DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

V kratičkém období, kdy nahá otrokyně již zřetelně cítí, že vzápětí upadne do předorgastické extase a zpravidla se celá mimovolně chvěje, někdy až třese obrovským napětím spojeným s obrovským pohlavním rozdrážděním, by ji měl Pán dráždit co nejrychleji a pokud to otrokyni výrazně vystupňuje intenzitu prožitku, může silně přitlačit prsty na její poštěváček; v každém případě by ji však měl v těchto vteřinách dráždit co nejintenzivněji.

   Prudce rozdrážděná otrokyně musí svého Pána pokaždé zřetelně upozornit, že se rychle přibližuje do předorgastické extase; nikdy to však nemůže vědět jistě, proto má toto její upozornění ryze informativní charakter a tedy není "závazné" - přesněji řečeno, pokud krátce potom k nástupu předorgastické extase v jejím těle nedojde, nesmí z toho pro ni Pán vyvozovat žádné důsledky, natož pak sankce. U mnoha žen se totiž stává, že úroveň jejich vydráždění silně kolísá i ve vrcholných fázích rozkoše (někdy velmi podstatně!) a do předorgastické extase pak upadají (mnohdy po značné psychické i fysické námaze) naprosto neočekávaně.

   Na skutečnost že se domnívá, že v nejbližších chvílích v těle rozpozná přicházející orgasmus a upadne do extase, může prudce rozdrážděná otrokyně upozornit Pána předem dohodnutým gestem, například otočením pohledu na něj, otevřením úst a náhlým zrychlením dechu, několika rychlými křečovitými stahy rozevřeným rozkrokem "mimo rytmus" a podobně, nebo i vhodným ústním výrokem typu "už se mi to blíží…"

   Protože je třeba otrokyni vést k tomu, aby během dráždění (stejně tak při onanii i ve všech dalších situacích) se svým Pánem co nejvíce mluvila (samozřejmě pokud to nemá zakázáno), doporučujeme už od počátku od ní vyžadovat slovní (verbální) vyjadřování. Zpočátku není nutné, aby to dokonale ovládala, po určité době by však měla umět jak v tomto případě, tak ve všech podobných situacích informovat o všem, co se s ní nebo "v ní" děje, svého Pána ústně. Pokud to doplní ještě dalším vhodným gestem či znamením, tím lépe!

   Nic tedy nebrání tomu, aby na ni Pán nemohl i během těchto okamžiků mluvit, případně s ní vést hovor, přísně ji napomínat nebo jí dávat poslední instrukce - a podle vlastního uvážení v tom pokračovat dál i poté, co před ním otrokyně na stole náhle upadne do extase a po celou její dobu až k orgasmu; Pán musí trvat na tom, aby zvládla udržovat hovor až do posledních okamžiků před prvním mimovolním stahem svého těla!

   Krajně rozdrážděná otrokyně se pak musí vnitřně (podvědomě!) náležitě soustředit a dbát na to, aby okamžik začátku předorgastické extase (tedy moment, kdy ve svém těle rozpozná první známky neúprosně nastupujícího orgasmu) dala svému Pánovi vždy přesně, včas a naprosto viditelně najevo.

Rozpoznávání okamžiku začátku předorgastické extase

   Otrokyně musí umět dokonale ovládat nesmírně důležitou, výlučně sebepřemáhací sexuální dovednost a spolehlivě rozpoznávat okamžik, kdy v závěrečných fázích dráždění nebo onanie poprvé ucítí ve svém rozdrážděném nahém těle neklamné známky nastupujícího orgasmu; tímto okamžikem totiž začíná v jejím těle ona "předorgastická extase", tedy nesporně nejdůležitější, nejzajímavější a nejefektnější fáze sebepřemáhacího sexu.

   Rozdrážděná otrokyně musí v těchto okamžicích vědomě vystupňovat sexuální reakce na nejvyšší možnou míru a s bezmocně roztaženýma nohama začít hlasitě sténat, celá se před Pánem svíjet v nejvyšší rozkoši a pak se před ním po celou dobu orgasmu prudce zmítat na stole - a stále poslušně rozevřená mu umožňovat pohled nejen na své úplně nahé tělo, křečovitě pulsující obrovskou mimovolní rozkoší, ale i do svých mohutně rozdrážděných pohlavních orgánů.

   Přesné rozpoznávání úvodního okamžiku své předorgastické extase a způsobu, jakým ho musí dát drážděná nebo onanující otrokyně správně a naprosto viditelně celým tělem najevo je jednou z nejdůležitějších sebepřemáhacích dovedností.

   Pán by měl vyzkoušet všechny možné varianty a pak zvolit určitý standardní postup, který mu nejvíc vyhovuje a pak ho začít od své otrokyně vyžadovat.

Okamžik začátku předorgastické extase

   Otrokyně musí okamžik začátku své předorgastické extase - tedy skutečnost, že právě v těle rozpoznala první známky nastupujícího orgasmu - nejen přesně a spolehlivě rozpoznat, ale povinně ho dát svému Pánovi, resp. nastávajícímu mučiteli a dalším případným přítomným přihlížejícím - mnohdy s vědomím, co bude vzápětí následovat - zřetelně a jednoznačně najevo zapojením celého těla do svých reakcí:

   Při manuálním dráždění vleže na stole před zraky Pána silně škubne celým tělem a vědomě vystupňuje své sexuální reakce do maxima: rázně se vzepne, jediným prudkým pohybem rozhodí nohy od sebe jak je nejvíc schopna bez ohledu na případnou bolest s tím spojenou - současně zřetelně nadzdvihne, popř. nadlehčí rozkrok mírně vzhůru nad stůl (t.j. vypne se tak, aby se zadnicí dotýkala stolu nebo podložky pouze symbolicky, popř. vůbec ne), dráždivě vypne celé nahé tělo vstříc Pánovi, hodí ruce do vzpažení za hlavu a napne je až po konečky prstů, úplně otevře ústa a začne hlasitě dýchat, popř. sténat a křičet rozkoší, široce otevře oči a nehybně upře pohled přikázaným směrem: zde záleží na rozhodnutí Pána, co bude považovat za běžné, a kam tedy bude krajně rozdrážděná otrokyně muset v tomto okamžiku upřít pohled vždy, pokud jí nebude předem nařízeno něco jiného - tedy buď vzhůru přímo nad sebe do určitého bodu na stropě nad sebou, nebo do tváře (očí) svého Pána, případně na okolostojící přítomné (existuje však ještě spousta dalších zajímavých možností!).

   Tím dává muži (coby svému Pánovi) najevo, že ví, že je jeho vlastnictvím a je připravena poskytnout mu celou svou bytost na pospas i v tak intimním okamžiku, jakým je její pohlavní vyvrcholení spojené (jak známo) se značnou ztrátou sebekontroly a sebeovládání.

   Toto vše (a mnohdy ještě o hodně víc) však musí otrokyně učinit v jediném zlomku vteřiny!

   Nadlehčení nebo nadzdvižení vypnutého rozkroku je v sebepřemáhacím sexu povinné! Jeho smyslem je jednak zmírnit nepříjemné pocity vzniklé maximálním roztažením nohou od sebe, především však ztížit přívod krve do rozkroku otrokyně, zpomalit rychlost prokrvování jejích pohlavních orgánů ve vrcholné fázi její rozkoše a tím prodloužit dobu trvání její extase - tedy dobu jejího maximálního sexuálního požitku a zároveň její absolutní bezmoci proti vůli Pána.

Velmi důležitá je v pozici vleže práce nohou, které musí úplně nahá otrokyně v momentě nástupu předorgastické extase rozhodit do maxima skutečně bleskově a pak udržovat nohy v maximálním roztažení až do úplného odeznění všech svých orgastických stahů.

   Pán může otrokyni přikázat vzepnutí rozkroku v okamžiku nástupu předorgastické extase do větší výšky a pomoci jí podepřením rozkroku zespoda volnou rukou. Nahá otrokyně se může na předchozí povel Pána (případně sama) dokonce v tomto momentě rázně vzepnout až do "mostu" a teprve spolu s prvním orgastickým stahem ve svém těle padnout zpět dolů na stůl;    

na povel Pána se však musí na důkaz oddanosti svíjet vypnutá do "mostu" v prudkých stazích po celou dobu orgasmu. Nemá-li otrokyně orgasmus dovolen, pak - není-li určeno jinak - padá dolů na stůl současně s přerušením dráždění uprostřed extase.

   Efektní je, pokud se krajně rozdrážděná otrokyně v momentě, kdy ucítí příchod extase, zapře chodidly maximálně roztažených nohou o stůl a vzepne krátce před orgasmem rozkrok ještě víc nahoru - třeba až do výšky 25 centimetrů (tedy skoro do mostu), nohy by ovšem měla mít stále úplně roztažené! Čím výš se otrokyni podaří v krajní rozkoši vyzdvihnout rozkrok do výšky, tím déle si prodlouží maximální rozkoš a tím prudší bude i její orgasmus!

   Není-li z vážných důvodů stanoveno jinak, je prvořadou povinností krajně rozdrážděné nahé otrokyně v tomto okamžiku hlasitě vykřiknout a upozornit tak Pána a všechny případné další přítomné na skutečnost, že právě ve svém těle pocítila první příznaky neúprosně přicházejícího vyvrcholení ústně - hlasitým výkřikem. Správná otrokyně může po předchozí dohodě vykřiknout i něco delšího a dráždivějšího, samozřejmě podle uvážení (příkazu) Pána, třeba hlasitě zvolat "Už (budu hotová)!", "Už to na mě přichází!", vzápětí v extasi vytřeštit oči a široce otevřít ústa...

   Pán by měl v tomto okamžiku vystupňovat dráždění, což někdy bývá dost obtížné, neboť ve chvílích krajního rozdráždění se jí poštěváček stává málo hmatný (mohutným roztažením nohou mu však žena k němu výrazně usnadní přístup) a snažit se ji co nejrychleji přivést k orgasmu.

   Pokud je nahá otrokyně vyjímečně drážděna vstoje, musí v okamžiku, kdy rozpozná první příznaky nastupujícího orgasmu, spolu s hlasitým výkřikem "Už!" prudce trhnout celým tělem dopředu tak, aby to její Pán dobře viděl a vzepnout se tak, aby měla břicho a podbřišek vypnutý Pánovi vstříc (jakoby mu ho nabízela), přitom se před ním celá prohnout, otevřít ústa, upřít mu pohled do očí a s očima upřenýma na něho vystupňovat do nejvyšší míry sexuální reakce.

   Obdobně postupuje i otrokyně drážděná vsedě, vkleče nebo v jiných různých posicích.    Podrobnosti postupu stanoví otrokyni Pán předem, jinak rovnoprávní partneři si mohou detaily předem dohodnout; v každém případě však závisejí především na přání Pána, sexuálních a psychických vlastnostech otrokyně a jejím celkovém založení.

   Pán nemilosrdně vyžaduje správné chování otrokyně v okamžiku začátku předorgastické extase v jejím těle i při jejím spoutání, úplném zakrytí očí atd.

   Otrokyně by měla mít podle preferencí Pána předem přesně stanoven a důkladně nacvičen "základní" způsob svého postupu v momentě začátku předorgastické extase včetně všech detailů. Podrobnosti správného chování určí otrokyni pro jednotlivé posice její Pán sám podle vlastního přání a stále od ní důrazně vyžaduje perfektní dodržování určeného postupu.  

   Správný postup v okamžiku začátku předorgastické extase je jedním z klíčových prvků jejího chování vůbec, hlavně při náročnějších praktikách, kdy prudce vydrážděná otrokyně jasně ví, že již za několik okamžiků bude bolestivě mučena!

   Při sebepřemáhacích praktikách může prudce rozdrážděná otrokyně před náročným mučením v okamžiku nástupu své předorgastické extase hlasitě zakřičet třeba "Jsem Vaše!", "Připravte se, pane, už budu!", případně ho jiným dráždivým způsobem vyzvat, aby se rychle připravil k začátku jejího mučení, celá se před Pánem oddaně vzepnout a pak se před ním nahá bezmocně svíjet v prudké předorgastické extasi.

   Otrokyně musí dbát, aby Pán její předorgastické pohlavní rozdráždění naprosto jasně viděl a celá se mu přitom v duchu odevzdávat! Proto musí vystupňovat své sexuální reakce do maxima a zapojit do nich celé nahé tělo, zmítající se před Pánem na stole v prudké rozkoši.

   Způsob, jakým dává rozdrážděná otrokyně Pánovi na vědomí, že právě v těle pocítila blížící se vyvrcholení a upadla do předorgastické extase, musí být důkladně nacvičen a otrokyně ho musí spolehlivě ovládat - dříve, než Pán přistoupí k jejímu prvnímu mučení.

Správné chování během předorgastické extase

     Při sebepřemáhacích praktikách musí Pán od nahé otrokyně nekompromisně vyžadovat, aby po celou dobu předorgastické extase - tedy několik vteřin - správně reagovala a dbala na opravdu maximální reakce celého těla a zapojila celé tělo do těchto reakcí, aby se v okamžicích vrcholící rozkoše skutečně naprosto uvolnila a pod hrozbou trestu ji nutí, aby po celou dobu extase před ním na důkaz úplného sebeodevzdání usilovně a přirozeně "pracovala" opravdu celým tělem.

     Nahá otrokyně musí ve vrcholné fázi rozkoše, mnohdy s pohledem upřeným do očí Pána, prudce trhat a cukat rozkrokem, pořád důsledně udržovat maximální roztažení nohou a mohutné vzepnutí celého těla, které musí mít úplně vypnuté vstříc svému Pánovi a případně i dalším přihlížejícím, krajně rozdrážděně dýchat a přitom před Pánem stále přirozeně reagovat.

     Na celém těle prudce rozdrážděné otrokyně musí být vidět pozvolna přicházející orgasmus; otrokyně může během extase otevřít ústa a krajně rozdrážděně dýchat, případně křečovitě lapat po dechu, sténat vrcholící rozkoší, vyrážet hlasité výkřiky, případně rozdrážděné výroky a zvolání, musí však důsledně udržovat naprostou nehybnost pohledu a na předchozí pokyn Pána i úplné otevření úst. Krajní sexuální napětí a rozkoš by jí měly být vidět i ve výrazu tváře.

   Drážděná otrokyně musí dbát především na maximální roztažení nohou, aby jí bylo dobře vidět do rodidel, na dráždivé nadzdvižení rozkroku co nejvýš nad stůl, vleže na zemi pak na vyzdvižení rozdrážděného rozkroku co nejvýš nahoru k Pánovi - to vše po celou dobu extase!

   Až do odeznění orgasmu v těle musí mít nahá otrokyně úplně otevřené oči a upírat pohled nad sebe nebo do očí Pána, případně přikázaným směrem (při praktikách často na nástroj už úplně připravený ke svému mučení), stále stupňovat své krajně rozdrážděné reakce a snažit se do nich zapojit skutečně celé tělo!

   S očima upřenýma vzhůru nebo oddaně do očí Pána mu takto bezbranně vzepnutá, případně roztažená otrokyně poslušně předkládá k přísnému posouzení nejintimnější sexuální reakce celého rozdrážděného nahého těla; přitom však sama - více méně podvědomě, ale pozorně - sleduje stupeň svého už téměř neovladatelného pohlavního rozdráždění nemilosrdně se blížícího k orgasmu.

   Značný důraz musí Pán klást na to, aby do krajnosti rozdrážděná otrokyně udržovala nohy v maximálním roztažení až do úplného odeznění svých orgastických stahů!

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 69 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 69

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara