DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Při sebepřemáhacích praktikách musí nahá žena (otrokyně) často před zraky svého Pána nepředstíraně onanovat, zpravidla pod jeho vedením, resp. podle jeho strohých povelů.    

   Schopnost nepředstírané onanie před zraky Pána, případně dalších přítomných, je u každé zkušené a eroticky rozvinuté ženy jednou ze základních sexuálních dovedností.

   Při onanii musí úplně nahá otrokyně přemáhat svůj přirozený stud mnohem usilovněji než při manuálním dráždění; proto je nedílnou součástí sebepřemáhacího sexu její nepředstíraná onanie před Pánem, ale z jeho rozkazu i před větším počtem pozorně přihlížejících diváků.

   Nepředstíraná onanie (autoerotika) otrokyně je i při sebepřemáhacích praktikách kromě manuálního dráždění jediným alternativním způsobem jejího pohlavního vzrušování; otrokyně ovšem musí být i při onanii úplně nahá a musí jít o onanii skutečně naprosto nepředstíranou!

   Při onanii patří k nejdůležitějším předpokladům požadavek, aby Pán viděl otrokyni zepředu a mohl nepřetržitě dobře sledovat všechny sexuální reakce jejího nahého těla, pozorovat její dráždivou automanipulaci, její usilovnou snahu vydráždit se před jeho očima co nejdříve a co nejkvalitněji a mohl po celou dobu pozorně sledovat její vzrůstající pohlavní rozdráždění.    

   Nahá otrokyně musí před Pánem onanovat naprosto nepředstíraně a stále velice intenzivně, celým tělem se přirozeně poddávat svému vzrušení a přitom dodržovat i všechna další pravidla správného sexuálního chování. To platí i tehdy, když Pán s onanující otrokyní občas či běžně hovoří; na jeho případné otázky odpovídá nahá žena uprostřed náruživé onanie vždy krátce, hlasitě a zřetelně, a nemá-li to výslovně zakázáno, dívá se mu přitom oddaně přímo do očí.

   Otrokyně musí umět před svým Pánem onanovat ve všech možných posicích, především však vstoje nebo vkleče zpříma v mírném rozkročení čelem proti němu (s pohledem upřeným do jeho očí) s vypnutým tělem dráždivě prohnutým vzad, samozřejmě vleže na stole nebo na zemi u jeho nohou s nohama roztaženýma tak, aby jí Pán (a všichni další přítomní) dobře viděl do rozkroku na pohlaví, vsedě v křesle s roztaženýma nohama rozhozenýma přes postranní opěradla, případně i na židli se široce roztaženýma nohama.

   Nejefektnější způsob onanování úplně nahé otrokyně během sebepřemáhacích praktik je její nepředstíraná onanie vstoje v mírném rozkročení před Pánem, resp."publikem", nejlépe na malém stupínku, kdy se mu dráždivě vypnutá nahá otrokyně na povel dívá do očí.

   Mimořádně efektní je onanie nahé otrokyně dráždivě vzepnuté vkleče v záklonu rozkročmo na velkém stole čelem k Pánovi, popř. na vysokém podstavci čelem k "publiku"; její onanie vkleče před Pánem na zemi je však rovněž velmi zajímavá.  

   Dokonalou demonstrací její nepředstírané odevzdanosti Pánovi je v sebepřemáhacím sexu její usilovná onanie vleže na zemi, kdy je nahá otrokyně široce roztažená rozkrokem pod jeho nohama. Pro vystupňování všeobecného pocitu její oddanosti i celkového efektu je vhodné otrokyni vleže na zemi náležitě podložit v rozkroku, takže je během onanie dráždivě vypnutá vzhůru a po prudším rozdráždění se nahá ještě sama vleže vzpíná rozkrokem stále výš a výš…

   Onanie vleže se používá hlavně před náročným mučením otrokyně na stole, jinak jen jako "zpestření programu" déletrvajících praktik, případně pro oddech Pána (mučitele) a současně docela působivé vystupňování ženiny nepředstírané odevzdanosti.

   Při některých praktikách je zajímavé, když nahá otrokyně onanuje vsedě v křesle s vyššími - koženými či čalouněnými - postranními opěradly; otrokyně po usednutí do křesla před začátkem onanie na povel Pána přehodí nohy přes jeho opěradla, čímž doslova vycení (a tahem úplně roztažených nohou i rozevře) přirození dopředu vstříc pohledu Pána a dalších přihlížejících.

   Poněkud zvláštní, ale velice rafinovanou možnost využití nabízí velké křeslo (ušák): nahá otrokyně se postaví za jeho opěradlo zády ke křeslu a zvrátí se dozadu do křesla tak, aby měla hlavu opřenou temenem o sedačku a rozkrok vypnutý nahoru přes opěradlo; nohy jí pak visí bezvládně dolů za křeslo a celé nahé tělo má prohnuté do efektního oblouku, jehož vrcholem je její vypnutý rozkrok. Křeslo samozřejmě musí být dostatečně stabilní (s ohledem na její váhu).

   Pro efekt onanie v této pozici je nutné zajistit Pánovi, případně i ostatním přítomným volný pohyb okolo křesla, aby mohli dobře sledovat jak výraz ve tváři onanující otrokyně, tak se jí mohli kdykoli dívat do rozkroku a do stále vzrušenějších pohlavních orgánů. Někdy je dobré natočit křeslo obráceně, tedy opěradlem do místnosti (k Pánovi) - a když se pak nahá otrokyně do něho zvrátí dozadu, je vidět jen její rozkrok vypnutý na opěradle, stále prudší rozdrážděné pohyby jejích roztažených nohou visících volně dolů - a pak už jen její usilovnou manipulaci prsty rukou v pohlaví…

   Po vzájemné dohodě může nahá otrokyně onanovat před svým Pánem i v mnoha dalších dráždivých posicích. Občas je možné z "cvičných důvodů" nechat nahou otrokyni onanovat vleže na stole nebo na gauči, případně ve vaně atd.

   Mnoho žen používá k onanii určitou pomůcku; pro onanii při sebepřemáhacích praktikách je však nejlepší a zároveň nejefektnější formou stimulace poštěváčku pomocí konečků prstů ruky (obvykle několika prsty přitaženými pevně k sobě) a to buď přímo na jeho hlavičce nebo v jejím bezprostředním okolí. Při onanii tímto způsobem může otrokyně podle povelů Pána průběžně měnit rychlost stimulace a sílu přitlačení svých prstů na poštěváček - a tím usměrňovat intenzitu onanie a tedy stoupání svého sexuálního vzrušení a pohlavní rozkoše.

   I při dráždění jiných erotogenních zón na ženském těle se ukázaly konečky prstů jako nejcitlivější a tudíž zdaleka nejvýhodnější "stimulátor"!

     Pán řídí celý průběh její onanie přísnými povely, přitom může onanující otrokyni libovolně usměrňovat nejen způsob a rychlost její onanie, ale i směr pohledu. Jeho povelů musí otrokyně jako součást svého sebepřemáhání bez nejmenšího zaváhání okamžitě uposlechnout.

   Během onanie se musí otrokyně vnitřně úplně odevzdat do rukou svého Pána, zcela se psychicky uvolnit a beze studu dávat přirozeně najevo všechny projevy svého pohlavního rozdráždění. Povinnost dodržovat všechna pravidla správného sexuálního chování platí pro ženu při onanii dvojnásobně.

   V sebepřemáhacím sexu se musí správná otrokyně naučit dívat se po celou dobu onanie do očí Pána, od nástupu do pozice před něj, přes začátek onanie až po vzepnutí svého těla těsně před vyvrcholením - a pak i po celou dobu orgasmu až do úplného odeznění mimovolních stahů svého nahého těla!

   Onanuje-li úplně nahá otrokyně před Pánem - a to naprosto nepředstíraně - s pohledem upřeným do jeho očí, znamená to, že se před ním za své tělo, za své vzrušení a za to, že onanuje, nestydí ani vnitřně a že je celá (i v duchu) skutečně jeho! Onanie s očima upřenýma do očí Pána je tedy dokonalý důkaz opravdového otroctví - čím více se žena skutečně cítí jeho otrokyní, tím více by ji to mělo vzrušovat a tím více a rychleji by mělo stoupat její vzrušení!

   Nepředstíraná onanie úplně nahé otrokyně před Pánem a případnými dalšími přítomnými je bezesporu přesvědčivým důkazem její skutečné oddanosti a úplné odevzdanosti do jeho rukou.

Postup před začátkem onanie

   Bude-li otrokyně před Pánem, případně dalšími přihlížejícími onanovat, stoupne si v úvodu na povel před něho a vyčká, až jí stanoví pozici a způsob onanie.

   Nahá otrokyně se zpravidla nejprve dráždivě rozcvičí, mimo jiné by měla - pokud je toho schopna - udělat stojku s maximálně roztaženýma nohama, kdy Pán i ostatní přítomní mohou přistoupit až k ní a prohlédnout si i v této netradiční posici její přirození, pak se poslušně připraví do příslušné posice čelem k Pánovi a dalším případným přítomným k onanii.

   Před začátkem onanie vstoje nebo vkleče se nahá otrokyně na povel Pána mírně rozkročí a připaží ruce napnuté až po konečky prstů k tělu; přitom by se měla snažit, aby měla v těchto chvílích zřetelně zduřelé bradavky prsů, které na důkaz své oddanosti maximálně vypne dopředu vstříc Pánovi a zároveň mu smyslně nastaví rodidla tak, aby jí byly dobře vidět stydké pysky - pak se připravená k onanii oddaně vypne před Pánem do Pozoru, upře mu pohled do očí a čeká na jeho další rozkazy.

 Bude-li otrokyně onanovat vleže na stole či na zemi, roztáhne nohy tak, aby jí bylo dobře vidět do rozkroku a na pohlaví, vypne se a zapaží ruce za hlavu.

   Po usednutí do křesla přehodí nahá otrokyně před začátkem onanie roztažené nohy přes jeho postranní opěradla, čímž doslova vycení (a tahem úplně roztažených nohou i rozevře) své přirození dopředu vstříc pohledům svého Pána a všech dalších případných přihlížejících.    

   Pán ji krátce zpraví o průběhu praktiky a případně se jí zeptá, zda je na ni připravená a správně nadržená (vzrušená); potom jí obvykle zavelí "Pozor!"

   Otrokyně se v určené posici bleskově vypne a opět upře pohled přímo před sebe nebo Pánovi do očí a v pozici vleže přitom jediným pohybem rozhodí nohy do maxima od sebe.

   Pán si ji pak pečlivě prohlédne a připraví, zejména její pohlavní orgány; před začátkem onanie si však může Pán prohlédnout jen ta místa a partie na jejím těle, která jsou bez velkých problémů přístupná. V každém případě by si měl aspoň zběžně prohlédnout její rodidla, roztáhnout si stydké pysky a s případnou dopomocí lupy si prohlédnout okolí poševního otvoru.    

   Prohlídka zadnice, břicha a prsů nebývá v posicích před onanováním nijak problematická.

   Nahá otrokyně musí po celou dobu tělesné prohlídky ze všech sil přemáhat svůj přirozený stud a nabízet Pánovi rodidla a prsy k podrobné kontrole, v pozici vleže maximálně roztahovat nohy a uvolnit veškeré svalstvo v rozkroku a na břiše, stále dráždivě vypínat prsa, bez jeho svolení nemluvit, pokud možno se dívat nahoru nad sebe a hlasitě a přesně odpovídat na jeho případné dotazy. Otrokyně by měla před začátkem onanie dávat i způsobem svého dýchání vnitřní napětí spojené se vzrušeným očekáváním dalšího postupu praktiky.

   Po skončení úvodní prohlídky Pán vydá nahé otrokyni obvykle několik povelů "Pozor!" a "Pohov!" a dbá, aby se přitom stále dívala upřeně vzhůru nebo před sebe. Postupně může v určitých posicích, zejména vstoje přidat i několik dalších dráždivých povelů, např. "Napni se!", "Vypni se!", "Uvolni se!", jejichž přesné plnění je pro otrokyni příležitostí k opakovanému zdůraznění její absolutní odevzdanosti Pánovi. V posici vstoje je po povelu "Pozor!" velice efektní velet otrokyni například i "Vpravo (vlevo) v bok!", "Čelem vzad!" atd.

   Potom Pán pečlivě zvlhčí připravené otrokyni poštěváček a okolí vhodným krémem, nechá ji chvíli nehybně vypnutou v posici "Pozor!" a připraví si případné pomůcky. Pokud to bylo předtím dohodnuto, podá Pán nebo na jeho pokyn někdo z dalších přítomných nahé otrokyni připravené v určené posici k začátku onanie, vibrátor nebo jinou "pomůcku" a vyzve ji, aby si ji připravila k použití. Na povel "Připrav se!" si vypnutá otrokyně přiloží pomůcku (vibrátor) těsně k rozkroku, ovšem tak, aby se jí přímo nedotkla těla, potom Pánovi hlasitě ohlásí "Jsem připravena!" a zase poslušně vyčká. I v tomto případě by se měla nahá otrokyně dívat Pánovi do očí.

   Pro zvýšení dráždivého efektu onanie, zejména pocitu naprosté odevzdanosti otrokyně jí může Pán pevně zakrýt oči. Nepředstíraná onanie nahé otrokyně s pevně převázanýma očima je totiž velice efektní možností, kterou by měl každý Pán co nejčastěji využívat - otrokyně tím poněkud znejistí, protože nemá během onanie sebemenší ponětí o tom, co se děje kolem ní a co právě dělá její Pán - o to víc je vnímavá na každý dotek na své tělo, ale přesto se před ním celá stále poslušně vypíná. Je jisté, že v této situaci cítí otrokyně své naprosté sebeodevzdání do rukou Pána zdaleka nejsilněji a také to skutečně naplno vnitřně prožívá.

   Nedostane-li dráždivě vypnutá nahá otrokyně žádné další pokyny, musí zůstat před Pánem naprosto nehybná a bez ohledu na dění okolo se upřeně dívat před sebe, v pozici vleže na stole před Pánem musí udržovat maximální roztažení nohou a dívat se vzhůru nad sebe (do stropu)!

   Nahá otrokyně připravená v určené pozici k začátku onanie už nesmí bez dovolení promluvit;    

když se jí Pán na něco zeptá nebo s ní zavede dialog, odpovídá krátce, stručně, hlasitě a uctivě tak, aby z jejích odpovědí bylo jasně cítit její nepředstírané otroctví a její naprostá oddanost.

   Pán může s nehybně připravenou otrokyní mluvit i několik minut a vést s ní rafinovaný dialog o tom, co bude následovat; přitom jí může nařídit, aby ho stále sledovala a pozorovala jeho přípravy (zejména bude-li ji pak mučit), klást jí různé otázky a ukazovat jí připravené pomůcky, případně nástroje.

   Nakonec jí Pán přísně zavelí "Pozor!", otrokyně se bleskově vzepne a znehybní, kdy se tedy nesmí nejen pohnout, ale ani změnit svého pohledu nehybně upřeného před sebe. Pokud ji to Pán nařídí, musí otrokyně připravená k začátku onanie pomalu zhluboka "břichem" a dávat jak jemu, tak všem dalším přítomným každý svůj nádech a výdech jasně znát jeho pravidelným napínáním a uvolňováním; Pán jí opět může pustit vhodnou ambientní či klasickou hudbu.

   Nehybné vypnutí celého nahého těla smí otrokyně uvolnit teprve na povel "Pohov!" nebo v okamžiku, kdy jí Pán vzdá rozkaz k začátku onanie.

   Někdy bývá efektní udržovat již zcela připravenou otrokyni před začátkem praktiky co nejdéle dobu v napětí, zejména čeká-li ji nesmírně náročné a namáhavé sebepřemáhání (bolestivé mučení nebo jiné dlouhé krajní sebepřemáhání, hrozí větší risiko poranění atd). Úplně nahá otrokyně v takovém případě většinou leží i před onanií na stole. Pán jí může toto napjaté čekání ještě prodloužit dráždivým dialogem, během kterého otrokyně nehybně udržuje určenou posici a čeká na začátek praktiky nehybně vypnutá v úplném tichu. Pán ji např. nejprve vyzve, aby ještě "chvíli přemýšlela, co ji čeká a jak to bude probíhat" a pak jí přísně zavelí "Pozor!".

   Pán může v této době připravené otrokyni znova krátce zopakovat pravidla jejího správného chování během onanie: přirozené chování, pravdivé a uvolněné reakce, práce očí (upírání pohledu do jednoho místa) a před onanií vleže i základy práce nohou (roztahování a přitahování podle stupně momentálního rozdráždění).

   Před náročnějšími praktikami je třeba dodržovat pravidlo, že čím je praktika náročnější, tím delší by měla být doba, kdy již úplně připravená otrokyně čeká nehybně vypnutá na stole na začátek onanie - a čím delší je toto její čekání, tím spíš by jí měl Pán vydat povel k začátku onanie zcela nečekaně.

   Náročným praktikám by mělo v každém případě předcházet i těsně před začátkem onanie určité "období absolutního klidu". V této době musí být kolem připravené otrokyně v místnosti naprosté ticho - nahá otrokyně musí ležet zcela nehybně a s otevřenýma očima upřenýma vzhůru nad sebe naplno vnitřně prožívat poslední chvíle před začátkem praktiky - zpravidla bolestivého mučení. Pán a další přítomní mohou stát kolem ní a upřeně ji pozorovat; neměli by však chodit, natož pak hovořit - ani mezi sebou nebo dokonce s otrokyní!

   Pokud ji k tomu Pán vyzve, dýchá úplně připravená nahá otrokyně očekávající povel k začátku onanie pomalu zhluboka "břichem" a dává Pánovi a případným dalším přítomným každý svůj nádech a výdech jasně znát jeho pravidelným napínáním a uvolňováním.

   Zvláštní dráždivý efekt těchto okamžiků je možné podtrhnout předem vybranou vhodnou (např. klasickou) hudbou.

   Před obzvlášť bolestivými způsoby mučení může Pán ukončit "období absolutního klidu" tím, že do úplného ticha zcela připravené otrokyni přikáže, aby pootočila hlavu a povinně sledovala očima poslední přípravy k zahájení praktiky: přípravu a závěrečnou kontrolu mučících nástrojů a všech dalších potřeb a pomůcek.

   Po dokončení těchto příprav se nahá otrokyně na rozkaz Pána (mučitele) vleže bleskově napne, vycení rodidla a upře pohled vzhůru nad sebe do stropu. Uvolnit napětí svého těla pak smí až v okamžiku, kdy jí Pán po přiměřené době „absolutního klidu“, kdy nahá otrokyně v úplném tichu nehybně udržuje stanovenou posici - vydá rozkaz, aby se připravila k začátku onanie (přitiskla si prsty nebo pomůcku na klitoris).

Začátek onanie

   Nepředstíraná onanie nahé otrokyně před Pánem začíná obvykle jeho přísnými "startovními" povely - "rázně":

   Nahá otrokyně vypne rozkrok vstříc Pánovi, v posici vleže roztáhne nohy do maxima, rozevře si volnou rukou rodidla, přiloží konečky prstů druhé ruky těsně k hlavičce poštěváčku, případně přímo na ni (nebo si vezme pomůcku a uvede ji do činnosti), dráždivě se vypne, upře pohled Pánovi do očí, opět úplně znehybní - a na povel "Teď!" ("tři! - dva! - jedna! - Teď!") začne před ním a případnými ostatními přihlížejícími okamžitě nepředstíraně onanovat.

   V případě, že má nahá otrokyně k onanii připravenou určitou pomůcku a dívá se Pánovi upřeně do očí, přitiskne si na jeho povel pomůcku (vibrátor) na poštěváček a po obvyklé sérii povelů začne před Pánem a před všemi dalšími přihlížejícími usilovně onanovat.

   Zahájit onanii otrokyně před Pánem je možné také pomocí "odpočítávání", kdy Pán začne nahlas pomalu počítat od určitého čísla dolů směrem k nule; místo "nula" však otrokyni opět stroze zavelí "Teď!" a nahá otrokyně okamžitě začne intenzivně onanovat.

   Při pozvolném začátku onanie dá Pán před jejím začátkem otrokyni přísný povel "Pozor!": na který musí nahá otrokyně v posici vleže na stole nebo pod jeho nohama na zemi roztáhnout nohy do maxima, aby jí bylo dobře vidět do přirození, pak se před ním na stole nebo na zemi dráždivě vypne a zapaží ruce za hlavu. V posici vstoje se nahá otrokyně mírně rozkročí, vzpaží napjaté ruce šikmo nad hlavu a celá se před ním dráždivě vzepne. Úplně nahá otrokyně pak před ním může chvíli s rukama napnutýma za hlavou pomalu a zhluboka "dýchat břichem", tedy tak, aby jí byl každý nádech a výdech jasně vidět na vypínání a uvolňování napnutého břicha.

   Klečící, případně sedící otrokyně vypnutá před Pánem v Pozoru rázně vzpaží ruce nad hlavu.

   Potom Pán nahé otrokyni nařídí, aby přiložila ruce prsty na ramena a podle jeho povelů si před ním začala pomalu sjíždět jejich konečky po těle níž k prsům. Otrokyně se začne před Pánem a případnými dalšími přihlížejícími smyslně hladit a dráždivě vypnutá si přejíždět rukama po nehybném nahém těle - a sice jemně, ale důrazně si zajíždět třeba až do podpažních jamek a pak se pomalu jemně sunout špičky prstů rukou nad prsa.

     Když se začne přibližovat rukama až k nim, Pán jí připomene, že dvorců a bradavek prsů se smí dotknout jen s jeho výslovným souhlasem; nahá otrokyně si proto podle jeho povelů přejíždí prsty jen po obvodu prsů kolem dvorců - v pozici vleže přitom před Pánem a případnými dalšími přítomnými roztahuje nohy do maxima. Mezitím si občas sjede prsty rukou přes břicho a stehna až ke kolenům a zase zpět - přitom se bedlivě vyhýbá přímému doteku na prsní bradavky a přirození; ale často se přibližuje do jejich bezprostřední blízkosti až na kraje dvorců a pomalu a rafinovaně si projíždí slabinami kolem zduřelých velkých pysků…

   Souhlas k doteku na dvorce a pak přímo na bradavky prsů by měl Pán dát otrokyni teprve tehdy, až jí celé bradavky silně zduří a ztvrdnou.

   Stejným způsobem si pak nahá otrokyně podle rozkazů Pána pomalu přejíždí prsty postupně přes břicho, boky a slabiny kolem rozkroku na stehna a zase zpět na břicho - a přitom se přísně vyhýbá přímému dotyku na vzrušené přirození; dotknout se rodidel a po určité době i klitorisu se samozřejmě smí opět až s výslovným souhlasem svého Pána nebo na jeho povel.

   Nahá otrokyně se přitom před Pánem poslušně vypíná a naprosto nehybně hledí před sebe, popř. vzhůru; přitom v určené posici čeká nehybně vypnutá na další povely.

   Když jí Pán za několik okamžiků náhle - a opět pokud možno zcela nečekaně - přikáže, aby začala onanovat, otrokyně si jednou rukou rozevře rodidla, druhou rukou si rychle vjede do rozkroku mezi stydké pysky, nahmátne poštěváček a začne si ho citlivě mnout, celá se viditelně uvolní a začne se naplno poddávat svému pozvolna stoupajícímu pohlavnímu vzrušení. Pán může vést svou otrokyni k tomu, aby v momentě prvního doteku na klitoris aspoň na krátkou dobu na něj oddaně pohlédla, případně mu na chvíli odevzdaně upřela pohled do očí.

   V určitých případech či situacích, zejména před začátkem onanie vkleče rozkročmo na zemi nebo na stole, může její Pán zahájit její nepředstíranou onanii i docela rafinovaně:

   Bude-li nahá otrokyně onanovat před Pánem - zejména však před větším počtem dalších přihlížejících - vstoje nebo mírně či široce rozkročená vkleče na zemi nebo vzepnutá na stole, Pán již úplně připravené otrokyni nejprve nařídí, aby si přiložila ruku (ruce) na určité místo těla - nejlépe na břicho. Potom se otrokyně začne podle jeho pokynů různě osahávat, hladit se a přejíždět si rukou po nahém těle - ovšem tak, aby se přímo nedotkla ani bradavek prsů, ani přirození. Později Pán nahé otrokyni občas jemné doteky na tato eroticky vnímavá místa jejího těla povolí, ovšem nejprve jen na okamžik a teprve postupně tuto dobu rafinovaně prodlužuje.

   Když se nahá otrokyně takto vnitřně (eroticky) viditelně vzruší, dá jí Pán pokyn (povel), aby si jemně sáhla přímo na hlavičku poštěváčku, jednou nebo vícekrát si ho citlivě pohladila, pak zase odtáhla ruku a celá se dráždivě vypnula. Celý postup je možné několikrát opakovat - a teprve když je nahá otrokyně už skutečně prudce eroticky (vnitřně) rozdrážděná, Pán ji v určité posici zastaví, nechá ji chvíli napjatě čekat a pak jí náhle dá rázný povel k zahájení onanie.

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 260 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 260

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin