DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Od samého začátku se mohou partneři věnovat zajímavým a rafinovaným hrám a postupům, ke kterým není třeba žádných větších příprav, ani onen velký stůl; zcela stačí běžný obývací pokoj - válenda, resp. letiště bez pelestí v nohou a předběžná dohoda o detailech a pravidlech.                        

I.

   Na pohodlném prostorném lůžku se partneři střídají v dráždění druhého rukou, popř. ústy.

   Způsob dráždění je třeba předem dohodnout; přitom je možno pravidelně - nejlépe podle určitého dohodnutého klíče - střídat i několik způsobů.

   Podrobná pravidla hry si závazně stanoví partneři sami podle těchto zásad:

- hra musí mít přesně určenou dobu trvání (nejméně 30 minut) a před tímto časovým limitem nesmí u muže dojít k orgasmu

- partnerka smí při hře dosáhnout vyvrcholení i několikrát, vždy však v určitých časových intervalech (odstupech, tedy např. jednou za 15 minut); dovolený počet ženiných orgasmů musí být předem přesně stanoven

- partneři si musejí během hry dávat nepřetržitě zřetelně navzájem najevo momentální úroveň svého pohlavního vzrušení; oba musejí být proto úplně nazí! Rozpozná-li momentálně drážděný partner, že by u něj mohlo dojít k vyvrcholení dříve, než je dovoleno, musí na to druhého včas předem dohodnutým způsobem upozornit, a ten pak jeho dráždění buď podstatně zpomalí anebo ho na několik okamžiků úplně přeruší

- partneři se po celou dobu pravidelně střídají v dráždění druhého v přesně určených časových intervalech (např. po 2 minutách); dráždění musí být neúprosně přerušeno vždy zcela náhle - nejlépe uprostřed intenzivní manipulace - a to bez ohledu na stupeň vzrušení drážděného partnera. Ideální je připravit si předem magnetofonovou kazetu a nahrát na ni v dohodnutých časových intervalech např. známý "gong" z rozhlasu, časové znamení, ústní povely příslušného partnera a podobně - a pak ji na začátku hry hlasitě pustit

- hra musí začít drážděním ženy, naopak v poslední fázi je drážděným partnerem zásadně muž

- po vypršení časového limitu hry přivede nejprve k vyvrcholení muž ženu, poté žena muže; mužovým orgasmem hra končí

- partner, který dochází k povolenému orgasmu (žena tedy též během hry) na to musí upozornit druhého partnera i ústně - a to v okamžiku, kdy jasně rozpozná první známky nástupu orgasmu

- během hry mohou partneři libovolně střídat různé pozice; vždy však musí být dodržena zásada, že si musejí stále vidět vzájemně do tváře

   Dospěje-li některý partner k orgasmu dříve, než má povoleno, prohrává! Co to pro něho znamená, resp. co z toho pro něj vyplývá, musí být mezi partnery předem jasně dohodnuto. Ženu-otrokyni je samozřejmě třeba okamžitě přísně potrestat.

II.

   Jakmile se partneři trochu sehrají, mohou v závěru hry, resp. v okamžiku vypršení časového limitu, přejít od střídavého dráždění k současnému (ve vhodné posici) a pak se snažit řídit své pohlavní rozdráždění tak, aby nakonec dospěli tváří v tvář k vyvrcholení ve stejném momentě.

   Není-li okamžik přechodu k současnému (manuálnímu) dráždění přesně dohodnut (např. rozhodnou-li se k tomu až během dráždění ženy k závěrečnému orgasmu), dává příslušný pokyn na základě vlastního vzrušení vždy žena! Na její pokyn lze v případě potřeby (či nutnosti) na určitou dobu opět přejít ke střídavému dráždění - zejména tehdy, vzrůstá-li rozdráždění jednoho z partnerů očividně rychleji než druhého.

   Vášnivějším partnerkám lze i při současném dráždění povolit několik - ovšem vždy přesný počet – předchozích "samostatných" orgasmů a určit, zda žena smí během orgastických stahů v těle přerušit dráždění partnera či nikoli a teprve její poslední orgasmus určit za společný.

III.

   Po celou předem určenou dobu hry (nejméně však 60 minut) se partneři dráždí současně v libovolné posici, zásadně však tváří v tvář, přičemž oba mají zakázán orgasmus.

   Pravidla hry je třeba doplnit o vedoucího partnera, kterým by měl být obvykle muž (někdy se však mohou oba partneři střídat, např. dvakrát po sobě muž, pak jednou žena), a který vždy, když se oba partneři zřetelně sexuálně vzruší, nečekaně vydá rázný povel k okamžitému přerušení vzájemného dráždění.

     Na tento povel se oba partneři od sebe bleskově oddálí tak, aby se vůbec nedotýkali; hru je možné "zpestřit" např. stanovením přesné posice, kterou pak musejí zaujmout, anebo určit úkoly, které musí rozdrážděná žena, popř. oba dva, neprodleně splnit, například

- oba ulehnou zpříma naznak (na záda) a vzpaží napnuté ruce za hlavu

- oba rychle vstanou z lůžka a stoupnou si na určená místa proti sobě; nahá partnerka buď do Pozoru, nebo může vzpažit napnuté ruce vzhůru a celá se dráždivě vypnout vstříc muži

- žena bleskově vyskočí z lůžka, postaví se na určené místo a pak podle povelů svého partnera před ním úplně nahá cvičí; místo povelů lze použít vhodnou hudbu, popř. předem nahrát hudbu nebo povely na kazetu; magnetofon pouští vždy muž, který jinak svou partnerku pozorně sleduje s rukama co nejdál od těla

- žena bleskově ulehne naznak a roztáhne nohy; muž si ji pak celou podrobně prohlédne (na "jistých" místech třeba i lupou), případně různě "lékařsky" vyšetří, například změří pohlavně vzrušené partnerce puls, dech, teplotu atd. Pozor však na eroticky citlivá místa ženina těla, partnerka nesmí být v pauzách nijak vzrušována!

   Přestávka ve vzájemném dráždění nesmí být nepřiměřeně dlouhá, aby vydráždění partnerů příliš nepokleslo. Obnovení dráždění lze rovněž provést mnoha různými způsoby, např. tak, že ten z partnerů, který nařídil přerušení dráždění (neboli "vedoucí partner") vyzve druhého, aby nahlas pomalu počítal do určitého čísla.

   Oba partneři jsou mimo to přímo povinni dát povel k přerušení vzájemného dráždění okamžitě, jakmile ucítí, že na ně začíná přicházet orgasmus!

   Po uplynutí časového limitu hry se partneři přivedou vzájemně k orgasmu buď postupně (viz hra I. = nejprve žena, a to i vícekrát, teprve potom muž!) nebo současně (viz hra II.)

IV.

   Partnerka onanuje úplně nahá v obráceném předklonu vkleče rozkročmo s přirozením před očima partnera, případně rozkročená vkleče zpříma s rozevřeným přirozením nad jeho obličejem.

   První situace je podobná "francouzskému milování" s tím, že nahá žena se bez zábran před partnerem dráždí sama a současně mu umožňuje, aby mohl soustředěně pozorovat vše, co se jí přitom v rodidlech děje. V druhém případě si úplně nahá žena klekne zpříma rozkročmo nad hlavu ležícího partnera tak, aby měla rozevřená rodidla přímo nad jeho obličejem (očima).

   Po zaujetí posice si žena roztáhne prsty rukou přirození tak, aby jí muž dobře viděl mezi stydké pysky, pak se nad ním dráždivě vypne, přiloží si prsty na hlavičku klitorisu a začne nepředstíraně onanovat. Muž přitom může být oblečen, partnerka však musí být úplně nahá!

   Zpočátku si žena kleká nad partnera tváří dopředu, přičemž je důležité, aby se její rodidla vůbec nedotkla partnera. Žena však musí dbát, aby muž měl její rozkrok stále přímo nad obličejem a dobře jí do něj viděl. Když občas rozdrážděnější ženě ukápne nějaká ta kapička milostné rosy přímo na partnerovu tvář, vůbec nevadí!

   Partneři si musejí předem dohodnout časový limit, během kterého nesmí žena dosáhnout vyvrcholení. Jeho doba by měla být zpočátku delší, protože se to dívce nebo ženě nebude vzhledem k jejímu přirozenému studu příliš dařit, později je vhodné ji přiměřeně zkracovat. Muž by měl mít možnost nerušeného pohledu na hodiny a na vypršení časového limitu ženu upozornit ("Už můžeš (být hotová)!" Za "předčasný" orgasmus by ji měl ihned potrestat.

   Muž samozřejmě může onanii partnerky podle vlastního uvážení řídit, zrychlovat, zpomalovat nebo dokonce nakrátko přerušovat; žena rychle roztáhne prsty stydké pysky rodidel do maxima, jindy vzpaží.

   Postup je důležitou součástí překonávání partnerčina studu před mužem, pro něho zas ojedinělou možností podrobně prozkoumat všechny fysiologické pochody a děje v rodidlech partnerky během jejího vzrušování.

   Později to mohou partneři zkusit i tak, že se úplně nahá žena či dívka rozkročí buď v kleku zpříma nad ležícího muže zády k jeho obličeji nebo se vkleče rozkročmo předkloní obráceně nad partnera s rodidly rozevřenými nad jeho očima, hlavou nad jeho rozkrokem a opře se volnou rukou o postel nebo o zem. V tomto případě však musí být úplně nahý i muž.

   V těchto posicích pak podle jeho povelů střídá onanii s drážděním partnera s tím, že on si může jeho intensitu libovolně usměrňovat, partnerka však musí onanovat co nejintensivněji, usilovat o to, aby dosáhla orgasmu dřív než partner a přitom se snažit o co nejrychlejší plynulý přechod mezi drážděním sebe a partnera.

   Oba partneři musejí stále pozorně sledovat stupeň svého vzrušení, což je však zejména pro partnera v této situaci velmi obtížné a zkouškou jeho sebeovládání - ovládat při intensivním dráždění vlastní vzrušení při pohledu do roztažených rodidel své partnerky, které má přímo před očima, je jistě nesmírně těžké. Proto musí své rozdražďování- aspoň zpočátku - s velkým sebezapřením poměrně brzo rázným povelem přerušovat, partnerka musí ihned uposlechnout a bleskově si zase začít dráždit svůj poštěváček!

V.

   Také následující hra již vlastně je klasickou erotickou hrou, a proto by jí měly předcházet aspoň krátké dráždivé přípravy.

   V úvodu hry (trvající opět minimálně 60 minut) se oba úplně nazí partneři alespoň třikrát vystřídají ve vzájemném dráždění; povel ke střídání však tentokrát dává zásadně muž.

   Po třetím "vystřídání" již muž partnerku nedráždí, ale namísto toho před ním úplně nahá žena naprosto přirozeně a beze studu o n a n u j e - čili podle jeho povelů střídavě dráždí partnera a sebe. Způsob ženiny onanie musí být dohodnut; potřebuje-li k tomu partnerka nějakou pomůcku či předmět, připraví si ji před začátkem hry tak, aby ji měla ihned po ruce. Po celou dobu onanie se musí žena dívat muži do očí a přitom mu dávat celým nahým tělem jasně najevo stupeň svého pohlavního rozdráždění.

   Muž si může onanující partnerku zevrubně prohlížet; může proto i na chvíli vstát z lůžka a poodstoupit, aby ji celou dobře viděl, obcházet okolo ní, jemně ji osahávat (samozřejmě tak, aby jí nepřekážel v onanii) a přitom pozorně sledovat, jak její nahé tělo sexuálně "pracuje" a stále zřetelněji se poddává vlnám vzrůstající pohlavní rozkoše - onanující žena musí muže pořád sledovat pohledem!

   Po předem stanovené době (zpočátku asi po 2-3 minutách, postupně je třeba spolu s jejím vzrůstajícím vzrušením tuto dobu přiměřeně zkracovat) muž rázným povelem onanii své partnerky přeruší a žena musí střídavě buď opět okamžitě dráždit muže anebo plnit určitý předem dohodnutý úkol, např.

- bleskově vstát z lůžka + možnosti dalšího postupu viz hra III. (chvíli stát dráždivě vypnutá na určeném místě, cvičit nahá před mužem podle jeho povelů, stát v Pozoru atd)

- bleskově znehybnět vleže na zádech se široce roztaženýma nohama a rukama vzpaženýma za hlavu a krátce odpovídat na různé otázky muže, vyžadující určité přemýšlení a nijak nesouvisející s erotikou a sexem, např. "Vyjmenuj deset zemí světa a jejich hlavní města!"; otázky musejí být přiměřené vzdělání ženy a její inteligenci (žena může zarecitovat i nějakou krátkou báseň, počítat zpaměti jednoduché matematické příklady nebo odříkat násobilku čísla v rozmezí 13 až 19, atd), záleží jen na fantazii a úrovni partnerů…

   Po splnění úkolu žena opět obnoví onanii; ovšem tak, že se na pokyn partnera nejprve připraví do původní posice, popřípadě si vezme vibrátor (či jinou pomůcku) a přiloží si ho těsně k přirození; pak se na rozkaz partnera dráždivě vzepne, hlasitě před ním napočítá do předem určeného čísla (stačí do pěti až deseti) a pak ihned začne znova onanovat. Na povel partnera přeruší žena po dalších 2-3 minutách (případně dříve) onanii a začne ho opět dráždit.

   Pokud žena takto postupně splní všechny úkoly (zpravidla tři) před vypršením určeného časového limitu hry, mohou se partneři opět několikrát vystřídat ve vzájemném dráždění. Po uplynutí časového limitu (nejdříve po 60 minutách) může hra skončit opět buď postupnými orgasmy obou partnerů (jako první vždy žena!) nebo jejich společným současným orgasmem; pokud je žena již dostatečně sexuálně "vycvičena", je možné dohodnout, že při dráždění ke společnému orgasmu (viz postup II.) bude současně dráždit sebe i svého partnera.

VI.

   Časem se mohou partneři pokusit i o jakousi předběžnou průpravu k erotickým hrám, kdy muž svou nahou partnerku ležící vedle něho na lůžku se široce roztaženýma nohama a rukama za hlavou dráždí obvyklým způsobem na poštěváčku a nahá žena či dívka se přitom dívá na něj a hledí mu upřeně do očí. Partner se obdobně dívá na ni, na její nahé tělo a občas i do očí.

   Zpočátku hledí drážděná žena (dívka) svému partnerovi do očí jen tehdy, pokud jí to předem dohodnutým pokynem výslovně přikáže a po určité době pokynem zase její pohled uvolní. Později však její partner dobu upřeného pohledu z očí do očí postupně prodlužuje, zatímco přestávky mezitím se zkracují.

   Muž přitom může dávat své partnerce nejrůznější příkazy, které drážděná nahá dívka či žena okamžitě plní, zároveň může různě měnit způsob a rychlost jejího dráždění a pozorně sledovat její reakce. Psychický účinek na oba partnery, zejména ve chvílích, kdy se silně vzrušená nahá žena či dívka začíná před svým partnerem blížit k orgasmu (a pak samozřejmě po celou dobu jejího vyvrcholení) je obrovský…

   Již od samého počátku by si však drážděná žena či dívka měla přivykat upírat partnerovi pohled do očí sama v okamžiku, kdy v těle ucítí první známky blížícího se vyvrcholení (případně mu to dát jasně najevo i jiným zcela jednoznačným způsobem) - a pak se snažit udržet pohled upřený do jeho očí až do úplného odeznění svých orgastických stahů…

   Po odeznění orgasmu by pak měla nahá žena či dívka říci partnerovi s pohledem stále upřeným do jeho očí něco hezkého a pak se tiše zeptat např. "můžu?" - a partner by jí měl uvolnění pohledu povolit!

VII. Otevřený orgasmus

   Později si mohou partneři vyzkoušet (zejména muž coby budoucí Pán na své partnerce jako na své nastávající otrokyni) jeden ze základních postupů, založených na tomtéž principu.

V textu tedy dráždí partner svou úplně nahou partnerku, což však neznamená, že v běžném partnerském či manželském vztahu nelze role obrátit.

   Základní princip spočívá v tom, že během jejího manuálního dráždění udržují oba partneři po celou dobu přímý kontakt pohledem z očí do očí, který smí nakrátko přerušit pouze muž.

* * *

   Drážděná žena či dívka se svlékne donaha, ulehne naznak na lůžko nebo na větší stůl, ruce položí za hlavu, pohodlně roztáhne nohy, a upře pohled vzhůru nad sebe, zatímco muž může zůstat úplně oblečen. Její rozkrok by měl být mírně podložen. V této pozici zůstane žena chvíli nehybně ležet, smí přitom rozmlouvat s partnerem, nesmí ho však sledovat pohledem, který musí mít stále upřený nahoru do stropu - zavírat oči má zakázáno!

   Partner k ležící ženě přistoupí a začne ji dráždit rukou na přirození, přitom zaujme takovou posici, aby ji mohl po celou dobu dobře pozorovat, sledovat veškeré její reakce a viděl jí zblízka do tváře. Jakmile se partnerka zřetelně pohlavně rozdráždí, otočí pohled na muže, otevře ústa a tím mu dá na vědomí, že už je silněji vydrážděná. Pokud jsou projevy sexuální rozkoše v jejích reakcích zřetelně patrné a partnerka zatím nezareagovala, přikáže jí to muž vhodným pokynem, třeba „Dívej se na mne!"

   Od této chvíle je žena povinna nepřetržitě sledovat muže pohledem, dívat se mu upřeně do očí, podle stupně svého vzrušení roztahovat nohy a vědomě usměrňovat intenzitu dýchání. Muž se rovněž dívá téměř stále do tváře partnerky, která by měla spolu se stoupajícím vzrušením otevřít ústa; pokud se partner na chvíli zadívá jinam a sleduje jiné její reakce, nesmí drážděná partnerka ani na okamžik přivřít nebo dokonce zavřít oči.

   Během intenzivního dráždění ženy na poštěváčku si pak oba partneři upřeně hledí do široce otevřených očí, partnerka přitom dýchá otevřenými ústy; muž pozorně sleduje její reakce a chování a usměrňuje rychlost a způsob jejího dráždění tak, aby jí co nejvíc prodloužil požitek a nepřivedl ji zbytečně brzy k vyvrcholení. Pokud to uzná za vhodné, může její dráždění občas na několik okamžiků přerušovat a přejíždět jí citlivě rukama po těle, a stále sledovat její reakce.

   Případné krátkodobé přerušení dráždění nesmí být pro partnerku důvodem k přerušení kontaktu očí a snížení frekvence dechu, kontakt očí smí přerušit zásadně jen partner.

   Okamžik, kdy partnerka rozpozná přicházející orgasmus, musí dát okamžitě a naprosto jednoznačně najevo partnerovi - s pohledem upřeným do jeho očí hlasitě vykřikne ("Už budu!") a prudce škubne tělem tak, aby muž ani na okamžik nezapochyboval, co to znamená.

   Od tohoto momentu se oba partneři až do úplného odeznění orgasmu v těle partnerky nepřetržitě zblízka dívají do úplně otevřených očí. Uzná-li to muž za vhodné, předkloní se nad obličej nahé ženy či dívky, reflexně se napínající k orgasmickému vyvrcholení; rozdrážděná partnerka přitom dbá na úplné rozevření úst (popř. i maximální roztažení nohou) a mohutnost svých hlasových a dechových reakcí; současně však ponechá naprosto nerušený průchod všem ostatním přirozeným projevům a reakcím svého těla na orgasmus.

--- Předchozí kapitola   Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 529 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 529

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara