DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

je to tak, mám rád chytré, vzdělané a vůbec inteligentní ženské. Mezi své velmi dobré (tm) kamarádky tak mohu počítat slušné stádo inženýrek, doktorek medicíny a taktéž i doktorek obého práva. Přesto ale ti, kteří čekali na jednou inženýrkou avízovaný přípondělník jak jeden inža šest doktorek šukal budou muset ještě nějakou dobu počkat, neb výlet na neurologický kongres do Tater a s ním spojené eskapády vyžadují podrobnějšího zažití a osmyslení na straně autorově. A navíc na předvedení TENSu přímo na kongresovém pódiu vinou od účastníků nezávislých událostí nakonec nedošlo.

V rámci jednoho ze zahraničních penězodárcových projektů (ne toho nižegorodského ani solomonovského) v ruskojazyčném teritoriu vymyslela konkurence zajímavý chod koněm. K tomu příslušným orgánům podala tučné (a předpokládám, že i tučně ve směnných prostředcích vyfutrované) podání, obsahující krom dalších z hlediska ruského zákonodárství smrtelných hříchů i oznámení o masovém porušování autorských práv k programovým dílům. To je oblast, za kterou v podobných projektech obvykle odpovídám, takže na jednání k oblastnímu soudu (ruské soudnictví má v oblasti správních deliktů systém velmi specifický) jsem vyrazil v doprovodu koncernového právníky z Moskvy vybaven plným autem šanonů, licencí a jiné makulatury, které by mohla být potenciálně užitečná.

Seděla za stolem v modrém kostýmku a v modrých očích jí rejdily hravé jiskřičky. Po úvodních formalitách a zjištění, že představitelé strany žalované mluví (na rozdíl od zástupce strany žalující) plynnou ruštinou nabralo jednání pro stranu žalující poměrně neočekávaný spád, neb proces skončil, aniž by pořádně začal s tím, že straně žalované byla promptně přiřčena i náhrada na jednání vynaložených výdajů. Nelenil jsem tedy, a na druhý den jsem se objednal s pugétem růži z Danilovského rynku a bonboniérou Modré z nebe.

Mít za kamarádku soudkyni je v Rusku jednak výhodné, jednak zábavné. Zejména, je-li nadána i smyslem pro humor a ve vypjatých okamžicích na oslovení Ваша честь reaguje pohotovým Ваша нечисть.                                                          

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 223 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 223

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara