DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Během extase pohlavní vydráždění otrokyně rychle stoupá, orgasmus už má "na krajíčku", ale zatím nepřichází. Mohutně rozdrážděná otrokyně ztrácí vlivem rychlého odkrvování hlavy pozvolna schopnost sebekontroly a v posledních okamžicích před prvním orgastickým stahem svého těla částečně, někdy dokonce téměř úplně vědomí; proto se také orgasmu často říká "malá smrt". Pokud však i v těchto chvílích reaguje přesně určeným způsobem a plní i ty nejnáročnější a nejobtížnější úkoly vyžadující nepředstavitelné sebeovládání, kázeň a krajní sebepřemáhání, je to jistě jeden z nejpřesvědčivějších důkazů její skutečné oddanosti a nepředstíraného otroctví.  

   Během praktik založených na neustálém rozdražďování však nelze otrokyni pokaždé přivádět až k orgasmu a umožňovat jí sexuální vybití. Její sexuální aparát je však nutno udržovat po dlouhou dobu v maximální činnosti, trvalém zatížení a značném napětí.

   Orgasmus otrokyně je při sebepřemáhacích praktikách poměrně řídkým, vždy předem určeným a výslovně povoleným jevem. Protože ho má otrokyně bez předchozího výslovného svolení (resp. rozkazu) Pána přísně zakázán, musí si být od začátku předorgastické extase a po celou dobu jejího trvání jasně vědoma, že okamžik přerušení dráždění a začátku určeného postupu, při náročnějších praktikách mučení, se nezadržitelně blíží!

   Vykonávání různých úkonů a dalších předem určených (dohodnutých) postupů je pro otrokyni samozřejmě tím náročnější, čím více je pohlavně rozdrážděná; proto je to také tím větším a přesvědčivějším důkazem její nepředstírané odevzdanosti a skutečného otroctví.

   Pán tedy dráždění otrokyně během její předorgastické extase rázně přeruší, ovšem tak včas, aby v jejím rozdrážděném těle nedošlo k orgasmu! Krajně vydrážděná otrokyně ihned předem stanoveným způsobem zareaguje, připraví se a Pán neprodleně začne s příslušným postupem.

   Zatímco před méně náročnými úkony stačí přerušit dráždění otrokyně krátce před začátkem její předorgastické extase (což většina zkušenějších žen a jejich partnerů předem dobře pozná) nebo bezprostředně po jejím začátku, při náročnějších praktikách a před bolestivějšími způsoby mučení je nutno dráždit nahou otrokyni ještě o něco déle a přerušit dráždivou manipulaci až v okamžiku, kdy se její nahé tělo zjevně začne připravovat k orgastickému vybití.

   Po cílevědomém odvrácení svého orgasmu musí otrokyně okamžitě vystavit celé nahé tělo na pospas Pánovi a umožnit mu nerušený přístup ke svému krajně rozdrážděnému pohlaví: v posici vleže musí bleskově roztáhnout nohy a doslova mu nabídnout svá rozdrážděná rodidla.

   Další postup závisí na uvážení Pána, který pak může dávat otrokyni jakékoli pokyny, rozkazy či povely a vyžadovat na ní jakékoli důkazy a projevy naprosté odevzdanosti.   Jde o klíčové okamžiky sebepřemáhacích praktik, kdy se doopravdy naplňuje smysl ženina otroctví a kdy muž (Pán) po celou dobu se ženou nakládá jako se svou skutečnou otrokyní!

Spouštěcí bod orgasmu

   Zatímco během značné doby své předorgastické extase je otrokyně ještě schopna vlastní vůlí příchodu svého orgasmu zabránit, dostaví se v jejím závěru určitý okamžik, po němž už to možné není a přestože ještě trvá několik zlomků vteřiny, než jí tělem proběhne první orgastický stah, nelze pak již žádným způsobem její orgasmus nějak odvrátit - ani tím, kdyby se dráždivá stimulace ihned přerušila; k orgasmu by v jejím těle došlo, ovšem nebyl by zdaleka tak kvalitní. Při různých "pokusech" tohoto rázu většina žen udávala, že takové vyvrcholení je "jen" čistě fysiologické, tedy bez onoho vrcholně slastného pocitu - neboli jakýsi "orgasmus naprázdno" či "doprázdna"… Má-li být ovšem praktika pro otrokyni skutečně namáhavá a pro oba (všechny) zúčastněné i mimořádně dráždivá, je třeba vystupňovat její sebepřemáhání a tedy i pocit její nepředstírané oddanosti do maxima a vydráždit ji až na úplný vrchol předorgastické extase, do posledního okamžiku, kdy je ještě vůbec možné příchodu jejího orgasmu zabránit. U krajně bolestivých, krutých až drastických způsobů mučení je to dokonce bezpodmínečně nutné!

   K tomu je třeba dokonalé vědomé spolupráce samotné otrokyně. Její pohlavní rozkoš během několika vteřin předorgastické extase dál rychle stoupá - najednou se však rázně vzepne ještě výš, často téměř "vystřelí" přímo před vrchol - jakoby překonalo jakousi poslední bariéru - a zvedne se až do bodu, který těsně předchází prvnímu orgastickému stahu a celé její tělo se fysiologicky i psychicky nezadržitelně řítí k orgasmu. A to už je vědomé sebeovládání ženy velmi těžké, protože pokud se zatím ještě jakžtakž kontrolovala, nyní už prakticky veškerou sebekontrolu ztrácí.

   Tomuto okamžiku, po němž už orgasmu žádným způsobem zabránit nelze a který mnoho sexuálně zkušených lidí (mužů i žen) dobře zná, který téměř nepostřehnutelně projede tělem rozdrážděné ženy těsně před prvním orgastickým stahem, říkáme "spouštěcí bod orgasmu".

   Zajímavé - a pro sebepřemáhací praktiky velmi důležité - ale je, že příchod tohoto okamžiku, po němž už nelze nástupu vlastního vyvrcholení žádným způsobem vědomě zabránit, může žena (otrokyně) při správném vnitřním soustředění předem přesně rozpoznat.

   Přestože jde jen o několik kratičkých zlomků vteřiny před orgasmem, je úkolem (a dokonce přísně vyžadovanou povinností!) otrokyně, aby přesně rozeznala onen poslední moment, kdy ještě může zabránit příchodu svého orgasmu a dala - zejména před nejnáročnějšími úkony, postupy a bolestivými způsoby mučení - Pánovi jasně najevo, že právě dospěla do krajního bodu rozdráždění a její nahé tělo se reflexivně napnulo k prvnímu prudkému orgastickému stahu - a že tedy rozpoznala nastupující "spouštěcí bod" svého orgasmu; to je však možné teprve několik zlomků vteřiny před tímto stahem!

   Jedním z největších projevů nepředstíraného sebepřemáhání a tedy důkazů opravdové odevzdanosti otrokyně do vůle Pána je právě její schopnost sama dobrovolně požádat o přerušení pohlavního dráždění až v posledním možném okamžiku před příchodem orgasmu - tedy ve vrcholném bodě předorgastické extase, kdy už se celé její tělo mimovolně napíná k prvnímu prudkému stahu - a poslušně nabídnout Pánovi své mohutně rozdrážděné, křečovitě napnuté nahé tělo k předem určenému nepříjemnému a mnohdy velice bolestivému úkonu (manipulaci, většinou mučení) nebo takto do krajnosti rozdrážděná sama okamžitě začít plnit předem určený tělesně či duševně velmi namáhavý úkol.

   Chceme-li tedy dosáhnout jednoho z nejpřesvědčivějších důkazů ženiny absolutní oddanosti a otrocké odevzdanosti do vůle Pána, vystupňovat její sebeovládání až do krajnosti a donutit ji ke skutečně maximálnímu sebepřemáhání, nestačí od ní vyžadovat plnění úkolů po přerušení dráždění během předorgastické extase, ale je nutno pokračovat v jejím dráždění ještě o několik okamžiků déle a vše přerušit až v posledním možném momentě, kdy je ještě schopna vlastní vůlí příchodu svého orgasmu zabránit.

   Při sebepřemáhacích praktikách je proto dráždění otrokyně přerušováno většinou právě až v posledním okamžiku před "spouštěcím bodem" jejího orgasmu. Otrokyně musí tento bod dobře znát, umět předem spolehlivě rozpoznat jeho příchod a především vystihnout poslední okamžik před jeho příchodem, kdy je třeba dráždění bleskově přerušit, a pak krajně rozdrážděná hlasitě vykřiknout tak včas, aby Pán stačil ještě před jeho překročením bleskově přerušit její dráždění, pokud nemá v jejím rozdrážděném těle neodvratně dojít k pohlavnímu vyvrcholení.

   Po upadnutí do extase se tedy musí nahá otrokyně nechat poslušně dráždit dál a přitom stále pozorně sledovat své rychle vzrůstající pohlavní rozdráždění. I když jde většinou jen o několik kratičkých okamžiků, musí nahá otrokyně okamžitě vystupňovat všechny své reakce do maxima a pak po celou dobu předorgastické extase před Pánem (často již jejím připraveným mučitelem) celým nahým tělem maximálně sexuálně reagovat, s očima upřenýma nahoru nebo na Pána před ním naplno prožívat své vrcholící vzrušení a s nohama roztaženýma do maxima se před ním celá bezmocně zmítat s vědomě co nejvýš nadzdviženým rozkrokem.

   Pokud bylo otrokyni předem přikázáno, že musí místo začátku své předorgastické extase oznámit Pánovi výkřikem rozpoznání „spouštěcího bodu“ orgasmu, musí hlasitě vykřiknout „Teď!“ až v tomto okamžiku - není však možné oznamovat výkřikem současně jak okamžik začátku extase, tak „spouštěcí bod", nebo dokonce i první orgastický stah - tak rychle za sebou samozřejmě žádná otrokyně vykřiknout nestačí!

   Po přerušení dráždění v okamžiku rozpoznání "spouštěcího bodu orgasmu" musí nahá otrokyně přísně zachovávat úplnou nehybnost, přesto by mělo na ní být krajní předorgastické vydráždění dobře znát: její nahé tělo by se mělo viditelně chvět obrovským vzrušením, rozkrokem by jí měly projíždět časté a dobře patrné mimovolné stahy; jinak nehybně vypnutá otrokyně přitom může vzrušeně dýchat pootevřenými ústy a případně sténat prudkou rozkoší…

   Rozpoznávání spouštěcího bodu a dokonalé ovládání celého těla v posledních okamžicích před orgasmem včetně jeho spolehlivého odvracení v posledním možném zlomku vteřiny je jednou z velmi důležitých sebepřemáhacích dovedností otrokyně!

   Pokud má otrokyně povolen orgasmus, což nebývá příliš často - kromě jejího závěrečného vybití většinou jen proto, aby jí mohl být přímo během prudkých orgastických stahů vykonán na určeném citlivém místě těla určitý krajně nepříjemný nebo bolestivý úkon - musí to vždy předem přesně vědět. V takovém případě musí dát pokaždé Pánovi zřetelně najevo okamžik, kdy její pohlavní rozkoš dosáhne absolutního maxima, tedy moment, kdy překonává "spouštěcí bod".

   Po překročení "spouštěcího bodu" už není návratu; i když orgasmu přechází velice kratičké období (několik zlomků vteřiny) naprosté strnulosti - jakési reflexivní křeče, kdy je celé tělo nahé otrokyně mimovolně maximálně napnuté k prvnímu prudkému stahu. V tomto zlomku vteřiny je nahá otrokyně (stejně jako každá žena a muž) naprosto bezbranná proti čemukoli - její tělo se mimovolně napne, jako by nabíralo veškerou možnou energii k následující "explosi"…

   Úplně nahá otrokyně - coby majetek svého Pána - se samozřejmě musí umět dávat mu i tuto svou kratičkou mimovolní křeč celým nahým tělem jasně najevo a i přes téměř úplnou ztrátu schopnosti sebeovládání se musí snažit, aby její Pán onen „spouštěcí bod“ na jejím těle a v jejích reakcích jasně postřehl.

   Pán však musí po překročení „spouštěcího bodu“ v těle otrokyně plynule pokračovat v jejím intensivním dráždění, aby jí zajistil co největší požitek. Čím déle totiž toto krajní napětí v jejím těle trvá a čím je silnější, tím je pak její orgasmus prudší a pocitově kvalitnější! Odepřít otrokyni tento největší možný požitek (když už jí jednou orgasmus dovolíme) odporuje nejzákladnějším principům sebepřemáhacích praktik, jejichž cílem je maximální erotické a sexuální uspokojení všech a zejména otrokyně samotné. Nehledě na to, že pohled na nahou ženu právě prožívající prudký orgasmus na stole jistě není nezajímavý ani pro Pána, ani pro nikoho z přítomných.

   Podrobnosti záleží na určeném postupu, případně na rozhodnutí Pána nebo na předchozí dohodě s ním: v momentě překonání „spouštěcího bodu“ by však měla nahá otrokyně celá mimovolně znehybnět a přesto, že téměř ztrácí vědomí se reflexivně napnout, maximálně vypnout své tělo směrem k Pánovi, resp. přítomným, aby tuto její křeč bylo možno dobře postřehnout, několik zlomků vteřiny ji perfektně udržet - a pak sebou mohutně škubnout v obrovském stahu celého nahého těla začínajícího prudkého orgasmu.

   Krajně rozdrážděná otrokyně může v momentě, když ucítí, že se její nahé tělo už za okamžik před Pánem (přítomnými) mimovolně vzepne k prvnímu orgastickému stahu, z posledních sil hlasitě zakřičet kupř. "Už!" a tím Pánovi ohlásit, že se její otrocké tělo právě mimovolně napnulo k orgasmu a že sebou už za okamžik poprvé prudce cukne…

   V každém případě by se však otrokyně měla v okamžiku nástupu svého "spouštěcího bodu" celá skutečně úplně napnout - a o to prudčeji pak dát Pánovi a všem dalším přihlížejícím celým nahým tělem najevo svůj první orgastický stah!

   I když se může zdát, že jde o zbytečné podrobnosti - čas mezi okamžikem, kdy otrokyně v sobě „spouštěcí bod“ orgasmu rozpozná, a okamžikem, kdy stačí cokoli vykřiknout, se obvykle rovná intervalu mezi rozpoznáním „spouštěcího bodu“ a jeho skutečným příchodem - takže nahá otrokyně většinou vykřikne "Už!" přesně v okamžiku, kdy obrovská předorgastická křeč v jejím těle vrcholí…

   Správně vycvičená otrokyně může na předchozí pokyn Pána vykřiknout v okamžiku, kdy překonává "spouštěcí bod" i něco delšího a dráždivějšího, třeba "Jsem vaše!"

 

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 250 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 250

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin