DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

    Několik let jsme byli na serveru sexypláštěnky, jezdili jsme i na jejich srazy, oni jezdili na naše, my je podporovali na našich stránkách a akcích, měli jsme dojem, že vycházíme přátelsky a že to i přátelé jsou. 
    Podali jsme v dobré víře pár návrhů na změny a vylepšení a upozornili na nedostatky na serveru. Jednoho dne si s.Ade smazal své fotky, ze svého vlastního profilu a požádal o smazání svých textů, které tam vložil. Pak bez dalšího upozornění byla najednou zablokovaná IP adresa ze strany majitele. Přes jinou IP adresu, jsem si já Mrs. Bojek stačila smazat své fotky a žádala jsem majitele, aby smazal naše profily a naše texty. Nebylo vyhověno, odpovědí bylo zablokovaní další IP adresy. Jelikož na majitele není žádný kontakt, tak jsme se spojily tehdy ještě s kamarádkou a superadminem stránek Sommers, aby situaci vyřešila a smazala nám naše profily. Po opakované výzvě mi nakonec sdělila, že jsem hysterka, ať si vše vyřeším sama a náš obsah tam ponechala. Tady selhala nejen jako administrátor, který nerespektuje práva uživatele, ale i jako kamarádka, od které to byla kudla do zad. 

    Proč se tak děje? Proč odmítají mazat zablokované profily a ponechávají si obsahy? Jsou to peníze. Majitel provozuje několik stránek a počet přístupů se mu počítá do statistiky návštěvnosti, kterou vykazuje pro inzerenty. Dokonce se tam objevujeme i jako „zelení“ tzn., že jsme právě online, přestože máme zablokovaný přístup.Tím pádem poškozují i naše jméno tím, že nám lidé píší, ale my vlastně nemůžem reagovat. A nejen naše jméno, ale jak jsme se dozvěděli, takových „mrtvých“ profilů je tam velká spousta. Varujeme všechny, kdo tam má profil a nebo ty, co se tam chtějí registrovat, že o něj mohou přijít, včetně svých fotek a příspěvků. Majitel z těchto mrtvých profilů vytváří dojem, že server „žije“. 
    Zakončila bych to jedním citátem: „ Falešný přítel je horší jak nepřítel, protože nepříteli se vyhýbáš, kdežto příteli věříš“.

                   Mrs. Bojek a s.Ade

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 222 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 222

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin