DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Přerušovat dráždění nebo onanii je možné zásadně až tehdy, kdy je nahá otrokyně náležitě pohlavně vzrušená, tedy když překoná onu hluchou fázi. Přerušení dráždění či onanie je totiž nejefektnější a nejdráždivější právě po silném vydráždění otrokyně, snad proto, že je jí samo o sobě ve stavu rychle stoupajícího vzrušení, neúprosně se přibližujícímu k vyvrcholení, velice nepříjemné. Kvalita jejího otroctví je pak dobře znát podle toho, jak v tomto stavu plní neobvyklé a pro ni jinak naprosto nepřijatelné úkoly, které jí přísnými povely a rozkazy ukládá Pán.  

Správný postup při náhlém přerušení dráždění nebo onanie

   Při manuálním dráždění či onanii vleže musí nahá otrokyně v momentě přerušení bleskově rozhodit nohy do maxima tak, jak je vůbec schopna, napnout ruce za hlavu až po konečky prstů, dráždivě vypnout celé tělo, pohled upřít vzhůru nad sebe a pak úplně znehybnět.

   Zatímco při přerušování dráždění je otrokyně více méně pasivní a je povinna "pouze" podávat Pánovi důkazy svého otroctví, při přerušování onanie má všechno "v ruce" jen ona sama, musí být mnohem aktivnější a její sebepřemáhání při přerušování onanie je proto podstatně větší. Dodržení správného postupu je pro otrokyni tím náročnější a obtížnější - a následující důkazy jejího sebeodevzdání do rukou Pána o to působivější - čím více je v okamžiku přerušení onanie pohlavně rozdrážděná.

   Při onanii v jiných posicích je postup otrokyně po povelu Pána k ráznému přerušení onanie prakticky stejný jako na povel "Pozor!"; protože však na tento povel musí onanující otrokyně vypnout tělo, onanovat dál a přitom udržovat absolutní nehybnost celého těla s výjimkou usilovně "pracující" ruky, musí její Pán k ráznému přerušení onanie namísto toho používat strohý a pokud možno nečekaný povel "Stop!" či "Dost!": nahá otrokyně pak musí na povel Pána rázně přerušit onanii a vzepnout se před ním do posice, kterou zaujímá na povel "Pozor!"; bleskově odtáhnout ruku od přirození, jediným pohybem hodit obě ruce vzhůru nad hlavu, celá se vzepnout vstříc Pánovi a zřetelně rozdrážděná celá úplně znehybnět.

   Při onanii v základní posici vleže na stole nebo na zemi prudce vydrážděná otrokyně bleskově rozhodí nohy do úplného maxima, vypne tělo, napne ruce za hlavou až po konečky prstů a upře pohled vzhůru do stropu nebo na Pána.

   Při onanii v pozici vstoje nebo vkleče rozhodí otrokyně ruce šikmo vzhůru nad hlavu - úplně napnutými prsty co nejdál od těla a celá se dráždivě vypne vstříc Pánovi.

   Stejný postup platí i pro onanii vsedě v křesle s nohama přes jeho postranní opěradla s tím, že otrokyně zároveň rázně trhne nohama a úplně vycení Pánovi rozkrok.

   Na předchozí pokyn Pána si přitom nahá otrokyně namísto dráždivého vzpažení rukou nad (resp. za) hlavu musí úplně rozevřít prsty rodidla - a při onanii v pozici vleže nebo vsedě v křesle s nohama přes postranní opěradla případně i poševní otvor.

   Zpočátku je možné otrokyni úmysl přerušit dráždění nebo její onanii povelem předem ústně předhlásit, tím ji psychicky (vnitřně) napnout a vystupňovat její sebepřemáhání; postupně se však musí otrokyně naučit reagovat žádoucím způsobem zcela nečekaně!

   Rázné přerušení dráždění nebo povel k přerušení onanie je obvykle i rozkazem k udržování absolutní nehybnosti celého těla v příslušné posici včetně hlavy a pohledu.

   Pán musí od nahé otrokyně vyžadovat, aby mu od okamžiku přerušení dráždění či onanie dávala zřetelně najevo své rozdráždění - upřela mu bleskově pohled do očí (nesmírně obtížné - stačí si to zkusit!) a začala vědomě zřetelně zdůrazňovat mimovolní záchvěvy a stahy svého jinak nehybného nahého těla, zejména rozkroku, v důsledku silného pohlavního rozdráždění.

   Intenzita těchto stahů by měla odpovídat stupni jejího pohlavního rozdráždění v okamžiku přerušení - to znamená, že rozdrážděná otrokyně si nesmí stahy "vymýšlet", ale musí přirozené mimovolní stahy svého nahého těla před Pánem sama zdůrazňovat - zesilovat a na předchozí rozkaz, mnohdy s očima upřenýma na Pána před ním vleže na stole zhluboka dýchat břichem!

   Silněji rozdrážděná otrokyně musí do těchto stahů zapojit i další části těla, případně sebou před Pánem prudce škubat celá. Tyto rozdrážděné stahy v těle nahé otrokyně smějí odeznívat jen pomalu a pozvolna - a otrokyně musí sama důsledně dbát, aby na ní byly stále dobře vidět!

   Po přerušení dráždění nebo onanie může Pán otrokyni střídavě velet "Pozor!“ a "Pohov!", přikazovat jí, aby v momentě přerušení dráždění, resp. onanie začala "dýchat břichem" nebo před ním na stole vzrušeně vlnila rozkrokem, aby si - zejména po přerušení onanie - na povel Pána prsty rozevřela rodidla, popř. i svůj poševní otvor, a dávat jí různé další povely a úkoly, které musí otrokyně na důkaz naprosté odevzdanosti do jeho vůle okamžitě a přesně splnit.

   Na nahé otrokyni přitom musí být dobře vidět momentální stupeň jejího pohlavního vzrušení.

   Otrokyni lze přikázat rázným povelem přerušení onanie spolu s bleskovým vzpažením rukou nad hlavu a jejich nehybné vzpažení na hlavu po celou dobu pauzy, což je efektní zejména po jejím mohutném pohlavním rozdráždění.

   Nemá-li nahá otrokyně přikázáno něco jiného, smí uvolnit posici „Pozor!“ teprve tehdy, když ji Pán začne znova dráždit, resp. když se poprvé dotkne rukou jejího poštěváčku!

Správný postup při pozvolném přerušování dráždění či onanie

   Pomalé pozvolné přerušování dráždění již vyžaduje velice dobrou spolupráci otrokyně s Pánem. Ten na to drážděnou otrokyni většinou krátce předtím ústně upozorní a pak začne její dráždění pozvolna zpomalovat.

   Jakmile to rozdrážděná otrokyně zjistí, musí před Pánem ihned prudce vystupňovat všechny své sexuální reakce, jakoby si chtěla klesající intenzitu dráždění vynahradit vlastní "iniciativou" a tak si zachovat svou rozkoš. Pán ovšem bez ohledu na to nadále rafinovaně zpomaluje dráždění a pozvolna s ním ustává; nahá otrokyně se však až do poslední chvíle zoufale snaží udržet si pohlavní rozkoš a kvalitní požitek, který jí působí přímý kontakt poštěváčku s rukou Pána a vášnivě se mu vzpíná poštěváčkem a celým svým rozevřeným rozkrokem vstříc.

   Když Pán nakonec dráždění úplně přeruší a odtáhne ruku, klesne nahá otrokyně bezmocně zpět, poslušně se uvolní a bezvládně oddychuje. Posici "Pozor!" však zaujímá pouze na výslovný povel svého Pána, jinak odevzdaně leží a s pohledem upřeným vzhůru odevzdaně čeká na další pokyny a rozkazy.

   Pomalé postupné přerušování onanie je pro otrokyni ještě mnohem náročnější než postupné přerušování dráždění - to bylo pro ni sice také poměrně nepříjemné, ale přece jen přitom byla vcelku pasivní, zatímco pozvolné přerušování onanie od ní vyžaduje značnou "aktivitu" (hlavně nesmírné psychické úsilí) a tedy o to větší sebepřemáhání.

   Pán řídí postup otrokyně přísnými povely až do okamžiku, kdy nahá otrokyně onanii úplně ukončí, přitom od ní důrazně vyžaduje, aby mu byla v posici vstoje, vkleče, vsedě stále vypnutá celým tělem oddaně vstříc. Začne povelem "Zpomaluj!", kdy rozdrážděná otrokyně před jeho očima mírně zpomalí onanování… a otrokyně se mu musí dívat po celou dobu zpomalování onanie upřeně do očí; Pán by od ní měl občas vyžadovat i dýchání břichem!

   Po pozvolném přerušení onanie a úplném odtažení rukou od těla se otrokyně vypne před Pánem do určené posice a pak plní uložené úkoly, např. nahá cvičí podle jeho povelů…

Přerušování onanie rázným povelem "STOP!"

   Rázně Pán přerušuje onanii otrokyně zásadně povelem "Stop!", kdy nahá otrokyně musí bleskově zaujmout pozici "Pozor!", upřít mu pohled do očí, v každém případě se před ním poslušně vypnout s rukama co nejdál od těla tak, aby ji celou dobře viděl zepředu a pak udržovat nehybnost těla v posici včetně hlavy a pohledu upřeného do stále stejného místa.

   Žádoucí reakce - tedy posice, kterou musí nahá otrokyně na povel bleskově zaujmout i způsob, jakým to má učinit - musí být pro jednotlivé způsoby onanie předem přesně dohodnuty;

   Zpočátku Pán onanující otrokyni na přerušení onanie opět nejprve upozorní, později však už takto přerušuje její onanii zásadně naprosto nečekaně!

   Po přerušení onanie by mělo následovat provádění povelů "Pozor!" a "Pohov!", kdy vzrušená otrokyně čelem k Pánovi v příslušné posici bleskově úplně napíná a uvolňuje celé nahé tělo!

   Opětné obnovení onanie se pak provede buď rázně nebo dle okolností rafinovaně pozvolna.

Správné dýchání silně vydrážděné otrokyně v klidovém stavu

   Nedostane-li prudce vzrušená nahá otrokyně po přerušení dráždění či onanie od Pána žádný povel nebo rozkaz a jen bezmocně čeká, až se k ní Pán opět přiblíží, musí dávat své vzrušení zřetelně najevo především způsobem dýchání: široce otevře ústa a s pohledem upřeným na Pána (případně na určené místo) hlasitě dýchá tak, aby Pán jasně viděl její silné rozdráždění.

--- Předchozí kapitola  Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 317 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 317

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin