DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

I při onanii musí nahá otrokyně umět rozpoznávat a dávat zřetelně najevo okamžik, kdy ve svém těle ucítí první jasné příznaky přicházejícího orgasmu. Při onanii je to o to důležitější, že Pán nemá přímý fysický kontakt s jejím nahým tělem a je tedy odkázán pouze na její informace - a kromě nich snad už jen na svou zkušenost.

   Okamžik začátku předorgastické extase je jedním z klíčových okamžiků sebepřemáhacího sexu vůbec a Pán ho musí na onanující otrokyni vždy přesně rozeznat; proto musí své otrokyni - na rozdíl od manuálního dráždění - stanovit přísná pravidla pro správné a naprosto viditelné zdůrazňování okamžiku nástupu extase během onanie ve všech v úvahu přicházejících posicích tak, aby ho na ní vždy naprosto bezpečně a spolehlivě rozpoznal.

   Správný postup nahé otrokyně v tomto okamžiku závisí na její posici, ovšem jinak je obdobný jako při manuálním dráždění na stole: krajně rozdrážděná otrokyně by měla vždy mohutně škubnout celým tělem, celá se před zraky Pána oddaně vypnout a hlasitě vykřiknout "Už!"

   Pokud je to s ohledem na posici možné (resp. vhodné), měla by nahá otrokyně i při onanii v tomto okamžiku bleskově rozhodit nohy úplně do maxima, napnout volnou ruku do vzpažení nad hlavou nebo si volnou rukou mohutně rozevřít rodidla, vycenit je vstříc Pánovi a vystavit jeho pohledu své prudce rozdrážděné přirození, případně se vzepnout na špičky a vědomě vystupňovat veškeré sexuální reakce svého nahého těla na nejvyšší míru.

 Otrokyně onanující vstoje, vkleče nebo v dalších obdobných posicích proto v okamžiku, kdy rozpozná první příznaky nastupujícího orgasmu, prudce škubne celým tělem tak, aby to Pán dobře viděl (nohy samozřejmě ponechá v původní posici), přitom vykřikne "Už!", oddaně před ním vypne celé nahé tělo, vzepne se a zároveň se prohne dozadu tak, aby byla břichem a podbřiškem vypnutá dopředu vstříc Pánovi (jakoby mu ho nabízela), otevře ústa, upře pohled před sebe nebo Pánovi do očí a s úplně nehybným pohledem prudce zrychlí onanii a poslušně vystupňuje na nejvyšší míru všechny své sexuální reakce.

   Otrokyně onanující vleže v tomto okamžiku prudce rozhodí nohy do maxima a nadzdvihne rozkrok, široce otevře ústa a celá se dráždivě vypne vstříc Pánovi, zároveň vystupňuje intenzitu onanie na nejvyšší míru a začne hlasitě sténat rozkoší. Nahá otrokyně by měla zároveň upřít pohled na Pána a pak mu poslušně vypnutá a úplně roztažená oddaně předkládat k přísnému posouzení nejintimnější sexuální reakce svého prudce rozdrážděného nahého těla.

   Onanuje-li nahá otrokyně vleže na zemi roztažená před zraky svého Pána u jeho nohou, měla by v okamžiku, kdy ucítí přicházející orgasmus, spolu s hlasitým výkřikem na zemi navíc celá prudce nadskočit; přitom samozřejmě bleskově rozhodí nohy do maxima, vypne rozkrok a upře pohled nahoru do očí svého Pána (případně nastávajícího mučitele), vystupňuje onanii i veškeré rozdrážděné reakce svého těla na největší možnou míru; po celou dobu extase by měla před zraky Pána u jeho nohou co nejčastěji a nejprudčeji na zemi celá nadskakovat co nejvýš vzhůru - její rozdrážděný rozevřený rozkrok by měl pokaždé doslova vylétnout nahoru, v nejvyšším bodě se na okamžik mohutně vypnout a zase bezmocně padnout dolů…

   Obdobně postupuje i otrokyně onanující vsedě: sedí-li na židli, v okamžiku kdy rozpozná první známky nastupujícího vyvrcholení, zřetelně nadskočí, vykřikne "Pozor!", podle možností rozhodí nohy co nejvíc od sebe a celá se vypne (případně vzepne).

   Při onanii vsedě v křesle s roztaženýma nohama přehozenýma koleny přes jeho opěradla vykřikne nahá otrokyně v okamžiku, kdy rozpozná přicházející orgasmus, bezmocně "Pozor!", rázně škubne (vášnivější žena doslova zacloumá) široce roztaženýma nohama od sebe a vycení prudce rozdrážděná rodidla vstříc Pánovi, otevře ústa a s očima upřenýma přímo před sebe nebo na Pána vystupňuje onanii i své rozdrážděné reakce do maxima.

   Současně s prudkým škubnutím celého těla by měla vášnivě onanující otrokyně zapojit i svou druhou, dosud volnou ruku:

   V určitých posicích, zejména při onanii vleže nebo úplně roztažená vsedě v křesle, by si měla rychle rozevřít rodidla - tedy stydké pysky pod poštěváčkem - tak, aby Pán mohl dobře sledovat jejich mimovolní reakce v posledních vteřinách před orgasmem; při onanii vstoje nebo vkleče může onanující otrokyně vzpažit volnou ruku kolmo nebo šikmo vzhůru, upažit ji do strany, případně ji předpažit před sebe - ale vždy ji přitom napnout až po konečky prstů.

   Při onanii v jiných posicích musí rozdrážděná otrokyně v okamžiku nástupu předorgastické extase bleskově roztáhnout nohy do maxima (podle pozice), vycenit Pánovi vstříc své mohutně prokrvené přirození, rázně vzepnout celé tělo a obrovským vystupňováním sexuálních reakcí dávat jasně najevo svou vrcholící rozkoš.  

   Na předchozí pokyn Pána (případně po předchozí dohodě) může otrokyně v tomto okamžiku navíc úplně otevřít rozdrážděně ústa a v posici tváří v tvář Pánovi upřít pohled přímo do jeho očí, případně při onanii v jakékoli posici napnout volnou ruku za hlavu do vzpažení či rozpažení.

Pán by jí měl stanovit přesný postup a pravidla ve všech v úvahu přicházejících posicích, například zda má zrychlit nebo zpomalit onanii, co má udělat s volnou rukou, případně hlavou, kam má upřít oči, zda má otevřít ústa, roztáhnout nohy, vypnout podbřišek atd.

Představte si pánové úplně nahou otrokyni onanující před vámi vkleče na zemi, jak se dráždivě vypnutá se šikmo rozpaženou napjatou rukou, úplně otevřenými ústy a pohledem upřeným do vašich očí doslova nezadržitelně řítí do obrovského orgasmu - není to nádherný důkaz jejího opravdového otroctví?

   V okamžiku rozpoznání předorgastické extase je na rozdíl od manuálního dráždění na stole dokonce možné, aby onanující otrokyně bleskem úplně změnila posici: například onanuje-li vsedě, může bleskově vyskočit a dokončit onanii vstoje dráždivě prohnutá do záklonu, při onanii vleže se vzepnout nahým tělem vzhůru až do mostu atd.

   Podrobnosti postupu onanující otrokyně ve všech možných i "nemožných" pozicích, ve kterých vůbec může onanovat, je třeba předem přesně dohodnout, opět však závisejí hlavně na přání Pána, samozřejmě s ohledem na sexuální a psychické vlastnosti konkrétní otrokyně.

* * *

   Během předorgastické extase platí pro onanující otrokyni stejná pravidla a "povinnosti" jako při manuálním dráždění. Rozdrážděná otrokyně musí vypnutá v určené posici před Pánem maximálně reagovat, dávat celým nahým tělem jasně najevo své krajní rozdráždění tak, aby Pán i všichni ostatní dobře viděli, jak na ni orgasmus neúprosně přichází, a s očima upřenýma před sebe nebo na Pána usilovně pokračovat v onanii.

   Při onanii musí na rozdíl od manuálního dráždění prudce vydrážděná otrokyně na předchozí příkaz Pána po celou dobu extase mohutně přirážet rozkrokem, sama toto přirážení postupně zrychlovat a jak se její orgasmus blíží, otrocky přirážet před Pánem celým tělem.  

   I při onanii musí Pán od otrokyně neúprosně vyžadovat, aby se pokaždé snažila prodlužovat předorgastickou extasi co nejdéle; tím spíš, že při onanii má všechno v moci (a v rukou) sama.  

Správná otrokyně se musí i při onanii svíjet nahá před Pánem v prudkých předorgastických křečích nejméně deset vteřin - a pak před ním doslova vybuchnout v obrovském orgasmu!

     Nemá-li otrokyně předem výslovně povolen orgasmus, musí i při onanii spolehlivě včas zabránit jeho příchodu. Během onanie však otrokyně není ve vztahu ke svému rozdráždění pasivní jako při manuálním dráždění, ale značně aktivní - proto je pro ni úmyslné zabránění vlastnímu orgasmu mnohem náročnější a psychicky namáhavější.

   Nahá onanující otrokyně musí během extase celým tělem maximálně reagovat vypnutá v dráždivé posici před Pánem, dávat jak jemu, tak všem dalším případným přihlížejícím celým svým tělem najevo své krajní rozdráždění tak, aby na ní bylo jasně vidět, jak na ni neúprosně přichází orgasmus a s očima upřenýma před sebe nebo na Pána pokračovat v dráždivé manipulaci. Pán musí křivku jejího rychle stoupajícího rozdráždění sledovat tentokrát velmi pozorně - a pak jí dát pokud možno nečekaně, ale vždy včas přísný povel "Stop!"

Spouštěcí bod orgasmu

   I při onanii ve všech pozicích musí otrokyně přesně rozpoznávat "spouštěcí bod" orgasmu, tedy poslední okamžik, kdy ještě může bleskovým přerušením onanie zabránit jeho příchodu.

   Pokud má onanující otrokyně povolen orgasmus, musí okamžik kdy v těle ucítí "spouštěcí bod" orgasmu oznámit Pánovi hlasitým výkřikem "Teď!"; pokud ovšem orgasmus předem výslovně povolen nemá, musí v tomto okamžiku vykřiknout "Stop!", rázně přerušit onanii a bleskově se vypnout do předem určené posice.

   Pokud Pán nepřeruší povelem „Stop!“ její onanii nebo je-li předem určeno, že se musí vydráždit až do onoho opravdu posledního okamžiku před "spouštěcí bod" a potom orgasmus sama otrocky odvrátit (Pán by jí to měl těsně před začátkem její extase přísně připomenout), pak jí samozřejmě žádný povel nedává a jen ji přísně sleduje; nahá otrokyně musí po upadnutí do předorgastické extase - poslušně vypnutá, roztažená a s očima upřenýma do očí Pána - vášnivě onanovat dál, teprve v posledním momentě před příchodem "spouštěcího bodu" sama rázně přerušit onanii, hlasitě vykřiknout ("Jsem vaše!" nebo něco podobného), bleskově rozhodit ruce co nejdál od těla, současně se celá vypnout vstříc Pánovi do předem určené pozice a sama mu poslušně nabídnout k disposici své do krajnosti rozdrážděné nahé tělo…

   Klečící nebo stojící otrokyně musí v momentě, kdy v těle rozezná přicházející "spouštěcí bod" orgasmu, rázně přerušit onanii a bleskově rozhodit ruce co nejdál od přirození - tedy vzhůru nad hlavu, napnout je až po konečky prstů a krajně rozdrážděná se na samém pokraji orgasmu úplně nahá vzepnout do mírného záklonu (především vkleče je to nesmírně efektní!), zvednout hlavu vzhůru a celá se bezbranně vypnout na pospas svému Pánovi (mučiteli)…

   Ležící otrokyně (na zemi i na stole) rovněž musí nejpozději v okamžiku, kdy v těle rozpozná přicházející "spouštěcí bod" orgasmu, bleskově přerušit onanii, napnout ruce za hlavu, úplně roztáhnout nohy a rázně vzepnout rozkrok do výšky.

   Pán by měl otrokyni od počátku vést k tomu, aby se vleže snažila v momentě přerušení onanie na pokraji orgasmu vypnout se rozdrážděným rozkrokem opravdu co nejvýš vzhůru, případně (pokud je toho schopna) bleskově udělala "most" - neboli po rázném přerušení onanie se jediným pohybem (švihem) vzepjala s maximálně roztaženýma nohama do "mostu" s hlavou spuštěnou bezvládně dolů a úplně otevřenýma očima…

   Otrokyně onanující vsedě na židli v okamžiku rozpoznání "spouštěcího bodu" orgasmu bleskově vzpaží obě ruce nad hlavu a celá se vypne (čímž samozřejmě přeruší onanii); přitom může podle možností roztáhnout nohy a upřít pohled do očí Pána; jinak se musí stále dívat přímo před sebe a nehybně vypnutá před Pánem poslušně přemáhat krajní pohlavní vzrušení.

   Stejný postup musí vášnivě onanující otrokyně dodržet i v případě, že se Pán rozhodne kdykoli během její předorgastické extase ukončit její onanii rázným povelem "Stop!"

   Nahá otrokyně onanující v křesle s nohama přes jeho opěradla se na povel "Stop!" nebo po rozpoznání "spouštěcího bodu" svého orgasmu buď nehybně vzepne a s očima upřenýma na Pána oddaně čeká na jeho další rozkazy nebo se bleskově vymrští z křesla a začne okamžitě vykonávat předem stanovené úkoly, případně se připraví do předem určené posice: obvykle opět do vzpažení vypnutá celým nahým tělem vstříc Pánovi…

* * *

   I po překonání spouštěcího bodu je ještě krátký zlomek vteřiny než tělem onanující otrokyně proběhne první orgastický stah. I tato kratičká předorgastická křeč, kdy nahá otrokyně už jen bezmocně "přihlíží", jak její orgasmus neúprosně přichází, na ní bývá většinou dobře patrná jak ve výrazu obličeje, tak na obrovském napětí všech partií jejího krajně rozdrážděného nahého těla - trvá však velmi krátce (často je to jen jakýsi nepatrný "záblesk") a proto ji lze snadno přehlédnout. Pokud na nahé otrokyni tato křeč v posledních momentech před jejím orgasmem vidět není, je to většinou proto, že nedokáže úplně přemoci svůj přirozený stud, vnitřně se úplně uvolnit a plně se odevzdat svému Pánovi.

   Onanující otrokyně musí umět zdůraznit tuto mimovolní křeč celého těla mnohem důrazněji a pečlivěji než při dráždění poštěváčku rukou Pána.

   Přestože téměř ztrácí vědomí, musí se krajně rozdrážděná otrokyně po překonání "spouštěcího bodu orgasmu" celá reflexivně napnout a maximálně vzepnout své úplně strnulé tělo vpřed (směrem k Pánovi, resp. přítomným), aby tuto její křeč celého těla bylo možno dobře postřehnout, několik zlomků vteřiny ji perfektně udržet - a pak sebou mohutně škubnout v obrovském stahu celého nahého těla začínajícího orgasmu.

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 181 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 181

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin