DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

V sebepřemáhacím sexu musí být žena-otrokyně pohlavně vzrušená, resp. rozdrážděná; její  pohlavní rozdráždění je základní podmínkou správného průběhu sebepřemáhacích praktik a proto je třeba dbát, aby byla stále více či méně, ale vždy zřetelně pohlavně vzrušená.   Udržování nahé otrokyně ve stavu trvalého pohlavního vzrušení je záležitostí jejího Pána.

   V sebepřemáhacím sexu se k pohlavnímu vydražďování otrokyně používá výhradně technik založených na manuálním či jiném mechanickém dráždění poštěváčku. Tento způsob sexuální stimulace je totiž pro značnou část žen nejen nejúčinnější, ale pro mnoho žen i jediný, kterým vůbec dokážou dosáhnout vyvrcholení. A i když to bude mnoha lidem připadat překvapující, jedná se i o způsob nejintimnější; klasický styk dnes dovolí ženy leckomu (zejména, když jim to moc neříká), ale tyto vzrušující hrátky s vlastním tělem jen velice důvěrnému a skutečně milovanému partnerovi!

   Pro sebepřemáhací sex je nesmírně důležité, aby se žena (otrokyně) naučila spontánnímu chování po celou dobu dráždění – a proto je nezbytné klást od počátku důraz na dokonalé a jasně patrné překonávání jejího přirozeného studu. Navíc je třeba náležitě vystupňovat vnitřní pocit jejího úplného sebeodevzdání; proto by se měla odevzdat svému partnerovi také tím, že bude mít vleže stále - i během manuálního dráždění - široce roztažené nohy od sebe a tím mu sama odevzdávat, vypínat a nabízet své pohlaví.

   Základní a jedinou formou cílevědomého pohlavního vydražďování nahé ženy (otrokyně) a udržování jejího vydráždění na co nejvyšší úrovni a tedy základem sebepřemáhacích praktik je manuální dráždění (většinou stimulací na poštěváčku či na prsech) nebo nepředstíraná onanie před očima Pána.

M A N U Á L N Í   D R Á Ž D Ě N Í

   Při sebepřemáhacích praktikách leží nahá otrokyně během manuálního dráždění obvykle na větším stole před mužem (Pánem). v "základní pozici" s úplně roztaženýma nohama, rukama položenýma dozadu za hlavu a pohledem upřeným buď vzhůru nad sebe nebo na Pána.

   Prostorný vyšší stůl musí být umístěn tak, aby Pán měl k celému tělu ležící otrokyně ze všech stran pohodlný přístup; proto musí být kolem stolu dostatečně velký volný prostor. Pro celkový efekt je nejlepší postavit jej do středu volného prostoru uprostřed místnosti, před ulehnutím otrokyně je pak třeba od něho odstavit židle a další kusy nábytku, které mohou bránit Pánovi ve volném pohybu.

   Základní úprava stolu k sebepřemáhacím praktikám a tedy i manuálnímu dráždění otrokyně spočívá v překrytí celé plochy stolu silnou dekou, přes kterou se napne čisté bílé prostěradlo; pod hlavu lze dát otrokyni malý polštářek.

 Nahá otrokyně musí uléhat na stůl nanejvýš efektně a dráždivě; jde totiž o jeden z klíčových momentů každé praktiky: na uléhající otrokyni musí být jasně vidět jak její odevzdanost Pánovi, tak její vnitřní vzrušení. Po nasednutí na okraj stolu a zvrácení těla dozadu musí nahá otrokyně okamžitě roztáhnout nohy tak, aby bylo jasně vidět, jak přitom překonává svůj přirozený stud; proto by měla dráždivě škubnout rozkrokem vzhůru a tím doslova nabídnout své přirození Pánovi, případně si na jeho předchozí rozkaz na důkaz své úplné odevzdanosti roztáhnout prsty stydké pysky rodidel, jakoby je Pánovi nabízela. Totéž platí i pro způsob vzpažení jejích rukou za hlavu, dráždivé vypnutí celého nahého těla a upření jejích očí nahoru do stropu ihned po dolehnutí; detaily postupu jejího oddaného uléhání na stůl samozřejmě závisí na přání a představě Pána.

   Nahá otrokyně leží během manuálního dráždění na velkém stole v základní posici naznak s úplně roztaženýma nohama ohnutýma v kolenou (kolena od sebe, chodidla k sobě) a rukama bezbranně položenýma dozadu za hlavu dlaněmi vzhůru; nenařídí-li jí Pán něco jiného, dívá se otrokyně v základní posici upřeně vzhůru do stropu.    V této pozici má Pán k nahému tělu své otrokyně nejlepší přístup - a je nesporné, že i její pocit úplného sebeodevzdání do rukou muže je u ní v této posici zdaleka nejintenzivnější.

   Stůl by měl být v místnosti výraznou dominantou; otrokyně by to měla jasně vědět, s tímto vědomím na stole úplně nahá mohutně roztahovat nohy a poslušně vypínat na podložce své přirození vstříc Pánovi a případným dalším přihlížejícím…

   Pro zvýšení efektu dráždění, vystupňování dráždivého pocitu nepředstírané odevzdanosti a z toho plynoucí erotické slasti otrokyně, zejména v nejvyšší fázi rozkoše těsně před orgasmem - je žádoucí podložit její rozevřený rozkrok co nejvíc vzhůru. Po ulehnutí otrokyně na stůl by jí proto měl Pán přikázat, aby se nadzdvihla v rozkroku a podložit ji vhodnými podložkami tak, aby měla rozkrok dráždivě vypnutý co nejvýš nad stůl. Jako podložky se hodí např. malé matrace či polštářky (lze jich použít i více), ovšem na rozdíl od polštáře pod její hlavou poněkud pevnější;

v krajním případě lze použít i několik větších knih, důkladně zabalených do silné látky.   Nejvyšším bodem těla podložené otrokyně by měl být její podbřišek. Má-li otrokyně úplně roztažené nohy, jsou její pohlavní orgány doslova vyceněny do prostoru vstříc Pánovi i pohledu dalších případných přítomných.

   Pán má v této posici k nejintimnějším místům těla otrokyně nejlepší přístup - tah silně rozevřených stehen navíc často otrokyni rozevírá i stydké pysky rodidel a umožňuje sledování fysiologických procesů v jejích rodidlech při vzrůstu jejího rozdráždění. Kromě praktického efektu - ztěžování a tudíž zpomalení prokrvování pohlavních orgánů otrokyně během dráždění, tím prodlužování doby dráždění a tedy i její rozkoše - má dráždivé nadzdvižení a vypnutí jejího rozkroku nad stůl nesmírný význam pro vystupňování pocitu její nepředstírané odevzdanosti. I její vnitřní pocit skutečného sebeodevzdání je v této situaci mnohem intenzivnější.

   Není-li otrokyně na podložení rozkroku zvyklá, je možno jeho úroveň zvyšovat postupně: zpočátku by měl být její rozkrok nadzdvižen aspoň 10-15 cm nad plochou stolu, později lze jeho podložení zvyšovat až na 25 a více centimetrů.

   Pokud to Pán neučinil již v samém úvodu po nástupu nahé otrokyně do Pozoru, zpraví ji o průběhu začínající lekce a případně se jí zeptá, zdali je na ni připravená a správně pohlavně vzrušená a nadržená; potom si ji náležitě podloží v rozkroku a zkontroluje její posici; nahá otrokyně by přitom měla mohutně roztahovat nohy a vypínat své přirození.

   Připravené otrokyni Pán obvykle zavelí "Pozor!" a ta se před ním nahá na stole jediným pohybem oddaně vypne, rozhodí nohy od sebe do maxima a upře pohled vzhůru do stropu.

   Pán musí klást důraz i na správné dýchání vnitřně silně vzrušené otrokyně v klidovém stavu, aby v něm byla jasně znát její otrocká touha spojená s vnitřním rozdrážděním i její naprostá odevzdanost a její vnitřní vzrušení. Nahá otrokyně připravená k rozdráždění v úvodu náročné praktiky, při které bude muset podat nesmírný výkon, musí dráždivě „dýchat břichem“.

   Nedílnou součástí úvodu praktik je v sebepřemáhacím sexu důkladná tělesná prohlídka nahého těla otrokyně, zejména jejích pohlavních orgánů. V základní posici vleže na stole, kdy má nahá otrokyně mohutně roztažené nohy, to nebývá velký problém, žena však musí jako oddaná otrokyně roztahovat nohy skutečně do maxima a s rukama bezbranně položenýma dozadu za hlavu vypínat Pánovi rozkrok.

   Proto si Pán nahou otrokyni pečlivě připraví a opět si ji na stole pozorně prohlédne, zejména v rozkroku; úplně jí rozevře rodidla, dobře si ji prohlédne mezi roztaženými stydkými pysky (zda je už náležitě pohlavně vzrušená), pozorně zkontroluje stav jejího poštěváčku a současně se podívá, zda se jí už v okolí poševního otvoru objevily první stopy milostné šťávy, svědčící o jejím pohlavním vzrušení, a pak jí důkladně promaže okolí poštěváčku vhodným lubrikačním krémem, aby byl zajištěn nerušený průběh nastávajícího dráždění. Mimo to si může zběžně prohlédnout otvor jejího konečníku, pak si jemným hmatem rozevřít její močový otvor, nakonec si prohlédne břicho, prsy a jejich bradavky, případně posoudí, zda už je má vzrušením naběhnuté (zduřelé). Podle úvahy může partner po celou dobu úvodní prohlídky používat lupu.

   Nahá otrokyně musí po celou dobu tělesné prohlídky ze všech sil přemáhat svůj přirozený stud, maximálně roztahovat nohy a doslova nabízet Pánovi rodidla k podrobné kontrole, uvolnit veškeré svalstvo v rozkroku a na břiše, stále dráždivě vypínat prsa, bez jeho svolení nemluvit, pokud možno se dívat nahoru nad sebe a hlasitě a přesně odpovídat na jeho případné dotazy.

   Při úvodní prohlídce jejího těla, zejména genitálií, musí Pán dbát, aby se nahá otrokyně stále dívala upřeně vzhůru. Pak může následovat opakování jednoduchých povelů vleže:

- "Napni se!" (napnout celé tělo včetně rukou za hlavou napjatých až po konečky prstů, nohy roztažené)

- "Vypni se!" (vypnout se v rozkroku a přitom úplně roztáhnout nohy, nikoli však až do maxima jako na povel Pozor!)

- "Uvolni se!" (povel rušící oba předchozí = nahá otrokyně se bleskově pohodlně uvolní)

   Poté si Pán připraví nahou otrokyni k dráždění na poštěváčku, nechá ji chvíli nehybně vypnutou a připraví si případné pomůcky. Úplně připravené otrokyni Pán většinou opět přísně zavelí "Pozor!"

   Nahá otrokyně na tento povel jediným rázným pohybem bleskově roztáhne vleže na stole nohy do maxima a celá se dráždivě vypne, napne ruce dozadu za hlavu až po konečky prstů, a takto vypnutá na stole před Pánem úplně znehybní, což znamená, že by neměla ani měnit směr nehybně upřeného pohledu.

   Připravenou otrokyni Pán ponechá ještě chvíli ležet na stole v naprostém klidu s mohutně roztaženýma nohama, rukama za hlavou a pohledem upřeným vzhůru; otrokyně musí ležet naprosto nehybně, celá se oddaně vypínat a udržovat co nejvíc roztažené nohy; na povel Pána může opět dýchat břichem. Pán si připraví potřeby a přitom jí může pustit vhodnou klidnou (ambientní, klasickou) hudbu, jinak však musí být okolo nehybné otrokyně naprosté ticho.

   V důsledku mohutného roztažení nohou by se měly ležící nahé otrokyni roztáhnout i stydké pysky tak, aby jí byl dobře vidět poštěváček a poněkud porozevřený poševní vchod. Má-li už otrokyně stydké pysky silně naběhlé krví a zduřelé vnitřním vzrušením, neměl by to být problém a Pán si to může ihned zkontrolovat…

   Nehybné vypnutí celého nahého těla smí otrokyně uvolnit teprve na povel "Pohov!" nebo v okamžiku, kdy se Pán poprvé přímo dotkne hlavičky jejího poštěváčku.

V praxi je nutno rozlišovat úvodní dráždění na začátku praktiky - a průběžné udržování, jejího vzrušení po jeho značném poklesu následkem náročného mučení, resp. obnovování náležitého vzrušení otrokyně během různých postupů, úkonů a manipulací. Další díly seriálu tyto techniky rozvedou podrobněji.

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 370 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 370

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara