DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Má-li nahá onanující otrokyně orgasmus výslovně povolen nebo dokonce nařízen, musí na předchozí příkaz Pána upozornit jak jeho, tak ostatní případné přítomné na okamžik překonání "spouštěcího bodu" ve svém těle hlasitým výkřikem "Teď!", a pak se s očima upřenýma před sebe, případně na Pána zřetelně vzepnout a uprostřed nejnáruživější onanie oddaně vypnutá na zlomek sekundy bezmocně strnout v obrovské křeči napjatá k prvnímu stahu - a s případným hlasitým výkřikem dát svému Pánovi a případným dalším přihlížejícím celým nahým tělem svůj první prudký orgastický stah jasně najevo.

   Správné chování onanující otrokyně během orgasmu závisí na její posici, ovšem nohy by měla mít pokud možno maximálně od sebe - při orgasmu vleže (na stole) bezpodmínečně!    

Jinak vždy otrokyni stanoví podrobnosti ohledně jejího chování při orgasmu Pán konkrétně podle posice, důležité je však především náležité vystupňování veškerých přirozených reakcí těla během orgasmu do maxima, zásadně však musí být otočená tváří a přední částí těla směrem k němu, oči široce rozevřené, pohled upřený buď vzhůru do jednoho bodu nad sebe nebo do očí Pána, případně musí mít předem závazně určená pravidla pro směr upření jinak naprosto nehybného pohledu!

 Během orgasmu musí nahá otrokyně bezpodmínečně udržovat původní posici a od okamžiku prvního stahu vědomě pracovat před Pánem a všemi dalšími přítomnými skutečně celým tělem, být stále úplně vypnutá vstříc nejen Pánovi, ale i dalším přihlížejícím, ruce mít vzpažené vzhůru nad hlavu a snažit se, aby jí byla vidět ozvěna orgastických stahů v těle až na konečcích prstů; podrobnosti se samozřejmě poněkud liší podle její posice a přirozeného sexuálního založení.

   Prudká orgastická slast nahé otrokyně musí být jasně vidět opravdu na celém jejím těle, tedy na pokračujících dobře patrných záškubech celého břicha v rytmu orgastických stahů, v posici vleže zároveň i na prudkém škubání jejích úplně roztažených nohou od chodidel až po stehna, na cukání jejích poslušně napnutých rukou a silném mimovolním trhání bezmocně rozevřeným rozkrokem. Od počátku musí Pán klást zvláštní důraz na to, aby onanující otrokyně zejména v první fázi orgasmu naprosto pravidelně, rytmicky a zcela viditelně tepala vypnutým podbřiškem, rodidly a celým rozkrokem.

   Jednotlivé orgastické stahy svého těla musí nahá otrokyně dávat během pokračující onanie Pánovi a dalším přihlížejícím najevo i vědomě zdůrazňovanými stahy hlavy, krku a všech "volných" končetin, zejména zřetelnými záškuby stehen, lýtek, kotníků a případně i prstů bosých nohou, obdobně stahy ramen, paží, loktů, zápěstí a reflexními záškuby prstů na volné ruce.

   Pán může od nahé otrokyně vyžadovat, aby se během prvého mimovolného stahu svého těla rázně vzepnula a pak před ním a případnými dalšími přihlížejícími v rytmu svých dalších stahů viditelně cukala břichem. Rytmické záškuby vypnutého břicha jsou velmi efektní (tím spíš, jsou-li vědomé) zejména při prudkém orgasmu nahé otrokyně v posici vstoje, samozřejmě pokud sebou i jinak zřetelně cuká skutečně celá od hlavy až po kotníky nohou a příliš si nezakrývá břicho onanující rukou.

   Kromě toho musí být silná orgastická rozkoš (až bezvědomí) otrokyně jasně vidět i ve výrazu jejího obličeje, na jejích široce rozevřených očích (upřených oddaně do očí Pána), popř. na bezděčných pohybech její hlavy.

   Pozorně přihlížející Pán a všichni další přítomní musejí během orgasmu otrokyně jasně vidět, jak obrovská mimovolní orgastická rozkoš naprosto ovládla celé její nahé otrocké tělo!

   Jestliže je o otrokyni známo, že během orgasmu "stříká", může jí Pán (zejména jsou-li přítomni další diváci) při onanii vstoje a vkleče nasvětlit rozkrok silným svítidlem - její výstřiky jsou pak v jeho světle dobře vidět a kapičky mnohdy bývají krásně duhově zabarvené…

   Při onanii vleže nebo vsedě v křesle musí mít proto při orgasmu úplně rozevřená rodidla a vědomě uvolnit pochvu; pokud to ovšem stupňuje rasanci jejího výstřiku, ji naopak vědomě celou křečovitě sevřít. Při onanii v ostatních posicích by se pak měla otrokyně snažit, aby Pán a všichni ostatní její výstřiky alespoň postřehli.

   Pán by neměl otrokyni práci celým tělem během orgasmu nijak omezovat nevhodnou posicí; posice musí onanující otrokyni umožnit pracovat před Pánem při extasi a orgasmu skutečně celým nahým tělem! Největší důraz však musí Pán klást na to, aby krajně rozdrážděná otrokyně udržovala nohy v maximálním roztažení až do úplného odeznění svých orgastických stahů, po přerušení onanie na pokraji orgasmu pak až do jeho povelu "Uvolni se!"

   V sebepřemáhacím sexu je nezbytné, aby Pán i ostatní přihlížející zřetelně viděli jednotlivé stahy probíhající nahým tělem poslušně vypnuté otrokyně cukající mimovolně v jejich rytmu rozkrokem, břichem, podbřiškem a dalšími partiemi těla až do jejich úplného odeznění.

   Po celou dobu trvání svého orgasmu až do úplného odeznění všech stahů ve svém těle se musí odevzdaně vypnutá otrokyně upřeně dívat přímo před sebe nebo do očí svého Pána!

Správné chování při pozvolném odeznívání orgastických stahů

   Onanující otrokyně po odeznění hlavní orgastické episody ve svém těle nahlas poděkuje Pánovi za vybití, i po odeznění nejprudších pravidelných stahů se však stále ještě mírně dráždí, rytmicky "pulsuje" celým nahým tělem v souladu s ojedinělými stahy doznívajícího orgasmu a pozvolna zpomaluje onanii.

   I po odeznění pravidelných orgastických stahů v těle musí otrokyně zůstat v posici vleže nadále mohutně rozevřená, v jiných posicích úplně vypnutá vstříc Pánovi a případným dalším přihlížejícím, a během zpomalování onanie pozorně sledovat další průběh orgasmu v těle a stále dávat viditelně najevo všechny jeho další slábnoucí a nakonec už jen ojedinělé stahy.

   Teprve po úplném odeznění stahů pomalu odtáhne ruku (i s příp. pomůckou), vleže pomalu napne ruce dozadu za hlavu a celá se vypne (s maximálně roztaženýma nohama!), v ostatních pozicích se vzepne do posice „Pozor!“ s rukama vzpaženýma nad hlavu, vypne podbřišek, opět hlasitě poděkuje za orgasmus a nadále dává Pánovi (i všem ostatním) jasně najevo postupně odeznívající pohlavní vzrušení. Uvolnit se ovšem může zásadně až na výslovný pokyn svého Pána nebo na jeho povel "Pohov!"

   Na rozkaz Pána však musí otrokyně po ukončení onanie bez ohledu na pokračující stahy ve svém těle bleskově vzpažit ruce nad hlavu, napnout je až po konečky prstů a s očima stále upřenýma před sebe nebo na Pána dávat nadále poslušně vypnutá celým tělem Pánovi a všem dalším případným přítomným najevo všechny další orgastické stahy.

   Nahá otrokyně tedy musí dávat předem určeným způsobem Pánovi jasně najevo postupně odeznívající pohlavní vzrušení a opadávání orgastických stahů ve svém těle - to je nadále jeho bezvýhradným vlastnictvím, což by mělo být na jejím chování i nyní dobře znát, navíc by měla dávat najevo svou vděčnost Pánovi za to, že jí orgasmus dovolil a že ji k němu přivedl. Při postupném odeznívání orgasmu proto musí dbát, aby Pán dobře viděl pozvolné klesání jeho intenzity a mohl stále sledovat, jak jejím nahým tělem probíhají stále řidší a slabší, nakonec už jen ojedinělé, ale neustále dobře patrné orgastické stahy.

   Nahá otrokyně musí po odeznění orgasmu zůstat v této pozici tak dlouho, dokud není Pánem výslovně vyzvána, aby se uvolnila nebo posici změnila. Poslušně vypnutá a v posici vleže úplně rozevřená otrokyně však musí dávat i potom jasně najevo každý případný další ojedinělý stah svého doznívajícího orgasmu! Jak známo, po skutečně kvalitním orgasmu probíhají tyto ojedinělé stahy tělem otrokyně ještě i po několika minutách! Její povinností tedy je dávat celým nahým tělem i všechny tyto stahy zřetelně najevo - pokud nahá otrokyně takový stah ucítí, měla by se sama snažit ho vědomě zdůraznit a případně ho ještě zesílit tak, aby ho její Pán a všichni případní další přítomní jasně postřehli.

   Po úplném odeznění orgasmu v těle otrokyně může následovat buď krátká přestávka nebo naopak okamžité pokračování v programu, při náročnějších praktikách však často vzápětí následuje další bolestivé mučení.

Doplňující poznámky

   Působí velmi efektně, pokud má jinak úplně nahá otrokyně při onanii vstoje na zemi na nohou lodičky s vysokými jehlovými podpatky a pokud je přitom její nahé tělo na rozdíl od okolí výrazně osvětleno (třeba i malým reflektorem), zatímco zbývající část místnosti tone v přítmí.

   Onanující otrokyně přitom může mít na krku třeba řetízek s hezkou broží nebo dokonce náhrdelník, další řetízek však může mít i na nohou; po dohodě s Pánem si může ozdobit nahé tělo i barevnou stuhou (například rudě červenou) kolem pasu, obdobné stužky může mít i (popř. jen) na zápěstí rukou nebo na kotnících nohou.

   Zajímavá je i "otevřená onanie", kdy se úplně nahá otrokyně upřeně dívá široce otevřenýma očima na Pána po celou dobu své onanie; tedy od okamžiku, kdy se na rozkaz Pána připraví do určené posice k onanii až do úplného odeznění všech orgastických stahů svého těla.

   Jinak může nahá otrokyně před Pánem (a dalšími přítomnými) onanovat v nejrůznějších posicích (především vleže) s pevnou vzpěrou mezi koleny svých úplně roztažených nohou - což je mimořádně efektní při současném převázání jejích očí, zejména na zemi nebo na stole s vysoko vzhůru podloženým (a tedy vypnutým) tělem.

   Při onanii vleže lze nahou otrokyni rovněž částečně znehybnit (spoutat), samozřejmě tak, aby měla jednu ruku volnou; například po zapevnění vzpěrou mezi kolena úplně roztažených nohou ji pevně připoutat za kotníky k rohům stolu, případně ji "přikurtovat" tělo ke stolu v úrovni hrudníku (nad nebo pod prsy), na břiše a v podbřišku. Jinak lze onanující otrokyni pevně "přikurtovat" i vsedě na židli, vstoje ke vhodnému kusu nábytku nebo venku ke stromu; její orgasmus je v této situaci pak docela zajímavý…

   Stejně zajímavá je i onanie úplně rozevřené otrokyně (s mohutně vyceněným rozkrokem), během které má po celou dobu zaveden hluboko do konečníku určitý předmět (svíčku, vhodnou malou trubičku, váleček atd).

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 257 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 257

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin