DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Sebepřemáhací sex nabízí moderním lidem skutečně široké možnosti, jak uspokojit své přirozené sexuální sklony, aniž by se museli uchýlit k primitivním praktikám "jednoduchých" sadomasochistů. Pro většinu lidí toužících po takovém uspokojení však může být značným problémem otázka jak začít, tedy především jak dosáhnout toho, aby muž skutečně cítil svou absolutní nadvládu nad bezbrannou nahou ženou - a žena mohla skutečně dokonale vnitřně prožívat svou zcela nepředstíranou absolutní odevzdanost do jeho rukou.

   Muž by měl začít svou partnerku nejprve nenásilně, později už poněkud důrazněji, na tento vcelku netypický styl sexuálního života přivykat. Protože sebepřemáhací sex vyžaduje od ženy určité sexuální vlastnosti a schopnosti, které v běžném pohlavním životě nejsou zapotřebí, měl by muž začít ve své partnerce pěstovat některé z těchto sexuálních a erotických vlastností.

   Základním předpokladem v tomto smyslu je ženina náležitě vyvinutá vnímavost, resp. citlivost na dráždění poštěváčku. Ženy byly odedávna pro muže většinou jen pouhým objektem pro sexuální ukojení, a při jejich příslovečném sobectví je nějaká ženina rozkoš, natož pak jakýsi jejich poštěváček, vůbec nezajímaly, neboť oni nic takového k uspokojení nepotřebovali.

   A je zajímavé, že ženy - bezesporu pod vlivem staletých předsudků a vnitřních zábran - dosud stále téměř vůbec nevyužívají skutečnosti, že je příroda na rozdíl od mužů obdařila tímto zajímavým "orgánem", jehož jediný význam spočívá ve vyvolávání, resp. "přijímání" pohlavního vzrušení a jeho následné transformaci dále do celého ženina těla.

   K získání patřičné vnímavosti na manuální dráždění (stimulaci) poštěváčku proto obvykle stačí, aby se žena dokázala zbavit oněch vnitřních zábran, předsudků a falešného studu za vlastní tělo - což je v sebepřemáhacím sexu vůbec klíčová záležitost.

   S překonáváním falešného studu za vlastní tělo pak úzce souvisí i další požadavek, totiž aby žena uměla onanovat - lépe řečeno, aby onanovala bez výčitek svědomí, že dělá něco nepřirozeného, nenormálního a tudíž nepatřičného, samozřejmě opět nejlépe drážděním poštěváčku prsty rukou.

* * *

   Ve chvíli, kdy Pán začne se svou otrokyní praktikovat následující postupy, měla by být již zřetelně pohlavně vzrušená tak, aby bylo pohlavní rozdráždění na jejím těle a v jejím chování dobře patrné. Do tohoto stadia se dostává většina žen krátce po začátku plynulého manuálního dráždění nebo nepředstírané onanie.

   Rozhodující pro posouzení stupně jejího rozdráždění je vždy její Pán, nikdy ne otrokyně nebo dokonce někdo jiný z přítomných přihlížejících!

   Při manuálním dráždění i onanii Pán přísně řídí chování otrokyně, nacvičuje s ní různé dovednosti a bez ohledu na stupeň jejího rozdráždění jí dává nejrůznější rozkazy.

   Následující souhrn projevů nepředstíraného sebepřemáhání úplně nahé ženy během praktik, zejména během jejího manuálního dráždění a onanie, je zároveň přehledem podstatné části toho, co může muž s ženou jako se svou otrokyní dělat a co všechno je v sebepřemáhacím sexu vůbec možné. Přehled není ani zdaleka úplný a každý muž či skupina si ho může doplnit podle vlastních představ a přání.

   Každý muž rád pozoruje svou partnerku, když je pohlavně rozdrážděná. Ještě víc ho ale vzrušuje, když přitom vidí, že se mu jeho partnerka úplně oddává, že se před ním vůbec nestydí, a velmi ji vzrušuje vědomí, že je pozorována.

   I každá sexuálně zkušená žena dobře ví, jak nejen partnerovo, ale i její vlastní vzrušení neobyčejně stupňuje pocit její úplné odevzdanosti do rukou partnera.

   Základním projevem skutečné oddanosti a nepředstírané odevzdanosti otrokyně do vůle Pána je její přirozené sexuální chování, proto nahá otrokyně musí celým tělem beze studu přirozeně sexuálně reagovat.

   Pro přirozenost a uvolněnost sexuálního chování otrokyně je klíčovou věcí překonávání jejího studu, což bývá nesmírným problémem i u silně submisivně založených žen - opravdových otrokyň, spontánně toužících se svému partnerovi (Pánovi) skutečně naprosto odevzdat.

   Většina žen se však za svou nahotu a projevy pohlavního vzrušení značně stydí a proto všechny své sexuální reakce podvědomě či dokonce vědomě tlumí, což je v sebepřemáhacím sexu, založeném na nepředstíraném sebeodevzdání ženy do mužovy vůle, zcela nepřípustné.

   V našem případě jde v podstatě o vědomé zesilování ženiných sexuálních reakcí tak, aby to její partner (Pán) dobře viděl. Žádoucí účinek to však má jen tehdy, může-li muž chování ženy dobře sledovat a případně přitom ovlivňovat stupeň jejího vzrušení.

   A je třeba znova zdůraznit, že to je možné jedině tehdy, pokud muž vidí ženu úplně celou, tedy při manuálním dráždění (pettingu) nebo při onanii, pokud je přitom žena úplně nahá.

   Celé nahé tělo otrokyně včetně všech jeho reakcí je v sebepřemáhacím sexu bezvýhradným majetkem jejího Pána. Nahá žena se tedy musí jako otrokyně nejen vnitřně uvolnit a zcela odevzdat svému partnerovi (Pánovi), ale uvědomit si, že odevzdává-li mu celé tělo, odevzdává mu je nejen jako takové, ale spolu s ním i veškeré své tělesné funkce, fysiologické pochody a potřeby - a k těm zcela neodmyslitelně patří i funkce jejího sexuálního aparátu. Pán musí dbát, aby otrokyně v co možná nejkratší době přemohla veškeré psychické zábrany a předsudky, dokázala zcela překonat svůj přirozený stud a snažila se před ním vědomě zapojit do svých sexuálních reakcí opravdu celé nahé tělo.

   Základní povinností otrokyně odevzdávající své nahé tělo do vůle Pánovi, je po celou dobu, kdy je před ním nahá, soustavné natáčení těla k Pánovi zepředu tak, aby ji stále dobře viděl na prsy, břicho i na rozkrok a mohl stále pozorně sledovat její reakce, přísné dodržování pravidla o "čáře bezbrannosti", zákaz zavírání očí a soustavné zdůrazňování momentálního stupně svého vzrušení celým tělem! Během manuálního dráždění (stejně jako při onanii a všech dalších příležitostech) mu musí nahá otrokyně sama - pokud možno se široce otevřenýma očima - beze studu dávat celým nahým tělem jasně najevo své pozvolna stoupající pohlavní vzrušení.

   Pán musí od začátku klást zvláštní důraz na naprosto přirozené sexuální chování otrokyně: tedy pravdivé a zcela uvolněné reagování celým nahým tělem! Připomíná jí, že všechny její sexuální reakce a projevy vzrušení jsou stejně jako celé její tělo výhradně jeho majetkem a vyžaduje od ní, aby se před ním zcela psychicky uvolnila, nijak se za své nahé tělo a projevy svého pohlavního vzrušení nestyděla, spontánně před ním celým tělem přirozeně reagovala a dávala mu bez sebemenších známek studu své vzrušení, všechny funkce svého těla včetně všech sexuálních reakcí a veškerých dalších projevů svého pohlavního rozdráždění beze studu celým tělem otevřeně, bez zábran, naprosto přirozeně a naplno najevo.

 Úplně nahá otrokyně musí před svým Pánem stále bez nejmenších známek studu spontánně a přirozeně reagovat, nesmí žádný projev svého rozdráždění vědomě tlumit nebo jej dokonce stydlivě skrývat, naopak musí všechny své reakce přirozeně zdůrazňovat (zesilovat) a sama dbát, aby si Pán mohl o stupni jejího pohlavního vzrušení kdykoli udělat přesnou představu.

   Pán ovšem od nahé otrokyně vyžaduje nejen přirozené a uvolněné sexuální chování, ale i vědomé záměrné zdůrazňování stupně vlastního rozdráždění. Zkušenosti ukázaly, že kromě značného účinku na partnera má toto vědomé zdůrazňování sexuálních reakcí i neobyčejně silný vliv na vystupňování vnitřního erotického rozdráždění a rozkoše ženy samotné.

   Silnější rozdráždění jí musí být dobře vidět nejen ve tváři nebo na zduření stydkých pysků, ale i na nijak neskrývaných (jinak zcela mimovolních) záchvěvech těla, rozevřených stehen a třeba i konečků prstů na rukou. Intenzivně drážděná i onanující otrokyně musí vědět, že na ní Pán všechno dobře vidí a přísně ji sleduje, zvykat si na to a zcela se mu odevzdávat do vůle; účelem jejího pohlavního dráždění nebo onanie totiž není jen rozkoš jí samotné, ale především požitek jejího Pána z pohledu na její rozdrážděné nahé tělo a jeho reakce.

   Než to otrokyni přejde "do krve" tak, že se to pro ni stane naprosto automatické, musí se během dráždění a při onanii snažit vědomě zapojit do sexuálních reakcí celé tělo - to znamená, že stoupající pohlavní vzrušení na ní musí být dobře patrné nejen na zduření jejích stydkých pysků a prsních bradavek, ale opravdu na celém těle od hlavy přes prsy, břicho a stehna, ve výrazu obličeje, způsobu dýchání, mimovolních stazích rukou, vleže i rozevřených nohou, po silnějším rozdráždění i břicha a hrudníku, konečků prstů rukou i na nohou a chvění celého těla.

   Zcela spontánní, přirozené a uvolněné sexuální chování včetně jeho vědomého zdůrazňování před Pánem je v sebepřemáhacím sexu prvořadou povinností správné otrokyně!

--- Předchozí kapitola  Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 251 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 251

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin