledem k nečasu minulého týdne v kombinaci se sněžením vypadly veškeré možné outdoorové aktivity mimo rámec možného. Namísto nich jsme zvolili emergency call a na poslední chvíli zkoušeli zjistit, jak je na to Belzebub kapacitně. Nehledě na pozdní termín (pátek), možnost ubytování byla, takže jsme i s antropomorfní kočkou mohli vyrazit na sever. Popisovat veškeré dění není cílem tohoto textu, považuji spíše za metodicky zajímavé, jakým způsobem lze z relativně vanilkového bytu s minimálními náklady (a notnou dávkou manuální zručnosti, doplněné vynalézavostí vpravdě pekelnou) vytvořit útulné úchylné hnízdo. Foceno je mobilem v palmtopu, proto obrázky nejsou nikterak precizní.

P3

Vidíte místo, kde normálně stojí skříň. Kotvy a oka jsou umístěny za ní, okovy jsou odepínatelné. Výsledný dojem vzhledově i pocitově vylepšuje šarlatový podklad.

P4

Postel je dobře vodivá a takticky vybavená šprušlemi a několika dobře skrytými závity pro snímací oka.

P5

Jeden z nejgeniálnějších nápadů, spatřených mezi úchyly za posledních několik let - rozporka visící z lustrháku (příslušně zesíleného kotvou), lustr sám je snímatelný - připojení je provedeno přes fastony. Před tímhle nápadem hluboce smekám.

P6

Z rozmístění okovů si lze učinit představu o preferencích majitele :-)

P7

Po dobu neexistence lustru musí osvětlení zajišťovat lokální svítidla. Vzhledem k velikosti pokojíku to není nijak na závadu.

P9

P10

Jak známo, úchylové nakupují zejména v železářstvích ...

P11

Oka jsou připravena i v koupelně - tahle dvě jsou nad vanou

Některým součástem výbavy bude věnován samostatný text, za povšimnutí stojí zejména podtlaková sestava. K tomu ale vezmeme stativ, lepší foťák a dostatek času.

P12

P13

P14

P15

Pro členy týmu považuji za potřebné připomenout, že stále platí Belzebubova nabídka z jara - podrobnosti má Lizz.

 

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 238 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 238

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara