DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Po zimní odmlce se vracíme k publikaci seriálu o sebepřemáhání. Dnešním dílem začíná jeho akčnější část, věnovaná již více vlastnímu mučení otrokyně a popisu některých náročnějších technik. Považujeme ale za potřebné zdůraznit nezbytnou konsensualitu hrátek a dodržování všech zásad bezpečnosti.

Za nedodržování dohodnutých pravidel otroctví Pán otrokyni přísně trestá. Za běžné přestupky a jiné nedostatky je otrokyně trestána obvykle až po skončení postupu, za vážnější provinění by však měla být potrestána okamžitě.

   Pán by proto měl mít pro tento případ stále připraven na viditelném místě k ruce vhodný nástroj k bolestivému trestání otrokyně, například velký bič, důtky, jehlu atd.

   I při trestání musí být otrokyně zásadně úplně nahá!

   1. K prohřeškům proti pravidlům otroctví patří například

- projevy studu, zdráhání

- málo otevřené projevování známek pohlavního vzrušení nebo dokonce úmyslné zatajování projevů pohlavní rozkoše

- nedostatečná ochota vyhovět Pánovi

- malá vlastní aktivita a nedostatečná spolupráce

- nedodržení příkazu, vzájemné dohody s Pánem anebo dokonce vlastního slova

- jakákoli neposlušnost (i neúmyslná!), nekázeň, selhání, špatná disciplina

- nedovolený dotek na některou intimní část těla

- špatná nebo nedostatečná příprava k praktice či výcvikové lekci, případně jinému setkání s Pánem

- nesprávné nebo neúplné údaje v "intimním zápisníku"

   2. K vážnějším přestupkům patří:

- jakákoli snaha či pokus o podvod

- výslovné odmítnutí uposlechnout rozkazu

- nesprávná reakce v důležitém okamžiku výcviku či praktiky, ať už jde o nekázeň či neúmyslné opomenutí (tzv. "okno")

- nedovolené pohlavní vzrušování (onanie - i neúmyslná či samovolná)

   3. Ke skutečně vážným přestupkům patří

- striktní či arogantní odmítnutí splnit rozkaz

- drzé odmlouvání Pánovi

- selhání v klíčovém okamžiku dlouho připravované praktiky

- pozdní příchod na schůzku, případně neúčast na schůzce bez předchozí omluvy

   4. Nejvážnějším přestupkem otrokyně je předem nepovolený orgasmus, zejména v klíčovém okamžiku náročnější praktiky, pokud proto musela být přerušena nebo dokonce ukončena.

* * *

   Způsob potrestání otrokyně závisí výhradně na rozhodnutí jejího Pána. Otrokyně nemá sebemenší nárok na odvolání, jedinou její možností je uznat přestupek, právo Pána na své potrestání a poslušně se otázat, jak se má k vykonání trestu připravit. Když to Pán uzná za potřebné, vydá otrokyni další dispozice o tom, jak se má během výkonu trestu chovat, jak s ním má spolupracovat a jak přitom má reagovat.

   Jako vhodný trest pro otrokyni v počáteční fázi jejího otroctví přichází například v úvahu

- "stání na hanbě", zpravidla v koutě tváří ke zdi, kdy nahá otrokyně zásadně udržuje naprostou nehybnost (v tom je smysl trestu!) a Pán ji různě obchází, ohmatává, ponižuje, případně i fysicky trestá; otrokyně přitom může mít zakryté oči

- klečení "na hanbě", ale nikoli v koutě (i když i toto lze občas použít), ale naopak uprostřed místnosti nebo v rozkročení na velkém stole s pohledem upřeným před sebe, nejlépe s předpaženýma rukama, na kterých může mít nahá otrokyně položené pravítko a na něm případně několik skleniček naplněných až po okraj vodou (vínem).

- klečení před Pánem na zemi nebo na stole (rovněž naprostá nehybnost celého těla včetně pohledu upřeného před sebe)

- rychlé dřepy v prudkém rozdráždění - před Pánem na zemi či na stole

- dřepy s pravítkem na předpažených rukou, což je opět možné ztížit postavením skleničky (skleniček) naplněných po okraj vodou, vínem a pod. na pravítko. Za sebemenší ukápnutí, shození skleničky nebo dokonce pravítka musí být otrokyně okamžitě dále přísně potrestána!

- dtto, s kolíčky na prsních bradavkách

- výprask na holou + hlasité počítání šlehů

- klek rozkročmo ve výponu na stole s kolíčky na prsech, a občasné šlehy, příp. jejich hlasité počítání

   Jiným trestem jsou ony oblíbené "výprasky" rákoskou nebo vařečkou přes zadnici, před kterými je v sebepřemáhacím sexu vhodné otrokyni co nejsilněji pohlavně vydráždit - nejlepší je, pokud nahá otrokyně bezprostředně před výpraskem náruživě onanuje podle strohých až bezohledných povelů svého Pána.

   Klasický výprask vařečkou se v sebepřemáhacím sexu využívá jako trest jen vyjímečně - kultivovaní lidé jinak tyto naprosto spontánní primitivní manýry jistě rádi a s poděkováním přenechají omezeným jedincům bez jakékoli erotické fantasie

   Za určitých okolností však lze i v sebepřemáhacím sexu využít běžný výprask jako podklad docela vzrušující praktiky, samozřejmě tak, aby se při něm úplně nahá otrokyně musela co nejusilovněji přemáhat, například se během výprasku zespoda dráždit prsty na poštěváčku, roztahovat si zadnici, dívat se upřeně do určitého místa a podobně.

   Efektní je použít k výprasku čerstvě natrhanou březovou metlu; natrhat a připravit si ji může otrokyně sama!

   Otrokyně nesmí být v žádném případě během výprasku spoutaná!

   Specifickým druhem výprasku je v sebepřemáhacím sexu šlehání prudce rozdrážděné nahé otrokyně ležící na stole s pevně zapevněnýma úplně roztaženýma nohama přes její mohutně roztažená rodidla tak, aby rázné šlehy občas dopadaly i na citlivou kůžičku, resp. sliznici mezi jejími silně rozevřenými malými stydkými pysky a na poštěváček, který se na jejím provinění často podstatně podílí.

   Zatímco nahá otrokyně před svým potrestáním většinou nepředstíraně onanuje, Pán si během její onanie připravuje potřeby k jejímu potrestání, resp. výprasku, a potom ji ještě chvíli obchází s rákoskou či karabáčem v ruce, přísně si ji prohlíží a během dráždivého dialogu pozorně sleduje stupeň jejího vzrušení.

   Onanující otrokyně se před výpraskem zásadně nesmí vybít orgasmem a dokonce není ani příliš vhodné, aby se rozdráždila až do předorgastické extase. Jakmile tedy Pán zjistí, že otrokyně už je silněji vzrušená, většinou její onanii rázným povelem přeruší a přikáže jí, aby před ním na určeném místě vypnula zadnici. Silně rozdrážděná trestaná otrokyně pak musí jednotlivé šlehy hlasitě počítat…

   Výpraskem lze efektně doplnit předchozí trest vkleče, kdy je možné otrokyni s předpaženýma rukama trestat i úhozy zepředu přes břicho, podbřišek, stehna a prsy - a pokud má přes ruce pravítko s plnými číšemi, ji za sebemenší ukápnutí anebo dokonce spadnutí sklenky s vodou či vínem na zem okamžitě dále přísně trestat.

   Jako "rychlý trest k okamžitému použití" se hodí zejména několik rychlých nebo naopak pomalých kliků nebo dřepů před Pánem na zemi či na stole po předchozím prudkém rozdráždění, nasazení prádelních kolíčků na prsní bradavky, stydké pysky a další citlivá místa v přirození provinilé otrokyně, upevnění "skřipek" na její stydké pysky, na které lze pověsit těžká závaží a pak nahou otrokyni nutit, aby s připevněnými kolíčky či skřipkami se závažími před Pánem podle povelů cvičila nebo vykonávala jinou namáhavou činnost.

   K obvyklým trestům používaným za běžné přestupky patří různé omezování osobní svobody, například uzavření otrokyně do tmavé místnosti, například do komory, do sklepa, případně do klece. Dobu "uvěznění" otrokyně stanoví zásadně Pán podle vlastní úvahy; otrokyně musí být samozřejmě úplně nahá.

   Pán může otrokyni potrestat i "domácím vězením", což znamená, že otrokyně nesmí po určitou dobu ani na krok opustit určený uzavřený prostor (zpravidla byt). Zda musí být po celou tuto dobu úplně nahá, záleží na uvážení Pána: není to sice podmínkou, ale bývá to pravidlem!

   Další, v počátečním stadiu otroctví samozřejmě zatím nepříliš drastické tresty, si jistě vymyslí každý Pán otrokyně sám.

   Jednotlivé tresty lze mezi sebou pochopitelně různě kombinovat a podle povahy přestupku otrokyně zesilovat trest až na samou hranici snesitelnosti…

   Jako trest může Pán používat i různé způsoby rafinovaného mučení, ty se ovšem v tomto případě nevykonávají proto, aby při nich otrokyně dávala najevo svou odevzdanost; proto ji Pán předtím obvykle pevně spoutá nebo jinak znehybní, aby se nebyla schopna bránit i kdyby chtěla, a zpravidla podstatně zesílí jejich bolestivost. K potrestání nahé otrokyně potom Pán užívá důtky, biče, mučení ledovou vodou, kopřivy, svorky se závažími, za vážnější přestupky i mučení jehlami, naplňování otrokyně vodou či nafukování jejího těla vzduchem a další velice drastické způsoby.

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 249 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 249

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin