DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Nenufer: Další ze série historických článků z archivů BDSM.cz původně vydaný 15.12.1999.

 

V sobotu 11. prosince proběhla akce oficiálně zvaná "III. sraz redakce a přátel BDSM.CZ, jakož i rozličných jiných úchylů". Jak tedy takový sraz vypadá? Oficiální začátek akce je v 16:00.

Je 16:15. Na místo konání srazu přichází uřícený Rider, již tradičně se zpoždením. Znalci vědí... Zdravím známé tváře (Koldak, Harius, Kosatka... ). Vyřizuji vzkazy a omluvu za neúčast od Aradie, že nemá čas a druhou od MacArana s Diaboo. Druzí dva se dlouho neviděli a chtějí mít čas sami na sebe a na nás nemají náladu. Přeju jim to. Webster v parnu sedí v zimní bundě, všichni si z něj utahují, jestli mu prý není zima. Znalci opět vědí...

Lidé postupně přicházejí, jak jim končí služba, přijíždí autobus, tramvaj, metro, vlak či jiný dopravní prostředek. Někteří zase odcházejí, ale počet přítomných se stabilně okolo dvaceti. Pokouším se připojit přes mobil z notebooku na Internet, abych si z počítače z domova (je to 400 metrů) stáhnul seznam přihlášených. Internet via Paegas nefunguje, hlásí mi to "No Answer". Asi mám rozhozenou konfiguraci. Letmým odhadem, polovina přihlášených nedorazila. Zato však dorazil zhruba stejný počet nepřihlášených, takže je vše O. K.

Je 17:30. Webster volí mezi kolapsem z horka a svléknutím. Volí odložení svrchního oděvu. Na zápěstí má okovy a kolem krku železný obojek, který mu nasadila Mysh. Líbí se mu to, ale je v rozpacích. I jemu to přeju.

Prostorové uspořádání nedovoluje, aby každý slyšel každého. Vznikají skupinky, probírají se různá témata. BDSM všeobecně, počítače, svépomocná výroba pomůcek (na stole se objevují ukázky prací) . Kritizuje se úroveň českých rádoby-BDSM časopisů (Markýz, P-Sex...). Rider začíná vykládat o serveru, o počítačích a Internetu. Je hrubě okřikován Desperem, který chápe každé páté slovo, a to převážně předložku nebo spojku.

Je 20:00. Volá Tom. Právě s Lenkou přistáli v Ruzyni na letišti. Za hodinku jsou u nás. Dostávají navigační instrukce.

Je 20:05. Opět zvoní mobil. Volá můj kamarád webdesignér, který s BDSM nemá nic společného, ale chce se na nás přijít podívat, zajímá ho to. Za chvíli přijíždí a představuju ho. Poznává se s Desperem, kterého zná odjinud z Internetu.

Je 20:45. Kamarád webdesignér se zcela zjevným zájmem poslouchá Marcovo vyprávění o polepšovně Rod. Opět mi zvoní mobil, Tom s Lenkou dorazili na metro, jdu je vyzvednout.

Je 22:00. S údivem se zjistí, že Rider UŽ ZASE vybral hospodu, která zavírá už v deset (což je opovrženíhodné, zejména proto, že sraz začínal už v 16:00 a mělo se počítat s tím, že šest hodin bude málo), tudíž se jde do blízké hospody jiné. Polovina lidí odejde, zdravé jádro pokračuje.

Půlnoc. Zavírá i druhá hospoda. Nejužší velení (ve složení Rider, riderova čubička, Mysh, Graveir, Marco a kamarád webdesignér) se přesouvá do Riderova podzemního doupěte, kde pokračuje v živé diskusi, převážně na počítačová témata (podporováno přítomností několika počítačů a pevnou linkou k Internetu) .

Jedna hodina v noci. Kamarád webdesignér a Marco odcházejí. Moje čubička dávno spí u notebooku, oblečená, s hlavou pod peřinou. Graveir a Mysh se ukládají ke spánku. Já vyřizuji nejnutnější poštu, upravuji čubičku do rozumně spatelné polohy a uléhám vedle.

O dva dny později: Kamarád web designér mi pomáhá konfigurovat router. Jeho holka prohrála jistou sázku, takže bude jeden večer nosit obojek a běhat na vodítku. Zrovna se bude konat nějaká párty, takže si to opravdu užije. Kamarád webdesignér má očividnou radost a půjčuje si ode mne obojek (původně patřil našemu skutečnému psovi :) Z telefonického rozhovoru soudím, že jeho přítelkyně není touto myšlenkou zase tak zhnusena. Kamarád web designér tvrdí, že není úchyl, ale chce to jenom vyzkoušet...

Rider usíná u počítače, píše zprávu o srazu. Zaleze si do postele a bude usínat s úsměvem na rtech. Dotyční to ještě neví, ale BDSM komunita možná získala dva nové členy.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 202 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 202

Nejnovější uživatelé

  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin
  • robert