DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

K tomuto textu krátká poznámka šéflékařky Eleferna Renaty:
Moč zdravého člověka je zcela sterilní, nicméně močové cesty jsou pro svou náchylností k infekci zdrojem potenciálního rizika. Více, než v jiných bdsm hrátkách zde proto platí pravidlo o tom, že hrátky mají být řízeny mozkem, nikoliv rozkrokem

Močové cesty (a močové ústrojí vůbec) jsou u ženy mnohem citlivější než u muže. Je všeobecně známo, že žena například mnohem obtížněji zadržuje moč, její močová trubice je mnohem kratší a tudíž mnohem náchylnější k nejrůznějším infekcím.

   Déletrvající zadržování moči je pro ženu po všech stránkách - i psychicky - nesmírně náročné. Přemáhání silného nucení na moč (během sexu) navíc působí velmi rušivě na ženin vnitřní požitek, o který nám v sebepřemáhacím sexu jde především.

   Pán by měl svou otrokyni nutit k tomu, aby na důkaz svého opravdového sebepřemáhání dokonale ovládala i své močové ústrojí a celý svůj močový aparát, a to ve všech fázích svého pohlavního rozdráždění - i během dráždění i onanie!

   Otrokyně musí dávat svou úplnou odevzdanost Pánovi najevo i tím, že před ním úplně nahá podle jeho povelů beze studu močí; v sebepřemáhacím sexu by však přitom měla být zřetelně pohlavně rozdrážděná.

   Některé praktiky mohou trvat poměrně dlouho a mohlo by se proto lehce stát, že otrokyně najednou ucítí potřebu močení. Proto je při delších a náročnějších praktikách třeba umožnit otrokyni, aby se občas vymočila - samozřejmě nikoli tak, že se "dovolí" a odejde na WC, ale předem určeným způsobem před zraky Pána.

   Vystříknout bez nejmenších známek studu před mužem naplno moč činí mnoha ženám a dívkám zpočátku velké psychické obtíže; je však záležitostí Pána, aby přiměl svou otrokyni k tomu, aby se před ním přemohla a překonala v mysli i tuto bariéru.

   Otrokyně se však musí naučit projevovat svou absolutní odevzdanost Pánovi i perfektním ovládáním močového ústrojí a močit před ním v nejrůznějších zvláštních pozicích a situacích.

Kromě "běžného" močení například během přípravy k praktikám nebo v jejich přestávkách proto může nahá otrokyně močit i uprostřed intenzivního dráždění či onanie, během mučení a při nejrůznějších dalších příležitostech.

   I během močení musí být otrokyně zásadně úplně nahá a pokud možno zřetelně pohlavně rozdrážděná. Povely řízené močení nahé otrokyně před Pánem patří k efektním projevům jejího nepředstíraného sebepřemáhání - a proto musí otrokyně umět beze studu poslušně močit podle povelů Pána ve všech možných posicích.

   K vrcholným projevům sebepřemáhání, tedy odevzdanosti a opravdového otroctví patří, když úplně nahá a zřetelně pohlavně rozdrážděná otrokyně před Pánem bez nejmenšího studu předem určeným způsobem močí, a to i v různých nepřirozených pozicích a neobvyklých situacích, například uprostřed intenzivního dráždění nebo náruživé onanie, v pauzách, při nejrůznějších jiných "aktivitách" a činnostech, během rychlých pohybů: cvičení prostných, skákání, během mučení a v dalších situacích. Vyžaduje to ovšem, aby dokonale ovládala močové ústrojí a celý močový aparát.

* * *

   I když lze močení otrokyně před Pánem praktikovat i samostatně, bývá obvykle součástí či doplňkem jiných praktik - samozřejmě ve chvíli, kdy se otrokyni už zřetelně chce močit. Pán může její potřebu značně urychlit či vystupňovat tím, že jí přikáže předem vypít větší množství určitého nápoje, nejlépe teplého čaje. V sebepřemáhacím sexu to musí být vždy nápoj nealkoholický!; ovšem může to být i nápoj, který jinak otrokyně pije krajně nerada, např. hořký bylinkový, případně urologický čaj. Otrokyně vždy pije před Pánem úplně nahá a pokud možno zřetelně pohlavně rozdrážděná; Pán musí jasně vidět, jak nahá otrokyně polyká!

   Není-li při dlouhých praktikách močení otrokyně stanoveno programem, oznámí otrokyně Pánovi potřebu během vhodné pauzy (nikdy během dráždění, onanie či jiného sebepřemáhání), většinou ho přitom zpraví, nakolik je její nucení naléhavé - a pak už jen poslušně čeká, kdy se Pán rozhodne její potřebě vyhovět.

   Pokud je její močení předem určenou "povinnou částí" programu, nikdy o něj sama žádat nesmí a jestliže se její potřeba neúnosně vystupňuje dříve než je stanoveno, může učinit jediné: chovat se tak, aby to Pán postřehl sám, nebo se pomočit a pak se připravit k přísnému trestu…

   Přemáhání úporného nucení na moč je možno využít i k vystupňování celkového sebepřemáhání otrokyně a zesilování jejího pocitu nepředstíraného sebeodevzdání Pánovi. To však lze praktikovat jen tehdy, pokud usilovné přemáhání naléhavého nucení na moč za těchto okolností nejen nepůsobí na otrokyni rušivě, ale naopak prudce zvyšuje její erotickou rozkoš…

* * *

   Při sebepřemáhacích praktikách leží nahá otrokyně většinou v základní pozici před Pánem na stole a proto v této pozici nejčastěji i močí.

   Neobvyklejším způsobem močení nahé otrokyně při sebepřemáhacích praktikách je močení vleže na stole s úplně roztaženýma nohama přes široký trychtýř do průhledné lahvičky, nejlépe kojenecké, opatřené cejchováním; Pán totiž ihned vidí, i kolik toho otrokyně vymočila.

   Ležící otrokyně nejprve na povel úplně roztáhne nohy; Pán jí rozevře stydké pysky rodidel, a aby její potřebu co nejvíc oddálil, chvíli si pozorně prohlíží její močový otvor - a zatímco nahá otrokyně drží poslušně roztažená, tahem za stydké pysky jí ho mohutně rozevírá.

   Potom Pán otrokyni obvykle zavelí "Pozor!", připraví jí před rozevřený rozkrok vhodnou nádobu na moč, vezme si větší trychtýř, nastaví ho proti předpokládanému proudu její moči, a zavelí roztažené otrokyni "Připrav se!" - otrokyně uvolní močové cesty a připraví si moč "na krajíček". Pán jí potom pomalu odpočítá začátek močení - "tři, dva, jedna, teď!" - a na strohý povel "Teď!" nahá otrokyně před Pánem prudce vystříkne souvislý pramének moči.

   Vystříknout bez nejmenších známek studu před Pánem naplno vlastní moč činí mnoha ženám a dívkám (otrokyním) zpočátku nesmírné psychické obtíže; a což teprve, když tomu zblízka přihlíží větší počet dalších přítomných!

   Močení otrokyně může Pán řídit přísnými povely a v kterémkoli okamžiku ho přerušovat rázným povelem "Stop!" (kratičké přerušení) nebo "Dost!" (delší přerušení, kdy otrokyně musí své močové cesty opět úplně uzavřít, poté si na povel "Připrav se!" opět připravit moč "na krajíček" a poslušně čekat na nové "odpočítání"). Jakmile se otrokyně úplně vymočí, musí to Pánovi okamžitě oznámit slovy "Jsem prázdná!"; Pán jí pak přikáže, aby před ním "vykapala" poslední zbytky moči, potom jí zavelí "Pozor!" a obnoví původní (další) postup.

* * *

   Efektní je, když nahá rozdrážděná otrokyně s pocitem silného "nucení" na moč před Pánem podle jeho povelů namáhavě cvičí tak, aby nemohla vědomě ovládat močový aparát, a aby tedy měla skutečně co dělat, aby se před ním spontánně nepomočila.

   Nahá otrokyně může před Pánem močit i přímo během manuálního dráždění nebo onanie a to ve všech stupních pohlavního vzrušení, i při současné onanii na prsech, případně vibrátorem v pochvě a přitom samozřejmě vědomě uvolňovat a pak zase uzavírat močové cesty. Onanující otrokyně nesmí během močení nijak zpomalit nebo dokonce přerušit onanii!

   Pán jí musí nastavit a pak i udržet - což může být pro něho při jejím současném manuálním dráždění poštěváčku poměrně obtížné - před rozkrok nádobku na zachycení moči, otrokyně uvolní močové cesty a vzápětí vystříkne pramínek teplé moči. Pán by to s ní měl zkoušet nejprve při středním, pak po silném pohlavním rozdráždění.

Nahá otrokyně močit bleskově po přerušení dráždění nebo onanie. Jakmile Pán přeruší její dráždění nebo jí přikáže přerušení onanie a nastaví jí pod rozkrok nádobku, měla by se snažit vystříknout moč co nejefektněji - co nejdříve a co nejprudčeji.

   Jinak musí otrokyně podle Pánových povelů uprostřed souvislého močení různě cvičit rukama, podle pozice a okolností i jinak (například při močení během pauzy při onanii vstoje udělat dřep) nebo hlasitě počítat - možností je mnoho a zkušený Pán si jistě vymyslí další…

   Na příkaz Pána musí před ním otrokyně močit na pokraji orgasmu, po bleskovém přerušení dráždění nebo onanie během předorgastické extase bezprostředně před prvním orgastickým stahem těla (Pán jí musí včas nastavit před rozkrok nádobku) nebo začít močit krajně rozdrážděná bez přerušení dráždění či onanie těsně před prvním stahem těla a pokračovat v močení po celou dobu orgasmu bez ohledu na své prudké stahy až do úplného vymočení.

   Některé ženy při orgasmu upouští kapičky moči mimovolně, ovšem vystříknout moč během prvních orgastických stahů těla zcela vědomě a navíc naplno je pro každou ženu jistě nesmírně obtížné a stojí ji to obrovské úsilí a mnohdy i nepředstavitelné sebepřemáhání. Proto se toho může odvážit jen jinak se dobře ovládající otrokyně a už během předorgastické extase včas uvolnit močové cesty, aby jí proud moči vytryskl z močového otvoru současně s prvním obrovským orgastickým stahem těla. Síla proudu tryskajícího z močového otvoru rozevřené otrokyně musí viditelně kolísat podle změn napětí jejího podbřišku během mimovolních stahů jejích vnitřností v rytmu prudkých orgastických stahů jejího těla!

   Efektní je „otevřený orgasmus“ spojený s následným okamžitým vymočením otrokyně, kdy jí Pán bez přerušení vzájemného kontaktu očí nastaví během orgasmu před rozkrok vhodnou nádobku, močení jí ještě během odeznívajících orgastických stahů těla odpočítá a otrokyně pak začne - s pohledem stále nehybně upřeným do jeho očí - poslušně močit…

   Pokud otrokyně začne močit až po odeznění prvních prudkých orgastických stahů, měla by se na to psychicky připravit ještě během extase, včas uvolnit močové cesty, krajně rozdrážděná přečkat několik prvních stahů svého těla a teprve když začnou odeznívat, vystříknout z roztažených rodidel moč do nádobky, kterou jí Pán včas nastaví před rozkrok.

   Na rozkaz Pána musí drážděná nebo onanující otrokyně močit i v předklonu rozkročmo vkleče nebo vstoje, zatímco Pán jí zezadu úplně roztahuje stydké pysky. Samozřejmě jí musí včas nastavit k rozkroku nádobku a počkat, až se dostatečně silně rozdráždí.

   Nahá otrokyně musí před Pánem močit i ve stojce s úplně roztaženýma nohama napjatýma vzhůru - musí však cítit zřetelné nucení na moč a být vrcholně pohlavně rozdrážděná. Otázkou je, na jakém povrchu by měla před Pánem stojku udělat - na koberci v obývacím pokoji asi ne!      

   Pán přeruší ve vhodném okamžiku její dráždění ve stojce a nejdřív si ji důkladně prohlédne v rozkroku, především močový otvor a jeho okolí. Otrokyně by měla ve stojce úplně otevřít ústa a na Pánův povel - zpravidla po předchozím odpočítání - s krajním úsilím obrovským tlakem celého močového ústrojí souvisle vystříknout moč mohutným proudem přímo nahoru! Moč jí stříká z rozevřeného rozkroku vysoko vzhůru a pak jí stéká po břiše a prsech dolů na zem. Otrokyně musí močit naplno i s vědomím, že jí mohou občasné kapičky moči proniknout do široce otevřených úst…

   V letních měsících může Pán při různých příležitostech venku v přírodě (v lese) od nahé otrokyně důrazně vyžadovat, aby močila třeba při rychlejším běhu - bez ohledu na to, že jí moč stéká po stehnech a lýtkách dolů - právě to je totiž jedním z velice autentických projevů skutečného sebepřemáhání a tedy i její nepředstírané odevzdanosti do rukou a vůle Pána.

   Na odlehlém místě v přírodě, případně v koupelně může Pán nahé otrokyni nařídit, aby např. po náročném cvičení, rychlém běhu na určenou vzdálenost, případně krajně bolestivém mučení začala bleskově močit "na cíl" - a snažila se praménkem moči zasáhnout určitý předmět nebo se trefit prvním prudkým proudem moči přesně do hrdla malé skleničky, v lese třeba shodit nějaký malý předmět z pařezu, zasáhnout malou větvičku tak, aby se viditelně zahýbala atd.

   Stojící otrokyni lze úkol ztížit umístěním "cíle" do takové výšky, aby se musela ve snaze správně nasměrovat proud moči úplně vypnout rozevřeným rozkrokem vzhůru a celá se mohutně zaklonit dozadu…

   Pokud je k disposici větší rovná, nejlépe písčitá plocha, může nahá otrokyně během močení chodit a snažit se "kreslit" proudem moči různé obrazce, znaky či písmena. Musí být ale stále přiměřeně rozkročená a dráždivě vypnutá - s rukama složenýma v zátylku za hlavou a dívat se pořád upřeně přímo před sebe a nikoli na to, kam čůrá…

   Moč vymočenou do skleničky si Pán před otrokyní důkladně prohlédne a pak ji vylije. Nabízí se však i zajímavé využití její moči k tzv. "urinoterapii"…

* * *

   Pán potřebuje znát i různé technické parametry tělesných funkcí své otrokyně, které pak může využívat pro správnou, efektně dráždivou sestavu přesného programu náročných praktik.

   Většina náročnějších sebepřemáhacích praktik trvá poměrně dlouho, což platí hlavně pro různé souvislé postupy, ucelené soubory mučení, zejména obřady; Pán proto musí co nejdřív poměrně důkladně vyzkoušet optimální dobu, po kterou otrokyně bez větších problémů udrží moč a jako bezvýhradný majitel jejího těla a všech jeho funkcí přitom zároveň zjistit, jaké množství moči její močový měchýř vůbec pojme.

   Mezi efektní způsoby měření tělesných parametrů otrokyně patří i měření kapacity jejího močového měchýře, které je pro každou otrokyni poměrně náročné, neboť musí úplně nahá v určené posici před Pánem zadržovat moč tak dlouho, dokud se před ním bezmocně nepomočí do připravené nádobky. Důležité je zachytit veškerou její moč do poslední kapičky - tak, aby pak bylo možné její objem přesně změřit. Pokus je dobré provádět např. v koupelně, kdy nahá otrokyně leží nebo stojí rozkročená před Pánem ve vaně a v pravidelných intervalech pije. Pán může rafinovaně stupňovat její potřebu močení přikládáním ledové žínky na její podbřišek.

   Měření lze zpracovat i jako efektní samostatnou praktiku a doplnit ji různými dalšími úkony, například cvičením nahé otrokyně před Pánem (přihlížejícími) v době, kdy už s velkým úsilím přemáhá nucení na moč, jejím průběžným bičováním nebo jiným rafinovaným mučením, opakovaným vydražďováním otrokyně před orgasmus, v závěru pak častým přikládáním ledové žínky na její břicho, zejména do podbřišku…

   Další efektní způsob měření kapacity močového měchýře je zpracován jako ucelená praktika v dalších částech publikace.

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 431 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 431

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin