DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

V sebepřemáhacím sexu Pán nahou otrokyni přivádí na samý pokraj předorgastické extase, její dráždění pak rázně přeruší a přísně od ní vyžaduje správné plnění uložených rozkazů.

   Onanující otrokyni Pán přikáže, aby se před ním přiváděla na pokraj předorgastické extase, její onanii rázným povelem přeruší a neúprosně od ní vyžaduje přesné plnění určených úkolů.

   Přerušení dráždění či onanie ve stavu mohutného rozdráždění otrokyně, zejména na samém pokraji předorgastické extase, tedy většinou znamená úplné ukončení jejího rozdražďování, kdy krajně vydrážděná otrokyně bude muset okamžitě nebo vzápětí předkládat Pánovi přesvědčivé důkazy poslušnosti a naprosté oddanosti. V případě potřeby Pán vydá drážděné či onanující otrokyni před přerušením dráždění (povelem k přerušení onanie) potřebné disposice, které otrokyně ještě uprostřed dráždění nebo onanie hlasitě potvrdí.

   Onanující otrokyně přitom okamžitě vystupňuje onanii do maxima a čeká na povel k jejímu přerušení; přikázaný směr pohledu však přitom měnit nesmí! Neurčí-li Pán jinak, jsou totiž tyto instrukce předcházející povelu vždy rozkazem k vystupňování onanie na nejvyšší možnou míru!

   Po rázném přerušení onanie na pokraji předorgastické extase rozdrážděná otrokyně na povel Pána většinou bleskově vyskočí, případně seskočí ze stolu a plní předem uložené úkoly.

   Po ukončení dráždění nebo onanie jí Pán může provádět na nahém těle jakékoli perverzní a bolestivé úkony, nebo jí nařídit přesné plnění v této situaci pro ni obtížných úkolů.

„Vilné vlnění" vleže celým nahým tělem po rázném přerušení dráždění nebo onanie

   Okamžitě po přerušení dráždění (onanie) musí nahá otrokyně vleže začít na předchozí rozkaz Pána smyslně, poddajně rasantně "vilně vlnit" celým nahým tělem na stole jakoby ve zvláštní "otrocké" extasi; kdy krajně rozdrážděná čeká, až Pán dokončí přípravy k vykonání určitého, často bolestivého úkonu na jejím těle a připraví si k tomu potřebné nástroje.

   Protože tyto úkony budou samozřejmě vykonávány především na jejím prudce rozdrážděném prokrveném přirození, musí přitom dávat pozor na roztažení nohou a úplné vypnutí rozkroku!  

"Vilné vlnění" celým nahým tělem při pozvolném přerušování dráždění či onanie

   Pán se může rozhodnout, že přeruší (ukončí) dráždění své otrokyně postupně. V takovém případě začne dráždění jejího poštěváčku pomalu, téměř nenápadně zpomalovat - jakmile to otrokyně zjistí, je povinna vystupňovat své reakce, jakoby si chtěla vynahradit účinek slábnoucího dráždění, a pokud možno začne stále silněji „vilně“ vlnit celým tělem; když Pán dráždění úplně ukončí, měla by se před ním celá doslova zmítat ve vlnách mohutné rozkoše.

   Pokud nahá otrokyně nepředstíraně onanuje, Pán ji nejprve na pozvolné přerušování onanie, přísně upozorní. Nahá otrokyně okamžitě vypne celé tělo (zejména podbřišek) vstříc Pánovi a vystupňuje onanii do maxima, ovšem vzápětí na jeho rozkaz „Zpomaluj!“ začne postupně - stále přísně řízená povely - svou onanii zpomalovat. Stále však musí udržovat pohled nehybně upřený přikázaným směrem a vypínat před Pánem a případnými dalšími přítomnými nahé tělo.

     Jakmile nahá otrokyně nakonec onanii úplně ukončí, je už Pán obvykle připraven vykonávat na ní příslušné úkony, případně jí poroučet, aby před ním dělala stanovené věci sama – proto od okamžiku přerušení její onanie přebírá řízení dalšího postupu sám.

Bleskové vzpínání do "mostu" na pokraji extase

   Rozdrážděné otrokyni může Pán přikázat, aby se bleskově vzepnula s úplně roztaženýma nohama do mostu po rázném přerušení dráždění nebo onanie i ve chvíli, kdy už jasně cítí blížící se předorgastickou extasi.

   Prudce vydrážděná otrokyně se již pochopitelně nemůže vzepnout do mostu pozvolna, ale vždy jen rázně, okamžitě po přerušení dráždění nebo ukončení onanie rozhodit nohy, zapřít se rukama a nohama o stůl a jediným prudkým pohybem vyhodit nahé tělo vzhůru.

   Jde o mimořádně efektní bleskové vzepnutí krajně rozdrážděného těla do mostu v okamžiku, kdy drážděná otrokyně zřetelně rozpozná, že vzápětí upadne do extase.

   Jakmile se nahá otrokyně začne před Pánem na stole zjevně blížit do extase, musí ji Pán nejdřív upozornit, že jí určeným povelem přikáže bleskové vzepnutí. Když drážděná otrokyně přisvědčí a případně se určitým způsobem připraví, Pán ji ještě chvilku souvisle dráždí, pak jí najednou stroze zavelí, bleskově přeruší dráždění, případně odstoupí - a prudce rozdrážděná otrokyně před ním okamžitě celá doslova vylétne do mostu…

     Základní podmínkou je, že otrokyně musí být vzepnutí do mostu fysicky schopna, musí o tom předem vědět a během dráždění pak musí Pána na možnost, že by mohla už zanedlouho ucítit blížící se začátek předorgastické extase, předem dohodnutým nebo určeným "signálem" jednoznačně upozornit, třeba krátkým výrokem nebo zasténáním, zaškubnutím či zacukáním rukama nebo nohama, náhlou změnou směru pohledu a podobně. Její vzepnutí pak musí být skutečně bleskové a Pán se zaměřuje hlavně na dokonalé zvládnutí jeho "technické" stránky:

   Jakmile pak prudce rozdrážděná otrokyně rozpozná, že za pár okamžiků upadne do extase, musí se před Pánem vzepnout do mostu skutečně bleskově - "naráz", tedy jediným prudkým pohybem: zpravidla se zhluboka nadechne, současně prudce nadskočí, rozhodí ruce i nohy, zapře se jimi o stůl - a bez ohledu na to, zda Pán již stačil přerušit dráždění jejího poštěváčku a ucuknout rukou - se mohutně napne a okamžitě doslova "vyhodí" celé tělo vzhůru do efektního oblouku nad stůl. Spolu s bleskovým vzepnutím těla do „mostu“ může otrokyně rozdrážděně vykřiknout, nesmí však při prudkém švihnutí tělem nahoru sebeméně zakolísat, zakymácet se či dokonce ztratit rovnováhu - proto musí předtím rozhodit ruce i nohy co nejvíc od sebe!  

   Současně se vzepnutím těla do mostu spustí nahá otrokyně hlavu dolů a pak se vypnutá do oblouku nad stolem dráždivě vypne břichem vysoko vzhůru, rozevře stehna široce roztažených nohou a poddajně se uvolní v rozkroku, aby si ji Pán mohl i v mostu na stole libovolně prohlížet, osahávat ji v přirození a případně jemně stimulovat na poštěváčku.

   Pán může do mostu vzepnutou otrokyni dále dráždit, případně ji dodráždit až k orgasmu, nebo ji ponechat krajně rozdrážděnou nehybně udržovat výdrž ve vzepnutí do mostu i poměrně dlouhou dobu; nahá otrokyně musí mít stále hlavu spuštěnou svisle dolů a úplně otevřené oči!

  

Bleskový výskok ze stolu a seskok do Pozoru nebo do vzpažení

   Krajně rozdrážděná otrokyně musí po předchozím upozornění Pána po rázném přerušení dráždění nebo onanie bleskově seskočit ze stolu, případně švihem vyskočit vzhůru a dopadnout na nohy na zem vedle stolu, a okamžitě vypnout nahé tělo před Pánem do Pozoru.

   Na předchozí rozkaz Pána se po bleskovém seskoku ze stolu před ním okamžitě vypne na přikázaném místě do perfektního výponu s rukama vzpaženýma vzhůru a poslušně znehybní.

   Po výponu do vzpažení by měla mít otrokyně dráždivě vypnuté prsy se vzhůru vztyčenými bradavkami, celá být prohnutá do záklonu s břichem a rozkrokem vyceněným vstříc Pánovi (přítomným) a s pohledem upřeným na Pána se dívat nehybně vpřed.

   Poté jí Pán může přikázat, aby například cvičila podle jeho povelů na zemi prostná (zejména dřepy a kliky). Prostná musí být v tomto případě co nejnamáhavější, různé shyby, hmity a další velmi rychlé pohyby! Jinak by může nahá otrokyně po přerušení vydražďování předvádět Pánovi svou absolutní oddanost, a třeba podle jeho povelů běhat po čtyřech po místnosti, plazit se nebo se plížit po zemi, pod nábytkem, Pán jí může přikázat "husí pochod" v dřepu atd…

   Po přerušení onanie ve stavu mohutného vydráždění, zejména na pokraji předorgastické extase nebo dokonce během orgasmu samotného již nelze otrokyni nařizovat náročnější výkony intelektuálního rázu, avšak někdy je docela vhodné přikázat jí po bleskovém přerušení dráždění či onanie a následném seskoku ze stolu, případně po vzepnutí těla do určité pozice například různé manuální práce, třeba mytí oken, podlahy, luxování a podobně.

Bleskový výskok do výponu s rukama rozpaženýma šikmo vzhůru

   Jindy musí prudce rozdrážděná otrokyně již v okamžiku výskoku (seskoku) vzpažit obě ruce šikmo nad hlavu a maximálně vypnout viditelně rozdrážděné nahé tělo vstříc Pánovi tak, aby na ní byly znát silné, dobře viditelné nepravidelné stahy těla v důsledku prudkého pohlavního vzrušení = tzv. "cukání" vypnutým nahým tělem, a s pohledem upřeným šikmo vzhůru před Pánem a případnými dalšími přítomnými důsledně udržovat absolutní nehybnost.

Absolutní nehybnost ve stavu krajního rozdráždění včetně dýchání břichem

   Pán může krajně rozdrážděné nahé otrokyni, blížící se do předorgastické extase, přikázat po přerušení dráždění nebo onanie naprostou nehybnost celého těla ve všech možných posicích, zejména po přerušení její onanie vstoje a současně od ní vyžadovat efektní dýchání břichem.

   Podrobnosti jí musí přikázat nejpozději těsně předtím, než přeruší její dráždění, případně než jí přísným povelem přikáže rázné přerušení onanie.

Připevnění aparátu na měření krevního tlaku otrokyně na její paži

   Velmi zajímavé může být připevnit vydražďované nebo onanující otrokyni na tělo aparát k měření krevního tlaku, podle něhož potom lze snadno zjistit, zda vždy dospěla skutečně až na úplný pokraj vyvrcholení, případně až k němu.

   Připevnit aparát pro měření krevního tlaku v těle otrokyně je nutné už před začátkem jejího dráždění nebo onanie, nafukovat balónek pak lze buď pravidelně třeba po minutě nebo až během její extase a orgasmu. To může Pán dělat volnou rukou a během onanie si naměřené hodnoty průběžně zaznamenávat do připraveného formuláře, není-li během jejího dráždění přítomen někdo z dalších přítomných, musí si průběžně zjištěné hodnoty jejího krevního tlaku Pán třeba nahrávat ústně na magnetofon a teprve pak je přepsat do formuláře.

   Zajímavé jsou především hodnoty krevního tlaku otrokyně po celou dobu její předorgastické extase a případného orgasmu, kdy je možné se zájmem sledovat, do jaké úrovně v těchto okamžicích její krevní tlak vystoupá.

--- Předchozí kapitola  Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 191 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 191

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara