DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

bish01 Dívky Roberta Bishopa jsou anatomicky dokonalé - je jasné, že studiu anatomie věnoval nejednu hodinu. Přes jistou obskurnost některých zobrazených poloh jsou všechny (až na několik málo vyjímek, potvrzujích pravidlo) realizovatelné, a to realizovatelné s následným přežitím subinky :-) Zde uvedený obrázek patří k jedněm z prvních, které jsem na webu našel a které mne oslovily. Všimněte si propracované pózy a mimořádně sofistikovaného zařízení - jde o jednu z konstrukcí, lákajících k napodobení - realizace je ke spatření například v Paulových dílcích na Insex.com :-) Bishop své modelky kreslí s dokonalými postavami, méně pozornosti věnuje tváři, ustupující do pozadí a mnohdy zahalené roubíkem nebo maskou.

Robert Bishop se narodil roku 1945 v Michiganu, předčasně zemřel v Detroitu v roce 1991 k nemalému žalu svých příznivců. V Michiganu vystudoval obor ilustrace a svůj krátký život strávil jako grafik vydavatelství Centurians Publications, následně spolupracoval i s House Of Milan a s Harmony Publications. K jeho nejznámějším dílům patří comiscová série Fanny Hall a obálkové ilustrace novel Franka Campbella a Geoffreye Merricka.

Robert Bishop pracoval rád s americkou retuší a v černobílých grafikách. Je považován za nepřekonatelného znalce textur a stínů ženského těla. Zaměřoval se na lehké i těžké bondáže, spanking, sofistikované polohování subinek a latex.

Nejpodstatnějším dílem Roberta Bishopa je obří Bondage catalog. The Art Of Bishop, vydaný na křídě v reprezentativní podobě 9x11" s více, než dvěma sty precizních grafik bondáží a totury. Druhá část katalogu (Bondage Catalog 2) již tak zdařilá není. Za zmínku stojí čtyřdílný svazek Fanny Hall (první díl bez názvu, následují The Plot Tickens, Further Complications a A Perilous Plot), který yl následně vydán v jediné publikaci The Complete Fanny Hall. Souběžně v Centurian Publications vyšla sbírka The First Erotic Art of Bishop a rozsáhlé dílo Arrogant Amazone versus Bondage Burglar.

Další bibliografie pouze stručně tak, jak ji Dushi uvádí ve svém katalogu autorů.

Amazon #1 Including fantasies by The Bishop, Jon Dec, Lomax, Rubex and Volpe.
ADULT CLUB, THE NEW CENTURIAN. #1 (Centurian Publication . Circa 1970s)
The largest assortment of erotic sex devices and reading material for every conceivable sex act.
ADULT CLUB, THE NEW CENTURIAN. #2 (Centurian Publication . Circa 1970s)
The largest assortment of erotic sex devices and reading material for every conceivable sex act.
BISHOP. #1 (Centurian. 1980) The first erotic art of Bishop: "The Adventures of Terri Tyde".
BIZARRE. #2 (Bizarre Spartacus. 1993) Video reviews, fetish wear, Bishop artwork, comic strip "Sweet Gwen Reborn" & a tribute to Betty Page.
BLACK PATENT. 1/1 (Centurian. 1975) More photo-fiction as a means of demonstrating catalog wares. Bishop & Webex artwork.
BONDAGE ANNUAL 1977-1978. (Centurian. 1978) World's largest restraint catalog! Art by Bishop and Tealdo.
BONDAGE FANTASIES. #1 (Centurian/Spartacus. 1984) Erotic fetish drawings, including Bishop's Terri Tyde.
BONDAGE READER. #1 (Ultracolor Publications. 1993) Featuring 15 illustrated stories by F.E. Campbell, plus art by Lou Kagan, Fritz & Bishop.
CENTURIANS. #11 (Centurian/Spartacus. 1979) Catalog of bondage restraints. Artwork by Bishop.
CENTURIANS. #12 (Centurian/Spartacus. 1980) Catalog of bondage restraints. Artwork by Bishop.
FETISH TIMES (THE BEST OF). #9 (B&D. 1980) With Ward and Bishop art.
WHOLE CATALOG OF TRAINERS & GAGS, THE. (Centurians/Spartacus . 1983) 100s of head devices. Artwork by Bishop and Gene Bilbrew.
Tied & Tickled #1 (House of Milan. 1985) Tickling fiction story illustrated by Robert Bishop; film review of "Tickled & Tormented", with stills from the video; and three pictorial stories.
Tied & Tickled #2 (House of Milan. 1985) Four pictorial tickling stories, and cartoons by Robert Bishop.
Playing Cards (House of Milan.) Bishop Illustrations + 52 bondage photo playing cards.

bf arrogantamazon
bishop1 bishop2
c_amazon1 c_bish0024
tt1 fannihall
c_bish0924 c_bish0077

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 384 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 384

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara