DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Dokonalé pohlavní uspokojení vlastního Pána je samozřejmě i v sebepřemáhacím sexu jednou ze základních povinností každé otrokyně.  Způsob ukájení Pána je výlučně věcí jeho sexuálního založení, jeho sexuálních potřeb a tedy jeho momentálního rozhodnutí. Sexuální zaměření svého Pána a jeho sexuální záliby musí otrokyně dobře znát a umět co nejdřív přesně rozpoznat, jak mu být - v určitém momentě či v určité situaci - co nejlépe po vůli.

   Ovšem i to se musí správně naučit a proto je pohlavní ukájení Pána rovněž předmětem jejího výcviku. Na rozdíl od sebepřemáhacích praktik, kdy uspokojení Pána následuje obvykle až po úplném ukončení programu, pak musí nahá otrokyně průběžně uspokojovat Pána na jeho žádost i přímo během výcviku.

Soulož (pohlavní styk) otrokyně se svým Pánem

   Během výcviku musí být nahá otrokyně v každém okamžiku připravena k souloži se svým Pánem a na jeho rozkaz okamžitě zaujmout přikázanou pozici, nastavit mu rodidla k proniknutí údu do pochvy, ochotně mu napomáhat v dokonalém vniknutí a přitom poslušně plnit všechny jeho pokyny a příkazy.

   V souvislosti s praktikami může Pán s otrokyní souložit zásadně až po jejich úplném ukončení.  Jinak může Pán souložit se svou otrokyní kdykoli a v jakékoli posici. V úvahu přicházejí nejčastěji klasické posice zepředu nebo zezadu vleže nebo v předklonu vkleče či vstoje rozkročmo.

   Důležité je, aby se otrokyně i při souložení odevzdávala svému Pánovi nejen tělem, ale i duší, zcela se vnitřně uvolnila a náležitě reagovala. Během soulože s Pánem se musí otrokyně co nejdříve naučit instinktivně vnímat stupeň jeho vzrušení a vycítit, co její Pán právě potřebuje, okamžitě a pokud možno bez říkání to dělat a přitom prožívat jeho pohlavní rozkoš spolu s ním.

   Pokud Pánovo sexuální vzrušení během soulože viditelně vzrůstá, musí pohlavní rozkoš souložící otrokyně stoupat také; otrokyně mu musí své stoupající pohlavní rozdráždění dávat všemožně najevo, samozřejmě spolu se svým nepředstíraným uspokojením a radostí, že mu k tomu může poskytovat své tělo a celou svou otrockou bytost.

   Úplně nahá otrokyně souložící s Pánem by měla ve všech posicích usilovně přirážet vlastní rozkoší a přitom přesně respektovat všechny případné povely a podle jeho rozkazů okamžitě měnit posice. Pokud to má její Pán rád, měla by mu co nejčastěji silně stisknout penis pochvou, a to jak průběžně během soulože (tím mu dávat na vědomí, jak je ráda, že do ní pronikl a jak jí záleží na tom, aby v ní byl opravdu spokojen), tak zejména během jeho orgasmu, tedy ve chvílích, kdy jí Pán stříká své vzácné semeno do otrocké pochvy, a tím dále prudce zvyšovat jeho rozkoš.

   Povinností otrokyně je udržovat po dobu soulože s Pánem vzrušující dialog a přitom ho rozdrážděně ubezpečovat o své otrocké oddanosti; pokud se Pánovi příliš mluvit nechce, může otrokyně v tomto smyslu vést dráždivý monolog, vyjadřovat v něm svá intimní přání ohledně způsobů, jak by sama chtěla vystupňovat své otroctví, jak by chtěla být Pánovi po vůli, co všechno by si přála, aby s ní prováděl, vyzývat ho, aby si ji takto co nejčastěji bral a sama mu dávat v tomto smyslu krajně vzrušující, odvážné a co nejperverznější návrhy…

   Jednou z klíčových povinností otrokyně je schopnost rozpoznávání nástupu Pánovy extase, i když Pán jí to nemusí dávat vědomě najevo, pokud se mu nechce. Správná otrokyně by se tedy měla co nejdříve naučit přesně rozpoznávat okamžik, kdy Pán při souloži rozpozná nastupující orgasmus…

   Jakmile otrokyně ucítí, že se Pánovo tělo vzepjalo k orgastickému vybití, musí se mu celá poddajně nastavit, úplně si rozevřít (uvolnit) své otrocké pohlaví, případně povinně udělat něco, co má Pán v tomto okamžiku rád, a pak se mu celá uvolněně nastavit (vypnout) vstříc…

   Otrokyně musí být vždy připravena na to, že se jí Pán rozhodne nastříkat semeno do pochvy.    

Proto musí ve vlastním zájmu učinit nezbytná opatření, aby znemožnila oplodnění vajíčka spermiemi Pána ve svých pohlavních orgánech a zabránila vzniku nežádoucího těhotenství.

   Na způsobu antikoncepce se otrokyně vždy dohodne se svým Pánem a plně se podřídí jeho případným přáním a požadavkům.

                        

Ukájení Pána ústy

   V úvahu přichází zejména posice „69“ vleže, kdy Pán dráždí otrokyni na přirození (klitorisu) ústy (jazykem) a ona naopak dráždí jeho úd zasunutý hluboko do svých úst. Způsob její „práce“ jazykem, resp. ústy na penisu Pána by měl být pokud možno vždy předem přesně dohodnut (určen) podle Pánova přání.

   Poměrně efektní je i dráždění Pánova penisu ústy nahé otrokyně klečící před ním na kolenou, pokud možno rozkročmo, aby se Pán mohl občas po shýbnutí pohrát s jejími rodidly, resp. poštěváčkem. Otrokyně ovšem nesmí ani v těchto okamžicích přerušit dráždění penisu nebo si jej dokonce bez Pánova souhlasu vyjmout s úst!

   Velmi dráždivá je varianta, kdy úplně nahá otrokyně klečící před Pánem na zemi vzpaží po zavedení jeho penisu do úst na povel ruce vzhůru, napne je až po konečky prstů, vypne se a pak už pracuje jen ústy.

   Nedohodne-li se otrokyně s Pánem jinak, nebo pokud jí to Pán pro jednou vyjímečně neodpustí, je zásadně povinna veškeré jeho semeno do poslední kapičky spolknout!

Dráždění a ukájení Pána rukou

   Jde o další poměrně častý, pro většinu mužů i velmi dráždivý způsob pohlavního ukájení, při kterém Pán může pohodlně ležet, dávat své otrokyni libovolné pokyny, povely a rozkazy nejen co do změny rychlosti nebo síly stisku, ale i různých změn její posice.

   Otrokyně musí být i při ukájení Pána rukou úplně nahá, vždy si k němu přisednout co nejblíže na okraj gauče či lůžka a umožňovat mu, aby si přitom různě hrál s jejími prsními bradavkami či s jejími rodidly, chvílemi ji dráždil na poštěváčku, prohmatával jí pochvu; jindy se mu může nastavit do podřepu rozkročmo vkleče rodidly nad obličej nebo si kleknout zpříma nad jeho obličej, aby jí viděl do rodidel, případně rozkročmo nad něj, aby ji viděl celou zepředu.

   I v případě, že dráždí svého Pána rukou, se musí nahá otrokyně vnitřně vžívat do jeho pocitů a odhadovat stupeň jeho vzrušení, zejména musí umět rozpoznat, kdy na Pána začíná přicházet předorgastická extase a pak orgasmus, upravit podle toho rychlost jeho stimulace a sílu stisku jeho údu a případně po předchozí dohodě nastavit ústa vstříc jeho vystřikujícímu semenu…

   Jeho semeno pro ni musí být posvátné a musí si ho nesmírně vážit a stále to před ním dávat jasně najevo.

Anální styk s Pánem (soulož do konečníku)

   I k anální souloži s Pánem musí být otrokyně připravena vždy, když si Pán vzpomene, nastavit se mu zadnicí, případně si ji sama rozevřít, aby do ní mohl pohodlně vniknout a potom vzrušeně přirážet celým rozkrokem, vyrážet hlasité vzrušené výkřiky. Bez ohledu na případnou bolest mu musí stále dávat najevo, jak se jí to líbí - a jak si toho váží, že tam do ní pronikl… Když Pán vytáhne úd z jejího análu a jsou na něm patrné sebemenší stopy její stolice, okamžitě se omluvit, pečlivě mu očistit penis ústy a pak sama požádat o přísné potrestání!

* * *

   Jen vyjímečně je možné, aby Pán souložil s otrokyní i přímo během praktik – ovšem pouze ve zvlášť neobvyklých či perverzních situacích, například je-li nahá otrokyně pevně upoutána s mohutně roztaženýma nohama k nějaké stabilní konstrukci. Pokud má volné ruce, může mu dokonce na rozkaz přiměřeně účinnými hmaty zduřit penis, aby pak mohl řádně proniknout hluboko do jejího roztaženého přirození a snažit se i v této situaci zřetelně přirážet. Pán pak může nahou otrokyni během soulože i různě mučit. Takovouto soulož však nikdy nelze dopředu stanovit jako pevnou součást programu praktiky; zde záleží opět jen na jeho momentální úvaze!

   Ukájení Pána nikdy nemůže být plánovanou součástí jejího výcviku; o tom, kdy a jak ho otrokyně uspokojí, zásadně rozhoduje pouze její Pán podle situace a svých okamžitých potřeb!

   Při vlastních sebepřemáhacích praktikách nikdy - vždy až potom!

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 295 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 295

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara