DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Jakmile mohutně rozdrážděná otrokyně ucítí, že se nezadržitelně blíží začátek její vrcholné extase, musí okamžitě vystupňovat před Pánem na stole i ve všech ostatních posicích všechny sexuální reakce na nejvyšší míru a snažit se do nich vědomě zapojit celé nahé tělo!

   Správnému chování prudce rozdrážděné otrokyně v posledních chvílích musí Pán od začátku věnovat velkou pozornost a důrazně trvat na stupňování jejích reakcí až do skutečného maxima a především zapojení opravdu celého nahého těla otrokyně do těchto reakcí.

   Jeho povely však musí být vzhledem k vrcholícímu pohlavnímu vydráždění otrokyně a její většinou již poněkud omezené schopnosti vnímání zásadně krátké, úsečné, přísné a hlasité!

"Vilné vlnění" nahým tělem během dráždění nebo onanie ve stavu mohutného vzrušení

   V okamžicích, kdy se pohlavní rozdráždění nahé otrokyně dále vystupňuje a začne se zjevně blížit k extasi, je možné jí nařídit, aby se začala během dráždění nebo onanie vleže na stole či na zemi před Pánem a případnými dalšími přítomnými rozdrážděně vlnit. Může to však za jistých okolností udělat i otrokyně sama, jako jeden z projevů, že už to na ni začíná přicházet…

   Nahá otrokyně se musí začít celá rychle vlnit už jakoby v extasi, nesmí přitom ovšem omezit kontakt prstů se svým poštěváčkem nebo zpomalit či dokonce přerušit onanii a po celou dobu „vlnění“ musí dávat pozor na dokonalé roztažení nohou, úplné vypnutí rozkroku a dívat se nehybně určeným směrem (efektní to je zejména při onanii vleže, především na stole!); stejně tak musí během dráždění Pánem dbát, aby dostatečný kontakt s jejím klitorisem neztratil on.

   Vilné vlnění rozkrokem v okamžicích, kdy krajně rozdrážděná otrokyně už pomalu ztrácí sebekontrolu, tedy po celou dobu přes její předorgastickou extasi a případně až do prvních orgastických stahů, je snad nejefektnějším zakončením celého cyklu jejího vydražďování bez ohledu na to, zda pak bude dráždění (onanie) během předorgastické extase přerušeno či nikoli.

     Vlnění tělem lze onanující otrokyni přikázat i v jiných pozicích, např. vstoje (kdy se otrokyně přitom téměř prohýbá v bocích) nebo vkleče.

     Toto vše platí i pro přirážení, jak rozkrokem, tak dolní polovinou těla, tak celým tělem!

Zřetelné krajně rozdrážděné nadskakování, zejména krátce před začátkem extase

   Skutečně prudce rozdrážděná otrokyně mnohdy cítí ve svém těle jakýsi zvláštní přetlak, který si doslova vynucuje mimovolné uvolnění. Je mnoho žen, které se začnou bezprostředně před nástupem předorgastické extase zřetelně chvět a mnohdy sebou různě přirozeně či nepřirozeně cukají, škubají, kroutí nebo rozdrážděně svíjejí.

   Jsou-li takové reakce běžným projevem ženina (dívčina) prudkého rozdráždění, ponechá jim Pán většinou volný průchod s tím, že otrokyni vyzývá, aby se je snažila vědomě tlumit. Jinak jí může nařídit, aby se snažila prudké rozdráždění zdůrazňovat reflexivním nadzvedáváním rozkroku do výše, případně před ním na stole rozkrokem doslova nadskakovala. Jakmile Pán rozpozná, že se otrokyně blíží do předorgastické extase, může jí přikázat, aby nadskakovala rozkrokem vzhůru a tím své rozdráždění poněkud srážela.

   Při dráždění by měla otrokyně nadskakovat rozkrokem vzhůru vždy jen tak, aby její Pán neztrácel přímý kontakt s jejím poštěváčkem a mohl ji stále intenzivně dráždit; otrokyně proto musí neustále vypínat rozkrok a nastavovat Pánovi vstříc svůj naběhlý klitoris.

   Její rozdrážděné nadskakování je však mnohem efektnější, když nahá otrokyně před Pánem nepředstíraně onanuje, zejména před začátkem extase vleže na zemi nebo vsedě na židli. Otrokyně přitom musí mít silně roztažené nohy a nesmí kvůli tomu nijak zpomalit nebo přerušit onanii, naopak by ji měla před Pánem a případnými dalšími přítomnými ještě vystupňovat!

Pán dává své otrokyni rozkaz, aby před ním začala rozdrážděně nadskakovat rozkrokem, resp. celým tělem na stole, pouze tehdy, když si je zcela jist, že otrokyně dosáhla už opravdu vysokého stupně pohlavního rozdráždění a to buď proto, aby si vybila onen přetlak a tím prodloužila dobu své obrovské sexuální rozkoše spojenou s očekáváním nástupu extase a následného orgastického vybití, anebo z cvičných důvodů, aby mu tímto způsobem předvedla své otrocké sebepřemáhání a demonstrovala mu svou opravdovou odevzdanost do jeho vůle.

   Když Pán zjistí, že otrokyni začínají docházet síly nebo se viditelně blíží do extase, případně již do ní najednou upadla, nařídí jí, aby se uklidnila, nebo její nadskakování zastaví povelem.

Rychlé i pomalé vzpínání do mostu bez přerušení dráždění

   Od mohutně rozdrážděné otrokyně může Pán během dráždění vyžadovat dráždivě efektní vzepnutí do mostu bez přerušení kontaktu svých prstů s jejím poštěváčkem. Vzepnutí ležícího těla do mostu je i za normálních okolností fysicky poměrně namáhavé; v tomto případě se však rozhodně nedá mluvit o normálních podmínkách, navíc musí nahá otrokyně umět vzpínat své vzrušené tělo do mostu jak rázně (ovšem tak, aby neztratila kontakt s prsty Pána), tak pomalu, což je pro ni v této situaci nesmírně namáhavé nejen fysicky, ale i psychicky.

   Zpočátku by ji na to měl Pán ústně upozornit, načež otrokyně dráždivě vzepne rozkrok výš vstříc prstům Pána, aby zvětšila sílu jejich přítlaku na svůj klitoris, a vzápětí jí dá přísný povel. Nahá otrokyně se během stálého dráždění svého klitorisu bleskově zapře rukama za hlavou a okamžitě se před ním na stole - naráz nebo pomalu - vzepne do efektního oblouku nad stůl tak, aby nejvyšším místem jejího těla byl její podbřišek, současně roztáhne nohy do maxima, spustí hlavu volně dolů a případně oznámí Pánovi třeba "Jsem vaše!"

   Zatímco Pán jí stále dráždí klitoris, musí nahá otrokyně dbát, aby měla rozdrážděná rodidla efektně vyceněná do prostoru a nehybně držet po celou dobu, co ji Pán v této posici ponechá.

   Totéž platí pro spouštění těla z mostu zpět na stůl, kdy je přísnou povinností otrokyně dbát na náležité roztahování nohou a udržování nepřetržitého kontaktu svého klitorisu s prsty Pána.  

   Pán by to měl vyžadovat od otrokyně až po jejím opravdu mohutném vydráždění a přitom dbát, aby ani na okamžik neztratil přímý kontakt svých prstů s jejím poštěváčkem.

Bleskové vzpínání těla do mostu v okamžiku přerušení dráždění nebo onanie

   Pán může mohutně rozdrážděné otrokyni přikázat, případně nařídit již programem praktiky, aby se před ním na stole vzepnula do mostu v okamžiku, kdy najednou rázně přeruší její dráždění nebo hlasitým povelem ukončí její onanii.

   Drážděná nebo onanující otrokyně pak napjatě čeká na přísný povel Pána; v okamžiku, když Pán zavelí „Teď!“, se před ním bleskově vzepne a otrocky vyhodí - v očekávání příštích, většinou velmi nepříjemných věcí - nahé tělo vzhůru do mostu, přitom dbá, aby byla náležitě roztažená a měla vyceněné přirození…

   Pán může otrokyni ihned poté, co se vzepne do mostu, začít předem určeným způsobem mučit nebo jí provádět v rozkroku jiné úkony - otrokyně mu musí být zcela po vůli a nehybně držet.

   Nemá-li s otrokyní jiné úmysly, může ji i v mostu dodráždit až do extase nebo dokonce k orgasmu - otrokyně vzepnutá do mostu sama pochopitelně onanovat nemůže.

  Hlasité vzdechy, výkřiky a sténání ve stavu krajního pohlavního rozdráždění

   Své mohutné rozdráždění může nahá otrokyně dávat Pánovi najevo také hlasovými projevy, zejména častými vzdechy, občas i bezděčnými výkřiky nebo sténáním. Někdy jí to může Pán dokonce přikázat povelem, hlavně pokud je otrokyně v hlasitých projevech svého rozdráždění poměrně skoupá – ta pak musí začít hlasitě vzdychat, křičet či sténat před Pánem vědomě.

   Efektní to je především v přítomnosti dalších přihlížejících, kteří se s přibližující se extasí v těle otrokyně rozestoupí v bezprostřední blízkosti, aby zblízka viděli její vyvrcholení.

   Jindy může Pán poněkud hlučnější otrokyni naopak přikázat, aby v poslední fázi svého rozdráždění ztichla a nerušila tak svými nepřiměřenými hlasovými reakcemi jeho požitek.

--- Předchozí kapitola  Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 540 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 540

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara