DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Mí milí Pánové, mé milé dámy, stalo se mi něco, čeho jsem se na jedné straně bála, ale z čeho mám na straně druhé obrovskou radost

Mí milí Pánové, mé milé dámy, stalo se mi něco, čeho jsem se na jedné straně bála, ale z čeho mám na straně druhé obrovskou radost - jsem hrdým držitelem (ehm, hrdou držitelkou) zelené karty, opravňující mne k pobytu ve Spojených Státech "za účelem výkonu vědecké výzkumné práce ve spojení s provozováním praxe medicinské v oboru OBGYN v nekomerčním rozsahu". Jinými slovy, mám smlouvu, stáž a možnost k výzkumu i držet praxi a učit, to vše po dobu "ne déle, než 30 měsíců" v příjemném Bostonu, MA, plném Irů :-) Stinnou stránkou věci je, že přes louži je to do čech o moc dál, než z Dresden, kde navíc nechávám manžela s klukama, zaběhnutou praxi u C.G.Carus a haldu milejch tématickejch lidí (v česku ostatně taky). Pokusím se zjistit, jak jsou na tom s bdsm v krásným Bostonu a poreferuju.
Co mne mrzí víc, je fakt, že má aktivita na tomto serveru bude i nadále virtuální, tedy prostřednictvím výplodů z klávesnice (pár jich tu už zabírá místo). Mrzí mne to o to víc, že se Tormovi konečně podařilo tenhle projekt (vymyšlený před víc než pěti lety) spustit a oživit, byť to zde v Subinci tak nevypadá. Vřesinko, je to na Tobě, já budu z jemeriky vypomáhat. Pro ostatní - samozřejmě zůstávám v kontaktu, adresa Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (Tormíííí, éčko, prosím) funguje nadále a mé milé dámy se samozřejmě i nadále mohou obracet s problémy, o kterých se jim nechce mluvit s partnery nebo svým gynekologem. Pokud se nic nepomrší, uvidím se s některými z vás jednadvacátého na Staré poště a mám docela chuť jít za doktorku :-)

Renča

P.S. Ještě nedělní postscriptum - milé mé subiny, můj obojek je volný a k dispozici. Pokud sháníte hodného, vynalézavého a pěkně potvorného Pánečka, který kromě toho, že umí spoustu věcí s mučítkama  na vás spolu se zbytkem stáda   bude většinu času upřímně kašlat, ale přesto pro vás udělá první poslední, až budete v rejži, napište mi.  O jednom vím.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 197 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 197

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara