DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Viděno očima neznámé cizinky, která se motala okolo slovutného dottore Carometalla Elefernoneho

Sraz zločinné smetánky v baru Bílenda nebyl akcí, na kterou bych se příliš těšila a jako společenskou povinnost ji vnímal i můj hostitel. Torm nakonec alarmoval na čtvrtou hodinu odpolední, což bylo pro mladou slečnu naprostá tragedie: bylo nutno vynechat obvyklý záchvat "nemám, co na sebe" a upravit se do stavu co nejlíbivějšího za krátký čas, mezitím co jsem informovala rodinu o tom, že se chystám na jakýsi kostýmní ples. Což v důsledku byla pravda. Přes rozzářené oko i ukápnutou slinu nebylo možno viděti nic, co by podněcovalo smysly více než brilantní výstup zpěvačky Krvavé Mary.

Situace v baru Golden Times na White Hillu byla poněkud ospalá až pochmurná, za všechno dodejme, že o avizované šesté hodině večerní tam pořád kromě muchlajících se párů a organizačně zapojených, nikdo nebyl. Slečna Fronéma drilovala zpěv za doprovodu zdeptaného klavíristy Spaanka, jehož hraní, ač záhy chytlo notu, nechytnulo šmrnc. Dozvěděla jsem se z první ruky, že scénář v podstatě neexistuje, protože po šestém přepisu už nebylo relevantní jej překopávat, navíc svou účas odřeklo několik ústředních postav chicagského podsvětí v čele s radou Bacátkem a třetím mafiánským bossem. Jak jsem se později dozvěděla, na Felixe samého jsem nebyla zvědavá jen já. Postava Pana Ředitele straší v hlavách mnohým a pro tentokrát jsem si nemohla na vlastní oči ověřit neseriózní drb, že zase jednou filmová postava začala někomu žít v hlavě vlastním životem.

Organizační začátek srazu byl, narozdíl od jeho zakouřeného pokračování, zábavný. Z hovoru se slečnou Fronémou vyplynula již znám skutečnost, že svět je malej a především plnej úchylů. Bordelmamá k nám také posadila bezprizorní Lerosinku, slečnu původem z Běloruska studující v Čechách, spoléhaje na Tormovy znalosti místních reálií. Tento předpoklad byl napůl pravdivý, napůl proto, že ač mnoho zcestoval, hranicím této země se vždy jako čert kříži vyhýbal. Slečna dění zaujatě pozorovala a půl česky, půl rusky se dozvídala o místním úchylném uspořádání a názvosloví. U nich v Minsku žádné akční párty nemají, existuje tam taková obdoba BDSM klubu. O této dámě ještě v budoucnu uslyšíme. Minimálně budila dojem velké natěšenosti. Největší odvaz večera na své provedení ovšem také nenechal čekat, bylo jím veřejné potrestání provokující slečny následované milým tanečkem a objetím, o čemž Torm později poznamenal: "Pod dnešku mě nikdo nebude brát vážně." Můj názor vyjadřuje poslední věta této reportáže. Podle všeho hosté opravdu o hodně přišli, o proceduru zpevnění dekoltu neprojevila zájem jediná, ačkoliv mnohé by to docela potřebovaly. Takže objednané citrusy přišly povětšinou vniveč.

Během večera bylo možno spatřit bosse Maximiliana, kterak pod tíhou osudu v leže zkoumal filosofické hloubky svojí kravaty...mistra Masterhella, probírajícího svůj nejnovější sen "elektropozitivní trestnou kozu"...a na stejném místě mě, a to v poloze vleže v očekávání posledního soudu, zjevení andělů a podobně. Ten večer mi nebylo vůbec dobře a tak jsem sraz strávila ponejvíce vrháním raněných pohledů na Torma, blednutím a chladnutím a následným rozehříváním.

Osobním džoukem mého večera bylo zjištění, že "Jim" je Tormův oblíbený bičík, nikoli, jak jsem se domnívala, něčí promiskuitní manžel. Pokračovala-li by tato mystifikace, mohl se tento pán v mých představách jistě stát zajímavou osobností...

Z akce je třeba vypíchnout skvělé Kacířovy noviny The Chicago Times, plné aktuálních narážek a pichlavostí skrytých v typicky novinářském drbavém hávu. Kdo by nevzpomněl na požár v redakci celostátního deníku Lopuch, filmovou společnost Lucullus Picturama nebo chovatele obskurně krmených psů, Dlouhýho Vaška. Sprostá pomluva o tom, že se začínající herečka slečna Fronéma snaží protlačit na velké plátno pomocí bulvárního fotografa Tymura Vulturessona, byla záhy vyvrácena a deník otiskl v omluvu s připojením fotografie všech dotčených, včetně váženého doktora, v jehož ordinaci poškozená působila jako asistentka. Dále dekoraci dutého dortu, skvělé kostýmy některých přítomných dam a vtipnou scénku s pokusem o atentát. Z dortu se vyřítila spoře oděná, zato ostře ozbrojená děva, a vyrušila oslavu narozenin bosse Maximiliana střelbou. Po použití sofistikovaných lékařských metod nejen, že jména pověděla, ale i zazpívala, a to převážně vysoké a.

Také jsem si několikrát užila již povinné "A ty jsi kdo?"  "Darkness embraced."  "Cožé?"  "To znamená anglicky v objetí temnoty."  "Uh-uff."  "Říkej mi Darki."  *vděčný úsměv*. Z Bílendy jsem odpadla poměrně brzo, ale svou chůzí jsem budila dojem podstatně pokročilejší hodiny. Protože jsem na druhé ráno chtěla být čerstvá, usnula jsem poměrně záhy, dusící se v nachytém cigaretovém kouři na svých vlasech.

Závěr: kdo chtěl, tak se bavil, kdo se ošklivě koukal, nemyslete si, že jsem vás neviděla...

Dark

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 60 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 60

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara