DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

S dotazem z titulku a požadavkem upřesnění toho, cože jsme to vlastně na posledním Podrazu prováděli se již obrátilo mnoho známých i neznámých úchylů. Mnohé navíc zaujal plakát, slibující zpevnění a omlazení dekoltu a inzerát stejného znění, který byl ku shlédnutí v Chicago Times. Tento text si tedy klade za cíl věc ozřejmit.

 

Fruktoforéza (fruitoforeza v originále) je mystifikace. Poprvé se tento termín objevil v jedné starší reportáži z ruského cyklu, kde je i popsána jeho geneze (stručně řečeno, šlo o výmluvu bdělému ukrajinskému policistovi, nechápavě hledícímu na improvizované elektrody z jablek, přiložené v autě na prsa subinčina). Při přípravě Podrazu a hledání zábavných a vizuálně atraktivních témat pak zašla řeč i na možnost použití nějakého hezky vybarveného ovoce coby zajímavého zpestření možností vyzkoušet si elektřinu v praxi, a to s něčím známým, hrůzu nebudícím. Zvoleny byly citrónky s představou, že čerstvě nakrájené budou vzbuzovat u zájemkyň notný apetit.

K praktickému nasazení mezi širokým publikem prakticky nedošlo pro nedostatek zájemkyň a poněkud skřípající propagaci tématu, takže dobrodiní čerstvých citrusů jsme si nakonec užili ve velmi úzkém eleferním kroužku. Přesto, nebo spíš právě proto se ale podařilo nasbírat soupravu postřehů k praktické realizaci této zajímavé techniky. Plná fotodokumentace bude k dispozici v sekci pro registrované.

Postřeh 1.
Nefunguje to tak, jak by člověk očekával - nakrájené citrónové plátky, bez ohledu na teoreticky velmi slušnou iontovou vodivost mají zanedbatelnou proudovou hustotu. Do citrónových kroužků byly vyříznuty otvory pro bradavky, kroužky byla nasazeny na prs a dvorec, jako přívody byly použity ploché přístrojové polokrokodýlky. Vjem lze označit jako symbolický i při plném výkonu standardního generátoru Conrad.

Postřeh 2.
Je to úhledné a zábavné. Samotná procedura rozměřování a osazování kroužků má leccos do sebe pro obě zúčastněné strany a výsledný efekt (jak je vidět z fotodokumentace) je velmi estetický. Dalšího vylepšení zábavy by se dalo docílit pečlivým vychlazením citrónků :-)

Postřeh 3.
Hraní tímto způsobem má celou řadu sideeffectů - prvním a nejvýraznějším je stékající šťáva z použitých citrusů. Ač byl k nakrájení použit velmi ostrý nůž, již po krátké době začaly citrónové řezy ronit neočekávané množství šťávy, stékající i do vcelku neočekávaných míst :-)

Resumé ?
Nakolik je z hlediska vjemu technika bezcenná, natolik je vizuálně atraktivní a zábavná. Nezbývá, než ji vřele doporučit jako příjemné osvěžení občas sterotypních elektroaktivit. A to slibované omlazení a zpevnění dekoltu ? Posoudíme za takových deset let :-)DSC_8394

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 260 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 260

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara