DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Je to tak, největší soutěž v dějinách Eleferna skončila. Největší jak počtem soutěžících, tak zájmem hlasujících. Soutěžících se nakonec sešlo 33, což je číslo, se kterým jsme nepočítali ani v těch nejdivočejších odhadech. A pro své favoritky zahlasovalo přes tři stovky hlasujících, přičemž boj o první místa trval doposledních sekund. Je zřejmé, že favoritky na cca sedmi prvních místech dokázaly zorganizovat efektivní supportní skupiny :) Ze 33 soutěžících mi 27 pošlalo i tabulku s kočkometrickými údaji, ze kterých (krom vlastního výzkumu) spáchám i článek sem na Eleferno.

K výsledkům. To, co vidíte ve výsledcích je i není pravda. Účastnice #27 (třetí pozice) a účastnice #8 (na páté pozici) plus účastnice #1 (což jsem já a děkuji všem šestatřiceti příznivcům za hlas) jsou členkami eleferní redakce, takže se soutěže o ceny neúčastní. Finální výsledek je proto následující:

 

1. místo s celkem 48 hlasy získává účastnice #33, cenou je dvojkanálový TENS 804S

2. místo s celkem 44 hlasy získává účastnice #17, cenou je trojpólové véčko

3. místo s celkem 21 hlasem získává účastnice číslo #8, cenou je večeře s Tormem

 

Jménem redakce děkuji všem soutěžícím i hlasujícím za účast. Mohu přislíbit, že soutěž bude mít i vánoční kolo a nejsou vyloučeny ani další ročníky.

Za organizační tým Renata

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 1071 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 1071

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara