DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

V sebepřemáhacím sexu je třeba vést otrokyni k tomu, aby během dráždění, onanie i ve všech dalších situacích s Pánem co nejvíc mluvila (samozřejmě když to nemá zakázáno) a proto lze mužům (Pánům) jen doporučit, aby už od počátku svou otrokyni nutili k slovnímu (verbálnímu) vyjadřování. Zpočátku samozřejmě není nutné, aby tyto věci dokonale ovládala, měla by se však snažit ve všech situacích informovat Pána ústně - a pokud to navíc doplní dalším vhodným gestem či znamením, tím lépe! Především by však měla platit jasná pravidla vzájemné komunikace, zejména co smí Pán otrokyni během jejího manuálního dráždění či onanie říkat, na co se jí může ptát a kdy, např. když si chce něco ověřit, třeba "chceš přimazat?"

   Jinak může Pán během dráždění a onanie se svou otrokyní průběžně hovořit, vyptávat se jí na její momentální pocity, na stupeň a "kvalitu" jejího pohlavního vzrušení, dávat jí další pokyny, opravovat nedostatky v jejím chování a dávat jí různé povely a rozkazy - např. "Vypni se víc!", "Roztáhni pořádně nohy!", "Napni se úplně celá!", "Nadzdvihni se v rozkroku!", "Otevři ústa!", "Dýchej zhluboka!", "Dívej se mi do očí!", "Napni ruce dozadu!" "Dýchej ještě hlasitěji!" atd - a poté hodnotit kvalitu jejích reakcí a plnění uložených úkolů, zkoušet ji ze znalosti následujícího úkonu (postupu), připomínat jí povinnosti a podobně.

   Drážděná i onanující otrokyně smí mluvit jen s výslovným souhlasem Pána, sama ho smí požádat jen o provlhčení poštěváčku nebo - ve skutečně nevyhnutelném případě - o napití.

   Po prudkém pohlavním rozdráždění otrokyně se však vzájemná komunikace většinou omezuje jen na strohé povely či občasné otázky Pána a krátké odpovědi otrokyně.

Intelektuální práce ve stavu silného rozdráždění - testování pohlavně rozdrážděné otrokyně Pánem

   Mimořádně rafinovaným a nesmírně náročným projevem úplné oddanosti otrokyně Pánovi je situace, kdy po náhlém zesílení manuálního dráždění či povelu k vystupňování onanie prudce vydrážděná nahá otrokyně odpovídá na různé otázky Pána, které již vyžadují určité přemýšlení.

   Kromě rafinovaného dialogu o záležitostech, které nemají sebemenší souvislost se sexem, může Pán například kdykoli nařídit pohlavně vydrážděné otrokyni, aby pomalu a hlasitě (jindy rychle a hlasitě) počítala do určitého čísla, bleskově zpaměti řešila jednoduché početní příklady nebo rychle odpovídala na různé otázky ze všech oblastí všeobecného vzdělání.

   Takový „test“ lze praktikovat třeba ihned po náhlém přerušení manuálního dráždění nebo i během dráždění, případně během nepředstírané onanie otrokyně před Pánem v jakékoli posici.

   Jako velice rafinovanou součást mnoha praktik může Pán dávat prudce rozdrážděné otrokyni otázky z nejrůznějších oblastí a oborů, například z dějepisu, zeměpisu, ekonomie, politiky a dalších oborů; jinak se jí může Pán ptát na různé matematické, fyzikální či chemické vzorce, různé osobní údaje a události z jejího života atd, přirozeně jen za předpokladu, že otrokyně správné odpovědi za běžných okolností dobře zná. Pánovy otázky mohou být docela obtížné, co je ovšem důležité, musejí být takové, aby na ně mohla rozdrážděná otrokyně odpovídat jedním, nanejvýš několika slovy!

   Otázky může Pán dávat rozdrážděné otrokyni buď při manuálním dráždění jejího poštěváčku na stole nebo uprostřed její nepředstírané onanie v jakékoli předem určené posici, případně ihned po náhlém přerušení dráždění či onanie.

   Otázky se nesmějí nijak týkat sexu ani s ním jakkoli souviset: nahá a viditelně rozdrážděná otrokyně pak hlasitě odpovídá na Pánovy otázky, třeba: v kterém roce byla bitva na Bílé Hoře, jaké je hlavní město Kanady nebo řeší zpaměti jednoduché matematické příklady (81 : 9 + 31,

8 x 7 - 27, lze jí však dávat i jednoduché slovní úlohy), úplně rozevřená a intenzivně pohlavně drážděná pak na stole s velkým přemáháním například hlasitě odříkává násobilku třinácti; nebo vášnivě onanující vzepnutá vstoje před Pánem s tělem již zřetelně škubajícím v silných stazích mohutného rozdráždění si intenzivně kmitá prsty přes poštěváček a s očima úplně rozevřenýma prudkou rozkoší postupně hlasitě vyjmenovává všechny evropské státy a jejich hlavní města…

   Nahá otrokyně musí být během odpovědí na Pánovy otázky stále poslušně vypnutá (na což by neměla zapomenout zejména při onanii), vystavovat Pánovi sama na pospas nejintimnější místa svého nahého těla a nebrání-li tomu jiné okolnosti, dívat se mu přitom upřeně do očí!

   Otázky Pána v žádném případě nesmějí souviset s otroctvím otrokyně, probíhající ani jinou podobnou "činností" a vůbec nesmějí mít žádné, ani sebemenší sexuální zabarvení (podtext)!    

"Ústní reportáž"

   Vynikající demonstrací nepředstíraného sebepřemáhání je situace, kdy otrokyně začne na povel Pána během dráždění nebo onanie podrobně popisovat průběh svého rozdráždění, jeho momentální úroveň a své další pocity, stavy a děje uvnitř svého těla. Pán může její soustavné „líčení“ přerušovat dotazy, na které drážděná či onanující otrokyně ihned pravdivě odpovídá.

   Přímo během onanie nařizuje Pán otrokyni průběžné ústní popisování veškerých vnitřních pocitů pokyny (povely), později může od usilovně onanující otrokyně vyžadovat i souvislou "ústní reportáž" po celou dobu onanie. Onanující otrokyně si musí stejně jako při manuálním dráždění uvědomit, že Pána zajímá především to, co sám nevidí, tedy její vnitřní stavy, pocity a případné další emoce, napětí uvnitř těla a v pohlavních orgánech (a rozkroku vůbec), stoupající tenze v jejích prsech a podobně, a protože během onanie není Pán v přímém fysickém kontaktu s jejím vzrušeným nahým tělem, musí tomu věnovat mnohem větší péči!

     Když Pán zjistí, že toto detailní popisování veškerých fysiologických pochodů ve svém těle již otrokyni znemožňuje větší rozdráždění, zpravidla ji vyzve, aby s tím přestala.

--- Předchozí kapitola   Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 370 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 370

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara