DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

V období, kdy je nahá otrokyně opravdu maximálně rozdrážděná, musí ke splnění náročných požadavků Pána vyvinout skutečně až nepředstavitelné úsilí; na dokonalém zvládnutí těchto okamžiků stojí celý sebepřemáhací sex a jeho praktiky. Nahá otrokyně musí dokonale a přesně zvládnout své chování v posledních chvílích před orgasmem a dokázat vědomě odvracet jeho nástup v posledním možném okamžiku.

   Otrokyně se proto musí už od začátku dráždění nebo onanie vnitřně zcela odevzdat Pánovi, podvědomě - a zpočátku i vědomě - kontrolovat stupeň svého pohlavního rozdráždění a dávat je Pánovi celým svým nahým tělem pravdivě najevo.

Vědomé zdůraznění zřetelného rozpoznání nastupující předorgastické extase

   Když nahá otrokyně uprostřed dráždění (onanie) náhle pozná, že se začíná blížit do extase a k vyvrcholení, musí to dát vědomě Pánovi předem určeným způsobem zřetelně najevo. Způsob, jakým to musí učinit, jí zpravidla určí Pán podle vlastních představ: může to být třeba prudké trhnutí (škubnutí) tělem, prudké rozhození nohou do maxima od sebe, cuknutí hlavou atd.

                      

Smyslné svíjení vleže na stole

   Jakmile mohutně rozdrážděná otrokyně rozpozná blížící se nástup předorgastické extase, může se - buď na předchozí výzvu Pána anebo sama - během dráždění poštěváčku nebo při intenzivní onanii vleže začít před ním celá smyslně svíjet; přitom však musí mít stále úplně roztažené nohy, dívat se široce otevřenýma očima na Pána, případně i zřetelně nadzdvihnout rozkrok. Při onanii v jiných posicích to není zdaleka tak efektní a dráždivé.

     Nahá otrokyně se pak smyslně vlní (svíjí) pod jeho rukama během dráždění na poštěváčku a dívá se mu upřeně do očí; při onanii vleže se před Pánem bezmocně svíjí a přitom se dráždí na poštěváčku sama. Během několika málo vteřin stačí nahá otrokyně zpravidla zavlnit rozkrokem jen několikrát - o to by mělo být takové zavlnění rozkroku smyslnější a odevzdanější…!

   Smyslné svíjení prudce rozdrážděné otrokyně přeruší Pán během extase přísným povelem, jinak svíjení ukončí otrokyně sama zpravidla s prvním orgastickým stahem svého těla.

Efektní zdůrazňování okamžiku nástupu předorgastické extase

   Pán může od krajně vydrážděné otrokyně vyžadovat efektní zdůrazňování momentu začátku předorgastické extase, například bleskovým napnutím rukou za hlavou po konečky prstů jako v pozici "Pozor!", případně jí určit i úhel jejich rozpažení. Krajně rozdrážděná otrokyně pak v okamžiku začátku extase napne ruce buď rovně, nebo v určitém úhlu (např. 45˚) od sebe. Na pokyn Pána však může rozdrážděná otrokyně extase napnout ruce do úplného rozpažení, takže po celou dobu extase a během orgasmu pak vypadá, jako by byla "ukřižovaná"!

   V okamžiku rozpoznání extase je při onanii dokonce možné, aby otrokyně úplně změnila posici: třeba onanuje-li vsedě, může bleskově vyskočit a dokončit onanii vstoje či vkleče dráždivě prohnutá do záklonu, při onanii vleže se vzepnout tělem vzhůru třeba až do mostu atd.

   Pán může otrokyni nařizovat i další podrobnosti postupu v okamžiku rozpoznání začátku předorgastické extase během dráždění a při onanii v různých pozicích, třeba nadzdvižení úplně rozevřeného rozkroku vzhůru, nebo místo výkřiku "Už!" určitý dohodnutý výrok, např. "Už budu (hotová)!", "Už mě můžete (mučit)!" atd.

   Při vlastních praktikách před výjimečně náročným mučením pak prudce rozdrážděná nahá otrokyně na stole hlasitě křičí třeba "Jsem Vaše!", "Připravte si bič (jiný nástroj) Pane, už budu!", pak se bezmocně vzepne a poslušně se před ním svíjí v prudké předorgastické extasi…

Správné chování otrokyně během předorgastické extase

   Předorgastická extase trvá ovšem jen velice krátkou dobu: u ženy uplyne od momentu, kdy bezpečně rozpozná přicházející orgasmus, do prvního orgastického stahu v jejím těle několik málo vteřin. Toto kratičké období, kdy se tělo mohutně rozdrážděné otrokyně začíná reflexivně připravovat k vybití nahromaděného sexuálního napětí a kdy se nahá otrokyně před Pánem bezmocně zmítá v mimovolných a vůlí zcela neovladatelných křečích obrovského pohlavního vzrušení, ovšem poskytuje téměř nepřeberné množství různých možností, jak může otrokyně přesvědčivě dokázat Pánovi absolutní oddanost, odevzdanost a nepředstírané sebepřemáhání.

   Téměř všechny náročnější, nepříjemné, nepřirozené a více či méně bolestivé úkony včetně mučení jsou na těle otrokyně při sebepřemáhacích praktikách prováděny právě ve chvílích, kdy je rozdrážděná na maximum: po nemilosrdném rázném přerušení dráždění (onanie) během její předorgastické extase, nejčastěji v posledním zlomku sekundy předtím, než jejím nahým tělem proběhne první orgastický stah. K orgasmu v jejím těle pak už pochopitelně nedochází.

   V důsledku rychlého odkrvování hlavy (mozku) ztrácí krajně rozdrážděná otrokyně během extase pozvolna schopnost sebekontroly a v posledních okamžicích před prvním orgastickým stahem těla i částečně, někdy dokonce téměř úplně vědomí; proto se orgasmu často říká "malá smrt". Reaguje-li však i v těchto chvílích přesně určeným způsobem a plní právě v tomto stavu ty nejnáročnější a nejobtížnější úkoly (což od ní mnohdy vyžaduje doslova nepředstavitelné sebeovládání, kázeň a sebepřemáhání), je to jistě jedním z nejpřesvědčivějších důkazů její nepředstírané oddanosti a skutečného otroctví.

   Nahá otrokyně pak podává důkazy své autentické odevzdanosti do vůle Pána tím, že právě v okamžicích, kdy prakticky ztrácí sebekontrolu a mnohdy se vůbec neovládá, s krajním sebezapřením ochotně plní určené úkoly, pokyny a příkazy, případně podstupuje dohodnuté mučení, během kterého vystavuje Pánovi na pospas nejintimnější místa svého nahého těla.

Povinnosti otrokyně během předorgastické extase

   Nároky na sebeovládání otrokyně jsou ve chvílích vrcholící předorgastické extase skutečně obrovské: otrokyně přitom nesmí ani na okamžik zapomenout, že je bezvýhradným vlastnictvím svého Pána, že se všechno děje pouze z jeho vůle a jen pro něj - a že je tedy před ním takto rozdrážděná a má požitek jedině kvůli němu a pro něho - a nikoli pro sebe!

   Krajně rozdrážděná otrokyně proto musí po celou dobu předorgastické extase udržovat určenou pozici a dávat Pánovi celým tělem viditelně najevo, jak její pohlavní rozkoš prudce stoupá a jak se rychle blíží k orgasmu. Pokud jí to umožňuje posice, musí od začátku extase až do úplného odeznění orgasmu v pozici vleže za každou cenu udržet maximálně roztažené nohy, aby Pán mohl sledovat její rozevřené a mohutně rozdrážděné přirození, v následujících okamžicích se s roztaženýma nohama před Pánem celá oddaně vzpínat a spolu se stoupajícím vzrušením se rozdrážděně nadlehčovat v rozkroku, v posledních okamžicích před příchodem orgasmu ho sama rozdrážděně nadzdvihovat a vypínat, případně vzpínat výš a výš nad stůl - a stále před Pánem celým nahým tělem naplno reagovat v obrovské rozkoši.

   S očima upřenýma vzhůru nebo do očí Pána takto bezbranně vzepnutá a roztažená otrokyně poslušně předkládá Pánovi k přísnému posouzení nejintimnější reakce svého rozdrážděného nahého těla; přitom však sama - více méně podvědomě, ale pozorně - sleduje stupeň svého už skoro neovladatelného pohlavního rozdráždění nemilosrdně se blížícího k prudkému orgasmu.

   Nemá-li to otrokyně výslovně zakázáno, může během předorgastické extase hlasitě sténat, v posledních momentech krajní rozkoše i rozdrážděně křičet a křečovitě trhat tělem v obrovské mimovolní křeči. Po celou dobu však musí mít široce otevřené oči a upřeně se dívat přikázaným směrem - obvykle nad sebe nebo do očí svého Pána.

Práce volnou rukou v okamžiku nástupu předorgastické extase

   V určitých posicích, zejména při onanii vleže, by si měla otrokyně na povel volnou rukou rychle rozevřít rodidla, tedy stydké pysky pod poštěváčkem, aby Pán viděl krajně rozdrážděné mimovolní reakce v jejích rodidlech, zejména v okolí poševního otvoru (rozevírání a reflexivní cukání), mimovědomé záškuby hrázky, záchvěvy močového otvoru a jeho případné rozevírání, nebo dobře viditelné stahy rodidel v celém prostoru mezi roztaženými stydkými pysky vůbec.

   Při onanii vstoje nebo vkleče může nahá otrokyně bleskově vzpažit, upažit, předpažit atd.

    

Cloumání rozkrokem při onanii vkleče či vstoje nebo nadskakování na židli při onanii vsedě

   Jindy musí nahá otrokyně na povel Pána od začátku předorgastické extase prudce cloumat rozdrážděným rozkrokem, což je nejefektnější při její onanii vstoje před Pánem, kdy s očima upřenýma do jeho očí před ním vášnivě cloumá rozkrokem nejen během extase, ale i během úvodních orgastických stahů; a toto cloumání utlumuje teprve s jejich postupným opadáváním.

   Při onanii vsedě na židli musí otrokyně na předchozí rozkaz Pána od začátku předorgastické extase ze všech sil rozdrážděně nadskakovat a dbát na dostatečné roztažení nohou, aby jí bylo dobře vidět do přirození. Nadskakování otrokyně na židli může Pán ukončit povelem ještě před jejím orgasmem, většinou ji však nechá nadskakovat i během něho, kdy se její nadskakování s odezníváním orgastických stahů postupně utlumuje.

   Pohled na nahou otrokyni, cloumající při onanii vstoje či vkleče v nejvyšší rozkoši rozkrokem, nebo nadskakující v prudké extasi na židli, je pro Pána jistě mimořádným erotickým zážitkem!

Postupné prodlužování doby předorgastické extase

   Současně musí Pán od své otrokyně přísně vyžadovat postupné prodlužování doby extase; tedy opět oddalování příchodu vlastního orgasmu. Krajně rozdrážděná otrokyně musí po celou tuto dobu udržovat před Pánem na stole maximální roztažení nohou, vypnutí těla a dráždivé nadzdvižení rozkroku, zejména však naprostou nehybnost pohledu a na předchozí pokyn (rozkaz) Pána i úplné otevření úst; nahá otrokyně by přitom měla před ním pozvolna vzpínat rozkrok nebo dokonce celé tělo výš a výš a dále stupňovat své krajně rozdrážděné reakce.

   Cílem je donutit otrokyni, aby dokázala vědomě udržet tělo v krajním předorgastickém napětí co nejdéle a prodloužit si extasi aspoň na dvojnásobek, což je v této situaci nesmírný výkon!

   Zkušená otrokyně se musí svíjet před Pánem v mohutných předorgastických křečích aspoň sedm vteřin. I ona sama si tak mnohem lépe vychutná svou krajní rozkoš - nehledě na to, že i její případný orgasmus je pak mnohem intenzivnější - podstatné však je, že Pánovi to umožní provádění složitějších úkonů, resp. náročnějších mučení po dobu její nejvyšší rozkoše.

   I při onanii může Pán od otrokyně vyžadovat postupné prodlužování doby extase - tím spíš, že to má skutečně v rukou jen ona sama - tak, aby se před ním dokázala uprostřed intenzivní onanie svíjet v obrovských předorgastických křečích aspoň pět vteřin.

Přerušování dráždění a onanie během extase

   Jakmile dá otrokyně Pánovi najevo začátek extase, čili že právě ucítila neúprosně nastupující orgasmus, Pán vystupňuje její dráždění do maxima (onanii v tomto momentě zrychlí otrokyně na maximum sama) a vyzve ji, aby se připravila, a několik okamžiků soustředěně pozoruje její rychle stoupající vrcholnou rozkoš a pak může uprostřed její extase, nejlépe ale až těsně před nástupem prvního orgastického stahu v jejím těle dráždění rázně přerušit, případně přísným hlasitým povelem ukončit její onanii.

   Pokud Pán zamýšlí nařídit onanující otrokyni, aby po přerušení onanie určitým způsobem zareagovala a třeba změnila a pak udržovala absolutní nehybnost těla v určité pozici (například při onanii vstoje rozkročmo bleskově předpažila ruce před sebe a zvrátila hlavu vzad), musí jí předem vydat příslušné instrukce. Onanující otrokyně musí bez sebemenšího poklesu reakcí nebo zpomalení či přerušení masturbačních pohybů Pánovi ústně potvrdit, že pokynu rozuměla!

   Na náhlé přerušení dráždění poštěváčku během extase musí nahá otrokyně zareagovat opravdu bleskově s vědomím, že při mnoha praktikách bude okamžitě následovat její bolestivé mučení, a že jí do okamžiku, kdy na bezmocně obnaženém těle (obvykle v krajně prokrvených mohutně rozdrážděných rodidlech) ucítí prudkou bolest, zbývá pár zlomků sekundy!

   Právě v těchto okamžicích však musí projevit svou úplnou oddanost Pánovi a v okamžiku přerušení dráždění na stole sama bleskově rozhodit nohy do maxima a doslova mu vycenit rozdrážděné přirození, aby jí na něm mohl při praktice bez problémů vykonat příslušný úkon, přitom vypnout nahé tělo, napnout ruce za hlavu po konečky prstů a upřít pohled přikázaným směrem. Roztažení nohou by mělo být natolik silné, aby ležící otrokyni přitom byl dobře vidět mírně porozevřený poševní otvor - Pán by na tom měl už při výcviku důrazně trvat!

   Rozdrážděná otrokyně se tedy musí po nečekaném přerušení manuálního dráždění na stole okamžitě vzepnout a bleskově zaujmout i ve stavu krajního rozdráždění posici "Pozor!" a pak perfektně udržovat absolutní nehybnost celého těla včetně hlavy a pohledu. Fysicky zdatnější otrokyně může na předchozí povel Pána po přerušení dráždění nebo onanie vleže během extase rázně vzepnout nahé tělo do "mostu", jinak to může po předchozí domluvě na jeho rozkaz učinit v momentě rozpoznání nástupu orgasmu ve svém těle i sama.

   Po rázném přerušení onanie během extase povelem "Stop!" zaujme otrokyně posici "Pozor!".    

   Pokud má otrokyně roztažená vleže před Pánem na stole přikázáno přerušit onanii během extase sama, musí současně s výkřikem "Dost!" vypnout tělo, bleskově rozhodit nohy od sebe a nabídnout Pánovi krajně rozdrážděná rodidla, napnout ruce za hlavu až po konečky prstů a s pohledem nehybně upřeným nad sebe nebo do očí Pána se před ním bezmocně vypnout.

   V ostatních posicích, zejména vstoje nebo vkleče rozkročmo a vsedě hodí otrokyně bleskově ruce šikmo vzhůru nad hlavu napnutými prsty co nejdál od těla, vypne břicho a podbřišek vstříc Pánovi (přítomným), upře mu pohled do očí a celá se dráždivě vzepne. Jinak je možné nahé otrokyni v posicích vstoje, vkleče nebo vsedě přikázat, aby spolu s rázným přerušením onanie bleskově rozpažila ruce do stran, napnula je až po konečky prstů a upřela pohled před sebe.

   Na předchozí pokyn Pána otrokyně současně s rázným přerušením onanie během extase hodí za hlavu jen jednu ruku a prsty druhé si úplně rozevře rodidla, popř. i svůj poševní otvor, a vycení na Pána rozdrážděné pohlaví, aby mu umožnila správné vykonání případného úkonu.

   Jde o dokonalé plnění stanoveného postupu při nečekaném přerušení dráždění nebo onanie vleže = bleskové zaujetí pozice "Pozor!" na stole a udržování absolutní nehybnosti celého těla.

   Nahá otrokyně by měla po přerušení dráždění nebo onanie během předorgastické extase zdůrazňovat své pohlavní rozdráždění i vědomými stahy rozkroku (případně celého těla) v intenzitě odpovídající jejímu rozdráždění - tyto stahy pak musejí odeznívat velice dlouhou dobu!

   Pán může s nahou otrokyní vést po přerušení dráždění nebo onanie dráždivý dialog, zatímco otrokyně "dýchá břichem" nebo na pokyn Pána provádí jiné úkoly: např. pomalu hlasitě počítá do třiceti, zpaměti řeší jednodušší početní příklady a odpovídá na nejrůznější otázky.

   Jinak může Pán nahé otrokyni rychle - nejlépe bleskově - přiložit třeba studenou žínku do rozevřených rodidel (žínku si předem připraví do větší nádoby s ledovou vodou s kousky ledu), případně jí ledovou vodou z bezprostřední blízkosti postříkat úplně rozevřená rodidla například injekční stříkačkou (samozřejmě bez jehly). V tomto smyslu již lze připravit poměrně dlouhou a pro otrokyni nesmírně vyčerpávající postup (praktiku), během které je opakovaně přiváděna na úplný pokraj orgasmu a mezitím soustavně zchlazována v rozkroku ledovou vodou - orgasmus jí Pán dovolí (umožní) až úplně nakonec…

   Efektním důkazem skutečné oddanosti je tělesné cvičení krajně rozdrážděné otrokyně před Pánem okamžitě po rázném přerušení dráždění nebo onanie, kdy může třeba vleže na stole vzpínat nahé tělo vysoko vzhůru nad stůl nebo až do "mostu", pohybovat určeným způsobem rukama a nohama, psát do vzduchu písmena nebo číslice, cvičit dráždivá "prostná" rukama, nohama nebo celým tělem, kmitat zvednutýma nohama ve vzduchu, "šlapat" nohama jako při jízdě na kole. Čím víc je předtím otrokyně rozdrážděná, tím je celý postup eroticky efektnější.

Bleskový seskok ze stolu během předorgastické extase                                                          

   Přesvědčivým projevem otroctví a zároveň efektním důkazem krajního sebepřemáhání je bleskový seskok otrokyně ze stolu po přerušení dráždění nebo onanie v posledním momentě, kdy ještě vůbec lze její orgasmus odvrátit - tedy s tělem již úplně napnutým k prvnímu stahu.

   Po rázném přerušení dráždění či onanie na pokraji předorgastické extase - těsně před jejím nástupem, přímo během nebo uprostřed extase v těle otrokyně - tedy může Pán od prudce rozdrážděné otrokyně vyžadovat, aby se s celým tělem zcela připraveným k prvnímu prudkému orgastickému stahu rázně vymrštila, bleskově seskočila ze stolu a okamžitě plnila různé úkoly.

--- Předchozí kapitola  Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 290 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 290

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara