DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Ačkoliv titulek slibuje kočky a - pouhou shodou okolností - redakční sdělení obsahuje prosbu spřáteleného kočkařského útulku, meritem přípondělníku budou ty kočky z motta webu, tedy kočičky, kundičky, mušličky, škeble, kundy, píčy, kačeny, buchtičky, žemle či frndy.

Na tomhle serveru si asi nejvíc cením toho, nakolik hravé a vynalézavé má jak čtenáře (a čtenářky taky, samozřejmě), tak redaktory obého pohlaví, abych neopakoval floskuli. Nápad s měsícem kočkozpytu pochází od Renaty a má také cosi do činění s jedním jejím výzkumným projektem, nicméně transformací přes Seržu, Lízu a Mi_cinku se z něj narodilo cosi, o čem Renče napíše samo a co by se úchylům mohlo i líbit jako zdánlivě nebetyčná ptákovina. Pardon, kočkovina. A ke kočkám se vrátím.

Je pro úchyla (a neúchyla taky, samozřejmě) jen málo věcí, které by dokázaly potěšit víc, než hebká, měkká a k ruce se vinoucí kočička (a škeble, píča a všechny ostatní jmenované taky, samozřejmě). Je pochopitelné, že pro úchyla je tou nejkrásnější, nejžádoucnější a nejpreferovanější ta, kterou má tady... kruci, ne, to nemá být jako v tom vtipu "Jiná ji má jinou?" - tedy ta, kterou má jeho vyvolená, nejkrásnější, nejžádoucnější ... a málem jsem napsal nejpreferovanější. Majitelky nejkrásnějších, nejžádoucnějších a nejpreferovanějších se ale k srovnávání stavějí opatrně a nedůvěřivě a vystaveny pokusu o porovnávání, kladou odpor místy až zoufalý.

Takže to bude převážně anonymní. Renče to sepíše samo a já projekt Kočka česká, kočka hezká tímto považuji za zahájený.

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 69 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 69

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara