DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Pro trestání otrokyně za menší přestupky se docela hodí běžně užívaný větší stůl obrácený nohama vzhůru a velké žehlící prkno, položené po délce mezi jeho nohy: nahá otrokyně ulehne na prkno, roztáhne nohy a obemkne koleny nohy stolu tak, aby měla stehna roztažená do přímky. Pán jí vloží pod kolena do místa styku s nohami stolu vhodnou podložku, otrokyně přitáhne chodidla nohou k sobě, Pán jí je pevně spoutá a potom jí upoutá ruce k druhým dvěma nohám stolu. Takto upoutaná otrokyně je samozřejmě zcela bezbranná: její rozevřená rodidla jsou doslova vyceněná vstříc Pánovi a stejně jako celé její nahé tělo téměř ideálně připravená k mučení - kterému se otrokyně není schopna nijak bránit.

   Tento trest je dobře proveditelný i v běžných domácích podmínkách a proto je vhodný pro každou dvojici Pána a otrokyně. Obrácený stůl nohama vzhůru nemusí ležet na zemi, ale je možné ho postavit - a pokud možno i upevnit - deskou na dva stejně vysoké stabilní podstavce. Nahou otrokyni je pak možno nechat ležet úplně roztaženou a spoutanou s nasazenými kolíčky téměř neomezeně dlouho - několik hodin, případně po celou noc! Pán se pak na ni chodí průběžně dívat, mluví s ní o jejím přestupku a upozorňuje ji, aby si tyto chvíle navždy dobře zapamatovala. Mučení většinou skončí až v době, kdy se nahá, pevně spoutaná a nemilosrdně roztažená otrokyně začne nepříčetně svíjet a hlasitě křičet v hrozných bolestech.

   Jako ukázku "mučení za trest" v této posici lze uvést třeba následující postup: po mohutném rozdráždění otrokyně, prokládaném dráždivým dialogem o tom, co bude následovat, jí Pán nasadí na vztyčené prsní bradavky prádelní kolíčky, několikrát ji prudce šlehne přes tělo a pak ji znova začne dráždit přes klitoris. Po rozdráždění otrokyně do předorgastické extase, případně až na úplný pokraj orgasmu, Pán rázně přeruší dráždění, roztáhne jí rodidla, jednou rukou jí silně sevře do prstů poštěváček, do druhé ruky si vezme další prádelní kolíček a zavede s ní třeba následující dráždivý dialog: "Víš, co bude následovat?" - "ANO!" - "Zasloužíš si to?" - "ANO!" - "Jsi připravená?" - "ANO!" - "Vypni mi poštěváček!" - "PROSÍM…"; nahá otrokyně vycení poštěváček a Pán jí nasadí kolíček přímo na jeho citlivou hlavičku.

   Pán si pak může nahou otrokyni s nasazenými kolíčky na prsních bradavkách a poštěváčku vyfotografovat - a nechá ji neukojenou a bezmocně roztaženou tak dlouho, jak to s ohledem na závažnost jejího přestupku uzná za vhodné.

   Podle vážnosti přestupku lze toto trestání doplňovat při dráždění i po jeho přerušení (po rozdráždění otrokyně před orgasmus, před i po nasazení prádelního kolíčku na klitoris) dalšími způsoby mučení, např.:

- během rozdražďování potírat bezmocné otrokyni přirození, jeho okolí a případně celé nahé tělo ledovou žínkou, kropit ji ledovou vodou s pokojové konévky (s růžicí), pak ji vždy důkladně otřít a ihned obnovit dráždění

- protahovat jí slabinami čerstvě natrhané pálivé kopřivy

- vbodávat jí do citlivých míst v rodidlech ostré jehly, případně jí prošít velké stydké pysky jehlami

- občas otrokyni vycévkovat (leží-li takto bezmocně roztažená dlouho, je to nezbytné!)

- zasunout jí vleže do pochvy hořící svíčku nebo cigaretu (v druhém případě je možné jí chladně přikázat, aby začala hlasitě křičet, až ji začne žhavá cigareta pálit na přirození - ale pak hned ven!; otrokyně přitom musí mít maximálně roztažené nohy - na stole lze doplnit pravítkem přes její ruce zapažené dozadu za hlavu, popřípadě i skleničkami

- zasunout jí do konečníku či do pochvy hadici a nafukovat roztaženou otrokyni vzduchem nebo ji napouštět vodou (totéž lze podle schopností jejího Pána provádět i v její močové rouře)

   V každém případě by se měl Pán své spoutané a bezbranně roztažené otrokyně občas dotýkat, prohmatávat jí přirození a osahávat ji po celém těle, případně ji rafinovaně dráždit kolem skřípnutého poštěváčku a bradavek prsů. Jinak ji Pán může bez jakéhokoli omezení průběžně dráždit v pochvě (prsty i vibrátorem), jemnými doteky prstů na otvoru bezmocně vyceněného konečníku, přejíždět jí citlivě rukama po slabinách, po vnitřních stranách roztažených stehen atd.

     Má-li k tomu Pán skutečný důvod, může nahradit prádelní kolíčky skřipkami nebo tyto dvě "mučidla" průběžně střídat. Je však nutno mít na paměti, že občasné odepínání kolíčků či skřipek je pro otrokyni mimořádně bolestivé - především po uvolnění stisku, kdy se krev prudce nahrne do mučeného místa a obnoví citlivost jeho nervových zakončení - a proto jsou pro ni podobné manipulace mnohem větším trestem než souvislé upnutí kolíčků nebo skřipek!         

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.           

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 194 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 194

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara