DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

V pátek 30.XI. se na osvědčeném místě ve Zdibech opět sešlo hojné shromáždění příznivců BDSM na již skoro tradičním srazu příznivců. Organizace se ujal osvědčený tým BDSM klubu (známý též jako Scorpion production) za duchovního vedení nepřehlédnutelného Štíra a organizačního génia Grimma. Realizační tým již nabyl značných zkušeností a jisté rutiny, příprava akce proto proběhla hladce a návštěvníky vítalo stylově vybavené a přiměřeně vyhřáté prostředí s příjemným osvětlením a náladovou hudbou. Již úderem půl sedmé stanula Čarodějka se Štírem za recepčním pultem, aby davy příchozích vybavili výměnou za registrační poplatek jmenovkami.

Zrak nově příchozích ve valné většině případů padl na stůl, hustě pokrytý sponzorskými příspěvky do tomboly. Aniž bychom jmenovali jednotlivé (a většinou notoricky známé) sponzory, jinak aktivní členy komunity, je třeba se zmínit o kompletu gumolatexových doplňků (z nichž největšímu úspěchu se u výherkyň těšil nafukovací dilatátor), sadě universálních rákosek pro lehké nasazení, soupravě kožených doplňků či různě tématicky zaměřených multimédiích. Mnohé subinky pak se značným potěšením prohlížely kotouč stříbrně lesklé fixační pásky. Že by první příznaky nového módního trendu pro bdsm rok 2002 ?

Inovace se dočkala i podzemní mučírna, a to v podobě masivní fixační klády s pojistnými pouty. Odborná diskuse se po její instalaci rozpoutala o vhodnosti jejího umístění k levé stěně místnosti blízko k rohu, tedy uspořádání, vyhovující spíše levákům a vyznavačům důtek, ostatní budou pravděpodobně pociťovat nedostatek místa pro nápřah, majitelé delšího nářadí (pastevecké biče apod.) se budou cítit omezováni i prostorově. Objektivně budiž řečeno, že při forhandovém úderu se pracuje dobře i s delší rákoskou a pro práci s elektřinou nepředstavuje toto osazení klády žádnou závažnou překážku. Pevnost ukotvení prověří čas.

Program večera se nesl převážně v duchu přátelského setkání osob se stejnými zájmy a zálibami. Místa za stoly zela až do osmé hodiny prázdnotou, zato všechny zbývající prostory byly zcela zaplněny diskutujícími hloučky tentokrát značně civilně oděných úchylů. Stylové odění bylo na páté Poště poměrně vzácné, odhlédneme-li od rituálních katovských pláštěnek a kápí části pořádajícího týmu a signifikantní černé mnoha přítomných. Hlavní senzací večera v této oblasti se tak stal nový look and feel Pavla Šťastného, s jehož identifikací měli potíž i mnozí, kteří se považují za jeho přátele. Pro úplnost ovšem budiž řečeno, že i mnohé subinky potěšily oko znalce vzhledem i ústrojem.

Losování tomboly potěšilo mnohé výherce užitečných předmětů. Nezklamal ani zákon schválnosti a někteří ze sponzorů se tak stali štastnými výherci vlastních příspěvků. Pro losování bylo využito nového systému s číslem účastníka, odvozeným od jeho registrace, proto mnohá losování bylo nutno pro neúčast výherce opakovat. Tímto apeluji na zájemce o účast na této a dalších akcích - pokud vám v účasti brání cokoliv předvídatelného nebo s předstihem známého, dejte si tu práci a ODREGISTRUJTE SE.

Akční místnost byla vybavena jak poutací stolicí, tak šikmým křížem a těžkými řetězy, leč nic z toho nenašlo svého použití - v zásadě jediným akčním prvkem tak bylo klasické Štírovo vázání, jehož subjektem se pro tentokrát stala Grena. Štír zvolil kompozici labilní fixace na úzkou vysokou stoličku v kombinaci s vázáním na diamant podél celé páteře. Po překonání určité počáteční ztuhlosti si Grena dle všeho celé vystoupení docela užila, speciálně pak použití nekonečného provazu s uzly v závěrečné části. Aby odezva nebyla bezvýhradně pozitivní, nemohu si odpustit poznámku o nevhodnosti používání bílého body v kombinaci s bílým provazem - detaily vázání tak byly dobře patrné pouze z nevelké vzdálenosti. Ocenění naopak zaslouží Vaškovo jištění, zejména v pasážích s labilním umístěním subjektu. Produkce byla provedena v líném tempu, dobře podtrhujícím pohodový styl akce. Oceněno potleskem.

Tradiční zmínce nemůže ujít prodejní prezentace kožených doplňků z Xdomovy dílny. Pro časový pres jsem jí nemohl věnovat dostatečnou pozornost, při letmém pohledu mne zaujala skládací rozporka, tedy předmět, na trhu poměrně ojedinělý. Co takhle zapůjčit exemplář na recenzi, Xdome ? A kdy že to budou rukavice s drápky ? :-)

Letmo o přítomném lidu úchylném... Kromě pevného jádra, stávajícího se pomalu součástí inventáře těchto srazů se objevují stále nové tváře, poměr jádro/příležitostní/noví návštěvníci se pomalu ustaluje někde kolem 50/30/20. Také původně izolované ostrůvky členů jednotlivých dílčích komunit (redakce bdsm.cz, mageo, xchat, průvodce a já nevím, co ještě) se stále intenzivněji slévají a vypadá to, že i komunikační problémy nově příchozích nejsou tak intenzivní. Obé považuji za hrubě prospěšné. V davu tak lze zahlédnout mnohé výrazné členy komunity v odborné debatě s kruhem posluchačů. Ostatně, hlad po informacích je takový, že možná nebude od věci zvážit možnost pořádání srazu či spíše konference s edukativním programem, asi tak jak Marco zamýšlel konferenci o spankingu.

Akce byla oficálně ukončena úderem druhé hodiny ranní, skupiny diskutujících ovšem postávaly ještě dlouho po tomto termínu a mnozí se následně odebrali do soukromí, aby příjemně strávený večer zakončili tématicky. Setkání proběhlo bez výraznějších excesů, několik málo podnapilých jedinců závažnější problémy nepůsobilo. Jediným rušivým elementem tak zůstává přítomnost ubytovaných dělníků, jejichž pohledy měly daleko k pochopení probíhajícího dění. Naopak je třeba ocenit činnost (a v případě dámské části i vzhled) personálu, který zřejmě již našel vhodný stupeň interakce s probíhajícím děním - není jej příliš vidět, ale stoly jsou uklizené a sklenice již nechybí. Největší ocenění ovšem patří realizátorům, jejichž zásluhou více než stovka lidí strávila poslední listopadový večer v pohodě a příjemné společnosti sobě blízkých.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 75 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 75

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin