DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Největším důkazem nepředstírané podřízenosti otrokyně a její bezvýhradné odevzdanosti Pánovi je bezesporu dobrovolné přemáhání úmyslně působené bolesti.

   Vrcholem sebepřemáhacího sexu proto je rafinované mučení prudce pohlavně vydrážděné nahé ženy (otrokyně) především na nejintimnějších místech jejího těla - a protože se jedná o mučení motivované především eroticky a sexuálně, jsou jeho cílem hlavně nejcitlivější intimní místa jejího těla: vnější (vyjímečně i vnitřní) pohlavní orgány, prsy a jejich zduřelé bradavky, do jisté míry konečník, slabiny, zadnice a břicho. Znamená to, že při sebepřemáhacích praktikách zásadně nelze mučit nahou otrokyni na krku a na hlavě (resp. nad "čarou bezbrannosti") a kromě stehen a vyjímečně i chodidel ani na končetinách. Další významnou formou jejího mučení je bičování důtkami, resp. bičem, řemenem či březovou metlou po celém nahém těle, zejména jeho přední eroticky efektní části.

   Smyslem mučení při sebepřemáhacích praktikách je přinutit ženu (otrokyni) k maximálnímu možnému sebepřemáhání a umožnit jí, aby prokazovala svou absolutní odevzdanost do vůle svého partnera (Pána) opravdu krajním způsobem: tím, že bude bez jakýchkoli protestů a sebemenší snahy o sebeobranu dobrovolně přemáhat vědomě působenou bolest a přirozený strach z ní. V žádném případě nesmí jít o nějaký sadomasochismus, kde se muž-sadista vyžívá na partnerčině utrpení, případně žena na vlastním!

   Podmínkou sebepřemáhacího mučení ovšem je, že žena to sama chce, protože z toho má skutečný požitek a prožívá přitom značnou erotickou (a pokud možno i sexuální) rozkoš.  

   Neodmyslitelným předpokladem proto je její bezvýhradný dobrovolný souhlas s vlastním mučením (a s celým jeho postupem), který u skutečné (trvalé) otrokyně nahrazuje její dobrovolný souhlas s vlastním otroctvím jako takovým.

Příprava praktiky a jejího programu

   Žena (otrokyně) musí o každém mučení předem vědět a být s jeho postupem podrobně seznámena. Program každé praktiky založené na úmyslném působení bolestí je proto nutné předem důkladně připravit. Programy praktik založených na mučení je třeba zásadně připravovat písemně a to co nejpodrobněji!

   Během sestavy programu náročnější praktiky by měla žena jako budoucí otrokyně s mužem coby svým nastávajícím Pánem co nejaktivněji spolupracovat a sama mu navrhovat stále odvážnější věci; pokud je to možné, může si způsob svého mučení a jeho přesný postup sama připravit nebo se na jeho přípravě aspoň podílet - veškeré sebepřemáhací postupy totiž od ženy vyžadují určitou vlastní aktivitu! Podmínkou efektního průběhu praktik založených na úmyslném působení bolestí je totiž její dobrovolná aktivní spolupráce s Pánem (mučitelem) po celou dobu mučení! Důkladná znalost celého postupu je tedy nezbytná k tomu, aby otrokyně věděla, jak se má, resp. musí, v určitých chvílích, momentech nebo situacích během mučení chovat, jak má přitom postupovat, spolupracovat se svým mučitelem a jakým způsobem má reagovat.

   O každém mučení žena (otrokyně) tedy předem dobře ví, a když ji potom Pán začne před mučením sexuálně dráždit nebo když začne podle Pánových povelů onanovat, celá se před ním poslušně uvolní, soustředí se na svou stoupající pohlavní rozkoš, nechá se od něho rozdráždit do maxima a jak během dráždění nebo onanie, tak po náhlém přerušení (zpravidla v momentě, kdy už cítí přicházející orgasmus), poslušně plní všechny Pánovy rozkazy, vykonává uložené úkoly a stále s ním sama ochotně spolupracuje.

   Orgasmus otrokyně je v období před uskutečněním náročných postupů krajně nevhodný, proto by před každou náročnější praktikou a zejména mučením měla dodržet dostatečně dlouhou dobu úplné pohlavní abstinence v délce přiměřené náročnosti připravované praktiky a pak předstoupit před Pána (mučitele) náležitě nadržená.

   Po dobu abstinence by se otrokyně měla co nejvíc a co nejčastěji vzrušovat, psychicky i tělesně - manuálním drážděním nebo onanií před Pánem, kdy musí být samozřejmě úplně nahá a vždy by měla dospět až do předorgastické extase, ovšem za žádných okolností nesmí své vnitřní erotické a tělesné napětí vybít orgasmem!

   Začátek každé praktiky musí být závazně stanoven s co největším časovým předstihem, např. v pátek 6. října 2012. Okamžik začátku praktiky musí být stanoven s přesností na vteřiny nejpozději před začátkem ženiny předchozí pohlavní abstinence!

   Ke každé praktice se sama otrokyně se důkladně připraví a pod dohledem Pána coby svého nastávajícího mučitele se vykoupe, upraví si celé tělo, hezky se nalíčí, upraví si účes, vystupňuje svou přirozenou touhu vybít se a po předchozí dlouhé pohlavní abstinenci si krátce před praktikou napne svůj sexuální aparát ještě víc tím, že se už zcela připravená a úplně nahá několikrát pohlavně rozdráždí. Orgasmus však má nyní už velmi striktně zakázán!

   Každou náročnější sebepřemáhací praktiku a zejména mučení je třeba považovat za něco zcela výjimečného a neobyčejného. Tyto praktiky by proto měly mít dráždivě slavnostní ráz.

                                                                   

   Jediným kriteriem při sestavě programu musí být pro Pána ochrana zdraví otrokyně.  

   Nejdůležitější zásadou při sestavě programu praktiky proto je spolehlivá ochrana ženina zdraví. V souvislosti s mučením nesmí dojít na těle nahé otrokyně k vážnějšímu poranění!

   Měřítkem přijatelnosti všech způsobů mučení je zásada, že po jeho skončení nesmí zůstat na těle otrokyně žádné stopy, vyžadující dlouhodobější léčení; do programu praktiky tedy zásadně nelze zařadit žádný úkon či manipulaci, je-li jisté nebo téměř jisté, že při něm dojde k vážnějšímu poranění nebo dokonce k zanechání trvalých následků na jejím zdraví.

   Při přípravě programu vlastního mučení nesmí otrokyně v žádném případě bez vážných důvodů žádat zmírnění nebo dokonce vypuštění jakýchkoliv úkonů, naopak by měla Pánovi sama navrhovat co nejodvážnější úkony, což je zejména při přípravě náročnějších praktik velmi efektní a samo o sobě nesmírně eroticky dráždivé. Pán by samozřejmě měl všem jejím přáním a případným návrhům a nápadům při sestavě programu praktiky v maximální míře vyhovět.

   Naléhá-li však během sestavy programu Pán nebo dokonce sama otrokyně na zařazení tak riskantního úkonu, že je jeho bezpečné vykonání pochybné, musejí být - pokud se žena k jeho vykonání staví kladně - stanoveny pro jeho uskutečnění velmi přísné podmínky (ve skupině by měli rozhodnout všichni členové hlasováním). V úvodu praktiky pak musí už úplně nahá otrokyně souhlas s vykonáním takového úkonu na vlastním těle znovu výslovně potvrdit nejen ústně, ale opět i písemně podpisem zvlášť připraveného prohlášení ("reversu"). Když se jí pak Pán těsně před vykonáním úkonu ještě jednou formálně otáže, zda s jeho vykonáním souhlasí a zda je k němu připravena, musí už v každém případě odhodlaně odpovědět hlasitým "Ano!"

Ani otrokyně, ani její Pán však nesmějí odmítnout návrh druhého na vykonání určitého úkonu z jiných důvodů, než je vysoká pravděpodobnost trvalého poškození ženina zdraví. Konečné znění programu je vždy záležitostí jen jejího Pána, který ji s ním musí včas podrobně seznámit.

   Součástí písemného programu praktiky musí být vzájemná dohoda (u trvalé otrokyně stačí rozhodnutí Pána) o tom, zda jí budou přihlížet, případně se na ní aktivně podílet další přítomní. Je vhodné zapracovat jejich seznam jako přílohu k programu praktiky.

   Není-li žena trvalou otrokyní muže, musí svůj dobrovolný bezvýhradný souhlas s definitivním zněním programu praktiky založené na svém mučení potvrdit s příslušným časovým předstihem svým vlastnoručním podpisem; teprve pak je možné přistoupit k praktickým přípravám na uskutečnění takové praktiky. Je velmi efektní a proto vhodné, když si partneři uspořádají za tímto účelem malou intimní slavnost, při které bude žena v okamžiku podpisu konečného znění programu úplně nahá, což je obzvlášť dráždivé ve skupině!

   Trvalá otrokyně musí definitivní znění programu podepsat také; svým podpisem stvrzuje, že program praktiky včetně všech způsobů svého mučení bere na vědomí. Nemá však nejmenší právo požadovat jakékoli změny v programu a je povinna přijmout bez námitek celý postup předložený Pánem; i ona však musí v každém případě podrobně vědět, co ji čeká, co má kdy dělat a jak to bude probíhat. Ani skutečnost, že je většinou zbavena možnosti rozhodovat, co s ní bude její Pán dělat, nijak nevylučuje její aktivní účast při sestavě programu.  

   Pán ji však musí s konečným zněním programu krátce před uskutečněním praktiky podrobně seznámit s tím, že zároveň přejímá veškerou odpovědnost za její zdraví.

   Každá otrokyně však svým podpisem pod konečným programem praktiky potvrzuje, že se úplně podřídí všem požadavkům a nárokům plynoucím z programu a bude se svým Pánem coby mučitelem aktivně spolupracovat. Od okamžiku podepsání konečného znění programu otrokyní už musí být oběma partnerům naprosto jasné, že se praktika bez možnosti sebemenší změny v plném rozsahu nemilosrdně opravdu uskuteční.

   Trvalá i "dočasná" otrokyně však může potvrdit svůj naprostý souhlas s uskutečněním praktiky a jejím programem slavnostním formálním podpisem jejího písemného programu ještě znova v době, kdy už stojí v jejím úvodu těsně před začátkem úplně nahá před svým mučitelem připravená k mučení.

 

   Podstatou jednodušších praktik založených na mučení nahé otrokyně je hlavně přemáhání jejího přirozeného strachu, nikoli tedy mučení samotné! Pán otrokyni na každé mučení dlouho předem připravuje a snaží se co nejvíce vystupňovat její obavy a strach z nastávajících bolestí.

   I proto musí otrokyně přesný postup svého mučení předem detailně znát - a čím je mučení bolestivější, tím je pak její přirozený strach samozřejmě větší.

   Otrokyně musí už od začátku přípravy programu své nastávající mučení intenzivně vnitřně prožívat! Pán s ní musí o blížící se praktice co nejčastěji mluvit a do nejmenších podrobností s ní rozebírat jednotlivé detaily postupu a nejrůznější situace, ke kterým při praktice dojde, současně jí důrazně připomínat její povinnosti, zejména v klíčových okamžicích praktiky - to vše musí otrokyně prožívat s vědomím, že k tomu při praktice přesně podle programu opravdu dojde! A mučení pak musí v předem přesně určeném okamžiku - většinou po rázném přerušení dráždění nebo onanie - ve stavu, kdy je otrokyně mohutně rozdrážděná, skutečně následovat.

   Přesná představa o průběhu nastávajícího mučení a vědomí jeho naprosté neodvratnosti spolu s jeho blížícím se začátkem bezesporu prudce zvyšuje erotické vzrušení jak otrokyně samotné, tak jejího Pána-mučitele a všech dalších případných přítomných.

   Příprava praktiky založené na mučení ženy (otrokyně) však neznamená jen přesně dohodnutý (u trvalé otrokyně stanovený) podrobný program, ale stejně přesně a s dostatečným časovým předstihem závazně stanovený termín - tedy den včetně hodiny, minuty, příp. vteřiny začátku - který by již neměl být bez závažných důvodů měněn. Ukázalo se totiž, že před náročnějšími praktikami (mučením) významně přispívá k vystupňování požitku a vnitřního vzrušení všech zúčastněných, především ženy a jejího partnera, kromě vědomí o průběhu praktiky i znalost přesného termínu jejího uskutečnění co nejdelší dobu dopředu.

Příprava praktiky

   Otrokyně musí přistupovat ke každé praktice úplně zdravá a odpočinutá. V den uskutečnění praktiky by neměla vykonávat žádnou psychicky nebo dokonce tělesně namáhavou práci.    

   Uskutečnění praktiky musejí předcházet důkladné přípravy - pokud možno společný výběr nástrojů k mučení, úprava místnosti, příprava a rozmístění potřeb na místa.

   Všem těmto přípravám je žádoucí dát před mučením - zejména pokud je při nich otrokyně už před odchodem do místnosti určené ke své přípravě úplně nahá - eroticky co nejdráždivější ráz.

   Před každou náročnější praktikou musí mít otrokyně k disposici zvláštní přípravnou místnost (nejlépe ložnici) vybavenou kosmetickými přípravky a dalšími pomůckami, velkým zrcadlem a pokud možno aspoň menším lůžkem. Podmínkou je samozřejmě samostatný WC a koupelna.

   Ke každé náročnější praktice je nutné pečlivě připravit i místnost určenou k jejímu vykonání, nejlépe větší obývací pokoj, kde je možné trvale udržovat přiměřenou teplotu, aniž by bylo třeba obsluhovat topné těleso. Během takových praktik je kromě toho naprosto nezbytné zaručit absolutní intimitu, vyloučit vyrušení např. zazvoněním telefonu, bytového zvonku nebo dokonce nečekaným vstupem nezasvěcené osoby; ovšem i pláčem dítěte spícího ve vedlejší místnosti!

   Předpokládají-li se během praktiky hlasité reakce (výkřiky) otrokyně, je nezbytné zajistit i dostatečnou zvukovou izolaci místnosti od okolí, ve větším domě zejména od sousedních bytů.

   Místnost a pomůcky k mučení připravují zpravidla společně oba partneři ještě předtím, než se otrokyně na povel Pána svlékne donaha a začne se připravovat sama. Pokud to Pán uzná za potřebné, může své otrokyni rozkázat, aby se svlékla již v úvodu příprav a byla během nich nahá. Je velice efektní a nesmírně dráždivé, pokud si otrokyně před náročnějšími, resp. nebezpečnějšími způsoby mučení připravuje veškeré nástroje, potřeby a další pomůcky k vlastnímu mučení sama - samozřejmě úplně nahá a pod Pánovým přísným přímým dohledem!

   Také sama otrokyně se důkladně připraví a pod dohledem Pána (nastávajícího mučitele) se vykoupe, upraví si celé tělo včetně účesu a v jeho přítomnosti se několikrát pohlavně rozdráždí.

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 144 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 144

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara