DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Jakmile se otrokyně naučí ovládat přirozené reflexy, může ji Pán začít rafinovaně mučit a používat k tomu zpočátku například různé předměty z běžného vybavení každé domácnosti; v dalším textu souhrnně pojmenovanými "nástroje".

     Používání těchto předmětů k mučení otrokyně je poměrně dostupné, mnohdy velice efektní a proto velmi oblíbené. Zpravidla však není nutné mučit ji formou delší ucelené praktiky, ale je vhodné spojovat různé způsoby takového mučení do ucelených postupů; samostatně snad jen pro krátkodobé zpestření intimního života nebo jako určitou průpravu k delší praktice.

   K mučení silně rozdrážděné otrokyně na pohlavních orgánech a na prsech lze použít třeba různé "nástroje" z její manikury (snad kromě nůžek na nehty). Obzvlášť zajímavé je jejich využití k jemným, ale neobyčejně bolestivým úkonům na nejcitlivějších místech intimních partií jejího nahého těla, zejména na vzrušením zduřelých bradavkách prsů, v rodidlech a především v bezprostředním okolí poštěváčku!

   Mučit nahou otrokyni na rozdrážděných rodidlech, prsech a dalších místech těla je možné třeba příborem: opatrně ji píchat do citlivých míst v rodidlech a případně i do prsů vidličkou, různě jí manipulovat na rodidlech příborovým nožem (ale neporanit!) atd. Stejně tak je možné používat k jejímu (samozřejmě zcela bezpečnému) mučení vývrtku, malou úzkou, nejlépe kovovou trubičku, injekční stříkačku (bez jehly!), vánoční prskavku a další obdobné předměty.

   Docela zajímavé je mučení dostatečně roztažené a pohlavně rozdrážděné nahé otrokyně na a v konečníku (případně i na rodidlech) delší úzkou trubičkou o průměru cca 3-5 mm, například tužkou, kterou ji Pán opatrně zasunuje do těla. Ještě lepší je, pokud je tato trubička dutá (třeba obal patentní tužky).

     Velice efektní je mučení velkou polévkovou lžící, kterou je možné pronikat otrokyni hluboko do pochvy, ovšem je nutno ji držet pokud možno svisle, tedy okraji ve směru její stydké rýhy, nikoli „na šíř“; i to je mimochodem nesmírně bolestivé, ovšem relativně bezpečné a vyžaduje to od mučené otrokyně nejen krajní sebepřemáhání, ale i dokonalou spolupráci.  

   Podrobnosti postupu mučení záleží jen na fantazii partnerů (především Pána otrokyně) a jejich případné dohodě. Ovšem i v tomto případě by otrokyně měla postup svého mučení předem výslovně odsouhlasit!

   Při mučení otrokyně nástroji platí stejně jako při všech dalších postupech dvě zásadní kriteria: absolutní bezpečnost otrokyně a její nepředstíraný požitek!

   Základní možnosti sebepřemáhacího mučení otrokyně domácími nástroji a pomůckami jsou uvedeny se stoupající gradací - tedy stále "hrůznější" nástroje, způsoby mučení a tedy stále větší bolest - s tím, že každý způsob mučení lze samozřejmě praktikovat i jak samostatně, tak je spojovat do ucelených postupů.

   Všechny nástroje a pomůcky je samozřejmě nutné k mučení pečlivě připravit: musejí být nejen dokonale čisté, ale - pokud to je možné - i sterilizované. Přípravu nástrojů ke svému mučení, zejména jejich sterilizaci, může pod dohledem Pána provádět i sama otrokyně.

   Před začátkem mučení se otrokyně náležitě připraví a přesně v předem určeném okamžiku vstoupí úplně nahá do připravené místnosti, přejde na určené místo před Pána, postaví se před něj a vypne se před ním do Pozoru.

   Vlastní průběh bezprostřední přípravy otrokyně k dráždění před začátkem mučení záleží na uvážení Pána. Aby si otrokyně i její Pán mohli tyto bezesporu krajně dráždivé chvíle před začátkem mučení dostatečně vychutnat a prožít, měly by být "přípravy" před bolestivějšími způsoby mučení co nejdelší a nejdráždivější, měly by mít poněkud slavnostnější ráz a Pán by přitom měl vést s otrokyní dráždivý dialog o tom, co ji čeká.

   V momentě vstupu otrokyně do místnosti musí být všechny potřeby k mučení připraveny na viditelném místě, nejlépe na pomocném stolku poblíž velkého stolu, na kterém bude mučena (obdobně jako nástroje před chirurgickou operací) tak, aby je při svém vstupu dobře viděla!

     Před mučením ji musí Pán i v tomto případě náležitě pohlavně rozdráždit - její onanie je tentokrát poměrně nevhodná.

I k tomuto mučení se musí otrokyně předem připravit a pak předstoupit úplně nahá před Pána. Ten si nahou otrokyni vypnutou v přísném Pozoru nejprve důkladně prohlédne; při prohlídce jejího rozkroku se samozřejmě na chvíli skloní, zatímco otrokyně se před ním (na jeho povel) široce rozkročí, případně oddaně vzpaží ruce vzhůru nad hlavu - po skončení prohlídky rodidel se opět poslušně vypne do Pozoru.

     Po důkladné prohlídce jejího těla Pán otrokyni stručně zopakuje postup jejího mučení a položí jí několik dráždivých otázek; během tohoto dialogu jí může postupně ukázat připravené nástroje a vyzvat ji, aby si je zblízka dobře prohlédla a sama si podrobně zkontrolovala jejich stav, respektive čistotu.

   Bezprostředně před začátkem se nahá otrokyně většinou před Pánem důkladně rozcvičí, pak se opět vypne do Pozoru, ohlásí mu, že je připravena k mučení a na jeho povel ulehne do "základní pozice" na velký stůl, roztáhne mohutně nohy a vzpaží napnuté ruce nad hlavu.

   Před mučením rodidel je nutné po ulehnutí nahé otrokyně na stůl před začátkem dráždění dostatečně podložit její rozkrok. Důvodem je nejen skutečnost, že pohlavní dráždění otrokyně s vysoko podloženým rozkrokem je mnohem delší a její celková rozkoš nesrovnatelně silnější, ale i to, že k efektnímu a přesnému vykonání většiny úkonů musí mít otrokyně dokonale přístupná rodidla a tedy úplně vypnutý rozkrok.

   Důležité je i důkladné promazání rodidel otrokyně před začátkem dráždění, které pak musí být nejen co nejdelší, ale pro otrokyni co nejpříjemnější. Pán jí proto bezprostředně po podložení rozkroku pečlivě promaže rodidla, zejména poštěváček a jeho okolí, vhodným zvlhčujícím krémem.

   Po dokončení veškerých příprav by měl Pán zavelet "Pozor!" a úplně připravenou otrokyni si může ještě znova detailně prohlédnout, především v rozkroku…

   Délka následujícího období "absolutního klidu" by měla odpovídat náročnosti nastávajícího mučení. Pán s ní může po celou dobu vést dráždivý dialog, případně jí dát před oči připravený nástroj a umožnit jí, aby si ho těsně před "použitím" ještě jednou prohlédla - samozřejmě pouze očima! Záleží jen na jeho úvaze, zda jí i v této době, kdy již zcela připravená a roztažená před ním na stole nehybně vypíná tělo a dívá se upřeně vzhůru, položí několik dráždivých otázek - pokud možno takových, které od ní vyžadují jednoslabičnou odpověď: "Ano" - "Ne" - "Rozumím" - "Jistě" a podobně; nahá otrokyně však musí mít po celou dobu absolutního klidu pohled upřený nehybně vzhůru.

   Před začátkem dráždění položí Pán nahé otrokyni jemně ruku dlaní na břicho, a zatímco se mu otrokyně dívá upřeně do očí, přejíždí jí citlivě rukou po těle a rozdráždí jí prsní bradavky - a jakmile jí úplně zduří, ztvrdnou a otrokyně před ním začne na stole dávat jasně najevo první známky vnitřního vzrušení, sjede jí rukou pomalu do rozkroku, nahmátne jí poštěváček a začne s jeho rafinovaným drážděním.

   V okamžiku začátku mučení musí být otrokyně skutečně mohutně pohlavně rozdrážděná. Pán ji proto musí před mučením vydražďovat velice důkladně, pozvolna a podle vlastního uvážení její dráždění občas přerušovat, zejména když zjistí, že její pohlavní vzrušení stoupá do blízkosti orgasmu.

   Dráždění otrokyně před mučením musí trvat vždy co nejdéle! Nahá otrokyně si musí být ve chvíli, když cítí, že se začíná blížit k vyvrcholení, vždy vědoma toho, že vzápětí může být mučena; proto lze s jejím sebepřemáhacím mučením začít teprve tehdy, když umí stupeň svého momentálního vzrušení dávat Pánovi svým celkovým chováním a přirozenými reakcemi nahého těla naprosto jasně najevo.

     Pokaždé, když Pán dráždění otrokyně náhle přeruší, musí se mu nahá otrokyně viditelně odevzdat do vůle a oddaně mu vypnout celé nahé tělo, především rozhodit nohy do úplného maxima (aby Pánovi umožnila dokonalý přístup ke svým rodidlům), napnout ruce vzpažené nad hlavou, upřít pohled nehybně vzhůru nad sebe - a pak po celou dobu, co ji Pán bolestivě mučí, nehybně držet, kousat se do rtů, sténat, případně křičet.

     Pán může její mučení i tentokrát prokládat opakovaným rozdražďováním otrokyně před orgasmus, který by jí měl povolit až po úplném ukončení jejího mučení.

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.         

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 465 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 465

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin