DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Orgasmus neboli pohlavní vyvrcholení otrokyně je - pokud ho má povolen, což nebývá příliš často - jedním z nejdůležitějších okamžiků sebepřemáhacího sexu a správné chování otrokyně během těchto několika klíčových vteřin je proto rovněž velice důležité.

 

Výkřik "TEĎ!" v okamžiku prvního orgastického stahu

   Pokud otrokyně ví - a ví to zpravidla vždycky! - že bude smět či dokonce muset dosáhnout před Pánem orgasmus, dá mu překročení "spouštěcího bodu" jasně najevo zřetelným ztrnutím celého těla; celá se maximálně vzepne a úplně znehybní, a v následujícím zlomku vteřiny, přesně v okamžiku prvního orgastického stahu svého těla hlasitě vykřikne "Teď!"  

   Sebepřemáhaní nahé otrokyně spočívá v tom, že musí přemoci svůj přirozený stud a snažit se tento první stah těla před Pánem a případnými dalšími přítomnými maximálně zdůraznit.

   Při praktikách ohlašuje otrokyně výkřikem začátek svého orgasmu pouze na předchozí rozkaz Pána, vydaný obvykle ještě před začátkem jejího dráždění, resp. onanie.

První orgastický stah - jeho vědomé zdůrazňování celým tělem

   Otrokyně především musí první orgastický stah těla včas předem rozpoznat, těsně před překonáním „spouštěcího bodu“ se nadechnout, úplně znehybnět a pak doslova vybuchnout s maximální možnou rasancí, ve většině případů též coby odměnu Pánovi za to, že může být hotová. Měla by to být vždy i určitá demonstrace oddanosti Pánovi, zejména v přítomnosti dalších přihlížejících, kdy otrokyně v žádném případě nesmí Pánovi udělat ostudu!

   Krajně rozdrážděná otrokyně se musí snažit o vědomé zdůraznění prvního orgastického stahu celým tělem tak, aby Pán tento první orgastický stah jejího nahého těla jasně postřehl podle zřetelně patrného škubnutí rozkroku, což je důležité zejména při onanii.

   První mohutný orgastický stah v těle otrokyně samozřejmě musí být dobře vidět nejen na prudkém škubnutí celého jejího nahého těla, především poslušně vypnutého rozkroku, břicha a podbřišku, ale i ve výrazu její tváře - nahá otrokyně přitom může hlasitě vyrazit dech nebo znova vykřiknout - na viditelném škubnutí jejích nohou (zejména úplně rozevřených stehen), paží a případně i trhnutí hlavou; u eroticky vyspělých otrokyň i na zřetelném škubnutí prstů na rukou a na nohou, popř. na viditelném zachvění jejích vztyčených prsních bradavek.

   U otrokyně-začátečnice stačí, když se bleskově vzepne, rázně rozhodí nohy do maxima až těsně před prvním orgastickým záškubem (stahem) svého těla a hlasitě vykřikne "Teď!"

   Při onanii je viditelné zdůraznění prvního orgastického stahu těla otrokyně ještě důležitější, protože Pán s ní nemá přímý kontakt a je plně odkázán jen na vizuální informace.

   I od onanující otrokyně musí Pán důsledně vyžadovat zapojení všech ostatních částí těla, tedy nejen břicha, nohou, výrazu (mimiky) tváře a očí, ale i zdůraznění prvního orgastického stahu jejího těla zřetelným zaškubnutím prstů na rukou a na nohou; správně vydrážděné otrokyni by se měly při prudkém otřesu celého těla spojeného s prvním mimovolným orgastickým stahem viditelně zachvět, resp. zatřást i vztyčené prsní bradavky.

   Krajně rozdrážděná otrokyně se tedy musí ze všech sil snažit - a její Pán by to na ní měl neúprosně vyžadovat - aby její první orgastický stah byl mimořádně prudký a byl jí jasně vidět na celém těle, tedy například i na konečcích prstů poslušně napnutých rukou, na maximálně roztažených nohou od chodidel až po stehna, na dobře viditelném stahu břicha a podbřišku, na mimovolním trhnutí pažemi a především na obrovském reflexivním stahu celého jejího rozkroku.

   Pokud jí Pán předem nenařídí něco jiného, musí se mu otrokyně při prvním orgastickém stahu a většinou až do úplného odeznění všech dalších stahů své vrcholné pohlavní rozkoše - dívat upřeně přímo do očí!

Vědomé zesilování prudkosti prvního orgastického stahu a zaangažovanosti celého nahého těla otrokyně na jeho mohutném zdůraznění

     Krajně vydrážděná otrokyně se musí snažit onen vrcholný okamžik své rozkoše - stejně jako úlevu s ním spojenou - dávat Pánovi a všem dalším případným přihlížejícím celým tělem vědomě co nejzřetelněji najevo. Pán i všichni ostatní na ní musí jasně vidět její obrovskou rozkoš i úlevu, kterou jí první orgastický stah přináší.

     Nahá otrokyně to může vyjádřit - nemá-li během orgasmu uloženy další úkoly - například otočením pohledu na svého Pána a poděkovat mu pohledem, nebo nemá-li nařízeno vykřiknout současně s prvním orgastickým stahem svého těla „Teď!“ sama vykřiknout třeba „Jsem Vaše!“, přitom prudce trhnout úplně roztaženýma nohama ještě víc od sebe a tím zdůraznit, že je celá v moci Pána, zcela se mu oddává a umožňuje mu, aby si ji i v těchto momentech mohl dobře prohlédnout na přirození, zároveň trhnout rukama vzpaženýma nad hlavu (vleže za hlavu) a vůbec se snažit reagovat na první stah celým nahým tělem.

Správné chování během orgasmu při onanii (podle posice)

   Onanující otrokyně musí být během orgasmu zásadně otočená tváří a přední částí nahého těla směrem k Pánovi, při prvním orgastickém stahu sebou prudce trhnout a buď hlasitě vyrazit dech, nebo vykřiknout („Teď!“, případně „Jsem Vaše!“) a během prvních prudkých stahů stále co nejintenzivněji onanovat.

   Po celou dobu trvání orgasmu musí nahá otrokyně perfektně udržovat určenou posici, dbát zejména na úplné vypnutí těla, nohy mít (podle posice) maximálně od sebe, reagovat celým nahým tělem a dráždivě vypnutá dávat Pánovi a případným dalším přihlížejícím celým tělem jasně najevo jednotlivé orgastické stahy a své maximální pohlavní vzrušení - v posici vleže mít maximálně roztažené nohy, vypnutý rozkrok a volnou ruku oddaně vzpaženou za hlavou.

   Ve všech posicích se musí nahá otrokyně snažit mít po celou dobu orgasmu rozkrok oddaně vypnutý (otrocky nastavený) vstříc Pánovi, což je poměrně obtížné při onanování vstoje nebo vkleče; v těchto posicích se proto musí včas (před překročením „spouštěcího bodu orgasmu“) nadechnout, rozkročit se a pak se snažit co nejvíc prohnout do záklonu a vypnout podbřišek.

   Pro směr upření jinak naprosto nehybného pohledu onanující otrokyně během jejího orgasmu musí být stanoveny přesná pravidla; pohled by měla mít upřený buď přímo před sebe, nebo do očí Pána, po předchozím rozkazu třeba i na pomůcky připravené ke svému mučení a podobně.

   Během prvních prudkých orgastických stahů v těle by měla nahá otrokyně onanovat co nejrychleji a přitom pokud možno hlasitě křičet nebo sténat s očima upřenýma na Pána!

   Ukončit onanii může teprve tehdy, až ony silné orgastické stahy v jejím těle zeslábnou; což na ní její Pán samozřejmě pozná. Po ukončení onanie nahá otrokyně musí bleskově vzpažit ruce nad hlavu a vypnout se vstříc Pánovi (přítomným) a posléze dávat jasně najevo i postupné odeznívání svého pohlavního vzrušení.

   Po úplném odeznění orgasmu musí nahá otrokyně - s výjimkou onanie vleže na stole - vstát a postavit se zpříma proti Pánovi a případně si vyslechnout hodnocení průběhu své onanie.

Přerušování dráždění, resp. onanie přímo během orgasmu (po prvních prudkých stazích)

     Pán může - po předchozím upozornění ještě před začátkem onanie - přerušit onanii otrokyně rázným povelem přímo během orgasmu, ovšem nikdy jí nesmí pokazit onen vrcholný orgastický požitek; proto tak smí učinit až po druhém či třetím nejprudším orgastickém stahu jejího těla.

     Nahá otrokyně pak musí rázně přerušit onanii a s tělem, ve kterém probíhají další orgastické stahy, bleskově seskočit ze stolu, resp. vstát nebo zaujmout jinou předem určenou posici k vykonání určeného úkolu.

     Po přerušení dráždění nebo onanie lze během orgasmu na těle nahé otrokyně vykonávat i ty nejnáročnější (nejbolestivější) úkony, kterým otrokyně musí s tělem stále cukajícím mohutnými orgastickými stahy poslušně vystavovat nejintimnější místa svého těla a nechat si na nich ony krajně bolestivé úkony nebo manipulace bez odporu provádět.

     Provádění prudce bolestivých úkonů na rodidlech nahé otrokyně ještě cukajících zřetelnými orgastickými stahy a její dokonalá poslušná spolupráce s Pánem je další povinností otrokyně a jedním z vrcholů sebepřemáhacího sexu.

Bleskové napnutí rukou do vzpažení nebo rozpažení v okamžiku přerušení dráždění nebo onanie během orgasmu

     Někdy se musí nahá otrokyně po předchozím rozkazu Pána po náhlém přerušení dráždění nebo ukončení onanie rázným povelem ještě během orgasmu připravit k vykonání příslušného úkonu tím, že bleskově vzpaží ruce nad hlavu, případně je napne do dráždivého rozpažení.

     Při manuálním dráždění nebo onanii vleže musí otrokyně navíc ještě viditelně trhnout nohama od sebe - a to přesto, že by je měla mít už od začátku extase maximálně roztažené!

     Toto bleskové napnutí rukou nad hlavu je spolu s rozhozením nohou do maxima a obvykle i upřením pohledu do očí Pána očividným projevem naprosté oddanosti otrokyně a Pán by to měl od ní přísně vyžadovat.

Vědomé zdůrazňování všech orgastických stahů a zesilování jejich intenzity celým nahým tělem po celou dobu orgasmu i během jeho postupného odeznívání

   Ženy se většinou snaží své orgastické stahy před partnerem ze studu naopak tlumit a často se je ostýchají dávat před partnerem zřetelně najevo. Něco takového však rozhodně nepřichází v úvahu u otrokyně, jejíž celé tělo je bezvýhradným vlastnictvím Pána, který musí zcela jasně vidět, jak celé nahé tělo jeho otrokyně při orgasmu naplno "pracuje", jak jím probíhají pravidelné orgastické stahy a jak se před ním nahá otrokyně celá mimovolně škube v nejvyšší rozkoši…

   Pán musí od nahé otrokyně vyžadovat, aby mu během orgasmu dávala zřetelně najevo jednotlivé orgastické stahy a "pulsovala" celým nahým tělem v jejich rytmu i během jeho postupného odeznívání, tedy včetně ojedinělých stahů doznívajícího orgasmu.

   Nahá otrokyně se musí úplně uvolnit a umožnit svému tělu, aby před zraky přihlížejícího Pána pracovalo během jejího orgastického vyvrcholení naprosto přirozeně. Toto vnitřní (psychické) uvolnění většinou zcela stačí k tomu, aby byly orgastické stahy na jejím těle jasně znát…

   Správná otrokyně přitom musí dbát, aby její tělo po dobu orgasmu celé viditelně pulsovalo v rytmu jejích orgastických stahů; v případě potřeby však může (resp. na výslovný příkaz Pána musí) ještě navíc svému tělu v pulsování poněkud dopomoci a před Pánem oddaně pulsovat celým tělem v rytmu svých stahů sama…

   Jakmile se nahá otrokyně dobře naučí orgastické stahy před Pánem náležitě zdůrazňovat, může od ní Pán začít vyžadovat, aby se je navíc snažila na důkaz své absolutní odevzdanosti před ním po celou dobu orgasmu celým nahým tělem vědomě zesilovat. Toto zesilování stahů nejvyšší rozkoše znamená, že nahá otrokyně se během orgasmu před Pánem vědomě usilovně cuká, škube a trhá celým tělem v rytmu svých zcela reflexivních orgastických stahů.

   Je to jistě neobyčejně obtížné a fysicky poněkud namáhavé, ovšem oproti očekávání to většinou ještě prudce umocňuje požitek "stříkající" otrokyně - zřejmě proto, že to dále nesmírně stupňuje její pocit úplné odevzdanosti do vůle Pána.

   Po odeznění hlavní orgastické episody ve svém těle nahá otrokyně toto vědomé zesilování svých stahů pozvolna ukončí. Ovšem i potom musí dávat pozor na stále řidší a slábnoucí orgastické stahy probíhající jejím tělem a snažit se každý takový stah - navíc pokud možno ještě s patřičným hlasitým doprovodem (rozdrážděným hekáním, popř. sténáním) dávat celým tělem zřetelně najevo.

   Úplné odeznění orgasmu (odeznění veškerých stahů) by měla otrokyně oznámit Pánovi a všem případným dalším přítomným i ústně, např. „Už jsem skončila…“ a podobně.

Vědomé zdůrazňování veškerých orgastických stahů spojené s jejich poslušným hlasitým počítáním po celou dobu orgasmu a jeho odeznívání

   Pán může nahé otrokyni nařídit - pokud možno ještě před začátkem dráždění nebo onanie -

aby při orgasmu začala současně s mimovolným rytmickým "pulsováním" celým nahým tělem hlasitě zdůrazňovat jednotlivé stahy těla rozdrážděnými výkřiky, a to zásadně už od prvního stahu, například „Áuu!“, „Au!“, „Au!“… atd, až do úplného odeznění orgasmu ve svém těle.

   Pokud to otrokyni nesnižuje, ale naopak zvyšuje erotický požitek - Pán by ji k tomu měl vést - může během orgasmu jednotlivé stahy ve svém těle i hlasitě počítat; při běžných praktikách by nemělo Pánovi příliš vadit, pokud se otrokyně v tomto směru "nechytne" hned od prvního stahu a začne počítat třeba až po třetím nebo po čtvrtém (samozřejmě "Tři! - "Čtyři! - atd)

Hlasitá "ústní reportáž" o průběhu orgasmu

   Ústní reportáž otrokyně o průběhu orgasmu se pochopitelně dosti liší od ústní reportáže při slabším rozdráždění. Dostane-li pokud možno před začátkem dráždění nebo onanie - v jejich průběhu je to už dosti nevhodné - k tomu od Pána rozkaz, je její celkové chování a postup v závěrečných fázích vydražďování poněkud odlišný:

   V okamžiku nástupu předorgastické extase musí nahá otrokyně začít „reportáž“ hlasitým výkřikem „Už (budu)!“, vzápětí dát zřetelným škubnutím těla (vleže i vzepnutím rozkroku vzhůru) najevo překonání „spouštěcího bodu“ a za okamžik výkřikem „Teď!“ první orgastický stah těla.

   Tím to však pro ni nekončí, protože potom musí bez nejmenšího zaváhání začít s hlasitým zřetelným počítáním svých stahů „druhý - třetí - čtvrtý“ a pak i s komentováním jejich kvality (intenzity), např. „třetí byl silný - pátý ještě silnější - šestý - sedmý - už to opadává - osmý - devátý - už je to slabé - desátý - jedenáctý - jsem Vaše, Pane - dvanáct - už to končí…“, přitom nesmí zapomenout zdůrazňovat všechny stahy celým tělem…

   Po opadnutí orgasmu nahá otrokyně jednou nebo několik málo větami zhodnotí celkovou kvalitu orgasmu a nakonec - při onanii vstoje po vzepnutí nahého těla do Pozoru - Pánovi za orgasmus hlasitě poděkuje…

* * *

   Dokonalá sebepřemáhací otrokyně musí ovládat pohlaví, celý svůj sexuální aparát a celé tělo stejně jako třeba ruku!

   - dosáhnout orgasmus skutečně kdykoliv, tedy bez ohledu na okolnosti a přesně na vteřinu podle předchozího rozkazu Pána

   - perfektně ovládat stahy poševního svalstva

   - umět dosáhnout obrovského orgasmu v jakékoli posici, třeba i hlavou dolů atd

   - během prudkého orgasmu perfektně provádět nejrůznější věci a úkony, vyžadující naprosté soustředění

 

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 130 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 130

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara