DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Mysh: Na www.mageo.cz jsem objevila Desperův dlouhatánský příspěvek, ve kterém komentuje události na party v Argentě. Řekla jsem si, že by bylo škoda nechat reportáž pouze pro návštěvníky Magea, a tak ji máte i tady, na BDSM.CZ.

Nenufer: Myslím, že by byla škoda nechat toto zapomenuto v hlubinách archivů :-)

Sraz byl dost dobrý, ale musím říct, že vystoupení Lady Aradie mne krutě zklamalo. Pokud je někdo profesionál jako ona, tak nemůže nelaickému publiku předvést něco tak amatérského, jako předvedla. Jako by zapomněla, kde je divák, jako by zapomněla, že to dělá pro diváka. Jako by si to nemohla nacvičit s tou svou komtesou dopředu. Vypadala, že neví, co s tou subkou mají dělat, všechno to bylo laxní, unylé, rány důtkami ušly, ale ty prutem byly bez efektu, subka se celou dobu tvářila, že tam není, vůbec jí nedošlo, že by měla jít na efekt a trochu sténat, vzdychat a svíjet se, dominy se viditelně domlouvaly, co budou dělat a pro mne to bylo jedno velké zklamání. Bez náboje, bez nápadu.

Tím nechci rozhodně snižovat jistě dobrý počit a myšlenku předvedení akce, ostatně to bylo velmi velmi osamocené vystoupení. Ale když jdu s kůží na trh jako lady Aradia, tak to sakra musí mít švih, spád, musí to lítat, musí to mít atmosféru, výkony představitelů musí být pro diváka elektrizující, musí předávat emoce. Dámy se tam po podiu ploužily s pocitem, tak co s ní ještě uděláme, subinka to měla na háku a odborná veřejnost si z toho asi moc neodnesla.

Párty jako taková se ovšem vydařila. Lidé všech věků, postav, profesí a pohlaví vytvořili velmi příjemné a komorní prostředí, které sice nepřálo svou stísněností veřejným produkcím neveřejného typu (rozuměj v nějakém odhlehlejším koutě za omezeného diváckého okruhu) nicméně zase nabídlo privátní pokoje pro nadržené návštěvníky, kteří ale jaksi v hojné míře zapomněli zaplatit za pokoj předem, jak se mělo, hnáni svým nepřekonatelným chtíčem. Obsluha byla velmi dobrá, stylově v kožených oblečcích, kde trošku excentricky působila jedna najatá síla s nahoře bez - proč excentricky? Protože byla jediná. Což vyznívá podivně. Jídlo a pití bylo myslím na slušné úrovni a za dobré ceny.
Úvodní striptér poněkud zaskočil všechny okolo, než jim došlo, že se fakt bude svlékat chlap, nejvíce to asi zaskočilo Justinu, když byla nemilosrdně vytažena na podium a musím říci, že velmi hrdině čelila osudu a zdatně sekundovala tomu exhibicionistickému nadupaného samečkovi, jehož pozornosti v závěru neunikla ani EVABRAUN a ukázala tak všem, že nosí značkové prádlo.
NELLY byla okouzlující, Bitchinka zakorzetovaná a zase milá jako vždycky, Maximus rozvíjel své plány jak vyčistit Českou televizi odshora až dolů, Mangus tam měl zase svou okouzlující Mojmíra (ano, slyšíte dobře), Čertovo oči děsila přítomné dominanty, Grena ulovila toho nejposlušnějšího subíka na světě, Roman 101 nevěděl čí je, Imobil pořád někoho (Rianu a Sisi) šmodrchal do červených provazů, Puáček vyčníval nade všemi, El Sid byl neúnavný v bavení společnosti, NTPT sledoval předváděnou bondage pěkně zblízka, XDOM tam měl své nádherné prodavačky a vystupoval jako správný hostitel (a taky udal zase něco ze svého extra zboží), Mysh tentokráte byla kupodivu vcelku oblečená a Rider se Satorem dělali vtipné moderátorské scénky, Orinka flirtovala se Sirem Jasonem, Mac a Laila si prohlíželi Bigbíťákovy fotky z minulé Párty, Bigg se na všechny skromně usmíval, Dominus byl opět na lovu, Siu se našla, i když se předtím neztratila, Mountbaten si hlídala Jaegera, ale neuhlídala a ještě ve tři ráno se svůdně vlnila na parketu, Irisa celá v rudém rozdávala bacily a Njal ji občas ukryl pod svá ochranná křídla, Blue Star měla nový účes a Nelly svou milou ženu, Viva Violet vůbec nepotřebovala ochranu, ale spíš ostatní ochranu před ní :-), Bumka nepřišla v kostýmu, ale Cassi ve své klasice ano, Cathy byla celá zalatexovaná a Apollon v bílé košili ve světle ultra zářivek sám zářil, Marco byl v dokonalém obleku a pak se omluvil, že má ještě práci a Webster rotoval kolem Irisy jako oběžnice. Kaili měla úžasné boty nebo co to sakra bylo, HOLLLKA z Xka byla dokonalá kost. Madam Lea měla spíše ohoz subinky, dlouhé nohy až na zem a vypadala vyzývavě. Gwen se tvářila jako obvykle tak nějak divně na můj vkus a Aradia byla v pohodě a až na to představení se mi líbila. Rubber-man tam byl se svou moc fajn ponynkou Alexis, která ovšem měla kopýtko v gypsu. XRichard se choval distinguovaně, Kubca tančil se zavřenýma očima, Master Dom měl pořád na tváři úsměv no a někdo vykradl EvěBraun auto.

Vcelku poklidná atmosféra, dlouhou dobu poněkud prostoj v programu, protože se doufalo ve vlastní iniciativu - mužský striptér velmi dobrý, otázka, proč nebyla také striptérka, prostor sice menší, ale pro debatu lepší než v Mayday, pro různé akcičky zase horší, pokud by měly být veřejné. Hudba dobrá, bezva se na ni tančilo, neřvala příliš a také nemetala blesky do očí.
Oproti minule podle mne ubylo lidí, kteří se navzájem neznali a domnívám se, že se ve velké míře hodně lidí seznámilo, protože prostředí k tomu nutilo. Občas byla trošku tlačenice, ale celé prostředí bylo bezkonfliktní a především se tam každý opravdu mohl cítit jako mezi svými.
Šatnář měl poněkud problém najít správná čísla kabátů a byl dost pes na hlídání konzumaček, ve chvíli, kdy se všichni vyběhli podívat, jestli jim neukradli auto, vypadal takřka rozezleně, ale nakonec byl v pohodě a chystal se při mém odchodu projít pokoje neplatičů a nedbal na moje varování, že by tam mohl dostat bičem :-)
Co by se tedy jediné dalo i nedalo vytknout - a hlavně není komu - že veskrze více lidí, kteří byli v zavedém DS páru či více skupině - nerozhodlo předvést něco ze své kuchyně. Viděli jsme jednu bondage Honzy Bondyho, která ovšem byla mizerně nasvícená, akci Lady Aradie, kterou jsem již komentoval, striptýz Hvězdného vojáka s velkým penisem a namakanou muskulaturou, v rámci samoakcí pak krátkou bondage Myshi jestli se nemýlím a pak ještě trestání jisté subinky, kterou neznám, ale která tam běhala takřka nahá a byla blond. To, že Imobil přivázal Rianu ke konstrukci, snad ani počítat nebudu.
V předsálí se pak trochu fotilo, TVéčka měla mírný problém, na kterou toaletu vlastně jít, a na černých košilích a trikách bylo vidět každé smítko - zatracené zářivky! :-)
Na www.bdsm.cz se již objevila anketa, zda mít vlastní klub či cosi v tom smyslu, tuším se v tom angažuje Imobil a Štír a dál nevím, protože jsem to špatně slyšel - akustika tam není na mluvené slovo nejlepší........

Tak takhle jsem to viděl já a myslím, že to bylo docela v pohodě. Budu se na vás všechny těšit příště.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 44 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 44

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara