DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Včerejší akce v klubu Podraz by se dala pro úplný začátek charakterizovat slovy: "Bylo to zajímavé" Nicméně to by rozhodně nestačilo, tak se pokusím vytvořit pokud možno ucelený obrázek ( možná spíš obraz). Každá akce podobného rozsahu má svá úskalí, nejinak tomu bylo i v případě této. Prostor klubu je sice velmi dobře členěn, ale jeho nevýhodou je, podle mého názoru, rozloha. Tím chci naznačit, že dávám zcela nepokrytě přednost komornějšímu prostředí. Účast byla více než hojná ( pro zpřesnění dodávám, že z více než 250 registrovaných, se nedostavilo jen cca 30 lidiček, což bych považovala za velký úspěch) Krom slušně vybaveného workshopu na téma spanking ( všechny zdatnější a odbornější hlavy nechť mi odpustí tento druh zjednodušení) se mohli ti zvídavější poučit i o tom, jak si vyrobit latexové šatičky (potažmo obleček). Tedy, konkrétně tahle věc mi připadala velice zajímavá, škoda, že se to nehlásalo víc veřejně (jedno předvedení šatečků vlastní výroby s připomínkou, že takově si můžete taky udělat a nechť se zájemci zeptají autorky-nositelky bylo trochu málo, tedy alespoň na můj vkus), ale to je skutečně jen velmi drobná vada na kráse !

Přehlídka modýlků z latexu byla vkusná, obzvlášť mi přišlo vtipné, že se chodilo po barovém pultě...:-), patlání tekutého latexu, to bylo obzvlášť vzrušující (hlavně proto, že jsem si to sama pěkně užila jako aktérka), ale nebudu se více vyjadřovat, protože bych byla asi značně neobjektivní, když jsem se tam sama promenádovala. ale pokračujme dále... chlapíci za barem a obsluha vůbec svištěla jako o život, myslím, že to z části dělali všichni taky proto, aby se nemuseli soustředit na tu bandu, :-))), kterou obsluhovali... Vytkla bych, že nefungovala nijak obzvlášť klimatizace (nebo to přinejmenším nebylo znát), což se začalo projevovat už po hodině pobytu v prostoru. Sice chápu, že to není levná záležitost, tedy myslím provoz klima, ale když už ho tam mají, tak snad by to mohlo fungovat více... Tak pro příště (pokud nějaké bude, tedy v Podrazu).

Atmosféra byla přátelská a velmi uvolněná, škoda jen, že tématicky oblečených jedinců přišlo pomálu (příčinu lze snad spatřovat také v tom, že se přeci jen jedná o téměř "Pragocentrální" záležitost, což mohlo působit, z pochopitelných důvodů, jisté obtíže - Praha není Londýn... anonymita je velmi omezeného rozsahu...) . A teď již spěji mílovými kroky ku včerejším bondageovým exhibicím... Nutno říci, že jich bylo v podstatě dosti, a to co do počtu, tak i variant. Aktéři se skutečně snažili, někteří do toho vkládali veškeré síly ! Přece jen bych však měla pár výhrad. Začnu tím, co se mi líbilo vůbec nejméně, a co mi přišlo, z hlediska techniky a zpracování nejméně zajímavé. Hned první bondage večera - prováděl ji Štír, jméno modelu si nepamatuji, tak se, prosím, zlobte co nejméně - mi připadala nepřitažlivá. Nevím, jak bych to konkretizovala, ale nelíbil se mi především typ vazby, ale ráda bych zdůraznila, že v tomto případě se jedná spíše o můj vkus, z hlediska techniky bylo málo co k vytčení (snad vůbec nic !). Ovšem nástup Samuraje rozjasnil mou mysl ! Nejenže ví, v čem spočívá skutečná podstata japonské bondage, ale vypadalo to, jako by se naprosto ztotožňoval s modelem (tuším, že to byla Lestat, tak snad mne pamět neklame). Napadá mne jedno japonské úsloví, týkající se bondage: "Tsumaranai mono desu ga, dözo, taishita mono dewa arimasen (Prosím, přijmi tento dar, není to nic zvláštního)" ... není, co dodat, byl to můj vkus a bylo se na co dívat. Samuraj vázal v průběhu večera několikrát a pokaždé to bylo naprosto přesvědčivé a obrovsky sdělné.

Své vystoupení měla také Čarodějka, která nejdříve předvedla bondage, ve které svoji oběť posléze zavěsila ve vakuovacím pytli do prostoru...zajímavé ! Ovšem ještě zajímavější byl dobrovolný subík, který se nechal kompletně zavakuovat do černočerné tmy, aby si po něm pak Čarodějka vesele hopsala a prováděla dravčí kousky. Zejména mi připadala velmi atraktivní breath control, byť se jednalo o pár vteřin (v průměru tak nějakých 5-6 sekund). Zjevně to byl pro mladíčka neskutečný zážitek, protože se mu nějak nechtělo z pytle ven... Dlel tam dobrých deset minut, zdá se, že to těžce rozdýchával... kolem 23:30 prováděl ještě jednou Štír samostatnou bondage do dětské houpačky - no prosím: "Proti gustu žádný dišputát", ale ještě se na ní tak houpat, no, nevím... Jak se večer prodlužoval, návštěvníků (z kosmíru) ubývalo a tak jsem se na počátku nového dne vydala i s přítelíčkem, který měl celý večer silně dominantní náladu k domovu.

Závěrem zbývá dodat, že přes všechna úskalí s registrací a s organizováním takto velké akce vůbec to celé vlastně dopadlo vcelku vkusně a dobře. Všem organizátorům všechna čest a vavřínový věnec budiž dán ! Jen snad příště více exhibicí ! A veřejných exekucí (nebyla, pokud jsem něco nezaspala, ani jedna) a více vzduchu (odbíhání se nadechnout, bylo nakonec nutné) !

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 141 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 141

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara