DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Silné pohlavní rozdráždění otrokyně se v závěrečných fázích vystupňuje v mohutné, které vyvrcholí nástupem její předorgastické extase. V těchto chvílích už je nahá otrokyně natolik omámená krajním rozdrážděním, že není prakticky schopna racionálního uvažování a plní rozkazy Pána jen s velkou námahou, sebezapřením a částečně mimovědomě - o to je jejich přesné plnění v tomto stavu efektnější a eroticky dráždivější. Pán jí nyní musí dávat veškeré rozkazy hlasitě, přísně a nekompromisně.

Křečovité vzpínání celého nahého těla

   Ve stavu mohutného pohlavního vydráždění začnou probíhat nahým tělem rozdrážděné otrokyně stále častější a silnější mimovolní křeče. Její organismus se tak začne po prudkém pohlavním vydráždění připravovat na příchod souvislé předorgastické křeče (extase).

   Drážděná nebo onanující otrokyně je povinna na povel vzpínat celé nahé tělo vstříc Pánovi a dávat mu viditelně najevo jeho stále častější a silnější mimovolní stahy - a i když to pro ni není přirozenou (spontánní) reakcí - se začít ve více méně pravidelných intervalech křečovitě vzpínat a jasně zdůrazňovat silnou mimovolní křeč svého těla, blížícího se do předorgastické extase; musí však tyto mimovolní stahy těla vědomě zdůrazňovat, bezmocnými trhavými pohyby mu vzpínat vstříc rozdrážděný podbřišek, snažit se vzepnout úplně celá, případně takto vzepnutá na zlomek vteřiny před Pánem zcela znehybnět a každé vzepnutí doplnit hlasitým hlasovým projevem - musí to však dělat naprosto přirozeně a nenásilně podle stupně svého vydráždění.

   Neobyčejně efektní je to zejména při onanii tváří v tvář Pánovi či většímu "publiku", musí to ale být naprosto přirozené, nenásilné a stylově zcela odpovídat jejímu skutečnému rozdráždění.

   Její prudké vzrušení však začne tyto úmyslné pohyby za okamžik obvykle paralysovat; nahá otrokyně to proto cílevědomě zkouší znova a znova - a uprostřed intenzivního dráždění nebo vášnivé onanie se krajně vydrážděná před Pánem ze všech sil poslušně trhavě vzpíná dál…

     Konec vědomého vzpínání těla jí Pán přikáže zpravidla přísným povelem "Dost!"

   Jde o efektní projev skutečné oddanosti otrokyně, zejména před velice náročnými úkony (krutým mučením), především přihlíží-li chování rozdrážděné otrokyně větší počet přítomných.

     V této souvislosti je třeba upozornit na rozdíl mezi povely "Vzepni se!" a "Vzpínej se!": Povel "Vzepni se!" lze dát otrokyni během dráždění prakticky kdykoli, zatímco povel "Vzpínej se!", kdy již prudce rozdrážděná otrokyně vědomě zdůrazňuje Pánovi silné mimovolní křeče svého nahého těla, jí lze dát teprve až tehdy, když se skutečně velmi silně pohlavně vydráždí (vzruší)!

Trvalé vypnutí celého těla ve stavu mohutného rozdráždění

   Nahá otrokyně k tomu od Pána obvykle dostane rázný povel"Vypni se!", což znamená, že se před ním musí během rychlého dráždění na stole celá poddajně vypnout.

   Zatímco Pán vystupňuje intenzitu manuálního dráždění, mohutně rozdrážděná otrokyně se před ním celá okamžitě vzepne, vypne břicho poslušně vzhůru, úplně roztáhne nohy a oddaně se nadzdvihne v rozkroku; její povinností je upřít přitom pohled Pánovi do očí a takto vypnutá se dále celá poddávat dráždění a svému stále stoupajícímu pohlavnímu vzrušení. Napnutí svalů v jejím těle si Pán může zkontrolovat prohmatáním stěny jejího břicha volnou rukou.

   Když Pán uzná za vhodné, aby se otrokyně opět uvolnila, zavelí jí přísně "Uvolni se!"

   Velmi efektní to je i během její náruživé onanie, zejména vstoje nebo vkleče.

Vzepnutí celého těla ve stavu mohutného rozdráždění při onanii

   V okamžiku, kdy onanující otrokyně pozná, že se její vzrušení náhle začíná rychle přibližovat k předorgastické extasi, je povinna to dát svému Pánovi celým tělem jasně najevo a pokud jí v tom nebrání pozice, celé nahé rozdrážděné tělo před ním sama mohutně vypnout (vzepnout).

   Pán potom pozorně sleduje její rychle stoupající rozkoš, stále prudší reakce, reflexivně se zrychlující usilovnou autostimulaci (pohyby jejích prstů kmitajících přes poštěváček) a přitom jí umožňuje, aby se vnitřně úplně soustředila na svůj požitek a správné rozpoznání přesného okamžiku začátku neúprosně se blížící předorgastické extase.

  

Hlasové reakce ve stavu krajního pohlavního rozdráždění

   Hlasové projevy, hlasité vzdechy, výkřiky a sténání jsou u mnoha žen neodmyslitelným příznakem skutečného pohlavního vydráždění. Jakmile se taková žena patřičně rozdráždí, začne nejprve hlasitě dýchat, později se její reakce rozšíří o výkřiky a rozdrážděné sténání.

   Dokud je žena schopna se přiměřeně kontrolovat, nebývají s těmito jejími hlasovými reakcemi větší problémy. Jakmile však silně rozdrážděná žena upadne do předorgastické extase, často ani sama neví, co dělá a o rozsahu a intenzitě těchto svých projevů nemá nejmenší tušení. Proto je nutné otrokyni naučit tyto reakce ovládat a aspoň zpočátku je usměrňovat povely: křičí-li určitá žena sama od sebe víc než je zdrávo, musí se jako otrokyně naučit své hlasové reakce určitým způsobem tlumit. Naopak pokud je žena i ve stavu většího rozdráždění poměrně tichá a klidná, učí ji Pán správnému uvolnění a žádá od ní, aby se nestyděla dávat před ním své vzrušení spontánně najevo i hlasově.

   Vzrušená otrokyně by měla používat ve stavu silné pohlavní rozkoše různé dráždivé výroky, kterými svého Pána (další přítomné) průběžně ubezpečuje o své naprosté oddanosti, před mučením jej sama vyzývá, aby ani v nejkritičtějších okamžicích na ni nijak nebral žádný ohled a bez obav dále pokračoval v jejím drastickém mučení nebo jej dokonce ještě více stupňoval.

   O většině těchto dráždivých výroků bude řeč později na místech, kterých se to týká; ovšem není vůbec na škodu, pokud se otrokyně uprostřed intenzivního dráždění (onanie) a prudkých reakcí celým nahým tělem najednou Pána vzrušeně zeptá: "Jste se mnou spokojen?", "Vidíte na mě dobře?" nebo "Vidíte, jak mám vztyčené bradavky?", ujišťuje Pána "Chtěla bych být před Vámi takto roztažená pořád…", "Už za chvíli se před Vámi vzepnu…", "Dívejte se na mě dobře, už to na mne brzo přijde!" atd.

Vědomé ovládání stupně vzrušení - oddalování orgasmu

   Nahá otrokyně se musí i ve vrcholných okamžicích svého rozdráždění snažit na rozkaz Pána vědomě usměrňovat jeho úroveň bez ohledu na intenzitu dráždění nebo onanie se záměrem co nejvíce prodloužit jeho (její) dobu, oddálit orgasmus a tím si prodloužit rozkoš. Pokud ucítí, že by se za chvilku mohl orgasmus ohlásit, upozorní na to Pána výkřikem "Pozor!"; Pán potom její dráždění zmírní nebo krátkodobě přeruší, případně jí dá povel ke zmírnění intenzity onanie…

Nadzvedávání rozkroku vzhůru krátce před nástupem extase

   Dokonalého vystupňování krajní pohlavní rozkoše v těle nahé otrokyně je možné dosáhnout rafinovaným oddalováním nástupu jejího orgasmu a prodlužováním závěrečných fází jejího dráždění do maxima. Jedním z osvědčených prostředků, jak toho dosáhnout, je znatelné odkrvení jejích pohlavních orgánů mohutným nadzdvižením rozkroku co nejvýš vzhůru tak, aby byly nejvýše vzepnutým místem jejího nahého těla.

   Jakmile Pán sezná, že se drážděná nebo onanující otrokyně začíná blížit k orgasmu a v jejích reakcích se začínají objevovat první příznaky možného nástupu předorgastické extase, může jí začít opakovaně velet "Rozkrok nahoru (vzhůru)!" - "Dolů!"; stejný postup lze použít i při onanii vleže; při onanii v jiných pozicích je možné nahé otrokyni přikazovat třeba dráždivé vzpínání těla podle povelů spolu s rozdrážděným vypínáním rozkroku. Krajně rozdrážděná otrokyně to ovšem může udělat i sama, jako jeden z projevů, že už to na ni začíná přicházet…

Vlnění rozkrokem v očekávání nástupu předorgastické extase

   Pokud Pán zjistí, že pohlavní rozdráždění nahé otrokyně neúměrně stoupá, může se pokusit srazit ho tím, že jí rozkáže, aby začala vlnit rozkrokem, a to i při onanii vstoje nebo vkleče. Toto však smí udělat při mohutném rozdráždění otrokyně už jenom on - nikdy ne otrokyně sama!

   Účelem je vystupňovat její vnitřní (erotické) rozdráždění a naopak poněkud zpomalit tělesné; tím co nejvíc prodloužit a vystupňovat její "předvrcholný" požitek. V tomto případě už nebude otrokyně před Pánem vlnit rozkrokem „smyslně“, ale rychle, jakoby v extasi…

   Jindy může Pán rozdrážděné otrokyni nařídit, aby před ním začala po přerušení dráždění nebo onanie nesmírně smyslně a poddajně vlnit na stole celým nahým tělem jakoby ve zvláštní "otrocké" extasi - samozřejmě s mohutně roztaženýma nohama a úplně vypnutým rozkrokem.

Úplné otevření úst na prahu předorgastické extase

   Úplné otevření úst je vynikajícím prostředkem k dokonalému, někdy až krajnímu stupňování předorgastické rozkoše v těle rozdrážděné otrokyně a tím kvality jejího psychického a tělesného požitku. Pán by jí proto měl dát povel k otevření úst až po jejím skutečně prudkém rozdráždění.

   Správná otrokyně - skutečná požitkářka, jejíž požitek patří bezvýhradně Pánovi a je tedy povinna mu neustále dávat veškeré funkce svého těla jasně najevo, by proto měla nejpozději na pokraji předorgastické extase (pokud to nemá z určitých důvodů zakázáno) bez nejmenších stop studu za přirozené projevy svého pohlavního vzrušení široce otevřít ústa sama - a pak se před Pánem uprostřed intenzivního dráždění na stole nebo vášnivé onanie s otevřenými ústy celým nahým tělem úplně odevzdávat své neúprosně vzrůstající rozkoši.

   Zejména intenzivní onanie spolu se stoupajícím pohlavním rozdrážděním značně zatěžuje organismus otrokyně a ztěžuje jeho správné fungování. Stále větší mimovolní tělesná námaha a vzrůstající pohlavní vzrušení kladou vysoké nároky především na její krevní oběh a náležitý přívod kyslíku do plic - její tělo postupně spotřebovává stále více energie a tak není divu, že otrokyni se zpravidla začne nedostávat dechu. Pokud tedy chce Pán ztížit otrokyni blížící se nezadržitelně na pokraj předorgastické extase rychlé přibývání pohlavního vydráždění, poněkud přibrzdit její rozkoš a současně vystupňovat její sebepřemáhání, přikáže jí "Otevři ústa!"

   Otrokyně musí okamžitě úplně otevřít ústa jako u lékaře, který se jí chce podívat do krku a oddaně upřít pohled Pánovi do očí; ovšem nesmí přitom sebeméně zrychlit dech. To je ve stavu prudkého pohlavního rozdráždění pro otrokyni poměrně obtížné, stojí ji to značné úsilí a po delší době i nesmírné sebepřemáhání; Pán tím proto narůstání její rozkoše výrazně zpomalí.

Zatajení dechu

   V sebepřemáhacím sexu však je možné vystupňovat sebepřemáhání otrokyně ještě víc: na povel "Nedýchej!" prudce rozdrážděná otrokyně navíc úplně zatají dech a v další velmi efektní části svého dráždění nebo onanie nedýchá, ačkoli má úplně otevřená ústa. To je při prudkém rozdráždění pro otrokyni ještě namáhavější, vyžaduje to od ní opravdu krajní sebepřemáhání a mnohdy se začíná před očima Pána a dalších přítomných dusit. Pán ji proto musí v těchto chvílích velmi pozorně sledovat a nejpozději ve chvíli, kdy nahá otrokyně před ním začne díky nedostatku kyslíku vysílením modrat, jí opět dýchání povolí povelem "Dýchej!"  

   Nahá otrokyně pak zase začne během neustálého dráždění či usilovné onanie (kterou by měla spolu s obnovením dýchání zřetelně zrychlit) rozdrážděně dýchat úplně otevřenými ústy.  

   Dokáže-li Pán přesně odhadnout dobu zbývající krajně vydrážděné otrokyni do začátku její extase, může jí nařídit úplné zatajení dechu těsně předtím. Drážděná či onanující otrokyně pak s krajním sebezapřením vědomě zadržuje dech po celou dobu extase a prudce vyrazí dech - často s obrovským výkřikem - teprve až současně s prvním orgastickým stahem svého těla!

   Úplné otevření úst současně s upřením pohledu do očí Pána a případným zatajením dechu před začátkem extase je jedním z dráždivých projevů skutečné odevzdanosti otrokyně!

Zřetelné zduření (vztyčení) prsních bradavek pouze vlastní vůlí otrokyně

   Nahá otrokyně by měla umět během dráždění, zejména však během onanie, na povel Pána vztyčit vlastní vůlí svoje prsní bradavky, aby byly viditelně zduřelé. To je přirozeně možné jen tehdy, je-li už mohutně pohlavně vzrušená. Nejlépe toho může dosáhnout, myslí-li během dráždění či onanie na určitou dráždivou situaci, třeba i na to, co ji vzápětí očekává.

   Ležící otrokyně může být pevně spoutána nebo mít úplně zakryté oči, výjimečně efektní je to však při onanii vstoje, kdy je poslušně vzepnutá a vášnivě si kmitá konečky prstů přes klitoris.

   Lze provozovat i jako hru a dát jí na to určitý časový limit např. 2 minuty - jinak trest! Ten pak následuje bez uvolnění pout a se zakrytýma očima!

Počítání do určitého čísla

   Vyžadovat od krajně vydrážděné otrokyně neúprosně se blížící do předorgastické extase nějaké intelektuální výkony je samozřejmě nesmysl.

   V úvahu připadá nanejvýš jednoduché počítání, např. od jedné do deseti.

Slovní komunikace drážděné či onanující otrokyně s Pánem

   Během dráždění či onanie v závěru náročnějších praktik je vhodné vést s otrokyní podrobný dráždivý dialog o tom, co ji čeká. Současně se svým stoupajícím rozdrážděním by měla drážděná či vášnivě onanující nahá otrokyně slibovat a sama nabízet Pánovi stále ostřejší věci, a během extase krátce před prvním orgastickým stahem vlastního těla zacházet až do krajností.

   Postupně lze otrokyni začít takto sexuálně týrat i během nepředstírané onanie před Pánem. Při onanii je to totiž nesmírně efektní a dráždivé - pro oba!

   Pocit totálního odevzdání do rukou Pána je možné u otrokyně stupňovat i tím, že jí Pán přikáže, aby mu podávala hlasitou "ústní reportáž" souvisle po celou dobu dráždění (onanie).

Dialog mohutně pohlavně rozdrážděné otrokyně s Pánem a její odpovědi na různé dotazy

   Ve stavu mohutného vydráždění už s otrokyní delší nebo dokonce smysluplný dialog vést nelze. Případný dialog se proto bude tentokrát sestávat už jen z krátkých vět či dotazů Pána a stejně krátkých odpovědí, případně výkřiků krajně rozdrážděné nahé otrokyně, například

   „Jsi už hodně rozdrážděná?“ - „Ano!“ - „Chtěla bys stříkat?“ nebo „Chtěla bys být hotová?“ - „Ano!“ - A víš, že nebudeš (nesmíš)?“ - „Ano!“ - „Proč?“ - „Protože mne budete mučit!“ - „Jak?“ – „Budete mne… bičovat!“ nebo „Budete do mě vpichovat… jehly!“ - „Kam?“ - „Do kundičky…“ - „A kam ještě?“ - „Do prsíčků…“ - „Těšíš se?“ - „Ano, pane… pro vás udělám… všechno!“ - „Bude tě to moc bolet!“ - „Ano, já vím… ale já to… pro vás… vydržím!“

--- Předchozí kapitola  Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 215 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 215

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara