DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Po přerušení dráždění či onanie musí otrokyně prokazovat svoji totální odevzdanost Pánovi tím, že plní nejrůznější více či méně namáhavé úkoly; čím více je předtím vydrážděná, tím je celý postup eroticky efektnější. Před začátkem dráždění či onanie Pán vydá otrokyni příslušné disposice, které otrokyně potvrdí, přitom jí může vysvětlit, co před ním pak bude muset nahá dělat. Během dalšího dráždění či onanie může Pán vést s otrokyní rafinovanou konverzaci o tom, jak musí postupovat a reagovat, až se rozdráždí, případně co ji potom čeká.

   Když se otrokyně silně rozdráždí, třeba až krátce před přerušením dráždění nebo onanie, Pán jí ještě někdy zopakuje, co má okamžitě potom učinit; intenzivně drážděná nebo usilovně onanující otrokyně pak Pánovi ústně potvrdí, že rozuměla a nadále se před ním úplně poddává své stoupající rozkoši. Po určité době Pán její dráždění (onanii) najednou rázně přeruší a přísně sleduje, jestli rozdrážděná otrokyně správně zareaguje a přesně plní úkol.

Bleskový seskok ze stolu v okamžiku přerušení dráždění

   Uprostřed nejsilnějšího dráždění, ve chvíli, kdy před ním nahá otrokyně maximálně reaguje, jí Pán najednou dá rázný povel "Vztyk!" a dráždění bleskově přeruší. Jde o jeden ze základních prvků sebepřemáhacích praktik, kdy v okamžiku náhlého přerušení dráždění silně rozdrážděná otrokyně na předchozí příkaz Pána bleskově seskočí ze stolu, postaví se na předem určené místo poblíž stolu čelem k němu do Pozoru a vzepne před ním celé nahé tělo do perfektního výponu - obvykle do dráždivého vzpažení. Na rozkaz Pána musí mít nahá otrokyně ruce bezbranně vzpažené vzhůru již v okamžiku dopadu nohama na zem.

   Svou úplnou bezbrannost a naprostou odevzdanost Pánovi otrokyně potvrdí tím, že přitom oddaně upře pohled přímo před sebe. To je v těchto chvílích mimořádně důležité, neboť při sebepřemáhacích praktikách vzápětí většinou následuje něco pro otrokyni velmi namáhavého (usilovné tělesné cvičení) nebo dokonce velice nepříjemného (mučení, např. bičování).

   Nahá otrokyně se musí v okamžiku přerušení dráždění nebo onanie vleže prudce odrazit celým tělem od stolu a doslova vylétnout rozkrokem do výšky prakticky současně s ucuknutím Pánovy ruky od svého rozkroku a jediným pohybem seskočit ze stolu tak, aby dopadla na zem vedle stolu do vzpřímené posice na chodidla nohou, pak bez ohledu na své vzrušení rychle přejít vzpřímená na určené místo - a tam se čelem k Pánovi dráždivě vypnout do vzpažení.

   Rozdrážděná otrokyně musí před Pánem zůstat stát s bezbranně vzpaženýma rukama naprosto nehybně; maximálně vypnutá a po celou dobu se musí bez ohledu na to, co se děje kolem ní, neustále poslušně dívat přímo před sebe, beze studu nechat projíždět celým svým nahým tělem mimovolní stahy silného pohlavního rozdráždění, sama je před Pánem viditelně zdůrazňovat a případně na jeho předchozí příkaz přitom ještě dýchat břichem…

   O tom, že v okamžiku přerušení dráždění musí bleskově seskočit ze stolu, musí drážděná otrokyně samozřejmě předem vědět, stejně jako musí dobře znát místo, kde se pak musí poslušně postavit nahá před Pána a celá se před ním dráždivě vypnout do vzpažení.  

   Někdy však Pán neřekne otrokyni předem vůbec nic (pokud je účelem její okamžitá správná reakce) a uprostřed nejsilnějšího dráždění, ve chvíli, kdy před ním úplně nahá maximálně reaguje, jí dá nečekaně rázný povel "Vztyk!" - a otrokyně musí okamžitě doslova vylétnout!

Bleskový výpon do posice "POZOR!" vleže na stole

   Pokud otrokyně nemá od Pána předem nařízeno něco jiného, např. bleskový seskok ze stolu, musí se při rázném přerušení dráždění nebo onanie na stole sama bleskově vypnout do pozice "Pozor!" - s maximálně roztaženýma nohama a vyceněným přirozením, rukama napjatýma za hlavu až po konečky prstů, nadzdviženým rozkrokem a očima poslušně upřenýma vzhůru nad sebe; a v této posici pak čekat nehybně vypnutá na další povely svého Pána.

Okamžité plnění dalších rozkazů v okamžiku přerušení dráždění

   Pán od nahé otrokyně vyžaduje plnění stále obtížnějších prvků a po předchozím upozornění, později už bez něj, jí nařizuje, aby mu v momentě přerušení dráždění nebo onanie vleže na stole bleskově upřela pohled nehybně do očí nebo vědomě začala zdůrazňovat mimovolní záchvěvy a stahy jinak nehybného nahého těla, zejména svého rozkroku, podbřišku, břicha i celého těla v důsledku silného rozdráždění.

   Jinak může nahá otrokyně na předchozí příkaz Pána už od okamžiku přerušení dráždění začít vypnutá na stole dýchat břichem, třeba opět s očima upřenýma na něho; Pán jí může rozkázat, aby v momentě přerušení navíc úplně otevřela ústa; otrokyně pak musí před Pánem dýchat břichem skutečně zhluboka úplně otevřenými ústy s očima odevzdaně upřenýma do jeho očí!

Rozdrážděné "vlnění" rozkrokem po přerušení dráždění

   Pán může od otrokyně vyžadovat, aby před ním okamžitě po přerušení dráždění začala vlnit rozkrokem. Otrokyně pak musí na rozkaz Pána vlnit vypnutým rozkrokem třemi způsoby:

   I. Více méně mimovolně nahoru a dolů, zpravidla v souladu s mimovolními stahy, které jí v důsledku pohlavního vzrušení projíždějí celým nahým tělem, případně podle pokynů Pána tyto přirozené stahy svalů své zadnice vědomě zdůrazňovat a zesilovat.

   II. Vědomě zdůrazňovat vzrušené stahy probíhající jejím rozevřeným rozkrokem (případně celým tělem) již naprosto pravidelně a rytmicky; nepřikáže-li jí Pán něco jiného, musí jejich síla a rychlost odpovídat stupni jejího momentálního rozdráždění!

III. Vášnivě "vlnit" úplně rozevřeným rozkrokem, vědomě zesilovat přirozené stahy svého těla v rozkroku až do maxima, zpravidla v očekávání určitého nepříjemného úkonu (obvykle mučení svých rodidel); tyto prudké stahy však občas sama nakrátko přerušuje a pak úplně znehybní, aby dala Pánovi možnost zmíněný úkon bez problémů přesně vykonat, uzná-li to za vhodné. Pokud to Pán neučiní, silně rozdrážděná otrokyně po několika vteřinách tyto vášnivé stahy rozkroku obnoví, za chvíli je však znova na pár vteřin přeruší a opět se mu ochotně nabídne…

   Silně rozdrážděné otrokyni může Pán přikázat, aby uprostřed usilovného vlnění vždy určitý (např. každý pátý) stah vynechala a pak zůstala v takto vzniklé pauze úplně nehybná, což je pro ni zejména při prudkém rozdráždění velice obtížné a psychicky nesmírně namáhavé.

Bleskové vzpínání těla do mostu v okamžiku přerušení dráždění

     Velice efektním důkazem oddanosti je bleskové vzepnutí silně rozdrážděné otrokyně vysoko do výšky nad stůl v okamžiku přerušení dráždění, resp. onanie. Viditelně rozdrážděná otrokyně se musí - nejdříve opět po předchozím upozornění, později i sama - v okamžiku nečekaného přerušení dráždění na poštěváčku rychle opřít dlaněmi za hlavou (pokud před svým Pánem na stole onanuje, musí rázně doslova hodit ruce přímo z poštěváčku za hlavu), zapřít se chodidly o stůl, bleskově vzepnout celé své nahé tělo před Pánem do efektního oblouku nad stůl, tam roztáhnout nohy do maxima a vycenit své prudce prokrvené přirození tak, aby jí do něho její Pán a případně i všichni další přítomní dobře viděli.

     Otrokyně nesmí zapomenout spustit hlavu úplně dolů a před Pánem rozdrážděně dýchat!

Cvičení po rázném přerušení dráždění či onanie (případně po bleskovém seskoku ze stolu)

     Po skutečně viditelném vydráždění lze nahé otrokyni po rázném přerušení dráždění nebo onanie vyžadovat i ty neobtížnější a nejnamáhavější cviky, například bleskové vzepnutí těla do dráždivého oblouku („mostu“) s podporou o stůl jen dlaněmi rukou, hlavou spuštěnou bezvládně dolů, mohutně roztaženýma nohama a vyceněným přirozením.

     Po bleskovém seskoku ze stolu může nahá otrokyně dráždivě cvičit na zemi efektní prostná jak vstoje, tak v kleku nebo vleže - kromě dřepů a kliků různé dráždivé (hluboké) záklony, udělat na zemi „provaz“ nebo se dokonce vzepnout do perfektní stojky na hlavě nebo na rukou s úplně roztaženýma nohama a vyceněným přirozením. A to ani nemluvě o tom, jak se všechno změní, když Pán nahé otrokyni pevně překryje oči, aby nemohla poznat ani zda je kolem světlo nebo tma nebo jí připne na zduřené prsní bradavky prádelní kolíčky…

Absolutní nehybnost celého těla po přerušení dráždění nebo onanie

   Absolutní nehybnost celého těla úplně nahé otrokyně je v sebepřemáhacím sexu i důležitou podmínkou pro správné vykonání mnoha efektních, zajímavých, často i bolestivých úkonů na jejím těle. Proto jak po dráždivém vypnutí celého těla po rázném přerušení dráždění či onanie vleže, tak po seskoku se stolu a vzepnutí těla do vzpažení je otrokyně povinna - pokud nemusí okamžitě plnit přikázané úkoly - zachovat vždy bez ohledu na to, co ji čeká a co tedy bude v následujících momentech následovat absolutní nehybnost, jejím nahým tělem samozřejmě mohou projíždět zřetelné mimovolní stahy silného pohlavního vzrušení. Pán může prodlužovat dobu absolutní nehybnosti až na několik dlouhých minut a neúprosně od ní vyžadovat úplnou nehybnost celého těla, mimo jiné i hlavy a pohledu, v posici vleže pak maximální roztažení nohou, a případně jí přikázat, aby si prsty úplně rozevřela rodidla, popř. i svůj poševní otvor.

   Po silnějším rozdráždění otrokyně je možné v době absolutní nehybnosti provádět třeba uprostřed praktik důkladnou prohlídku jejího těla, rozevírat jí stydké pysky, nahlížet jí do pochvy, zavádět jí do rodidel různé nástroje, připevňovat jí na tělo měřící aparatury, při praktikách na ní provádět různé pokusy a manipulace včetně bolestivého mučení a podobně. Velmi efektní a dráždivé to je především v přítomnosti dalších přítomných; nahá otrokyně přitom musí mít vleže stále maximálně roztažené nohy a dávat pozor na absolutní nehybnost hlavy a pohledu!

   Čím větší je v okamžiku povelu "Pozor!" její rozdráždění, tím ji stojí udržování absolutní nehybnosti celého těla větší úsilí a sebepřemáhání a je tím větším projevem její odevzdanosti.

Projevy oddanosti (psychologie sex. otroctví)

     Pokud nemá zakázáno mluvit, měla by žena jako otrokyně už krátce po začátku dráždění nebo poté, co začne onanovat, sama zavádět hovor s Pánem o tom, jak je se svou submisivní rolí spokojena a žádat od něho, aby po ni vymýšlel stále nové věci potvrzující její podřízenost - nastavovat jeho pohledu své přirození, ukazovat mu svůj pokud možno zduřelý a vztyčený poštěváček, rozevírat si před ním poševní otvor a přitom ho ubezpečovat o tom, že doslova touží po tom, aby si ji vzal a stále se přesvědčoval o její naprosté oddanosti.

   V sebepřemáhacím sexu je velice efektní a proto dráždivé, když nahá otrokyně sama požádá Pána o zakrytí očí, nasazení speciálních skřipek nebo prádelních kolíčků na bradavky prsů, případně si je před ním sama za tímto účelem viditelně rozdráždí, o nasazení skřipky nebo kolíčku na zduřelý poštěváček nebo o částečné nebo dokonce úplné spoutání tak, aby jí nebránilo v plnění Pánem požadovaných úkolů.

     Dráždivé jsou i její dialogy s Pánem o věcech, které potvrzují její otroctví, zejména o tom, jak její naprostou podřízenost, oddanost a odevzdanost ještě důrazněji a efektněji dokázat. Vlastní návrhy otrokyně v tomto smyslu jsou pro Pána i jeho otrokyni nesmírně vzrušující a jsou do jisté míry potvrzením její podřízené role ve vztahu.

--- Předchozí kapitola  Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 47 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 47

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara