DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Během úvodní fáze dráždění stoupá vzrušení u většiny žen zcela spontánně a viditelně; nahá otrokyně by se tedy měla už po krátké době zřetelně chvět vzrušením a stále silněji na stole před Pánem reflexivně cukat rozevřeným rozkrokem. Během dráždění poštěváčku by měl Pán občas otrokyni volnou rukou dráždit i na bradavkách prsů, udržovat jejich zduření a stále pozorně sledovat její sílící reakce.

   Nahá otrokyně se musí po dobu dráždění zcela vnitřně uvolnit a v duchu se celá naprosto odevzdat na pospas Pánovi; přitom však musí přísně dodržovat všechna pravidla správného sexuálního chování a sama dbát, aby je ani nepatrně neporušila. Během dráždění si musí být vědoma, že celé její tělo včetně všech jeho sexuálních reakcí a fysiologických pochodů, které v něm v důsledku jejího vzrůstajícího rozdráždění probíhají, je výhradním vlastnictvím jejího Pána a ona sama proto nemá nejmenší právo mluvit mu do toho, co s jejím tělem dělá a cokoli z toho, co se v něm děje, mu vědomě nebo podvědomě utajovat nebo to před ním skrývat.

   Její zvolna vzrůstající pohlavní rozdráždění proto musí být dobře vidět nejen na postupném nalévání a zduřování (vztyčování) prsních bradavek a rozevírání stále zduřelejších stydkých pysků jejích rodidel, ale i na stále sílících mimovolních reakcích: spontánních stazích jejího rozkroku zasahujících s jejím stoupajícím vzrušením i další části těla, reflexních křečovitých záškubech a mimovolních stazích břicha, zadnice a široce roztažených nohou, bezděčném svírání prstů a dlaní zapažených rukou, ve výrazu obličeje, rychlosti a způsobu dýchání atd.

   Nahá otrokyně musí během dráždění vleže soustavně dávat Pánovi na vědomí momentální stupeň svého vydráždění i úhlem roztažení svých nohou - a to tak, že čím je vzrušenější, tím víc je před ním roztahuje; jestliže tedy její sexuální rozdráždění vzrůstá, vědomě roztahuje nohy pozvolna víc a víc od sebe; pokud se přibývání její pohlavní rozkoše během dráždění na chvíli zastaví a setrvává na stejné úrovni, udržuje nohy roztažené nehybně v úhlu odpovídajícím momentálnímu stupni svého vzrušení, a když její rozkoš poklesne, případně z jakýchkoli příčin postupně klesá, začne pozvolna přitahovat nohy směrem k sobě, ovšem nikdy ne zcela - to by znamenalo, že její vzrušení náhle úplně vymizelo!

   Základním projevem úplného sebeodevzdání a důkazem usilovného přemáhání studu je naprostá spontánnost sexuálních reakcí nahé otrokyně před Pánem a přirozenost jejího celkového chování během dráždění vůbec. Její prvořadou povinností je proto po celou dobu dráždění naprosto spontánní sexuální chování a přirozené sexuální reakce, které musí dávat Pánovi jasně najevo celým nahým tělem!

   Po celou dobu dráždění na stole musí nahá otrokyně přísně udržovat základní posici, ruce mít stále odevzdaně položené za hlavou pokud možno dlaněmi vzhůru, úplným roztažením nohou usnadňovat Pánovi přístup do svého rozkroku a tím mu umožňovat dokonalý kontakt jeho prstů se svým poštěváčkem; ruce musí mít stále položené bezbranně za hlavou (nejlépe dlaněmi vzhůru); při dráždění zásadně nesmí pohnout rukama směrem k tělu nebo dokonce jimi překročit tzv. "čáru bezbrannosti", tedy myšlenou přímku spojující její ramena, nebo si dokonce rukama zakrývat tvář!

   Další povinností ženy coby otrokyně je mít po celou dobu dráždění včetně orgasmu úplně otevřené oči a usměrňovat pohled podle povelů svého Pána.

   Není-li otrokyně během dráždění na něco tázána či oslovena, nesmí sama od sebe mluvit! Výjimkou je její případná žádost o zvlhčení rodidel, pokud v nich "vysychá" natolik, že jí začíná být manuální dráždění poštěváčku - v důsledku ztráty přirozené vlhkosti rodidel - nepříjemné nebo dokonce bolestivé.

   Než to otrokyni přejde "do krve" tak, že se to pro ni stane naprosto automatické, musí se během dráždění ze všech sil snažit vědomě zapojit do svých sexuálních reakcí celé své tělo - to znamená, že stoupající pohlavní vzrušení musí být na úplně nahé otrokyni dobře patrné nejen podle stupně zduření jejích stydkých pysků a prsních bradavek, postupného zrudnutí jemné pokožky rodidel (jejichž zabarvení se pozvolna mění z růžové na červenou až temně rudou, u některých žen dokonce až tmavě fialovou), ale i ve výrazu jejího obličeje, způsobu dýchání, mimovolních stahů různých tělesných partií: zapažených rukou, široce roztažených nohou, při silnějším rozdráždění i břicha a hrudníku, konečků prstů na rukou nebo i na nohou, chvění celého těla, atd. Silněji rozdrážděná otrokyně by měla mimovolně pohybovat poslušně rozevřeným rozkrokem proti Pánově ruce dráždící její poštěváček (přirážet), přitom případně otevřít ústa a vyrážet hlasité steny.

   Pokud to nemá od Pána výslovně zakázáno, může před ním začít po mohutném rozdráždění nadzdvihovat podložený rozkrok ještě výš (vzhůru nad stůl), popř. občas prudkým rozdrážděním na stole doslova nadskakovat rozkrokem nahoru, vypínat rozdrážděné nahé tělo vstříc Pánovi a případným pohledům dalších přítomných; sama však musí stále dbát, aby jí bylo dobře vidět do přirození, na zduřené bradavky prsů a - na což se někdy zapomíná - i do obličeje!

   Při silnějším vydráždění otrokyně se začne její poštěváček jakoby ztrácet a je pro muže mnohem hůř hmatný. Jde o přirozenou reakci, se kterou Pán musí počítat a být proto tím rafinovanější: podle okolností zrychlovat či zpomalovat dráždění, občas nebo i trvale silněji přitlačit a podle založení otrokyně stále častěji střídat různé způsoby dráždění tak, aby jeho vzrušená otrokyně měla stále na co reagovat.

   Podložená otrokyně pak často musí vyvinout značné vnitřní úsilí k tomu, aby překonala onen práh, přes který se její vzrušení mnohdy nemůže dlouho přehoupnout - Pán by se proto měl snažit jí v těchto chvílích pomoci a co nejčastěji s ní hovořit, připomínat jí její odevzdanost a případně od ní vyžadovat její nepředstírané důkazy.

   Když Pán zjistí, že nahá otrokyně už je nepochybně silně eroticky i sexuálně rozdrážděná, může začít její dráždění rázně či pomalu přerušovat a pak od ní vyžadovat, aby se před ním podle jeho přání (pokynů či povelů) nepředstíraně přemáhala a prudce pohlavně vydrážděná plnila nejrůznější rafinované úkoly.

   Pokud není účelem dráždění přivést nahou otrokyni co nejrychleji do vrcholné extase, je tato doba velmi vhodná k potvrzování její nepředstírané odevzdanosti různými rafinovanými důkazy, u otrokyň-začátečnic i pro jejich výcvik; podmínkou však je, že pohlavní rozdráždění otrokyně přitom nijak viditelně neklesá.

   Při sebepřemáhacích praktikách, zejména před blížícím se mučením, může Pán v těchto chvílích drážděné otrokyni připomínat podrobnosti dalšího postupu, resp. co bude následovat, až se patřičně rozdráždí, a přitom se jí vyptávat na její pocity; občas může na pár okamžiků její dráždění přerušit a ukazovat jí připravené pomůcky či mučicí nástroje (před bičováním jí třeba může i několikrát jemně přejet připraveným bičem či důtkami po těle přes prsy a přes břicho), a to až do chvíle, kdy se pohlavní rozdráždění otrokyně opět začne zřetelně stupňovat.

   Jakmile se drážděné otrokyni podaří překročit onu "hluchou fázi" a její pohlavní vzrušení začne znova zřetelně stoupat a blížit se k vrcholu, měla by dát tuto skutečnost Pánovi jasně na vědomí a viditelně před ním vystupňovat své sexuální reakce: úplně otevřít oči, upřít na něho pohled a dávat mu celým nahým tělem svou vzrůstající rozkoš jasně najevo. Pokud před tím reagovala mírně, měla by v této chvíli vědomě zapojit do svých reakcí a projevů stoupajícího pohlavního rozdráždění, slastně se přibližujícího k vrcholu, opravdu celé nahé tělo!

   Vzájemnou konverzaci je od této chvíle třeba omezit už jen na strohé povely, případně úsečné dotazy Pána a krátké hlasité odpovědi rozdrážděné otrokyně.

   Tato fáze pohlavního rozdráždění nahé otrokyně je v sebepřemáhacím sexu nejvhodnější dobou k různým zkouškám a očividné demonstraci jejího správného sebeovládání a nepředstíraného sebepřemáhání. Právě v těchto chvílích by měl Pán ukládat nahé a prudce rozdrážděné otrokyni různé namáhavé úkoly a vyžadovat na ní, aby se před ním na důkaz své oddanosti usilovně přemáhala. Ve vhodných okamžicích je možné i nakrátko přerušit dráždění a vykonávat na jejím mohutně rozdrážděném těle různé nepřirozené, nepříjemné a perverzní manipulace, a přitom ji nutit, aby se dokonale ovládala a zároveň přitom se svým Pánem ze všech sil spolupracovala. Pohlavní vzrušení v těle otrokyně přitom obvykle poklesne; její touha po vybití (sexuální napětí) ovšem zůstane…

   Pán se však musí snažit, aby prudké pohlavní rozdráždění v nahém těle jeho otrokyně nepokleslo příliš. Jeho úbytek proto rychle obnoví dalším intenzivním drážděním, které přeruší až tehdy, když se její přirozené vzrušení opět dostatečně vystupňuje a vrátí na původní úroveň.

   Při opakovaném přerušování dráždění v těle nahé otrokyně zpravidla prudce stoupá vnitřní sexuální napětí - její touha po pohlavním vybití se v ní stupňuje tím víc, čím více je v okamžiku přerušení stimulace rozdrážděnější.

   Pán nahou otrokyni pokaždé dlouho vědomě týrá než jí povolí orgasmus a přísně od ní vyžaduje například rozdrážděné dýchání v závislosti na stupni jejího vzrušení, trvalé vypínání celého rozdrážděného nahého těla, popř. křečovité vzpínání nahého těla směrem k němu jako jeho bezvýhradnému majiteli, otevření úst, hlasité rozdrážděné vzdechy, výkřiky a vášnivé sténání. Současně jí dává přísné rozkazy k provádění různých náročných sebepřemáhacích úkonů, příp. postupů, zkouší ji z jejich dokonalého ovládnutí a dle potřeby hodnotí její výkony známkami.

   Takto si lze s rozdrážděnou otrokyní "pohrávat" vcelku libovolně dlouho a stupňovat sexuální napětí a její touhu, resp. potřebu sexuálního uvolnění a vybití v jejím těle až na úplnou hranici snesitelnosti, přitom ji pořád - viditelně prudce rozdrážděnou! - nutit ke stále usilovnějšímu sebepřemáhání a postupně ji přivádět téměř až k nepříčetnosti.

   Oba partneři si tak mohou poskytnout mimořádné požitky - a je samozřejmé, že orgasmus otrokyně, když jí ho Pán po co nejdelší době úporného sebepřemáhání nakonec povolí, je svou "kvalitou" a především intensitou, s jakýmkoli jiným ženským pohlavním vyvrcholením naprosto nesrovnatelný!

Předorgastická extase

   Sexuálně zkušenější lidé jistě moc dobře vědí, že každý orgasmus se v těle krátce před svým příchodem náhle zřetelně "předhlásí" - to jsou pak ony okamžiky nejvyšší rozkoše, kdy sexuální rozdráždění člověka (tedy i ženy-otrokyně) rychle stoupá k vrcholu a neúprosně se blíží k prvnímu orgastickému stahu. Tato kratičká episoda maximálního pohlavního vzrušení v těle otrokyně mezi rozpoznáním prvních příznaků nastupujícího orgasmu a prvním orgastickým stahem v jejím těle, má při sebepřemáhacích praktikách naprosto klíčový význam, snad ještě větší než vlastní orgasmus, a označujeme ji výrazem "předorgastická extase".

     Kvalita pohlavního vydráždění otrokyně se v okamžiku, kdy v těle rozpozná přicházející orgasmus, výrazně změní v krátkou episodu mimořádného požitku - celé její nahé tělo se začne v tomto momentě reflexivně připravovat k vybití nahromaděného sexuálního napětí a nahá otrokyně se začíná rychle celá křečovitě napínat k prvnímu prudkému orgastickému stahu.

   Rozdrážděná nahá otrokyně nemůže tento přirozený proces ve svém těle nijak ovlivňovat (kromě toho, že jej lze rázným přerušením dráždění násilně zastavit), může se však snažit jej pozorně sledovat a vědomě ho před zraky Pána celým nahým tělem oddaně zdůrazňovat.

   Pro naprostou většinu sebepřemáhacích praktik to má zásadní význam, neboť do krajnosti pohlavně rozdrážděná žena je jako otrokyně v těchto okamžicích naprosto bezmocná a tudíž je Pánovi (mučiteli) vydána absolutně bezbranně na pospas.

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 119 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 119

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara