DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Nahá otrokyně by měla cítit po celou dobu dráždění či onanie svou naprostou odevzdanost a dávat ji prostřednictvím svých spontánních reakcí svému Pánovi jasně znát.

   Někdy se však může drážděné nebo onanující otrokyni stát, že se dlouho nemůže silněji rozdráždit. Zejména vysoko podložená otrokyně často musí vyvinout nesmírné vnitřní úsilí k tomu, aby překonala onen práh, přes který se její vzrušení dlouho nemůže a nemůže přehoupnout. Její Pán by jí proto měl všemožně pomoci a co nejčastěji s ní mluvit, vyptávat se jí na její pocity a občas třeba její dráždění na pár okamžiků rafinovaně přerušovat - až do chvíle, kdy se její pohlavní rozdráždění opět začne zřetelně stupňovat.

   Jakmile pohlavní vzrušení otrokyně přejde z fáze „excitace“ do fáze „plató“ a u mnoha žen i obdobím stagnace na určitém stupni, a začne se stupňovat před závěrečnou extasi, musí to dát okamžitě Pánovi jasně najevo, vleže roztáhnout nohy úplně od sebe, celá se před ním oddaně vypnout a dávat mu celým tělem své rychle narůstající vzrušení přirozeně a uvolněně najevo.

   Prudká rozkoš by jí měla postupně zachvátit celé tělo, např. i konečky prstů rukou, které by se měly při každém mimovolním stahu jejího těla viditelně sevřít a zase rozevřít; břicho silně rozdrážděné otrokyně by se mělo zřetelně chvět a reflexivně se škubat mohutným vzrušením a s ním spojeným přerývaným dýcháním; nohy otrokyně - v posici vleže zatím stále pohodlně, i když silně roztažené - by se měly rovněž zřetelně chvět a občas sebou mimovolně škubat silným vzrušením; rozevřený rozkrok drážděné nebo vleže onanující otrokyně by měl začít na stole doslova nadskakovat nahoru a dolů tak, jak jím probíhají silné mimovolní stahy. Otrokyně by měla v této chvíli široce otevřít oči, a pokud to nemá výslovně zakázáno, oddaně se podívat na Pána; případně otevřít ústa, začít rozdrážděně dýchat a třeba i hlasitě sténat vzrušením.

     Silného rozdráždění otrokyně je už velice vhodnou dobou k prokazování jejího otroctví a úplné oddanosti Pánovi přesným plněním úkolů a rozkazů vyžadujících značné sebepřemáhání.

Plnění různých úkolů během manuálního dráždění a onanie

   Viditelně pohlavně rozdrážděná otrokyně musí dávat svou naprostou oddanost Pánovi najevo také tím, že ve stavu silného pohlavního vzrušení, zejména při manuálním dráždění na stole i při nepředstíraném onanování před Pánem okamžitě a přesně plní různé pokyny a rozkazy.

   Plnění takových rozkazů je nedílnou součástí jejího pohlavního dráždění či její onanie a Pán si téměř při každém dráždění nebo onanii po náležitém vydráždění otrokyně tímto způsobem prakticky ověřuje její skutečnou poslušnost a odevzdanost.

   Pokud Pán občas přerušuje dráždění nebo onanii otrokyně, činí tak zcela neočekávaně a zkouší její perfektní sebeovládání, nutí ji ke stále většímu sebepřemáhání a vyžaduje, aby po náhlém přerušení dráždění či onanie pohlavně rozdrážděná okamžitě (nejlépe bleskově, aniž by měla sebemenší možnost si uvědomit, co se s ní vůbec děje nebo si dokonce stačila přivyknout na změněnou situaci) plnila stále obtížnější úkoly.

   V sebepřemáhacím sexu by měl Pán ve chvíli, kdy se pohlavní rozdráždění nahé otrokyně začne zřetelně stupňovat, začít prakticky ověřovat její skutečnou poslušnost a odevzdanost a dávat jí často a zpravidla nečekaně nejrůznější rozkazy, pokyny, povely, a vyžadovat od ní bez ohledu na momentální stupeň jejího rozdráždění plnění následujících úkolů:

Řízené stupňování a tlumení sexuálních reakcí

   Nahá otrokyně musí na povel vědomě zdůrazňovat své pohlavní vzrušení a na důkaz oddanosti a nepředstíraného otroctví stupňovat sexuální reakce a projevy své erotické rozkoše.

   Pán to může drážděné i onanující otrokyni nařídit kdykoli bez ohledu na momentální stupeň jejího pohlavního vzrušení a nahá otrokyně pak na jeho povel vědomě zdůrazňuje své sexuální vzrušení a sama před ním poslušně stupňuje své reakce, například úplně otevře ústa a zrychlí dech, nebo naopak na chvíli svůj dech co nejvíce ztlumí, vědomě zdůrazňuje zcela mimovolní rozdrážděné stahy svého těla, hlasitě sténá vzrušením a přitom před Pánem křečovitě pulsuje (stahuje a napíná) tělem, celá se vzpíná vstříc Pánovi, každý stah na povel doplní mohutným stenem či výkřikem, případně takto vzepnutá na zlomek vteřiny před Pánem úplně znehybní.

   Všechny tyto reakce může otrokyně stupňovat až do maxima, ovšem dbát, aby vypadaly stále přirozeně, aby jí to neztěžovalo, ale naopak zřetelně zvyšovalo skutečné rozdráždění!

Vlnění rozkrokem nebo celým nahým tělem

   Pán může rozdrážděné otrokyni přikázat, aby se před ním začala během nebo po přerušení dráždění či onanie vleže na stole celá mohutně vlnit. Vzhledem k jejímu silnému vzrušení má toto vlnění již naprosto jiný charakter než v předchozích fázích vydráždění a je velmi efektním a působivým důkazem jejího absolutního sebeodevzdání Pánovi.

   Nahé otrokyni je možné nařizovat ve stavu silného rozdráždění opět tři způsoby vlnění rozkrokem, případně celým tělem:

- občas nahoru a dolů, pokud možno v souladu s mimovolními stahy těla nebo současně s nimi

- vědomé souvislé, přirozeně rozdrážděné

- vědomé mohutné až prudké občas nakrátko poslušně přerušované

   Na rozkaz "Vlň se!" musí silně rozdrážděná vzepnutá otrokyně začít během dráždění na poštěváčku (onanie) nebo po jeho nečekaném přerušení před Pánem vlnit na stole celým tělem: dobře patrné vlny jí musejí probíhat od hlavy dolů k rozkroku a patám nohou nebo obráceně od chodidel přes rozkrok vzhůru k prsům, ramenům a hlavě.

   Otrokyni může Pán vlnění ústně přikázat, případně s tím může začít po předchozí dohodě ve vhodném okamžiku otrokyně sama!

   I během vlnění celým tělem musí vzrušená otrokyně stále udržovat "základní posici" a mít úplně roztažené nohy, ruce za hlavou a pohled upřený buď vzhůru, nebo na svého Pána!

Smyslné, emočně podbarvené "vlnění rozkrokem" ve stavu silného vzrušení

   Jedná se o smyslné pohyby rozkrokem roztaženým v pozici vleže směrem nahoru a dolů, vstoje či vkleče zpravidla dopředu/dozadu. Intenzita a rychlost těchto přirozených mimovolních pohybů samozřejmě závisí na stupni pohlavního rozdráždění otrokyně:

a) občasné smyslné více méně mimovolné stahy ženina rozkroku, v posici vleže maximálně rozevřeného - jde o to, aby tyto stahy byly zřetelně viditelné a měly zřetelný emoční náboj!

b) ve stavu silného vzrušení - mnohem důraznější a rychlejší pohyby rozkroku nebo celého těla

c) v extasi - maximálně prudké a rozdrážděné stahy rozkroku; zde musí být patrné, že nahá otrokyně ztrácí schopnost sebeovládání a trhá rozkrokem už jen téměř reflexivně

Přerušované mohutné vlnění rozkrokem (celým tělem)

   Při mnoha praktikách musí otrokyně sama nastavit nejcitlivější místa svého těla Pánovi k vykonání předem určeného, při náročnějších praktikách zpravidla bolestivého úkonu.

   Pán jí předtím nařídí, aby před ním na stole (případně v jiné posici) mohutně vlnila úplně rozevřeným rozkrokem; po určité delší či kratší době ji vyzve, aby začala vlnění občas nakrátko přerušovat, a většinou jí současně významně ukáže proč - například jí dá před oči k prohlédnutí nástroj připravený k mučení.

   Zřetelně rozdrážděná otrokyně pak musí v očekávání určitého nepříjemného úkonu v rozkroku (na pohlaví) na příkaz svého Pána tyto prudké stahy sama občas nakrátko zcela přerušit a úplně znehybnět, aby mu dala možnost - uzná-li to Pán za vhodné - zmíněný úkon bez problémů přesně vykonat, uzná-li to za vhodné. Pokud to Pán neučiní, rozdrážděná otrokyně po několika vteřinách tyto vášnivé stahy svého rozkroku obnoví a za chvíli je ovšem znova na pár vteřin přeruší a opět se mu nabídne…

Vědomé stupňování sexuálních reakcí

     Ve stavu silného rozdráždění by se měla nahá otrokyně snažit zesílit dráždivý účinek svého dráždění nebo onanie na Pána a další případné přítomné a vědomě stupňovat sexuální reakce.

     Kromě usilovné snahy udržet maximální roztažení nohou by měla nahá otrokyně vleže stále častěji dráždivě vypínat celé tělo, občas se nadzvedávat v rozkroku, napínat ruce za hlavou a třeba je i mimovolně rozpažovat, zrychlovat dýchání, otevírat stoupající rozkoší ústa, klást Pánovi vzrušené otázky, říkat rozdrážděné věty typu „Já už jsem tak vzrušená…“, „Podívejte se mi do kundy, že jsem tam už úplně rudá…“, žádat po něm, aby jí rukou pořádně rozdráždil prsní bradavky, vykřikovat „víc!“, „přitlačte!“, „ještě!“, „rychleji!“, žádat ho, aby jí vsunul něco hluboko do pochvy (třeba tlustou svíčku) nebo do análu („aspoň tužku - a co nejdál!“), v krajním případě může občas i hlasitě křičet rozkoší…

     Při onanii vstoje nebo vkleče by měla nejen co nejdráždivěji vypínat své nahé rozdrážděné tělo, ale třeba se mu dívat co nejčastěji do očí a přitom viditelně zesílit onanování, zaklánět se vzrušeně dozadu, přidražďovat si volnou rukou prsní bradavky a pak se Pána ptát, zda se mu líbí, jak jsou hezky vztyčené, žádat ho, aby si ji takto vyfotografoval, případně celý průběh její onanie nahrával nebo natáčel kamerou nebo na video…

Vědomé zesilování přirozených sexuálních reakcí a stupňování projevů rozdráždění

   Drážděná nebo onanující otrokyně musí stále dávat pozor, aby její přirozené sexuální reakce přesně odpovídaly skutečnému stupni jejího pohlavního vzrušení, tedy tomu, jak ho ona cítí a vnitřně prožívá. Když její rozkoš při dráždění či onanii vzrůstá, musí se tomu snažit vědomě přizpůsobit i intenzitu svých přirozených sexuálních reakcí a dalších projevů rozdráždění tak, aby Pán pořád přesně viděl, jak její nahé tělo a sexuální aparát "pracuje" a co se v ní v každém okamžiku doopravdy právě děje. Proto by měla jak během dráždění poštěváčku tak při onanii občas zesilovat své přirozené reakce, především mimovolní stahy těla, občas reflexivně trhat, škubat a cukat rozkrokem, rozdrážděné dýchat a otevírat ústa v závislosti na stupni vzrušení.

   I tímto poměrně náročným způsobem musí dávat svému Pánovi jasně najevo své otroctví a zároveň i to, jak ji plnění této povinnosti vzrušuje a samo o sobě silně sexuálně vydražďuje!

   Velmi efektní a dráždivé je to především v přítomnosti dalších přihlížejících.

   Zdůrazňování všech projevů pohlavního rozdráždění je nezbytné od otrokyně důrazně vyžadovat už od samého začátku dráždění nebo onanie a přísně dbát na to, aby to dělala zcela vědomě, naprosto přesně, výstižně a celým tělem!

Udržování naprosté nehybnosti pohledu nejprve do předem určeného místa či bodu

   Pán může otrokyni během dráždění nebo její onanie, ale i kdykoli jindy přikázat, aby se dívala do určitého místa nebo na určitou věc a trvale udržovala pohled nehybně upřený tímto směrem.

   Je to další ukázková zkouška jejího otroctví, neboť udržet pohled nehybně upřený trvale třeba na obrázek na zdi, na lustr nebo jiné určené místo na stropě nad sebou (při onanii vstoje nebo vkleče s úplně zakloněnou hlavou a vypnutými prsy a podbřiškem) nebo dokonce na nástroj určený k jejímu mučení připravený na vedlejším stolku, je během intensivního dráždění či nepředstírané onanie před Pánem, případně dalšími přihlížejícími, nesmírně těžké a obtížné.

   Jindy se musí nahá otrokyně dívat po celou dobu dráždění či onanie do očí Pánovi nebo někomu z jiných přítomných, aniž by směla pohledem jen na okamžik uhnout nebo oči přivřít.

   S drážděnou nebo onanující otrokyní zírající na rozkaz nehybně do určeného místa smějí jak její Pán, tak i všichni ostatní přítomní poté, co se před jejich zraky pořádně rozdráždí, podle libosti mluvit, dávat jí nejrůznější rafinované dotazy, zkoušet ji ze všeobecných znalostí nebo ze znalosti dalšího postupu (mučení), z jejích povinností a mnoha dalších záležitostí. Drážděná i onanující otrokyně jim musí okamžitě souvisle odpovídat v celých větách.

     Nejnáročnější je udržování naprosté nehybnosti pohledu pro otrokyni ve stavu, kdy se začne přibližovat do předorgastické extase, během ní a po celou dobu orgasmu. V momentě, kdy ucítí první příznaky blížícího se orgasmu, musí otrokyně přesto, že se musí dívat stále do určeného místa, prudce vystupňovat všechny tělesné reakce a projevy rozdráždění tak, aby Pán i všichni ostatní věděli, co to znamená. V okamžiku začátku extase sebou nahá otrokyně musí škubnout stejně, ne-li ještě silněji než jindy a s vytřeštěnýma očima dál hledět do stejného místa.

     Pokud Pán nepřeruší během extase její dráždění nebo rozkazem nepřikáže přerušení onanie, musí otrokyně dále zírat široce rozšířenýma očima do stejného místa i při prudkém záškubu těla při prvním orgastickém stahu a nehybně hledět do téhož místa i během dalších orgastických záškubů po celou dobu orgasmu. Jakmile orgasmus v těle nahé otrokyně odezní a Pán jí uvolní povelem pohled, měli by případní další přítomní ocenit výkon otrokyně potleskem.    

Otevření úst a rozdrážděné dýchání otevřenými ústy

   Na povel Pána musí prudce rozdrážděná otrokyně před Pánem otevřít ústa a začít beze studu zhluboka a hlasitě dýchat - a reflexivně vyrážet stále silnější a hlasitější vzrušené steny a výkřiky. Vypadá to neobyčejně efektně a navíc si tím silně vydrážděná otrokyně pravděpodobně poněkud oddaluje orgasmus a tedy prodlužuje a zvyšuje rozkoš; během předorgastické extase by proto nahá otrokyně měla takto dýchat vždy!

   Jinak je ovšem úplné otevření úst prostředkem k dokonalému a mnohdy až krajnímu vystupňování předorgastické rozkoše v těle rozdrážděné otrokyně a tím i kvality jejího psychického a tělesného požitku.

   Prudce rozdrážděné otrokyni může Pán dát k otevření úst přísný povel, otrokyně by se ale měla naučit dělat to sama těsně před nástupem předorgastické extase; v té tobě je totiž velká část její krve stažena z tělního oběhu a směstnána v jejím podbřišku a genitáliích. Pokud nemá dostatečný přívod vzduchu do plic, celé její tělo funguje nekvalitně, což samozřejmě platí i pro její sexuální aparát; a proto ani její sexuální požitek a rozkoš nemá nijak zvláštní "kvalitu".

   Skutečná požitkářka by proto měla - a správná otrokyně, jejíž požitek patří bezvýhradně Pánovi, tedy musí (samozřejmě pokud to nemá od Pána z určitých důvodů předem zakázáno) - na pokraji předorgastické extase co nejvíc otevřít ústa a usnadnit tak svému tělu jeho "hyperventilaci", úplným otevřením úst si zajistit maximální přívod kyslíku do svých plic a tím umožnit svému sexuálnímu aparátu dokonalou funkci a náležité vystupňování své rozkoše.      

   Než si na to nahá otrokyně zvykne a začne to dělat sama automaticky, Pán jí to zpočátku výslovně připomene ve chvíli, kdy se začíná blížit její předorgastická extase, později k tomu dává rázný příkaz "Otevři ústa!" nejpozději krátce před začátkem její extase; nahá otrokyně pak musí široce otevřít ústa v okamžiku začátku extase - tedy současně s prudkým rozhozením svých nohou do maxima a vypnutím těla!

Zdůrazňování mimovolných stahů těla v důsledku silného pohlavního rozdráždění

   Ve stavu silného rozdráždění probíhají mimovolné stahy tělem nahé otrokyně již mnohem častěji než předtím. Otrokyně se za to však nesmí nijak stydět nebo se je dokonce snažit před Pánem a případnými dalšími přítomnými nějak skrývat, naopak by měla každý takový zcela mimovolný stah svému Pánovi zdůrazňovat a dávat mu tak najevo, že je mu jako jeho otrokyně vděčná za to, že ji pohlavně rozdráždil, případně mu dávat znát, že ji onanie před jeho očima nesmírně vzrušuje a že je ráda, že jí dovolil se před jeho očima takto kvalitně rozdráždit.

   Během dráždění nebo onanie se proto musí otrokyně snažit každý mimovolný stah svého těla v důsledku silného rozdráždění před Pánem a případnými přítomnými viditelně zdůraznit celým nahým tělem tak, aby ho Pán i všichni ostatní naprosto jasně postřehli.

   Právě z počtu a intenzity těchto mimovolných stahů těla rozdrážděné nahé otrokyně si Pán může udělat nejpřesnější představu o momentálním stupni její rozkoše, kterou ona právě teď před ním prožívá. To mu současně umožní přesně si promyslet a připravit detaily svého případného dalšího postupu - a zpomalit nebo zrychlit její dráždění, případně jí nařídit zrychlení nebo zpomalení onanie, aby její rozdražďování trvalo co nejdéle, předložit jí k prohlédnutí nástroj připravený k jejímu následnému mučení a umožnit jí, aby si ho dobře prohlédla.

Změny napětí různých svalových partií v těle

   Kromě toho musí nahá otrokyně během dráždění nebo onanie podle rozkazů Pána rychle měnit napětí různých svalových partií v těle, samozřejmě tak, aby to Pán i všichni další přítomní jasně viděli, např. svalů na rukou, pokud možno i na nohou, napětí svalů břicha nebo zadnice, popř. i konečků prstů na rukou nebo na nohou.

   Jde o poměrně účinný způsob srážení stupně jejího pohlavního vzrušení, pokud by začalo evidentně příliš rychle a tedy nepřijatelně stoupat, ovšem její dráždění Pán přitom nesmí ani na okamžik přerušit, stejně jako onanující otrokyně nesmí sama ani na zlomek sekundy přerušit intenzivní onanii. Umí-li otrokyně navíc vědomě stahovat svaly v pochvě, tím lépe!

Trvalé vzepnutí celého rozdrážděného těla

   Pán nařídí rozdrážděné otrokyni rázným povelem "Vzepni se!" trvalé vzepnutí a současně vystupňuje její dráždění; prudce vydrážděná otrokyně před ním vleže na stole vypne břicho, mohutně roztáhne nohy, upře mu pohled do očí a nadzdvihne se v rozkroku co nejvýš vzhůru nad stůl - a takto vypnutá se dále celá poddává dráždění a své stále stoupající rozkoši až do Pánova dalšího povelu "Uvolni se!"

   Poslušné trvalé vypnutí silně rozdrážděného nahého těla vstříc Pánovi, případně přihlížejícím přítomným je dalším projevem skutečné odevzdanosti a nepředstíraného sebepřemáhání.

Pravidelné dobře viditelné pohyby svěrače konečníku a případně i poševních svalů

   Poměrně efektním důkazem skutečné odevzdanosti otrokyně jsou také vědomé pohyby svalů svěrače konečníku podle povelů Pána, například jeho stahování a uvolňování - jednotlivě nebo souvisle "rytmicky" přikázanou "rychlostí".

   Úplně nahá otrokyně přitom leží poslušně rozevřená na stole a vypíná zadnici, Pán ji řídí přísnými povely - podle okolností jí může přikázat, aby zvedla nohy vzhůru a zadnici úplně vycenila - a zpravidla kontroluje její snahu přiložením prstů ruky přímo na otvor konečníku. Záleží pouze na jeho uvážení, zda přitom dráždění otrokyně či její onanii vleže přeruší nebo ještě vystupňuje.

   Při onanii ve vzpřímených posicích si Pán nejdříve roztáhne nahé otrokyni zezadu obě půlky zadnice a teprve pak jí na dobře přístupný otvor konečníku přiloží prst. Mělo by být ovšem snahou Pána i otrokyně, aby tyto úmyslné stahy otvoru jejího konečníku byly - jako výraz její totální odevzdanosti Pánovi - během dráždění i onanie nejen dobře cítit na pohmat, ale jasně vidět prostým pohledem!

   Při kontrole pohybů poševního svalstva musí mít Pán vždy vsunutou ruku hluboko do pochvy otrokyně. To platí jak při jejím dráždění a onanii vleže na stole, kdy to je pro otrokyni vzhledem k maximálnímu roztažení jejích nohou poměrně obtížné, tak pro onanii v dalších posicích.

Úplné (totální) "zapření"

   Na Pánův rázný povel "Zapři se!" napne zřetelně pohlavně rozdrážděná otrokyně uprostřed dráždění okamžitě veškeré svaly v těle tak, že celá doslova ztuhne, "ztvrdne" a s vytřeštěnýma očima poslušně drží; většina žen se přitom začne viditelnou námahou zanedlouho celá silně chvět! Pán úplně "ztuhlou" otrokyni dále intenzivně dráždí na poštěváčku!

   Postup je dalším poměrně účinným způsobem záměrného snižování = "srážení" pohlavního rozdráždění otrokyně: námaha, kterou ji toto usilovné "zapření" stojí, rychle přehluší její pohlavní rozkoš. Proto Pán dává otrokyni rozkaz k "zapření" většinou až ve vysokém stadiu jejího rozdráždění; potom chvíli počká, pozorně ji sleduje a dále ji intenzivně dráždí. Teprve když nahá otrokyně zjevně začne umdlévat vysílením, rázně jí přikáže, aby se uvolnila; ta ihned uposlechne a začne se opět celá poddávat svému vzrůstajícímu pohlavnímu vzrušení.  

   Během onanie samozřejmě otrokyni něco takového nařizovat nelze.

Hlasové reakce ve stavu silného vzrušení

   Většina žen není během dráždění nebo onanie tichá a obzvlášť ve stavu silnějšího vzrušení si ženy pomáhají třeba hlasitým dýcháním, sténáním, občas i výkřiky. Ani za tyto projevy své rozkoše se nesmí rozdrážděná otrokyně před Pánem stydět nebo se je dokonce snažit utajovat.

Slovní komunikace drážděné nebo onanující otrokyně s Pánem

   I ve stavu silného pohlavního rozdráždění otrokyně je třeba dodržovat předem určená pravidla její slovní komunikace s Pánem. Za normálních okolností i nyní platí, že Pán se může otrokyně kromě povelů, příkazů a rozkazů ptát na její pocity nebo si cokoli ověřovat, například "nejsi suchá?" či "chceš se přimazat?" a podobně.

   Drážděná nebo onanující otrokyně je povinna každý Pánův dotaz okamžitě, hlasitě a pravdivě zodpovědět, jinak by však moc mluvit neměla, samozřejmě pokud něco nutně nepotřebuje, třeba přimazat poštěváček, výjimečně i napít (vleže jen pomocí slámky!) atd.

--- Předchozí kapitola  Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 156 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 156

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara