DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Netradiční scénář realizovaný dle tradičního scénáře.

aneb kterak sobě ouchylové spoustu zábavy přičinili

 

Asi tak by se dal nazvat poslední (zářijový) Podraz, realizovaný dle scénáře Chicago / Jahodová proklamace. Netradiční scénář byl již delší dobu rozvíjen a připravován na fóru k tomu určeném, bohužel s výpadkem Lopuchu a následným zmatkem v náhradních fórech finální část scénáře došla zmaru, dovršenému smrští onemocnění, vis major a dalších aspektů, bránících v účasti některým klíčovým aktérům. Netradičním scénářem je tedy v tomto případě myšlenka Podrazu, založeného na válkách tří gangů, spolu s úchylnými doktory a právníky, hrajícími na obě tři strany, úplatných novinářů, všudypřítomných papparaziů a tušené prohibice, to vše s masovým zapojením publika pomocí pravidelně aktualizovaných Chicago Times a mnoho, mnoho dalšího. Tradičním scénářem pak byl postup v bodech předrealizační nadšení / realizační vystřízlivění, dále očekávané hledání viníků / potrestání nevinných / odměnění nezúčastněných dosud čeká na realizaci :-) Přesto, nebo snad právě proto zaslouží proběhnuvší Podraz slova uznání a něco vět v této a pravděpodobně i dalších reportážích.

Horní sál byl již k páté odpolední skupinou obětavých (a to doslova) pomocníků změněn v bar Golden Times, křížený s ordinací úchylného lékaře bossů Elefernore Carometalla, bordelem mamá DomiNe a redakce odporného bulváru Chicago Times, vybavené poněkud atypickou polygrafickou technikou. Na pódiu byly nainstalovány klávesy, obsluhované famozním, leč z přítomnosti mnohočetného úchylstva poněkud nejistým spaankem a mikrofon, kol kterého se střídaly Fronéma v dvojroli hostující pěnice a asistentky lékařovy s Missinkou, v umělecké roli Krvavé Máry. Děvky mamá DomiNe obsadily druhou část pódia, prostor vedle pódia pak byl na jedné straně vyhrazen mléčnému baru (panuje prohibice), na straně druhé pak ordinaci lékařově, slibující horkou novinku z dekadentní Evropy - fruitoforézu, zpevňující a omlazující dekolt již během desetiminutové seance. Dále byl k dispozici Teslův přístroj elektrojiskrový a další, již méně významné pomůcky. Bohužel se nepodařilo osadit podtlakovou jednotku Zvíře, nicméně, jak vyplyne z dalšího, námaha vynaložená na její instalaci by zřejmě přišla vniveč. Ordinace byla osazena s nemalou námahou dopraveným gynekologickým křeslem (všem zúčastněným patří můj dík a obdiv) a slušivými zástěnami, zajišťujícími regulovatelné soukromí ve škále full privat - full public.

Organizační stránku věci zajišťoval tentokráte Donatien, zaskakující za zlomenou rukou ochořevšího Sextanta. Organizaci lze považovat za bezchybnou, a to včetně neplánované eliminace podmapilého živla, žádostivého shlédnout sadomasoorgii na vlastní oči. Kol sedmé večerní již davy úchylů zaplnily dostupné prostory, aby očekávaly věcí příštích. Kolportováno bylo první vydání Timesů, zcela v duchu bulváru zaplněné zprávami v různém stupni věrohodnosti a pravdivosti. Došlo k tradičnímu představování osob, dosud známých pouze v podobě nicků - zde za zmínku stojí slečna Lerosinka, původem z Běloruska - bohužel společenské povinnosti mi neumožnily pohovořit tak, jak by si duše žádala :-) Role slečnina hostitele se tedy nakonec ujal Poutník a jeho provázky. Ve fyzické podobě se dostavilo i mnoho dalších osob, dosud známých pouze virtuálně, obsah textu nedovoluje jejich výčet, naopak mnohé reálně známé a existující osoby se nakonec nedostavily.

Eleferní tým byl nakonec zastoupen převážně služebně mladšími členy, což ovšem nebránilo aktivní propagaci a dořešení některých technologických problémů přímo na místě. Atlantovi se konečně podařilo dovést do finálního stadia pobočnou větev projektu Bobr (recenze je připravována) a ve spolupráci s Medvědem se zdá, že i problém nežádoucí aktivity licí formy bude zdárně vyřešen. Tým byl dále zastoupen Darkness (mírně indisponované pohledem na takové množství živých úchylů a hustotou vdechované plynodýmné směsi), Fronémou, Tymurem a Wacem. Další členové virtuálního klubu elektropozitivních se pak vyskytovali porůznu v sále.

Plánovaný scénář války gangů byl nakonec zredukován na pokus o atentát na bosse Massimiliana, provedený tradičně najatou vražedkyní z narozeninového dortu. Neúspěšný atentát skončil polapením vražedkyně a následnou léčbou náhlé akutní anamnézie prostřednictvím moderních pomůcek. Fronéma a Missinka zapěly svá čísla (my respect, girls, to nebylo úplně jednoduché) a rámci scénáře proběhlo i pár dalších drobnějších aktivit. Nad rámec scénáře bylo připraveno jedno mimořádné vydání Timesů s tiskovou opravou, o které všichni zúčastnění upřímně doufají, že do hlav úchylů konečně vnese definitivní zmatek :-)

Co se nerealizovalo a co zamrzí - spousta vynikajících nápadů a špílců, počínaje spuštěnou míchačkou na beton před vchodem na BH a konče nosným tématem večera - inspektorem V(B)acátkem. Znatelně chyběla postava Vyvolavače, uvádějící diváky do těch detailů dění, které nejsou zcela jasné. Interakce ze strany diváků - to je ovšem problém známý a dlouhodobý. Prakticky nevyužito (ve veřejném smyslu) zůstalo vybavení ordinace, kam jsme se nakonec uchýlili s duši milými osobami pro víceméně soukromé pobavení. Vizuálně zajímavý a vcelku zábavný projekt fruktoforézy si nakonec ověřila pouze Fronéma - použité citrónky se ukázaly jako poměrně šťavnaté s celou škálou dalších průvodních aspektů, jejichž popis, s dovolením, vynechám. Pohodu takřka domácí rušily jenom pracovní povinnosti Tymurovy, který navíc ještě musel i fotografovat v sále. Průběžně jsme ověřili i funkcionalitu nové podtlakové jiskřivky orange-wandu, kterážto byla shledána velmi průměrnou. Prohřívající efekt je bezchybný, ovšem účinek podtlakové části nelze nazvat jinak, než symbolický.

Co naopak zaslouží vysokého ocenění je dressnutí některých zúčastněných, ať již na realizační či divácké straně. Nelze vyjmenovat všechny, nicméně námátkou odění Krvavé Máry, děvek obého pohlaví, papparazziho či bezchybné stylové úbory, shlédnutelné v sále by zasloužily pera povolanějšího, nežli mé. Tradičně dokonalí Max s Bitchinkou, Xdom, Waco či Suiza vyvolávali uznalé pohledy všech, kdo je shlédnul. Stůl dona Massima pak přitahoval pohledy i vzorky z produkce donova legálního byznessu, označené decentními tabulkami použitých ingrediencí. Mnohé vzorky se ukázaly jako velmi příjemné na chuť, nehledě na mrzký charakter a mnohdy i odpudivý morální profil surovin, z nichž byly vyrobeny.

Řízené dění skončilo již kolem desáté hodiny, v následné volné zábavě jsme s duši milými osobami dali přednost komornější zábavě s nakrájenými citrónky, rádélkem a sadou jiskřivek, čímž jsme zřejmě definitivně znemožnili využití ordinace osobám, které by se možná i osmělily - to není omluva, ale upozornění, opozdilí prostě mají smůlu :-) V důsledku šířící se únavy jsme pak, zhruba úderem půlnoci sbalili hračky a vydali se k domovu. Naše cesta proběhla vcelku nudně, někteří jiní ovšem zažili zábavná intermezza s příslušníky PČR.

Resumé ?

Na to, jak špatně scénář vypadal ráno v pátek akce dopadla famózně. Ocenění patří každému, kdo přiložil ruku k dílu skutkem, nápadem, pomůckou či jen hrubou silou nebo také tím, že dorazil dressnut. Mimořádné a vyslovné ocenění zaslouží obě zpěvačky, pro které nic podobného není běžným denním chlebem a Spaanek, který jim nepřekousnul na zkouškách jugulárky a přítomnost takovéto tlupy úchylů rozdýchal nakonec velku dobře. Ocenění patří Domi, jakožto organizátorce a Kacířovi, který přes neočekávané pracovní vytížení zvládnul přípravu základů pro Timesy. Soukromý dík pak patří všem, kdo se podíleli na zajištění ordinace, od Daniely přes Bigga a Kocourka až po Toye, přičemž bohužel ani neznám jména všech, kteří přiložili ruku k dílu :-) Takže resumé - čtyři a půl hvězdičky.

 

DSC_7863_M

 

 

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 309 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 309

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin