DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Krajně bolestivé úkony na těle otrokyně je možné provádět jen bezprostředně po rázném přerušení dráždění (onanie) na prahu jejího vyvrcholení, někdy i přímo během jejího orgasmu. Při sebepřemáhacích praktikách probíhá většina pro otrokyni více či méně nepříjemných úkonů a manipulací včetně mučení po rázném přerušení dráždění či onanie během její předorgastické extase, resp. po jejím vydráždění těsně před orgasmus, bezprostředně před jeho příchodem v době, kdy otrokyně už v těle jeho nástup jasně cítí. Tato doba však trvá jen několik krátkých vteřin - aby se však mohl Pán k vykonání úkonu náležitě připravit a pak ho stačil včas vykonat, musí mu krajně rozdrážděná otrokyně okamžitě dát najevo, že právě ucítila blížící se vyvrcholení a sama mu poslušně nabídnout své nahé tělo (rodidla) k jeho vykonání.

   Pán (mučitel) tedy musí před mučením otrokyni rozdráždit buď na pokraj předorgastické extase či přímo do extase, a teprve když vidí, že do ní otrokyně nepochybně upadla, rychle přerušit její dráždění, případně rázným povelem ukončit její onanii, a ihned začne s předem určeným bolestivým úkonem na nejintimnějších a nejcitlivějších místech jejího těla: v maximálně rozdrážděných vnějších rodidlech či na naběhlých a vzrušením vztyčených prsních bradavkách, na hrázce pod rodidly a v oblasti perinea, ve slabinách atd. Přerušit dráždění otrokyně nebo strohým povelem ukončit její onanii musí vždy zcela nemilosrdně, rázně a nečekaně!

   Krajně rozdrážděná otrokyně se v okamžiku přerušení dráždění, resp. onanie, před Pánem vypne, sama mu nastaví celé své nahé tělo, po celou dobu mučení se mu prudce rozdrážděná ochotně nastavuje a poslušně vypnutá si bez známek nejmenšího odporu nebo nesouhlasu oddaně vpouští bolest do těla a stále s ním ochotně spolupracuje.

   Zatímco před "normálním" běžným, mírně bolestivým mučením stačí přerušit dráždění krátce před začátkem předorgastické extase (což většina zkušenějších mužů předem dobře pozná) nebo bezprostředně na jejím začátku, u bolestivějších nebo nebezpečnějších způsobů mučení je nezbytné dráždit otrokyni ještě o něco déle a přerušit její dráždění až ve chvíli, kdy se její nahé tělo začne zjevně připravovat k sexuálnímu vybití. To vše Pán otrokyně obvykle podle jejích reakcí pozná a podle vlastního uvážení ve vhodném okamžiku její dráždění přeruší, případně jí rázným povelem "Stop!" nařídí bleskové ukončení onanie, ovšem bezpodmínečně tak včas, aby v těle otrokyně nedošlo k orgasmu - a případně jí přitom přísně zavelí "Vztyk!"

   Před mučením mimo stůl (například před bičováním vstoje) je však efektnější, když se krajně rozdrážděná otrokyně po přerušení dráždění nebo onanie na pokraji orgasmu vymrští sama…

   Stejně tak před maximálně bolestivými, mimořádně krutými a drastickými způsoby mučení, kdy je třeba vydráždit nahou otrokyni až na opravdový vrchol předorgastické extase - do posledního okamžiku, tedy těsně před "spouštěcí bod" jejího orgasmu, je velmi působivé ponechat starost o vystižení onoho posledního momentu před nástupem vyvrcholení v jejím těle na otrokyni samotné. Je to jistě velice pádný a krajně dráždivý důkaz její absolutní oddanosti, je k tomu však třeba dokonalé spolupráce samotné otrokyně:

   Pokud nemá otrokyně před mučením (popř. při něm) povolen orgasmus, musí během své předorgastické extase pozorně sledovat stupeň svého vzrušení - a potom svého nastávajícího mučitele v posledním okamžiku před překročením "spouštěcího bodu" svého orgasmu hlasitým výkřikem "Dost!" (sama) požádat, aby dráždění bleskově přerušil a začal ji mučit.

   Současně s výkřikem "Dost!" se musí maximálně pohlavně rozdrážděná otrokyně zpravidla ještě určitým způsobem bleskově připravit k mučení (vypnout se vstříc mučiteli a roztáhnout se do maxima, nebo seskočit ze stolu a rychle zaujmout určitou posici atd). To vše musí otrokyně učinit skutečně současně s výkřikem a nečekat, až (případně zda) její mučitel přeruší dráždění!

   Do krajnosti rozdrážděná nahá otrokyně tedy v těchto klíčových okamžicích postupu svého mučení sama pozorně sleduje stupeň svého prudkého rozdráždění a pak v posledním okamžiku před nástupem orgasmu ve svém těle hlasitě vykřikne "Dost!" s vědomím (obvykle 100 % jistotou!), že místo orgasmu už v následujících okamžicích ucítí na některém z nejcitlivějších míst těla (většinou právě ve svém krajně rozdrážděném a úplně prokrveném přirození) prudkou, někdy dokonce příšernou bolest…

   Pokud před mučením nahá otrokyně před svým nastávajícím mučitelem poslušně onanuje, je postup obdobný s tím, že rozdrážděná na samý pokraj orgasmu přeruší s hlasitým výkřikem „Dost!“ v posledním možném okamžiku onanii, vzpaží ruce nad hlavu, celá se před Pánem bleskově vypne do předem určené posice a poslušně mu vystaví obnažené nahé tělo k mučení.

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 80 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 80

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara