DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

               Paní z obrazu

    Dnes ji určitě najde.

    Dnes to už musí vyjít.

    Měsíce píle budou korunovány zaslouženým uznáním a Ona mu konečně odpoví.

    Je to od ní zákeřné a hravé a lstivé a provokativní a koketné a zlé, takhle jej zkoušet.

    Ale najde ji a osloví, není přeci takový hlupák, aby nerozšifroval ty náznaky, které k němu stále vysílá.

    Je jasné, že k němu nemůže Ona jen tak přijít, položit mu svoji ladnou ručku na rameno a říct "Můj princi, zde jsem, jen na Vás jsem čekala a jen po Vás toužím."

 

    On musí uspět ve zkoušce, musí svoji Princeznu sám nalézt a dokázat tak, že je jí hoden. A on to dokáže!

    Už cestou z práce pročítal bedlivě inzertní rubriky a hledal jinotaje, mistrně skrytá sdělení a Jení nápovědě.

    Ano, dělá mu problem je někdy odhalit, ale vždyť má jen takové vzdělání, jaké mu jeho vychovatelé nízkého původu dokázali zabezpečit. Vnitřně vždy věděl, že on sám je vysokého rodu a že právě proto byl vstrčen do kolébky svých vesnických a nevzdělaných rodičů, aby v sobě zocelil brokátem nerozmazlenou vůli, píli a aby jako každý Plaváček vyloupl se ze skořápky nicotnosti do květu slávy a mohl hrdě stanout po Jejím boku.

    Nemůže se hněvat na ty, kteří jej jako rodiče vychovali, že mu nedali královské vzdělání a vychování, jaké mu náleží, vždyť jistě dělali co mohli.

    Ale teď Ji najde, osloví a uspěje ve svojí životní zkoušce. Ukáže světu, kdo je, až stane po Jejím boku před jásajícím davem, který ji obdivuje a který do posledního muže touží pohledět na ni zblízka.

    Z inzertní rubriky si vypsal maily nápovědí, které mu jistě zasílá Ona.

    vždyť co jiného může znamenat věta "můj princi, stále tě hledám."

    Reklamní čtverčík "Uvolněné honosné apartmány Zahrada růží při dálnici na Prahu" mu měl připomenout, že musí pospíšit, jeho Princezna je již netrpělivá.

    Pochopitelně, nemůže jej oslovit, nesmí k němu poslat posla. Smí poslat sen nebo mít inzerát, to jí přeci nikdo nemůže vyčíst.

    "Najdi novou tvář komunikace!" Plakátek v metru si nemůže dovolit jen tak někdo, to je jen pro vyvolené a tento vzkaz... no je to vzkaz, jsou na něm přeci její tři barvy, žlutá, rudá a černá! Internetová adresa... jistě, hlupák a bloud, jak mohl zapomenout... a hned naproti další nápověď -- "Seznamuji se na internetu, vím, jak svět běží!"

    "Děkuji ti princezno, že mne trpělivě vedeš, jistě bych pochopil hned napoprvé, kdybych měl královské vzdělání!"

    Ach, vzdělání... ale nebude jí dělat ostudu, navštívil podvečerní cyklus přednášek a na zdi má teď zarámovaný diplom stvrzující, že je Mistrem Tántrických nauk. Pro to vedle zarámované oprávnění vyučovat Jóg zase absolvoval weekendový workshop. On přeci není jen tak někdo!

    Ten večer byl dlouhý a úmorný a plný zoufalství.

    Nevěřili byste, kolik je na těch internétech seznamek.

    Trvalo chvíli, než mu došlo, že v tak ubohém doupěti hříchu a nečistoty, jakým jsou pornoservery, by se jeho Princezna zřejmě nezdržovala. Nicméně... některé nápovědi byly tak jasné, že zkusmo poslal svůj vzkaz "Jak jsi odvážná, žesis podala inzerát a jaký skvostný máš profil." Nebyl si ale jist, zda je to Ona, proto ji neoslovil přímo a jen zkusmo ťuknul -- "Jsem auditorem Jógy a Mistrem Tántry a jiných vysokých nauk, jsem kultivovaný a důvěryhodný princ a rád vyměním svoje štěstím zářící foto za jakékoliv tvoje..." to by přeci mělo stačit k ověření, zda jsi moje Ona, má Princezna.

    Několik dam mu již odpovědělo a svoje portrety zaslalo, ale zklamaně shledal, že  ani jedna z nich není Ona.

    Kdyby věděla, kolik dřiny musí podstupovat, kolik stovek mailů denně rozeslat! Proklel by svoje nevzdělané pěstouny, kterým byl jistě podstrčen, on, Mistr Tantry. Ale co naplat, zpět k pátrání.

    Dnes objevil nový server, není na něm vycapených zadků a všichni tam mluví vzdělaně, s minimem gramatických chyb a na profilech mají opravdové myšlenky a hele, dá se napsat mail!

    Královský server, veliká knihovna, žádné hloupé řeči... jistě je dnes u cíle svého snažení!

    Dnes to jistě vyjde, dnes ji konečně najde!

    Několik hodin přebíral profily. Naštěstí server má filtrování podle velmi propracovaných kriterií, děkuji, Princezno, jistě jsi již netrpělivá, že mi takto pomáháš... těm slovům sice ani zamák nerozumí, ale je přece bystrý, stačí si to přeci letmo přečíst, ne? Co je to ten "sumík" a asi je ceněné být "dom" a to "switch" asi znamená, že je v tom pošvýcarsku dokonalý... 

    Několik desítek ženských profilů přímo volalo, že jsou inzerátem, který jej má navést k jeho Vyvolené.

    Není zbytí, i tentokrát osloví radši všechny, než aby Ji přehlédl... vždyť je skryta jako zakletá panna mezi dvanácti sestrami, je to náročný úkol ji najít. Jaká škoda, že za den nestihne rozeslat svůj mail ještě více desítkám možných profilů svojí Princezny!

    "Ó, vy krásná, jsem Mistrem Tantry a Jogy a každé ženě naslouchati dovedu, každou i k orgasmu přivedu. Jsem Dom a Switch a stanu se trpělivým opatrovatelem zahrad Vašeho snění a  trpělivě  Vám  pak, moje Paní, budu cestu životem ukazovati. Rád i fotografii svoji za Váš portrait vyměním a šťasten budu, věru přešťasten, když odpověďi od Vás brzy uzřím. V úctě oddaný Váš PřepečlivýZahradník@napišteMi"

    Chtěl ještě dodat

    "PS: Prosím, pište mi na mail, rozesílám to po tolika místech, že už ani netuším, kde bych měl hledat odpovědi."

    Ale styděl se. Nepřizná to. To Ona vědět nemusí.

    Den skončil.

    Úkol, pro který dnes, jako každý jiný den, vůbec žil, byl odveden.

    Zítra znovu bude hledat nápovědi od svojí Princezny, která mu krutě, laškovně, provokativně i tajemně, skrytě i překvapivě sesílá znamení, že ji má hledat, oslovovat a pátrat po ní.

    Slíbí jejímu obrazu, před kterým každý večer a každé jitro pokleká, že zítra ještě zvýší svoje úsilí a najde další servery s maily na děvčata a kdyby měl celý ženský svět obeslat, jednou se trefí!

    Dnes mohl ulehnout v nadmíru dobré náladě, dnes jej její obraz odměnil zvláště milým úsměvem, nepochybně za objev toho serveru, určitě je už blízko!

    Usíná a ve snu se mění na Merkuria, který na okřídlených botách oblétává svět a do všech dopisních schránek vhazuje lístek "Paní, děkuji za Vaši odvahu dát si inzerát, který mne k Vám navedl."

    Jako Merkurius -- zloděj se vkrádá do jejich snů a šeptá jim do oušek "Jste Ona? Jste to Vy, má Paní?"

    Jako Merkurius -- léčitel pak konejší Její duši, která se jistě nemůže dočkat, až on ji nalezne. Určitě již zítra...

    Ze zdi na spícího Zahradníka shlížela Ona.

    V rudých růžích na černém saténu se žlutým nápisem "kalendář LEO, leden 2014"

    

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 181 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 181

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara