DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

U ženy je pohlavní rozkoš záležitostí celého těla v mnohem větší míře než u muže. Nahá otrokyně musí úplně překonat všechny psychické zábrany, předsudky a stud a vědomě před Pánem zapojovat do svých sexuálních reakcí celé tělo. To je u začátečnic poměrně obtížné, neboť přirozený stud jim nedovoluje přiznat si, že erotická a sexuální rozkoš se netýká jen určitých orgánů, ale že je opravdu věcí celého jejich těla!

Otrokyně se proto musí zcela zbavit veškerých předsudků, vnitřních zábran a studu, naučit se postupně naprosto přirozeně, uvolněně a spontánně sexuálně reagovat celým tělem a bez nejmenších známek studu dávat Pánovi přirozeným způsobem najevo své sexuální reakce a další projevy svého pohlavního vzrušení a snažit se před ním zapojit do sexuálních reakcí celé své tělo. Správná otrokyně musí sexuálně reagovat zásadně celým nahým tělem!

Postupně vzrůstající pohlavní vzrušení nahé otrokyně by mělo být dobře vidět nejen na jejích stále intenzivnějších mimovolných reakcích, kterým nemůže nijak zabránit, neboť na ně nemá žádný vliv: na zduřování a vztyčování jejích prsních bradavek, na stále silnějším zarudnutí jejího podbřišku, břicha a dalších míst těla, na zřetelném zduřování a pozvolném rozevírání stydkých pysků jejích rodidel, ale i na přirozených reakcích, které může stydlivá žena vědomě tlumit: na spontánních stazích rozkroku, zasahujících spolu s jejím vzrůstajícím rozdrážděním i další části těla, na mimovolních rozdrážděných stazích břicha, kyčlí a široce roztažených nohou, případně na reflexních (mimovolních) křečích prstů rukou a nohou, na křečovitých stazích dlaní, ve výrazu obličeje, rychlosti a způsobu jejího dýchání atd. Tyto projevy své rozkoše musí otrokyně umět svému Pánovi dávat nepředstíraně a v plné míře najevo!

Při manuálním dráždění nebo onanii vleže na stole musí silně vzrušená nahá otrokyně mimovolně pohybovat rozkrokem proti Pánově nebo vlastní ruce, která ji dráždí (přirážet), vyrážet hlasité steny, občas rozdrážděním doslova nadskakovat na stole rozkrokem vzhůru atd.

Pán může během dráždění i onanie průběžně kontrolovat intenzitu projevů rozdráždění na jednotlivých orgánech nahého těla otrokyně.

"Čára bezbrannosti"

Celé tělo nahé ženy (otrokyně) je v sebepřemáhacím sexu bezvýhradným vlastnictvím Pána; jeho vlastnické právo na tělo otrokyně spočívá i v tom, že nahá otrokyně se nesmí bez jeho výslovného svolení dotknout svého těla pod tzv."čárou bezbrannosti", tedy myšlenou přímkou probíhající jejími rameny kolmo k ose jejího těla - a to ani vpředu ani vzadu.

Za určitých okolností je možné tento zákaz dále zpřísnit, např. rozšířit i na dobu, kdy Pán není přítomen, atd.

"Obrácený reflex"

Jedním z projevů odevzdanosti otrokyně do vůle Pána je obrácený reflex: většina žen při nenadálém prudším pohybu proti jejich rozevřenému rozkroku instinktivně přitáhne nohy k sobě.

Povinností otrokyně je být i mimo dobu dráždění či onanie podle možností obrácená čelem k Pánovi a mít úplně roztažené nohy, aby jí Pán stále dobře viděl do obličeje, na prsy, na břicho, do rozkroku, na stydké pysky a případně i mezi ně. Na každý nečekaný pohyb Pánovy ruky, buď samotné, nebo s jakýmkoli předmětem však musí otrokyně zareagovat přesně opačně a téměř stejně mimovolním pohybem naopak okamžitě roztáhnout nohy do naprostého maxima.

Pán proto od ní přísně vyžaduje, aby kdykoli, když je před ním nahá, tzv. „obrácený reflex", tedy aby při každém sebemenším náznaku pohybu směrem do jejího rozkroku sama ochotně trhla nohama, mohutně je rozhodila od sebe a přitom mu vycenila přirození. Tento reflex by měl soustavně upevňovat do podvědomí otrokyně a využívat k tomu všech možných situací.

Obrácený reflex si otrokyně musí v sobě postupně vypěstovat a důkladně si ho zafixovat do podvědomí. Pán by měl často prověřovat dokonalé zapevnění obráceného reflexu i během manuálního dráždění či onanie, tak po jeho přerušení v nejrůznějších pozicích, při manuálním dráždění zejména v základní posici vleže na stole.

Tento důležitý sebepřemáhací reflex a tedy správné chování nahé otrokyně při nenadálém rychlém pohybu rukou nebo jakýmkoli jiným předmětem směrem do jejího rozkroku by měl Pán vyžadovat při každé vhodné příležitosti nejen během dráždění či onanie nebo v pauzách po jejich přerušení, v základní posici vleže na stole a ve všech dalších pozicích, ale i v běžných situacích (třeba při rozhovoru vsedě v křesle) stejně jako v méně obvyklých situacích, resp. za jakékoli situace! Nahá otrokyně musí vždy bleskově rozhodit nohy do maxima a tím nabídnout Pánovi nejintimnější části svého těla k použití podle jeho představ!

Pokud otrokyni obrácený reflex skutečně přejde do krve a stane se pro ni něčím zcela automatickým a přirozeným, je to nesporný důkaz jejího nepředstíraného otroctví, který by její Pán měl při nejrůznějších příležitostech co nejčastěji upevňovat.

* * *

Po několika minutách souvislého dráždění či onanie může Pán začít od nahé otrokyně vyžadovat plnění následujících úkolů:

Práce očima, zákaz jejich zavírání a udržování nehybnosti pohledu

Nesmírně důležitý projev sebepřemáhání otrokyně coby důkaz její oddanosti a tedy jednou z jejích základních dovedností je v sebepřemáhacím sexu práce očí.

K vystupňování jejího pocitu úplného sebeodevzdání (a tím i erotického vzrušení všech přítomných) do maxima přitom platí přísné pravidlo:

Aby nahá otrokyně nemohla ani na chviličku uniknout z reality (skutečnosti) a oddávat se v duchu vlastním myšlenkám a představám, musí mít po celou dobu, kdy je před Pánem nahá - tedy i při dráždění či onanii - pořád úplně otevřené oči, má tedy přísně zakázáno - byť jen na okamžik - přivřít nebo dokonce oči zavřít. Protože je otrokyně vždy vydána Pánovi skutečně "na milost a nemilost", má její Pán ničím neomezené právo nařídit jí v mezích pravidel prakticky cokoli a může jí také kdykoli, pokud to předem určený program praktiky nebo jiné okolnosti nezakazují, přikázat kdykoli - i během dráždění či onanie - směr jejího pohledu, tedy kam, případně na co se má, resp. musí dívat, nařídit jí, aby na určitou dobu zavřela oči a na další povel je opět otevřela, aby odvrátila oči stranou nebo aby něco (např. přípravy) upřeně sledovala pohledem a dávat jí v tomto smyslu příslušné pokyny (většinou formou rozkazu). Za sebemenší přimhouření či dokonce zavření očí (mimo běžného mrknutí) ji Pán přísně potrestá.

Jde o důležitý projev jejího sebepřemáhání a důkaz opravdové oddanosti Pánovi; trvalé otevření očí totiž má význam nejen pro její sebepřemáhání jako takové, ale i pro přemáhání jejího studu. Úplně nahá otrokyně musí stále vidět, vnímat a cítit, že ji Pán a další případní přítomní vidí, upřeně pozorují celé její nahé tělo a sledují její nejintimnější sexuální reakce, a že před tímto faktem opravdu nemá kam utéci - ani zavřením očí nebo odvrácením pohledu - a umět tento fakt před Pánem naplno vnitřně prožívat.

V základní posici na stole se nahá otrokyně musí, nemá-li od Pána nařízeno něco jiného, neustále, tedy i během manuálního dráždění nebo nepředstírané onanie vleže, upřeně dívat nehybně nahoru do jednoho místa přímo nad sebou, při onanii přímo před sebe nebo na Pána a přitom dbát, aby na ní byla její stoupající rozkoš dobře vidět - a jakmile ucítí v těle nastupující orgasmus, upřít pohled do očí Pána.

Během onanie je práce očí mnohem dráždivější (ale též obtížnější) než při dráždění klitorisu, kdy je onanující otrokyně povinna s pohledem upřeným vzhůru nad sebe vypínat Pánovi rozkrok tak, aby jí stále dobře viděl do přirození a na povel mu kdykoli obrátit pohled do očí.

Nahá otrokyně onanující v jiné posici se dívá buď nehybně před sebe, nebo na Pána - ovšem v okamžiku, kdy rozpozná přicházející orgasmus, musí obvykle opět upřít pohled na Pána.

Pán může nahé otrokyni - zejména během jejího dráždění nebo onanie - formou přísných povelů či rozkazů přikazovat, aby měnila směr pohledu (i dlouhodobě), tedy kam nebo na co se má, resp. musí dívat, a zatímco ji intenzivně dráždí nebo před ním nahá otrokyně vášnivě onanuje, nařizovat jí, aby se dívala místo vzhůru nebo na něho třeba či do strany, případně na sebe (na své prsy a jejich bradavky, na břicho nebo stehna svých roztažených nohou, během onanování na ruku, kterou si kmitá přes klitoris), na jeho ruku, která ji dráždí, na různé předměty (na hodiny odměřující čas zbývající do vykonání určitého úkonu, na pomůcky připravené k jeho vykonání - na důtky připravené k jejímu potrestání), nařídit jí mrkání, kroužení nebo jiné pohyby zorničkami nebo jí dát pokyn k přimhouření nebo zavření očí, přikazovat jí, aby se během dráždění či onanie dívala určitým směrem, přikázat jí, aby upřeně sledovala určitou činnost atd.

Drážděné i onanující otrokyni je možné dát též rozkaz k přivření nebo zavření očí.

Nahá otrokyně musí na povel Pána okamžitě zareagovat a přesně ho uposlechnout, v pozici vleže na stole musí mít úplně roztažené nohy a celá se mu na stole poslušně vypínat vstříc.

Se stoupajícím rozdrážděním otrokyně od ní Pán začne nekompromisně vyžadovat, aby v okamžiku, kdy v těle ucítí přicházející orgasmus, upřela pohled na něho; krajně rozdrážděná otrokyně se pak po celou dobu své předorgastické extase a orgasmu povinně dívá místo vzhůru nad sebe široce rozevřenýma očima přímo do očí Pána, případně jiným předem přikázaným směrem. Později se otrokyně stále častěji dívá na povel Pánovi upřeně do očí i po celou dobu dráždění, resp. onanie.

Orgasmus s pohledem upřeným oddaně do očí svého Pána je jednou ze základních povinností správné otrokyně!

Udržování nehybnosti pohledu po celou dobu dráždění nebo onanie

Zřetelně rozdrážděné otrokyni může Pán nařídit, aby se uprostřed souvislého dráždění nebo usilovné onanie po určitou dobu - někdy dokonce nepřetržitě - dívala do určitého místa, bodu či na nějaký předmět. Velice efektní to je zejména během náročných praktik, kdy drážděná nebo onanující otrokyně jasně ví, že až se náležitě vydráždí, začne ji Pán bolestivě mučit - a během předchozího dráždění či onanie se musí nepřetržitě dívat a prohlížet si předmět nebo nástroj, kterým bude vzápětí mučena (např. velkou jehlu). Pán soustavně sleduje zorničky jejích očí a pozorně kontroluje, zda otrokyně jeho rozkaz přesně plní.

Nahá otrokyně smí jen občas rychle mrknout víčky, jinak musí mít pořád široce rozevřené oči a během dráždění nesmí uhnout pohledem ani na nepatrný okamžik! Musí se tedy přemáhat skutečně dokonale: v žádném případě nesmí mrkat častěji nebo přivřít či dokonce zavřít oči!

Jinak může Pán nahé otrokyni přikázat, aby se po celou dobu manuálního dráždění či onanie nepřetržitě dívala upřeně na něho, zpravidla do jeho očí, případně - pokud jsou přítomni další přihlížející - aby pomalu přejížděla pohledem postupně z jednoho na druhého. Nahá otrokyně se přitom musí dráždivě vzepnout, jakoby Pánovi (a všem přítomným) současně nabízela celé tělo včetně nejintimnějších míst; při dráždění a onanii vleže musí snést vědomí, že se jí Pán (případně někdo další přítomný, na kterého právě upírá pohled) v této chvíli upřeně dívá přímo do naběhlého a často vzrušením úplně rozevřeného pohlaví.

Může být vůbec (kromě ochotné spolupráce otrokyně po celou dobu vlastního bolestivého mučení) ještě přesvědčivější důkaz dokonalého sebepřemáhání a tedy opravdového otroctví - co je proti tomu nějaký výprask! - a pokud se nad tím někdo ze čtenářů pohrdlivě ušklíbá, lze mu jen doporučit, aby si to vyzkoušel...,

--- Předchozí kapitola  Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 291 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 291

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara