DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

U tlusté kočky, U malého kotěte, U mladé paní, Ve, věži, Ve vidlákově ... Ne, nejde o hospody. Nejde dokonce ani o kódované názvy doupat, v nichž vyžilí sadomasochisté przní mladá nevinná poupátka, školním škamnám stěží odrostlá. Jde o místa, určená k přenocování za úhradu, s rozličným spektrem poskytovaných služeb, pohodlí a tolerance k rozličným ne zcela běžným aspektům života a zálib úchylových, potažmo úchylčiných.

Český Krumlov v noci - zejména noci zimní - je magické místo. Město je absolutně vylidněné po osmé večerní, během dvou hodin nepotkáte kromě několika koček na cestě za svými kočičími záležitostmi ani živáčka. Při pohledu z hradeb k Vltavě zahlédnete dole u vody párek milenců, zanechávajících v čerstvém sněhu zábavnou cestičku šlápot a když sejdete od zámku dolů, potkáte ještě jednu kočku, hlídající veliké dubové dveře. V oknech blikají svíčky a jediným anachronismem je zářivkou nasvícený výklad prodejny levného italského šmuku, vydávaného za zlaté šperky. Skoro litujete, že ve věži, kde bydlíte neplanou na metr tlustých zdech smolné louče...

 

O pár kilometrů dál je uprostřed venkova na konci světa (náves, MNV, škola a kostel plus hospoda, kde předseda - teda pardon - starosta, učitel a farář hrají ve výčepu karty) jiné místo. Zrekonstruovaný dům, před kterým stávají auta se značkami z celé republiky. Stěny jsou skoro z papundeklu a zajímá-li vás variabilita sexuálních projevů vašich bližních, jste na správném místě. Z lahůdek jmenujme pár - dozajista notně sexuálně vyhládlý - projevující se se záviděníhodnou pravidelností co hodinu a pár minut zjevně hluboce prožívanými vjemy partnerčinými.

A pak je jedno extrémní místo, zřízené kousek (=40 km) od Prahy v městečku, kde se zastavil čas. Mají tam hospodu U místňáka a hotel U lva, přičemž obě místa s proměnlivým úspěchem soutěží u putovní popelník nejzaplivanější a nejzakouřenější knajpy. Penziónek stojí na místě bývalého tvrziště a štíhlá mladá paní, která ho provozuje má hodně smyslné černé oči a krátce střižené vlasy. Dům má dubové dveře, okna i obložení, silné zdi a topí se v něm jednak krbem, jednak poctivými musgrávkami. Snídaně je v ceně a je jí plný stůl. Mladá paní bydlí jinde - dostanete klíč a dům je váš, pokud jste štamgast, čeká vás na pokoji flaška jako pozornost podniku. To vše za cenu, zdaleka nedosahující tisíce korun za dvě osoby dokupy. Když odjíždíte, hodíte klíč do místa, k tomu určeného.

No chtělo by se vám po tom všem být objektem sexuálního násilí ze strany představenstva firmy ?

T.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 246 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 246

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin