DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Bezprostředně před začátkem praktiky je třeba dokončit konečnou úpravu místnosti určené ke slavnostnímu mučení nahé otrokyně tak, aby tato místnost byla v okamžiku jejího vstupu již úplně připravena. Náročnější praktiky a zejména sebepřemáhací mučení probíhají vždy alespoň částečně na stole; dominantou místnosti by proto měl být veliký stůl připravený k okamžitému ulehnutí otrokyně. Kolem něho by měl být dostatečně velký prostor pro volný pohyb Pána.

   Veškeré potřeby a pomůcky musí být připraveny na svých místech; potřeby k mučení je při sebepřemáhacích praktikách nutno vždy umístit tak, aby je nahá otrokyně při svém vstupu do místnosti jasně viděla!

   Celkový ráz a atmosféru v místnosti připravené k začátku praktiky spočívající na mučení nahé otrokyně lze náležitě zdůraznit i způsobem osvětlení. Výrazně osvětlen by měl být především velký stůl, případně jiný prostor určený k jejímu mučení.

   Pán (mučitel) otrokyně musí být po celou dobu praktiky zásadně společensky oblečen a perfektně upraven. A je věcí jeho úvahy, resp. předchozí dohody, jakými dalšími způsoby zajistit slavnostní ráz úvodu a celého průběhu praktiky tak, aby odpovídal její náročnosti.

Předehra

   Připravená otrokyně musí v úvodu praktiky založené na jejím mučení předstoupit před Pána (nastávajícího mučitele) přesně v určeném okamžiku! Je však samozřejmé, že pro žádnou ženu není mučení příliš příjemnou záležitostí a proto - i když se na něj (vzhledem ke svému založení) během příprav ještě většinou docela těší a jeho představa ji vzrušuje - bezprostředně před začátkem se v ní ozve přirozený strach, který ji podvědomě či dokonce vědomě vede k tomu, že se jí moc nechce a cítí podvědomou touhu jeho začátek aspoň o něco oddálit.

   Je však základní povinností otrokyně tento svůj strach překonat, ukončit včas přípravy a pak přesně dodržet určený okamžik svého návratu do místnosti před Pána.

   Přesné dodržení předem určeného okamžiku nástupu k mučení je tedy vlastně první autentickou zkouškou ženiny skutečné odevzdanosti do rukou mučitele!

Zahájení

   V úvodu praktiky založené na mučení nahé otrokyně zpravidla následuje po jejím nástupu do Pozoru před Pána co nejdráždivější formální zahájení, které by mělo být tím delší, rafinovanější a slavnostnější, čím je pro ni praktika náročnější, namáhavější a její nastávající mučení bolestivější, resp. riskantnější (nebezpečnější):

   Dokonale připravená otrokyně v předem určeném okamžiku vstoupí do místnosti určené k mučení, pomalu přejde nahá a dráždivě vypnutá se zduřelými bradavkami prsů a zdviženou hlavou důstojně a pokud možno slavnostně na určené místo a předstoupí před svého Pána (nastávajícího mučitele); pečlivě upravená se vzrušeně vztyčenými bradavkami prsů, případně celá zřetelně pohlavně rozdrážděná - a tam se úplně nahá vypne tváří v tvář svému Pánovi do Pozoru, odhodlaně se mu ohlásí jako jeho otrokyně a většinou mu stanoveným způsobem nahlas oznámí, že je připravena odevzdat mu celé své nahé tělo do jeho vůle k mučení.

   Pán ji jako její nastávající mučitel krátce uvítá a pak jí stručně zopakuje, co ji během praktiky čeká; jelikož jde o sebepřemáhací praktiky, měla by ho pak nahá otrokyně ubezpečit, že si je toho dobře vědoma a že se na to sama těší…

   Potom Pán přistoupí a znova si nahou otrokyni, vypnutou před ním stále poslušně do Pozoru, celou důkladně prohlédne, osahá a rafinovaně prohmatá, zejména na intimních místech, přitom s ní vede dráždivý dialog na téma jejího nastávajícího mučení a klade jí různé otázky.

   Tato úvodní prohlídka by měla být dostatečně dlouhá a vysoce vzrušující; nahá otrokyně, která samozřejmě dobře ví, co ji zanedlouho čeká, musí být pořád perfektně vypnutá v přísném Pozoru, poslušně spolupracovat s Pánem při důkladné prohlídce svého těla a hlasitě odpovídat na všechny jeho dotazy. Závěrem může Pán (mučitel) potřít nahé tělo otrokyně vybraným pleťovým krémem, zejména vpředu od prsů přes břicho až po vnitřní strany jejích stehen.

   Cílem této úvodní části je nahou otrokyni co nejvíce vystrašit, vnitřně vzrušit a vůbec náležitě psychicky připravit na blížící se mučení. Pán (mučitel) proto průběžně vede s nahou otrokyní co nejrafinovanější dialog, zdůrazňuje jí neodvratnost a bolestivost nastávajícího mučení, vede s ní dráždivý hovor o tom, jakým bolestem ji už zanedlouho s nepředstíraným potěšením a požitkem podrobí, jak ji to bude bolet a přitom jí může položit několik dráždivých formálních dotazů, třeba "Těšíš se?", "Jsi připravená?", "Víš, co Tě teď čeká?", "Bojíš se?", "Jsi pohlavně vzrušená?", "Jak moc?" včetně dotazů potvrzujících její totální bezbrannost: "Myslíš, že budeš šťastná?", před bičováním "Víš, že už za chvíli budeš celá pruhovaná jako zebra?" a podobně, případně jí odpočítává minuty, které zbývají do začátku mučení. Mimo jiné by měl nahé otrokyni významně ukázat připravený mučicí nástroj (nástroje) např. důtky, bič, řemen, jehly a případně jí umožnit, aby si je sama zblízka dobře prohlédla.

   Při slavnostnějších praktikách je v této chvíli vhodné přečíst připravené nahé otrokyni krátký seznam úkonů a způsobů jejího nastávajícího mučení a případně ho doplnit svými nezbytnými poznámkami a připomínkami. V úvodu praktik prováděných jako trest za přestupky otrokyně je možné tomu dát formu rozsudku včetně uvedení jejího provinění.

   Během slavnostního úvodního ceremoniálu by se pak měla nahá otrokyně podle povelů Pána před ním a případnými dalšími přítomnými dráždivě rozcvičit. Před velice náročnými praktikami (celovečerním nebo celonočním mučením) si otrokyně může pro tuto příležitost předem připravit "sestavu" prostných, zejména eroticky dráždivých a občas tělesně značně namáhavých cviků (např. dlouhé výdrže v náročných, ale dráždivých posicích, stojkách, mostech a podobně) v délce nejméně tří až pěti minut, nejlépe podle vybraného hudebního doprovodu (především orchestrální klasika, smyčce a podobně - žádné disco, techno, nebo pop). Kazetu, popř. CD předá otrokyně v úvodu příprav svému Pánovi.

   Po důkladném a eroticky dráždivém rozcvičení se nahá otrokyně opět postaví na určené místo a vypne se do Pozoru. Pak ještě může následovat její případné vymočení - což je efektní hlavně ve skupině před větším počtem přihlížejících diváků; samozřejmě určeným způsobem (přes široký trychtýř do vhodné nádobky) a podle povelů Pána!

   Pán (mučitel) pak vypnuté otrokyni opět důkladně prohmatá stydkou rýhu a rozdráždí jí prsní bradavky, aby byly znova viditelně zduřelé a vztyčené, současně s ní zavede dráždivý dialog a dává jí různé rafinované otázky. Jakmile se nahá otrokyně začne v Pozoru zřetelně zachvívat vzrušením, Pán jí přikáže, aby se připravila k mučení do určené pozice.  

   Protože jak úvodní rozdráždění otrokyně, tak její první mučení většinou probíhá vleže na stole - zpravidla ji vyzve, aby ulehla do základní pozice na připravený velký "obětní" stůl.

   Bezprostředně před ulehnutím na stůl (resp. zaujetím posice k "úvodní" onanii) může už zcela připravená úplně nahá otrokyně se zřetelně vztyčenými bradavkami prsů opět podepsat celým jménem (např. "ing. Jana Vlčková") písemný program svého mučení, případně připojit "souhlasím" a přesný čas - a pak ihned sama před Pánem odhodlaně ulehnout do základní posice na stůl, resp. zaujmout posici k začátku onanie.

Základní pravidla mučení

   Během většiny postupů sebepřemáhacího mučení leží úplně nahá otrokyně roztažená v "základní posici" na velkém stole a Pán ji před jeho začátkem manuálně pohlavně dráždí (zpravidla na poštěváčku). Jinak může otrokyně před mučením z rozkazu Pána podle jeho povelů nepředstíraně onanovat.

   Pokud nahá otrokyně ulehne na stůl do základní posice, mohutně roztáhne nohy (ve skupině nebo před jinými přihlížejícími by tím měla vystavit svůj rozevřený rozkrok jejich pohledům) a položí ruce odevzdaně vzhůru za hlavu; na další pokyn svého Pána (mučitele) se mírně nadzdvihne v rozkroku a ten jí předem připravenými podložkami podloží tak, aby měla rozkrok a přirození dráždivě vypnuté co nejvýš vzhůru. Otrokyně by se pak měla před svým Pánem (mučitelem) na stole okamžitě oddaně vypnout a upřít oči vzhůru do stropu.

   Nahé tělo připravené otrokyně by mělo být v této úvodní posici výrazně osvětleno, zatímco zbytek místnosti (pokoje, sálu) může tonout v přítmí! Nahou otrokyni připravenou v jiné posici k začátku onanie je vhodné silně osvítit reflektorem, ovšem tak, aby ji to neoslňovalo.  

   Nedostane-li otrokyně v základní posici na stole bezprostředně před začátkem svého mučení žádné další pokyny, musí zůstat ležet před svým Pánem a dalšími přítomnými na stole zcela nehnutě, udržovat úplné roztažení nohou a poslušně se dívat upřeně vzhůru!

   Rafinovanějším dvojicím - krajně požitkářským mužům nebo jejich obdobně založeným partnerkám - lze navrhnout, aby Pán po ulehnutí otrokyně na stůl před jejím pohlavním rozdrážděním - bude-li otrokyně v úvodu před Pánem onanovat, pak v posici, určené pro její úvodní onanii - pevně převázal oči (např. neprůhledným tmavým šátkem, speciálně zhotovenou páskou) tak, aby již úplně připravená otrokyně nic neviděla. Celý další postup včetně jejího mučení tím dostane zvláštní a vysoce vzrušující ráz.

   Kromě toho lze otrokyni většinu praktik a postupů ztížit připnutím prádelních kolíčků či "skřipek" na prsní bradavky, případně na napnutou hrázku jejích rodidel, zasunutím vhodné trubičky hluboko do konečníku, pevným spoutáním vzpažených rukou za hlavou k sobě, jindy může mít otrokyně po celou dobu vodorovně rozpažené ruce (vleže, vstoje anebo vkleče), případně v nich držet velké hořící svíčky atd.

   Jinou možností je zavedení určitých předmětů do pochvy nebo do konečníku otrokyně.  

   Zkušení partneři si mohou různé postupy a způsoby mučení spojit a zavést jinak už úplně připravené otrokyni vhodný předmět i do močové roury, případně jí vbodnout do rodidel nebo jiných citlivých intimních částí nahého těla několik jehel, upevnit jí na stydké pysky nebo na klitoris "skřipky" a na ně závaží. Tyto předměty by pak měly zůstat zavedeny (upevněny) na těle nahé otrokyně po celou dobu "hlavního" postupu, resp. mučení!  

   Celý postup lze dále ztížit důkladným připoutáním nahé otrokyně za zápěstí rukou a kotníky nohou ke stolu, upoutáním jejích bezbranně rozpažených rukou tahem do strany, trvalým zapevněním mohutně rozevřené pochvy, otvoru konečníku atd. Další vcelku neomezené možnosti se nabízejí v situacích, kdy nahá otrokyně před Pánem v různých pozicích podle povelů nepředstíraně onanuje.

   Před velice náročnými (bolestivými) úkony v rozkroku je v základní posici vleže na stole vhodné, často i nezbytné a většinou i nesmírně efektní zapevnit mohutně roztažené nohy nahé otrokyně pevnou vzpěrou, kterou si její Pán připraví - případně nechá zhotovit - přesně "na míru" tak, aby bezmocně roztažené otrokyni zabránila v sebemenším mimovolném pohybu nohou (například vlivem prudkých bolestí během mučení jejích rodidel) k sobě. Tuto vzpěru pak Pán, ve větší skupině třeba i někdo z dalších přítomných, upevní ležící otrokyni mezi kolena maximálně roztažených nohou. Vzpěra musí Pánovi (mučiteli) otrokyně umožňovat pohodlný přístup do jejího rozkroku, zejména k jejím vyceněným pohlavním orgánům, nesmí ani po delší době otrokyni nijak tlačit nebo být pro ni příčinou jiných nežádoucích - a nepředpokládaných! - nepříjemných pocitů.

   Rozhodne-li se Pán použít pevnou vzpěru mezi nohy otrokyně současně s překrytím jejích očí a případně s jejím spoutáním (otrokyně musí vše předem dobře vědět!), měl by jí po dokončení běžných příprav vleže na stole nejprve upevnit mezi nohy vzpěru, pak ji spoutat a teprve nakonec jí úplně zakrýt oči.

   Při některých praktikách může Pán svazovat nahou otrokyni na stole v obrácené pozici s koleny pod břichem a vypnutou zadnicí.

   Takto připravenou ženu (otrokyni) pak může muž (její Pán a nastávající mučitel) nechat ležet nehybně vypnutou i několik dlouhých minut na stole s úplně roztaženýma nohama a pohledem upřeným vzhůru. I v této chvíli lze se ženou poslušně očekávající mučení občas hovořit, žena sama však již promluvit nesmí!

Období absolutního klidu

   Náročnějšímu mučení by mělo těsně před začátkem dráždění či onanie předcházet určité "období absolutního klidu". Pán otrokyně (mučitel) proto v těchto chvílích zpravidla vystupňuje její vnitřní napětí a tedy i sebepřemáhání tím, že jí najednou rázně zavelí "Pozor!" - nahá otrokyně se na stole jediným pohybem celá bleskově vypne, rozhodí nohy do naprostého maxima a úplně znehybní, a během následujícího, přiměřeně dlouhého období "absolutního klidu" již zcela připravená, obnažená, úplně nahá a maximálně roztažená nehybně očekává - s vypnutým rozkrokem a efektně vyceněnými rodidly - vlastní začátek praktiky s vědomím, že je svému Pánovi (mučiteli) opravdu odevzdaná na pospas do vůle a tedy zcela bezbranná.

   Pán může v této době vést před nehybně vyceněnou otrokyní dráždivý monolog o tom, jak se on sám těší na průběh dalších chvil, o tom, co s ní míní provádět, jak ji bude mučit a tím ji nutit k maximálnímu sebezapření, jak bude vzrušeně sledovat, jak před ním bude mučená otrokyně reagovat - a třeba během monologu o tom, jak jí zmučí pohlavní orgány, si je bude prohlížet a nahlas posuzovat, zda už je má otrokyně dostatečně vzrušené a tedy správně připravené, zda už má mohutně naběhlé stydké pysky, náležitě zduřelé a vztyčené prsní bradavky, ji ohmatávat po celém těle, zejména v okolí jejích úplně roztažených rodidel a na bradavkách prsů.

   Před krajně bolestivými nebo značně nebezpečnými způsoby mučení může Pán v těchto chvílích již úplně připravené otrokyni přikázat, aby otočila hlavu a poslušně vypnutá nehybně sledovala očima poslední přípravy k začátku svého mučení (přípravu nástrojů atd).

   Dokonalá nehybnost celého těla vystaveného bezmocně muži na pospas, spojená s poslušným očekáváním "věcí příštích", je bezesporu jedním z nejpřesvědčivějších důkazů ženiny skutečné odevzdanosti do mužovy vůle. Nemůže být nejmenších pochyb o tom, že ve chvíli, kdy žena leží dobrovolně, úplně nahá a bezbranně rozevřená nehybně na stole před svým přísným Pánem - a navíc s jasným vědomím, co se na ni chystá, přičemž nemá žádnou možnost se podívat, jak je Pán s příslušnými přípravami daleko - prožívá svou absolutní odevzdanost do jeho rukou opravdu dokonale.

   Tato rafinovaná dlouhá "předehra" je nedílnou součástí náročnějších sebepřemáhacích praktik a tím je odlišuje od jiných forem sadomasochistického mučení. Je třeba, aby si ji všichni zúčastnění - jak nahá otrokyně, tak její nastávající mučitel a všichni další případní přítomní či přihlížející - náležitě pocitově vychutnali. Proto ji nelze nijak uspěchat, naopak je vhodné ji co nejdéle prodlužovat! Dráždivá předehra - od okamžiku úvodního nástupu nahé otrokyně před Pána - může včetně období "absolutního klidu" zabrat až třetinu celkové doby trvání praktiky; v každém případě by měla trvat minimálně 15 minut!

   Otrokyně se smí uvolnit na Pánův povel "Pohov!" nebo v okamžiku, kdy se Pán poprvé dotkne hlavičky jejího poštěváčku a začne s jejím úvodním pohlavním drážděním.

Klasický způsob začátku dráždění (onanie) před začátkem sebepřemáhacího mučení

   Po přiměřené době ženiny naprosté nehybnosti (absolutního klidu), kdy maximálně rozevřená otrokyně - obvykle v úplném tichu - napjatě čeká, tedy její mučitel přistoupí, jí Pán jemně přiloží ruku dlaní na vypnuté břicho a začne ji nejprve jemně hladit po těle. Otrokyně musí vědět, že od tohoto okamžiku už nelze jejímu mučení nijak zabránit nebo oddálit!

   Bude-li nahá otrokyně před začátkem svého mučení onanovat, Pán jí rázně přikáže, aby si - obdobně jako při pozvolném zahájení onanie - přiložila ruku (ruce) na břicho těsně nad horní okraj ochlupení a začala se před ním hladit sama.

   Během úvodního přejíždění rukou po těle nehybně vypnuté otrokyně se Pán občas zabývá i jejími prsními bradavkami a postupně jí je prudce rozdráždí - stále častěji však sjíždí rukou do blízkosti jejího rozkroku, přejíždí jí prsty okolo něj až na stehna úplně roztažených nohou - a aniž by se sebeméně dotkl jejího přirození, opět se vrací rukou zpět na břicho, boky a k prsům. Toto rafinované přejíždění rukou po těle nehybně ležící otrokyně, především přes její vypnuté břicho, je důležitou součástí její psychické přípravy na mučení krátce před jeho začátkem.

   Otrokyně by se tím měla pokud možno zřetelně vzrušit - a k tomu by jí mělo podstatně přispět i vědomí, že je pozorně sledována - po déletrvajícím přejíždění rukou přes své vypnuté břicho by se měla viditelně chvět silným rozdrážděním. To samé platí, když si otrokyně před začátkem onanie přejíždí rukou po těle sama, například vstoje obklopená větším počtem přihlížejících.

   Před delším a bolestivějším mučením Pán tuto fázi podstatně prodlouží a přitom může nahé otrokyni povolit, aby po určité době začala pod jeho (nebo vlastní) rukou rozdrážděně házet hlavou ze strany na stranu, případně otevřela ústa a začala vzrušeně dýchat.

   Velice efektní a eroticky vzrušující to je zejména ve skupině, kdy všichni přítomní stojí okolo stolu a z bezprostřední blízkosti vzrušeně sledují stoupající rozdráždění nahé otrokyně ležící před nimi s úplně roztaženýma nohama na stole. Jednou se po delší době přejíždění dlaní ruky nastávajícího mučitele po břiše otrokyně jisté mladé ženě nejen prudce zduřily a vztyčily bradavky prsů, ale i stydké pysky rodidel, které jí úplně naběhly krví, k nesmírnému překvapení přítomných včetně samotného mučitele se jí přitom mezi naběhlými stydkými pysky dokonce zřetelně rozevřel i poševní otvor; tato žena - mimo jiné - podala během následujícího vysoce náročného a bolestivého mučení nádherný výkon!

 

--- Předchozí kapitola   Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 211 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 211

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara