DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Po určité době absolutního klidu, kdy nahá otrokyně leží před Pánem nehybně vypnutá s maximálně roztaženýma nohama na stole a dívá se upřeně vzhůru nad sebe (do stropu), Pán náhle přistoupí a jemně jí položí ruku na vypnuté břicho. Tento dotyk musí nahá otrokyně vnímat a vnitřně prožívat jako okamžik, kdy si ji Pán přebírá do vůle nejen psychicky, ale i fysicky - zcela konkrétně a tedy tělesně; jako okamžik, kdy se celé její tělo skutečně stává jeho bezvýhradným majetkem, se kterým si může dělat doslova cokoliv.
Je však třeba dodržet pravidlo, že čím je praktika náročnější, tím delší by měla být doba, kdy úplně připravená otrokyně čeká nehybně vypnutá na začátek dráždění - a čím delší je toto její čekání, tím spíš by k ní měl Pán přistoupit zcela nečekaně - z ničeho nic a okamžitě začít s jejím drážděním.
Klasický začátek úvodního dráždění byl podrobně popsán v prvním oddílu: Pán nejprve položí nehybně vypnuté otrokyni ruku dlaní na břicho a chvilku jí jemně přejíždí rukama po těle přes prsy a břicho, později i přes podbřišek a slabiny na vnitřní strany stehen; jednou rukou může otrokyni občas stimulovat na prsech, přejíždět jí konečky prstů kolem bradavek a přitom se k nim zvolna rafinovaně přibližovat; tu a tam ji může pohladit i po vlasech, po krku nebo po tváři.


Toto souvislé přejíždění rukama po těle úplně nahé otrokyně bez přímého doteku na jeho eroticky nejcitlivější místa - prsy a rodidla - spolu s vědomím, co bude následovat, většinou prudce zvyšuje její vnitřní pohlavní vzrušení.
Nahá otrokyně se musí po celou dobu poslušně vypínat v rozkroku, roztahovat nohy - a pokud jí Pán nepřikáže, aby se mu dívala do očí, upírat v těchto chvílích poslušně pohled nehybně vzhůru nad sebe! Pán může toto rafinované přejíždění rukama po těle nahé otrokyně bez přímého doteku na erotogenní zóny jejího těla libovolně prodlužovat a tím značně zvyšovat její erotické napětí.
Vzrůstající erotické rozdráždění musí dávat nehybně vypnutá otrokyně zřetelně najevo viditelným chvěním celého těla, zrychlováním dechu a stále častějšími a silnějšími mimovolními záškuby rozkroku, roztažených nohou, případně paží či rukou oddaně položených za hlavu.
Pán může nahou otrokyni takto vydražďovat velice dlouho a přivádět ji tak až k nepříčetnosti; v sebepřemáhacím sexu si to otrokyně musí nechat bez odporu líbit a celá se tomu poslušně a naplno oddávat! Nahá otrokyně přitom musí bezpodmínečně držet stále nehybně vypnutá; Pán jí nakonec může občas jemně promnout prsty prsní bradavky, které by měly být v momentě začátku dráždění jejích rodidel (poštěváčku) úplně zduřelé, tvrdé a pokud možno vztyčené!
Když začne otrokyně zřetelně reagovat a dávat jasně najevo vnitřní erotické rozdráždění, sjede jí Pán náhle prsty do rozkroku mezi stydké pysky, nahmátne poštěváček a začne jí ho citlivě mnout; otrokyně se ihned viditelně uvolní, začne před ním na stole přirozeně sexuálně reagovat a celá se před ním poddávat svému zvolna stoupajícímu pohlavnímu vzrušení.
Teprve v okamžiku prvního doteku Pánových prstů na svůj poštěváček může nahá otrokyně uvolnit nehybné vypnutí celého těla, aspoň na krátkou dobu mírně pootočit hlavu a oddaně na něj pohlédnout, případně mu na několik vteřin odevzdaně upřít pohled do očí. Toto její uvolnění musí být vždy dobře viditelné; nahá otrokyně musí okamžitě začít se zřetelnou úlevou před svým Pánem na stole přirozeně sexuálně reagovat, ruce však musí nechat stále položené za hlavou a s nohama roztaženýma co nejvíc od sebe se musí snažit, aby její Pán dobře viděl, jak její pohlavní rozkoš pozvolna stoupá. Její vzrůstající vydráždění musí být jasně vidět na chvění jejího těla, zrychlování dechu a stále častějších a silnějších mimovolních záškubech rozkroku a úplně roztažených nohou. Efektní projev její absolutní odevzdanosti Pánovi to je třeba v úvodu praktiky založené na jejím krajně bolestivém mučení...
Během dráždění Pán občas dráždí nahou otrokyni i na prsech, průběžně udržuje úplné zduření a vztyčení jejich bradavek a pozorně sleduje, jak před ním vzrušená otrokyně na stole stále častěji bezmocně cuká vypnutým rozkrokem.
V úvodních fázích dráždění je možná krátká instruktáž otrokyně - zvláštní důraz musí Pán dávat hlavně na její přirozené sexuální chování, práci očí a v posici vleže i nohou, dýchání, zdůrazňování prvních zřetelných projevů pohlavního vzrušení a jejich vědomé stupňování.

Průběžné rozdražďování během praktiky

Při delších praktikách je třeba otrokyni opakovaně rozdražďovat v pauzách mezi jednotlivými úkony. Během sebepřemáhacích praktik totiž musí být nahá otrokyně zřetelně pohlavně rozdrážděná nepřetržitě - a to tím víc, čím je praktika náročnější. O udržování jejího vzrušení na patřičné úrovni se musí starat Pán sám a proto ji musí často dráždit i během praktiky.
Průběžné vydražďování otrokyně se liší od úvodního pouze tím, že Pán ji začne dráždit bez onoho rafinovaného přejíždění rukou po těle, čili například ihned po předchozím úkonu nebo po jejím opětném ulehnutí do základní posice na stůl.
Pokud jí to Pán nařídí, dýchá úplně roztažená otrokyně před začátkem dráždění břichem a dává mu každý svůj nádech a výdech jasně najevo jeho pravidelným vypínáním a uvolňováním.
Většinou je vhodné dát ležící nahé otrokyni před začátkem dráždění přísný povel "Pozor!" - otrokyně se na stole bleskově vypne, roztáhne nohy do maxima, a nehybně čeká, až k ní Pán přistoupí; Pán si ale nejprve může krátce si prohlédnout její přirození, případně jí provlhčit poštěváček a ihned začít s drážděním. Pán však může začít s drážděním otrokyně prakticky kdykoli to uzná za vhodné, zejména když zjistí, že její pohlavní vzrušení zřetelně pokleslo.
Nehybně vypnutá otrokyně se smí uvolnit až v okamžiku prvního přímého doteku Pánovy ruky na poštěváček. Toto uvolnění musí být naprosto zřetelné - nahá otrokyně by měla s viditelnou úlevou vydechnout pokud možno otevřenými ústy a nemá-li to výslovně zakázáno, pohlédnout krátce na Pána a začít se před ním na stole celá oddávat stoupajícímu pohlavnímu vzrušení.

Práce celého těla během manuálního dráždění

Nahá otrokyně musí okamžitě zapojit všechny, tedy i zdánlivě "nezúčastněné" partie svého těla do sexuálních reakcí. Správná práce celým nahým tělem je při sebepřemáhacích praktikách důležitá i k tomu, aby Pán mohl usměrňovat úroveň a způsob jejího dráždění s ohledem na její stoupající sexuální vzrušení.
Pán intenzivně dráždí otrokyni rukou v rodidlech - většinou na poštěváčku, kdy jemně, rychle a citlivě mne jeho hlavičku konečky prstů; pokud ji dráždí v pochvě, napodobuje několika spojenými prsty kopulační pohyby mužského penisu dovnitř a ven. Pokud to je s ohledem na přirozené sexuální založení otrokyně vhodné nebo dokonce žádoucí, může ji Pán během intenzivního dráždění na poštěváčku volnou rukou přidražďovat i stimulací prsních bradavek.
Pro sebepřemáhací sex je nesmírně důležité, aby se otrokyně naučila spontánnímu chování po celou dobu dráždění a proto je nezbytné klást od počátku důraz na jasně patrné překonávání jejího přirozeného studu. Navíc je třeba náležitě vystupňovat její vnitřní pocit úplného sebeodevzdání; nahá otrokyně by se proto měla odevzdat svému Pánovi také tím, že bude mít vleže stále - tedy i během manuálního dráždění - široce roztažené nohy od sebe a tím mu sama odevzdávat, vypínat a nabízet své pohlaví. Tento pocit lze ve vědomí otrokyně (ale i jejího Pána a dalších přítomných) dále účinně zesílit podložením jejího rozevřeného rozkroku vzhůru.
Ze zkušenosti jednoznačně vyplývá, že pokud má nahá otrokyně (stejně jako kterákoli jiná žena) při manuálním dráždění úplně roztažené nohy, cítí se vnitřně mnohem odevzdanější!
Pán musí od nahé otrokyně neúprosně vyžadovat důsledné dodržování všech zásad jejího správného sexuálního chování: od začátku dráždění přirozené reakce na stoupající rozdráždění celým nahým tělem, dokonalou práci nohou, úplné otevření očí a udržování pohledu nehybně upřeného přikázaným směrem. Pán proto stále pozorně sleduje chování drážděné otrokyně, její sexuální reakce a pozoruje průběžné stoupání jejího pohlavního rozdráždění.
Jinak by měl Pán od začátku jejího dráždění s otrokyní průběžně mluvit a dávat jí různé otázky, zejména ohledně jejích momentálních vnitřních pocitů a stupně, resp. kvality jejího pohlavního vzrušení. Může s ní hovořit např. o tom, co ji čeká po vydráždění, vyptávat se jí na její pocity a přitom jí ukazovat připravené pomůcky; sama otrokyně však už mluvit nesmí! Drážděná otrokyně na otázky Pána okamžitě beze studu krátce, upřímně a pravdivě odpovídá!
Správná otrokyně by měla cítit po celou dobu dráždění před Pánem naprostou odevzdanost a dávat mu ji prostřednictvím spontánních reakcí jasně znát: obvykle se začne zakrátko mírně chvět a nahým tělem jí začnou projíždět zřetelné mimovolní stahy - zpočátku jen rozkrokem, po silnějším rozdráždění však začnou postupně zachvacovat i další partie jejího těla.
Vzrušená otrokyně tyto stahy před Pánem nejen nijak netlumí, ale naopak mu je poslušně zdůrazňuje a sama dbá, aby každý takový stah jejího těla Pán zcela jasně a naplno viděl.
Fysiologické (sexuální) vzrušení se v těle drážděné otrokyně zvolna šíří z rozkroku do okolních partií a postupně zasáhne celé její tělo. Nahá otrokyně musí dbát, aby Pán dobře viděl, jak její sexuální rozkoš zasahuje další a další místa jejího těla - prsy, břicho, zadnici a pozvolna jí prostupuje i končetinami až na prsty na rukou a nohou. Stupeň jejího pohlavního rozdráždění jí musí být samozřejmě neustále jasně vidět i ve výrazu obličeje!
Ovšem nejen tělo nahé otrokyně, ale i její duše je vlastnictvím jejího Pána - a jak je jistě známo, všechny emoční stavy a psychické procesy v nitru člověka jsou nejlépe vidět v jeho očích. Proto musí mít otrokyně po celou dobu dráždění úplně otevřené oči, pokud jí Pán nepřikáže něco jiného, musí se dívat upřeně na něho a dbát, aby její stoupající pohlavní rozkoš i veškeré ostatní emoce dobře viděl v jejích očích! Pán jí stále připomíná, že její sexuální reakce a projevy vzrušení jsou stejně jako její celé tělo výhradně jeho majetkem a přísně ji nutí, aby mu dávala všechny jeho funkce včetně všech sexuálních reakcí a dalších projevů svého pohlavního rozdráždění beze studu celým tělem naplno, bez zábran a naprosto přirozeně najevo.

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 176 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 176

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin