DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Náplní praktik jsou různé způsoby nepředstíraného sebepřemáhání pohlavně vydrážděné nahé otrokyně podle předem připraveného programu. Náležitě pohlavně rozdrážděnou otrokyni proto Pán během praktiky neúprosně nutí k co největšímu nepředstíranému tělesnému, psychickému a sexuálnímu sebepřemáhání.

   V sebepřemáhacím sexu je celé tělo úplně nahé otrokyně bezvýhradným vlastnictvím muže; jako její Pán si proto může dovolit dělat s úplně nahou otrokyní prakticky všechno - a tak sico nejčastěji detailně prohlíží nejintimnější místa jejího těla, zejména úplně roztažená rodidla, prsy a jejich bradavky, občas i její konečník tak, aby co nejvíc pociťovala svůj stud, případně totéž umožňuje i dalším přítomným. Totéž by samozřejmě měl dělat průběžně během jejího pohlavního dráždění i kdykoli jindy, když to uzná za vhodné, zejména během její nepředstírané onanie, kdy ji může upřeně pozorovat, obcházet ji ze všech stran a zblízka si ji důkladně prohlížet. Rozdrážděná, resp. drážděná nebo onanující otrokyně se přitom musí přemoci natolik, aby nedala navenek najevo sebemenší známku přirozeného studu: jakákoli taková aktivita jejího Pána se totiž nesmí nijak projevit na plynulém přirozeném přibývání jejího pohlavního vzrušení, které nejen nesmí sebeméně poklesnout, ale naopak by se mělo (právě proto!) začít viditelně zvyšovat!

 Po zřetelném sexuálním rozdráždění otrokyně od ní může Pán vyžadovat jakékoli důkazy oddanosti a projevy sebepřemáhání a dávat silně pohlavně vydrážděné nahé otrokyni přísné povely a nutit ji k různým nepřirozeným způsobům chování, přitom může s jejím úplně nahým tělem, zejména pohlavními orgány a celým sexuálním aparátem všemožně manipulovat a provádět na jejím vzrušeném nahém těle provádět nejrůznější úkony nebo manipulace - od vcelku přirozených přes neobvyklé a velmi nepříjemné až ke zcela nepřirozeným, perverzním a třeba i více či méně bolestivým - ovšem zásadně tak, aby se otrokyně musela nepředstíraně, ze všech sil, naplno, zjevně a odevzdaně přemáhat a většinou předem určeným způsobem ovládat tělo, psychiku a především svůj sexuální aparát; jeho možnosti jsou v tomto směru prakticky neomezené! Nahá otrokyně přitom musí s Pánem aktivně spolupracovat.

   Někdy Pán nahou a prudce pohlavně rozdrážděnou otrokyni nutí, aby si před ním prováděla na svém těle různé úkony nebo manipulace sama, na důkaz své oddanosti poslušně ovládala veškeré funkce svého těla a přitom se před ním ze všech sil do krajnosti přemáhala.    

   Náležitě pohlavně rozdrážděná otrokyně pak na důkaz svého opravdového sebeodevzdání podle pokynů či rozkazů svého Pána poslušně ovládá různé tělesné funkce a pochody, které je schopna aspoň částečně ovládat vědomě, vykonává podle jeho pokynů či povelů nejrůznější nepříjemné, nepřirozené a někdy i vysloveně zvrácené úkony, nebo si je sama nechá oddaně dělat od muže; a přitom soustavně do krajnosti přemáhá svůj přirozený stud, stejně jako strach z bolesti a další své základní přirozené instinkty, sklony a reflexy.

Možností, jak tímto způsobem fysicky, psychicky a sexuálně týrat krajně rozdrážděnou nahou otrokyni a tím stupňovat její nepředstírané sebepřemáhání je téměř nepředstavitelné množství. Nejdůležitějším a prakticky jediným omezením je v tomto směru pro Pána absolutní ochrana jejího zdraví, která je v sebepřemáhacím sexu zásadním předpokladem!

   Za přísného dodržení této podmínky patří k těmto úkonům a manipulacím i kultivované, specificky "sebepřemáhací" mučení prudce rozdrážděné nahé otrokyně jejím Pánem, zejména na jejích rodidlech a prsech (bradavkách). Při náročnějších sebepřemáhacích praktikách a postupech je proto možné začít postupně s jejím mučením.

   Smyslem mučení není otrokyni sadisticky týrat, ale donutit ji k maximálnímu sebezapření nepředstíraným usilovným přemáháním záměrně působené bolesti. V sebepřemáhacím sexu je možné otrokyni rafinovaně a bolestivě mučit především na pohlavních orgánech, prsech a konečníku, avšak většinou jen jako něco mimořádného, výjimečného a slavnostního. Krajně rozdrážděná otrokyně se tomu nejen nesmí nijak bránit, ale naopak je povinna na důkaz své absolutní oddanosti poslušně přemáhat úmyslně působenou bolest a při sebepřemáhacích praktikách během vykonávání většiny nepříjemných nebo dokonce bolestivých úkonů na nejchoulostivějších a nejcitlivějších místech svého nahého těla se svým Pánem předem určeným - resp. nařízeným - způsobem sama aktivně, ochotně a přesně spolupracovat.

   I o každém svém mučení musí otrokyně vždy předem dobře vědět - a pokud je to možné, může si jeho způsob a postup s Pánem sama připravit. Když ji poté její Pán začne před mučením manuálně dráždit nebo když před ním otrokyně začne podle jeho povelů onanovat, nechá se pohlavně rozdráždit do maxima a jak během dráždění či onanie, tak po jeho (jejím) náhlém rázném přerušení poslušně plní jeho rozkazy a stále s ním ochotně spolupracuje.

   Ženino pohlavní vzrušení, vnitřní i tělesné, její obavy, strach a při náročnějších praktikách třeba i nepředstíraná hrůza musí být vždy patrné nejen na jejím obličeji, prsech, na prokrvení a zduření pohlavních orgánů, ale i ve vzrušeném chvění, mimovolných pohybech očních zřítelnic, křečovitých záškubech různých partií a dalších reakcích celého jejího nahého těla, břicha, podbřišku, stehen, rukou a nohou.

   Většina "klíčových" a pro otrokyni zpravidla více či méně nepříjemných úkonů, manipulací a postupů včetně mučení probíhá v sebepřemáhacím sexu po jejím vydráždění těsně před orgasmus, bezprostředně před jeho příchodem v době, kdy otrokyně už jeho nástup ve svém těle jasně cítí - tedy během její předorgastické extase.    Toto období však trvá většinou jen pár krátkých vteřin. Aby se ovšem Pán mohl k vykonání úkonu či postupu náležitě připravit a pak jej stačil ještě včas vykonat, musí mu nahá otrokyně okamžitě dát najevo, že právě ucítila blížící se vyvrcholení a sama mu poslušně nabídnout své krajně rozdrážděné nahé tělo (rodidla) k vykonání bolestivého úkonu.    Jakmile tedy nahá otrokyně ucítí přicházející orgasmus, musí při dráždění nebo onanii vleže jediným rázným pohybem bleskově rozhodit nohy do maxima, vykřiknout hlasitě "Už!" a celá se před Pánem na stole vypnout, zřetelně nadzdvihnout rozkrok a upřít pohled nehybně vzhůru, na Pána nebo na jeho předchozí pokyn kamkoli jinam - kam, to záleží jen na jeho úvaze!

   Před mučením Pán zpravidla dráždí nahou otrokyni až do posledních okamžiků. Když pak krátce před nástupem jejího vyvrcholení, ve chvíli, kdy otrokyně již v těle jasně cítí rychle přicházející orgasmus, její dráždění náhle přeruší, nahá otrokyně se bleskově připraví do určené posice k mučení: bleskově se vypne a sama mu nastaví nahé tělo, a pak se mu po celou dobu prudce rozdrážděná ochotně nastavuje a poslušně vypnutá si bez známek nejmenšího odporu či nesouhlasu oddaně vpouští bolest do těla. Je ale velmi důležité, aby právě ve chvílích nejvyššího utrpení měla nahá otrokyně úplně otevřené oči!

   Během onanie je postup obdobný: nahá otrokyně se prudce vzepne, hodí ruce za hlavu, vzpaží a nastaví Pánovi tělo k mučení. Při onanii vstoje nebo vkleče je velice efektní, když kromě úplně otevřených očí má mučená otrokyně zřetelně zduřelé a vztyčené bradavky prsů!    

   Zdá se, že nejen v těchto chvílích, ale již od počátku přípravy k podobným praktikám prožívá žena, která ví, co bude následovat, svou absolutní oddanost zcela autenticky a opravdu naplno.

--- Předchozí kapitola Následující kapitola ---

Tento text pochází z knihy Rozkoš bez hranic autora Aristo. Autora můžete kontaktovat mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 239 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 239

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin